Büyük alış-veriş merkezinin yan etkisi: İsmail
bende aynısını eşime demiştim işte ama o anlamadı bi türlü :))
istanbula tayinimiz çıkmış daha 2 aylık evliyiz eşimle avm ye gittik ben anadolunun bağrından kopmuş gelmiş biri olarakilk defa öyle büyük br alış-veriş merkezi görüyorum tabii heyecanlıyım saf saf etrafa bakınıyorum.neyse yürüyen merdivenlere geldik eşim de arkada kaldı telefonla konuşuyor ben ismail hadi gelsene diye çağırıyorum onu ve eşim şok içinde..ismail kim ya diye soruyor.bende ona soruyorum kim ki ismail diye...o da sen dedin ya bana şimdi ismail gel dedin ya diyor..hayatta ismail diye bi tanıdığım yok uzaktan bi arkadaşım bile yok ama eşimi buna inandırmam aylarımı aldı.9 yıllık evliyiz hala ismail kimdi sır olarak kaldı diye söylenir baya rezil olmuştum o anda ve hala düşünüyorum ismail nereden çıktı diye bulamıyorum hemde iki kez demişim o ismi
Benim olayımda rezilliğin daniskası. Bende özlü sözlerin yanlış telaffuzu diye bir özür var. Kimileri bilmez belki ama argo tabir biraz. Soğukta yaka bağır açık gezene "ne geziyon böyle dal ya.ak" derler. Ben salak ise bunu dal yanak anlıyorum ve söylüyorum. Olayın öyle pis yere gittiğini falan ne bileyim. Nişanlıydık o zaman aşkkuşumla. Doğum günümde ankaraya geldi yedi göllere gezmeye götürdü beni. Daha yeni yeni elele tutuşuyoruz falan. İyice cicim dönemleri yani. Ben tuttum soğuk havada üşüyen nişanlıma ne geldin ki böyle dalyanak gibi titrersin işte böyle dedim. Birde artist artist diyorum ki sormayın gitsin. O da gülmeye başladı. Dalyanak mı dedin dedi. Evet dedim. O laf öyle değil bundan sonra kimsenin yanında deme dediBebesini tembihliyor sanki haspam naapalım bizde öyle anlamışız alla allaaa
Birgün caddede yürüyorduk.kücük dilenci kız geldi.abla neolur falan yapıştı.bende sende varsa bna ver dedimkeşke dmez olaydım.bana "sen ne diyon k..tak dedi:)baktım sçlarımı çekiyo vala o ne kuvvetse tekme falan da atyo du yolda.eşim kızı itti.kız küfür ediyordu durmadan.ne dedi orda biliymusun "abla dişlerinde maydonz kalmıs.ya bide bagrarak diyodu .bende tamam gel gel hadi yaramaz seni al bu parayı ama bidaha küfür yok dedim:) orda dövdüm kızı valla ya neyapm.snra suyumu içerken dişlerimi temzldm.eşme rezl olmaym dye.eşme varmı dedm yok dedi.kız dogru söylemişti keşke dövmeseydm :)))
gülmekten karnım ağırdı kızlar resmen ya gece gece neyse birde ben anlatayım sevgilimle ilgili
kendisi çalışmaya başladı bu yüzdende erkenden uyurdu ve bana canın sıkıldığında ara uyandır beni derdi yavrum 5:30da işe gidiyor bide neyse benim bigün canım sıkıldı aşkoşumu aradım saat 2gibi beni meşgule attı neyse mesaj attım günaydın böceğimm diye eee adamı uyandırdım bi günyadın yazmak lazımneyse aradı beni bekle 5dk arıcam seni dedi pat kapadı telefonu ben bekliyorum tabi arıcak diye neyse aradı napyon aşkım dedi bende yatıyommm sen napyon dedim iyi bende dedi telefondan sesler geliyo biz konuşuyoz bi yandan hallah hallah napyon sen dşardamısn dedim evet dedi eeee dedim napyon ki dışarda demez mi AŞKIM İŞE GİDİYORUM BEN DİYE beni bir kahkaya bastı saat kaç dedim bi baktı lan saat daha 2bucuk ya la dedi meğersem garibim ben aradığımda çalar saat çaldı sanmış o günden beri telefonunu sessize alıp yatıyoo
Bunun çok benzerine ben de uğradım. Değişik yerlerimde dürtükler hisettim, korkuyla açtım gözlerimiBi baktım yabancı değil, bizim uyuyan boğa, eller çalışıyo Napiyosun noldu dedim, çok seviyorum dedi, uyumaya devam. :26:
Bi keresinde de bi uyandım baktım nefes alamıyorum, üzerimde bi ağırlık, karabasan mı ne bu diye uyku sersemi kurtulmaya çalışırken bizim örümcek boğa üstüme kamp kurmuş,açmış kolları bacakları öööyle üstümde horlaya horlaya uyuyo. Sabah tabii ki hiçbir şey hatırlamıyor. Bekarken ben uyur gezerim, napcam evlenince diye düşünürken adam uyur s.ker çıktı
Annem ve babamı anlatacağım size,
Annemle babam o zaman yeni evlenmiş uyuyorlar, annemin gece kalkıp yemek yemeleri yüzünden gazı çok oluyormuş ama o gün nasılsa uyudu diye babamın yanında pırtlatmış ama diyor ki hayatımda ilk defa böyle bir şey yaptım birisinin yanında çok da sesli çıktı diyorneyse babam bir fırlamış yataktan salona doğru koşmuş annem hiç bozmamış uyuma taklidi yapmaya devam yani. Neyse sonra babam gelmiş annemi uyandırmış annem yine bozuntuya vermiyormuş "Sevinç arabanın üstüne bir şey düştü sandım bir ses koptu sen nasıl duymadın baktım bir şey de göremedim patlama oldu sanki" demiş annem uyanmış (güya) "uyu Metin bir şey yoktur yanlış duymuşsundur" demiş hiç bozuntuya vermemiş, 2 sene sonra bunu itiraf ediyor çok gülüyorlar tabi
Bu rezillikler neden genelde hep pırtlatmalar üzerine yahuinsan biriyle birlikteyken daha mı bi gazlanıyo nedir,bas gaza aşkım bas gaza
He he hee
Benim oglumda; anne ben polis okuluna gidicem polis olucam,sende hirsiz okuluna git hirsiz ol dedi
istanbula tayinimiz çıkmış daha 2 aylık evliyiz eşimle avm ye gittik ben anadolunun bağrından kopmuş gelmiş biri olarakilk defa öyle büyük br alış-veriş merkezi görüyorum tabii heyecanlıyım saf saf etrafa bakınıyorum.neyse yürüyen merdivenlere geldik eşim de arkada kaldı telefonla konuşuyor ben ismail hadi gelsene diye çağırıyorum onu ve eşim şok içinde..ismail kim ya diye soruyor.bende ona soruyorum kim ki ismail diye...o da sen dedin ya bana şimdi ismail gel dedin ya diyor..hayatta ismail diye bi tanıdığım yok uzaktan bi arkadaşım bile yok ama eşimi buna inandırmam aylarımı aldı.9 yıllık evliyiz hala ismail kimdi sır olarak kaldı diye söylenir baya rezil olmuştum o anda ve hala düşünüyorum ismail nereden çıktı diye bulamıyorum hemde iki kez demişim o ismi
gülmekten karnım ağırdı kızlar resmen ya gece gece neyse birde ben anlatayım sevgilimle ilgili
kendisi çalışmaya başladı bu yüzdende erkenden uyurdu ve bana canın sıkıldığında ara uyandır beni derdi yavrum 5:30da işe gidiyor bide neyse benim bigün canım sıkıldı aşkoşumu aradım saat 2gibi beni meşgule attı neyse mesaj attım günaydın böceğimm diye eee adamı uyandırdım bi günyadın yazmak lazımneyse aradı beni bekle 5dk arıcam seni dedi pat kapadı telefonu ben bekliyorum tabi arıcak diye neyse aradı napyon aşkım dedi bende yatıyommm sen napyon dedim iyi bende dedi telefondan sesler geliyo biz konuşuyoz bi yandan hallah hallah napyon sen dşardamısn dedim evet dedi eeee dedim napyon ki dışarda demez mi AŞKIM İŞE GİDİYORUM BEN DİYE beni bir kahkaya bastı saat kaç dedim bi baktı lan saat daha 2bucuk ya la dedi meğersem garibim ben aradığımda çalar saat çaldı sanmış o günden beri telefonunu sessize alıp yatıyoo
amin canım,isteyen herkese nasip etsin Allah..Oyy yerim ben onu yerim yerim, inşallah benim de öylee bir oğluşum olur😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
He he hee
Benim oglumda; anne ben polis okuluna gidicem polis olucam,sende hirsiz okuluna git hirsiz ol dedi