Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Benim olayımda rezilliğin daniskası. Bende özlü sözlerin yanlış telaffuzu diye bir özür var. Kimileri bilmez belki ama argo tabir biraz. Soğukta yaka bağır açık gezene "ne geziyon böyle dal ya.ak" derler. Ben salak ise bunu dal yanak anlıyorum ve söylüyorum. Olayın öyle pis yere gittiğini falan ne bileyim. Nişanlıydık o zaman aşkkuşumla. Doğum günümde ankaraya geldi yedi göllere gezmeye götürdü beni. Daha yeni yeni elele tutuşuyoruz falan. İyice cicim dönemleri yani. Ben tuttum soğuk havada üşüyen nişanlıma ne geldin ki böyle dalyanak gibi titrersin işte böyle dedim. Birde artist artist diyorum ki sormayın gitsin. O da gülmeye başladı. Dalyanak mı dedin dedi. Evet dedim. O laf öyle değil bundan sonra kimsenin yanında deme dedi Bebesini tembihliyor sanki haspam naapalım bizde öyle anlamışız alla allaaa

çok komikmiş .çok sevdim

Ay buna çok güldüm

Ahahahahahaha :60 dilenci kıza bak ay gözümün önünde canlandırdıkça gülüyorum

gülmekten karnım ağırdı kızlar resmen ya gece gece neyse birde ben anlatayım sevgilimle ilgili

kendisi çalışmaya başladı bu yüzdende erkenden uyurdu ve bana canın sıkıldığında ara uyandır beni derdi yavrum 5:30da işe gidiyor bide neyse benim bigün canım sıkıldı aşkoşumu aradım saat 2gibi beni meşgule attı neyse mesaj attım günaydın böceğimm diye eee adamı uyandırdım bi günyadın yazmak lazımneyse aradı beni bekle 5dk arıcam seni dedi pat kapadı telefonu ben bekliyorum tabi arıcak diye neyse aradı napyon aşkım dedi bende yatıyommm sen napyon dedim iyi bende dedi telefondan sesler geliyo biz konuşuyoz bi yandan hallah hallah napyon sen dşardamısn dedim evet dedi eeee dedim napyon ki dışarda demez mi AŞKIM İŞE GİDİYORUM BEN DİYE beni bir kahkaya bastı saat kaç dedim bi baktı lan saat daha 2bucuk ya la dedi meğersem garibim ben aradığımda çalar saat çaldı sanmış o günden beri telefonunu sessize alıp yatıyoo

kizlar size gecen yilki olayimizi anlatayim birgun tele durmadan gelen mesajlar ardi arkasi kesilmez mesaj aynen soyledir almanyadan cok unlu hocamiz xxx binasinda sohbet verecekdir tum musluman kardeslerimiz davetlidir ayni mesaj esimede gelir bizde birguzel hazirlanir gideriz dinlemeye hoca sohbeti verir hep filistin irakdan bahseder onlar icin dualar kuranlar okunur sohbet biter eve geliriz esimde bende cok etkileniriz nerdeyse 1 hafta bunun etkisinden kurtulamayiz yedigimiz ictiklerimizde bile ordakileri hatirlar huzun kaplariz derken 1 hafta sonra birgece bizim yatak odasini gece vakdi isiklar kaplar tepemizde takkkkkk takkkkk diye gurultu bu sese uyanan esim totosunu geriye dogru uzatip pencerenin pancurunu aralayip bakmasiyla tum uyuyan ev halkini ayaga diker savas basladiiiiiii allllaahhhhh alllaaahhhhh demesiyle yataginda misil misil uyuyan 2 yasindaki kizimizi alarak kapiya dogru kosmaya kosarkende seraaaaaaaaaaaaa kizla oglaniiiii kaldirrrr siginaga iniyoruzzzzzzzzzzz kosoooooosssssssssssssss diye alelacele firladik iki saftirikkkk yatak odasindan kalkip cocuklari odasindan toplamamiz tam 5 dk mizi aldi neyse esim geri dondu ben kostururken dur bidaha bakayim bombaaaaalari varmi dedi yine ayni pozisyon yatak camin onunde bunun poposu geri dogru kafa perde arasindan dikizleme benim aklim basima geldi geri dondum sakkkkkk ettim totosuna ne vuruyon nannnnn dedi manyakmisin oglummmmm ne savasi cocuklarida bizide perisan ettin dedim bakdim adamin gozler kapaliiiiisiklari actim bende bakdim o gurultu ne diye megerse polis arka binadaki daireye baskin yapmis bunu duyan tum acil hatti calisanlari ambulans itfaiyeye gelmis polis holikopteride takkkk takkkk tepede sonra halen uykuda olan benim kocisi uyandirdimolayi anlatinca gul gul yerlere yattik tam isigi kapattim geri yatiyoruz bide ne goreyim esim giyinme odasinda cis pozisyonunda bir bagirdim ne yapiyorsun diye cisimi demezmi anammmmm ne uykuymus beeeeeeaaaaaneyseki sabah olduda bizim mecara son buldu

ayyyy buna bayildim bende 7.sinifa giderken annem hafta ici televizyonu yasaklamis internet falan hak getire o yillar tek televizyon var o gecesi saatler bir saat geri alinmis benim bundan haberim yok tabiki sabah herkes uyurken ben gec kaldim sokakda tek cocuk yok diye kostr kostur okula git okula vardim kimseler yok anaaaaaaaaaa kimseler yok tuhhhhh gec kaldim diye dusunurken bi ara korkdum edebiyat hocasinin ilk ders bagiriyorum osmannnn osmannnnn ordamisin sinif alt katta cama vurup iceriden bir karartiiii bizim temizlik gorevlisi hamdi abiiii bitisik kasli kara biyikli eyyyyyladimmmm sabah sabahhhh kafami yedin osmeeennnnn kimmmmm ikincisi karga isligini yemeden sen niye burdasin 3.sucu bagirarak niye camaaaa vuruyonnnn ahhaaa bu gordugunnn supurgeyle doverim{tavan supurgesini gostererek} seniiii dediii ben nasil tirsdiysam kosa kosa geri dondum ne kadar saff kalpliysem osman ogretmen evledim ne diye kosuyorsun demesinmi karsima gecip anaaaa osmennnnn osmennnnn deyip ogretmene nasil sarildiysam en son hocanin agla cocugum acilirsin dedigini hatirliyorum

Ay bayılazaaaammm

Bu rezillikler neden genelde hep pırtlatmalar üzerine yahu insan biriyle birlikteyken daha mı bi gazlanıyo nedir,bas gaza aşkım bas gaza

He he hee
Benim oglumda; anne ben polis okuluna gidicem polis olucam,sende hirsiz okuluna git hirsiz ol dedi

Oyy yerim ben onu yerim yerim, inşallah benim de öylee bir oğluşum olur😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım,isteyen herkese nasip etsin Allah..

He he hee
Benim oglumda; anne ben polis okuluna gidicem polis olucam,sende hirsiz okuluna git hirsiz ol dedi

ahhahahah seni mi yakalayacakmış

dün akşam yaşadığım rezilliğimi anlatayım bende

ramazan geldiğinden beri iftar sonrası parka yürüyüşe gidiyorum,

park ana baba günü,çoluk çocuk,çaya gelenler,piknik yapanlar

ben hep yanlız gider yanlız yürürdüm,benim ufaklık teyzesine gitmişti şehir dışına

velhasıl evimize döndü,3 gündür oda babasını alıp geliyor benimle,

tabisi ben evden önden çıkıyorum,az fazla yürüyüm diye,

sonracıma bizimkiler geliyor,kızım çalıların arkasına saklanıyor,ben geçerken böhhhh yapıyor,bende korkmuş numarası felan yapıyorum işte

neyse efem dün kaptırdım yürüyorum,kulağımda kulaklık dünya umrumda deil havasındayım

ilerdeki çalılıkların ardında eşimi gördüm,pembe tişörtünden tanıdım,bir sağa bir sola adın atıyor güya saklanıyor çakallllllll dedim (yani evde en son pembe tişörtü üstündeydi)

aha dedim mevcan,hadi yap bi çakallık sen korkut onları

yolumu değiştirdim,alttan dolandım,

koştum koştum çalının diğer yanında fırlayıp havaya hoplayıp,ellerimide havada çırparak böhhhhhhhhhhh dedim(gözünüzde canlandırın o sahneyi )

anamm demez olaydım

22 yaşlarında bir delikanlı,yanındada yere sıra sıra dizilmiş 3-4 genç laflıyor,benim pembe tişörtlü ise telde konuştuğu için bi o yana bi bu yana adımlıyormuş meğer

çocuklar kalakaldı bi an

ve daha fenası ay pardon malımda az gibi bi cümle çıktı ağzımdan ( ne alakaysa)

topuklayım kaçtım

mal mevcan,embesil mevcan,salak mevcan derken,kafam nasıl daldıysa az ilerideki çalılıktan çıkan kızımın böhh demesine bir çığlık bastım,park bi anda sessizliğe büründü herkes bana baktı,

tabi eşim ve kızım bu halde kaldı.

çok utanıyorum nasıl gidicem bi daha o parka ya

üniversitedeyiz hoşlandığım çocuk(şimdiki kocam)da bizim fakültenin farklı bi bölümünde ama bizim sınıfa derse girdi tez konusu mu ne varmış hocadan izin almış katılabilirmiyim diye falan filan velhasıl benim de en sevdiğim hoca ve en sevdiğim derstti bide sevdiğim adamda aynı sınıfta Allah kim tutar beni hoca ne zaman birşey sorsa ben zıplıyorum sanki dünyanın 8.harikasıymışım gibi bi edalar var ki bende sormayın süzüm süzüm süzülüyorum :) hoca yine sınıfa birşey sordu arkadaşın biri yorum yaptı ben çeliştim onun yorumuyla kalktım ayağa birden hayır hocam şöyleyken böyle olursa sonra şu sonuçlar çıkar falan 5 dakkika boyunca konuştum bizim anfi deki sıralarda şu sinemalarınkinden ayağa kalkınca kapanan cinsten tabi ben bunu o heyecanla unuttum 5 dakikalık konuşmam bitti millet alkışlıyo hoca tebrik ediyo ben sıraya otururken kafam yere donk Alkışların yerini kahkalar aldı kocamda o gıcıkların arasındaydı bir hafta bakamadım bile yüzüne

ay bitane daha geldi aklıma
yine üniversiteyken gıcık bir hoca var dersi hızlı hızlı anlatıyo sınavlardada hep anlattığını soruyo harfi harfine o yüzden dersinde iken iyi not tutmak önemli benim de vizem düşüktü dedim final için bari dikkatli dinleyeyim dersi önümde oturan kız çok yavaş yazıyo sürekli arkasına dönüp benim elimi sağa sola yitiyo benim deftere bakarak kendi defterine yazıyo yanımdaki kankam olan kız sevgilisi ile benim telden msj laşıyo(kendi sms i bitmiş malum öğrencilik)diğer tarafımdaki arkadaşım dersten bi haber öyle dedikodu yapıyo benle bende he he deyip geçiyom arkamdaki arkadasım sürekli dürtüyo hocanın en son ki dediği neydi diye soruyo sınıfta zaten hocanın sesi yankılı bangır bangır ben bi an öyle bi bunaldımki yeteeeeeerrrrrrr diye bağırmışım ama hiç bilinçle yapmadım benim bağırdığım an hocanın susacağı tuttu herkes böm böm suratıma bakıyo bi utandımki sormayın

aha burayı yeni keşfettim bennnn akşam okumaya başlıcam rezillikleri msjım olsunda konuyu bulabileyim

Üniversitedeki sevgilimle sinemaya gitmeye karar verdik. Bindik dolmuşa kalabalık bi de. Hangi filme gitsek dedi. Ben de valla aşkım saçma sapan filmler izlemek istemiyorum şöyle konulu bi film izleyelim dedim. Bi an bi sessizlik oldu otobüste. Tip tip baktılar bana nolduki aşkım dedim. Sus bi daha konulu film fln deme öyle dedi. Soradan açıkladı o tarz kötü filmlermiş ay ne bilim yaw bilmiyodumki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

birgün sevdiceğimle sahilde geziyoz elele romantik romantiksonracıma denize birden bir sürü matılar geldi bende aaa aşkım martılara bak ne ka çok demi dedimmanitacımda çok şakacıdır felan hiç gülmüyo böle ciddi ciddi hani nerde martı diyo ben durdum parmağım uzata uzata gösteriyorum hala daha yok ki orda bişi hayal mı görüyon sen aşkısı demez miaha ben bir panik atak yaptım adamı götürdüm martıların oraya kafasını tutuyom martıların olduğu yere çeviriyom parmağmla işaret ediyom falan bi yandan dokunsanız ağlıcam kafayı mı yedim ben diye artık oturdum yere noluyo bana aşkım noluyo demeye başladım minik pandam bi kahkaha attı inandın mı len küçük aşkım dedi:18:ne kaar saf olduğumu o gün gene gösterdim aşkoşuma

Esimle evlendik ertesi gun balayina gittik otelde ultra hersey dahil biz bir aksam yemege gec kaldik otelin restaurantlarindan birinde yiyelim dedik neyse yedik biz hesap istiycez restaurant ta kimse kalmadi herkea cikiyo biz bakiyoz birbirimize enson kasada hesap yapan Adam kaldi zorla hesap odeyecez dedik bizim hesap ne oldu Adam demezmi hersey dahil konseptinde hele siz balayi ciftinden hic almayiz falan biz kafayi indirip tesekkurler dedik cahiLligin gozu kor olsun ..

Dun gece ruyamda esime bi kadin yanasiyordu Ben adini melike yada vildan diye hatirliyorum gece zaten esime kizip uyudum gecede oyle gorunce gece uyku haliyle Ben uyuyan esimin bi anda dudagini sikip melikeyle vildan Kim soyle demisim yazik tanimiyorum askim diyo onu hatirliyorum sabah ariyo Beni gece naptini hatirliyomusun bana diyo guluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…