Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Ben penisiln vurdurmaya gdym eşmle bir hafta boyunca .
Neyse gttk işte o gece .sımdi popodan bir sagdan bir soldan vuruluyor ben o gün unttm hangi tarafa vurdugmu iki kere sagdan vuruldum:))
Ben resmen felç oldum.yürüyemyrum neyse eşim gtti sedye getirdi .hani normalde sedye tutan kişi yanları tutar ya eşimde önden tutuyor bide hç arkadan bana bakmyor ha.öyle sedyeyi çekiyor ben ordan düşmüşüm haberi yok.o hala götürüyor.hala da bakmyor .popomun üstne düştüm bide oh .neyse ordaki gwenlik beyfndi arkada bayan düştü dedi.geri geldi.
Şimdi söyleyn omu bna rezil oldu ben mi ona.)

kizlar,abim afedersiniz kil dönmesi ameliyatı olacakti. babam ben annem oturuyoruz annem anlatiyor iste soyle soyle yapicakmis,doktora gitcekmis,olmaya karar vermis,bu sayede yaz iznini uzaticak bu yuzden olacakmis falan diyor. bende ''vayy bee surda daha fazla kalmak için kestaneyi cizdirecek ha heheh kestaneden olcak yani'' falan diye geveliyorum. o sırada gozleri faltasi gibi açılmış babamla gozgoze geldim. ben hala heheheh kestane ha diye gulerken babam kızardı bozardi. kizim anlamini yanlis biliyorsun sanirim,insan icinde deme bunu dedi odadan cikti. yuzumdeki gulumseme dondu. ''e anne kestane?'' diyebildim. meger ben kestaneyi toto saniyormusum. ama işin asli oyle degilmis..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Ee kestane toto değil mi ben de öyle biliyom😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hakikaten kestane neymiş biri söylesin. Olmadık yerde rezil olcaz yoksa. :S

Bir tane de benden gelsin.
Yıllar önce erkek arkadaşımla yürüyoruz. Yürürken de hararetli hararetli birşey konuşuyoruz. Köşeye geldik. Tam köşeyi dönerken bir araba fırladı önümüze. Bendeki ünlem fena: "Ay! Az kalsın arabayı eziyordum!" Sağolsun sevgilim bunu sık sık hatırlatıp kahkahalara boğulmamiza neden olmuştu.

kızlar kestane çizmek argoda kadının cinsel uzvuna yakıştırılan bir kelimeymiş ve ters ilişki anlamına da geliyormuş. Merak ettim araştırdım şuan..

senin demek istediğin abine kaportayı çizdirmek olmasın

siz birbiriniz değil hastanedeki insanlara rezil olmuşunuz

Ayyy ben buna cok guldum........

Sizin bu birbirinizi korkutma hikayelerinize bayiliyorum :)) uslanmiyorsunuzda bide kizida alistirmislar boooh yapmaya

Ya ben eşime çok rezil oluyorum.bazen komik bazen tam bir salak oluyorum.
Eşimle nezman karşıdan geçşek benim ensemden tutarak geçiyoruz..okul çocugu gibi
Rezl oluyorum .

bende toto biliyorum kızlar neymiş kiii

ahahahhahahaha yarıldımmm kızzz bu arada bebişinin gelmesine az kalmış sağlıkla doğar büyür inşallahhh çokk öptümm
çok sağol şekerim kızımız oldu şimdi kızın gaz çıkarmalarına gülüyoruz öyle komik hallere giriyor ki gözleri şaşı filan oluyor çocuğun ağzı yüzü bükülüyor bi de koca adam gibi zooott diye yapıyor gazını babasına mı çekti nedir

Osmaaaan nn osmaaaaaaannnnn

Anasinin kizi :))

ikinizde galiba

Hahahah 'Ne yazmıştın sen bana sil beni miydi o ? Sanki öyle değildi ya ' falan diye uzunca bi süre dalga geçti benimle

Ahahhaahahahhaahhaahahahagahhahahaahahhahahahaha

Bana da ilk aşkım onu hayatımdan sildiğimi(!) öğrenince "peki sana değer vereni o çok güzel hayatından sil" demeye çalışıp da diyememişti pardonlar klavyeden oldular havada uçuştuydu hey gidi hey keşke ben de napayım? diyip utandırsaydım bak şimdi geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…