Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Gercekten cok guldum yaaa
Kusuyordun heee gozumde canlandirdikca guluyorum

Son düzenleme:
Kizlar bi de bendenn .Nisanlimla istanbuldaydik. burger king e girdk ben de Allah icin hic girmemstm oraya.Fast food fazla sevmezdm o zamnlar.Dha sonra icecekleri bilirsiniz tepeden pipet takilir.Tabi ben bilmiyorum bunu.Normalde hic ben yapmam nsanlim yapar bole seyleri.Bi yapicagim tuttu.Aldim icecegi yanlarini bi cekistiriyorum guya kapagi var onu acicam .Cekistiriyorum cekistiriyorum cikmiyo.Sonra nsanlim askim napiosun o oyle degiiil dedi aman ben bi utandm sormayinn :-( ne rezil olmustm

Annem ve babamı anlatacağım size,
Annemle babam o zaman yeni evlenmiş uyuyorlar, annemin gece kalkıp yemek yemeleri yüzünden gazı çok oluyormuş ama o gün nasılsa uyudu diye babamın yanında pırtlatmış ama diyor ki hayatımda ilk defa böyle bir şey yaptım birisinin yanında çok da sesli çıktı diyor neyse babam bir fırlamış yataktan salona doğru koşmuş annem hiç bozmamış uyuma taklidi yapmaya devam yani. Neyse sonra babam gelmiş annemi uyandırmış annem yine bozuntuya vermiyormuş "Sevinç arabanın üstüne bir şey düştü sandım bir ses koptu sen nasıl duymadın baktım bir şey de göremedim patlama oldu sanki" demiş annem uyanmış (güya) "uyu Metin bir şey yoktur yanlış duymuşsundur" demiş hiç bozuntuya vermemiş, 2 sene sonra bunu itiraf ediyor çok gülüyorlar tabi

Son düzenleme:
Hahajajaajajjaa ya hepsi cok iyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah sabah yine cok guldum yaaa(sahife 48:))

oğlumun beni bir rezil edişi daha;
dün büyüyünce ne olacaksın sorusuna çoook para müdürü diye cevap verdi

oğlum avmnin tuvaletinde sensörlü musluklara elini uzatıp uzatıp
-anne bu musluk kör olmuş, elimi görmüyor, akmıyoooor!
diye ağlamaya başladı. duygusal oğlum :)

Oyy yerim ben onu yerim yerim, inşallah benim de öylee bir oğluşum olur😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adamı dumur eder bunlar ne cevap vereceğini bilemezsin bazen

Aynen oyle valla
Bir gun buyuk bir magazadayiz oglum yanimda ama anne anne diye bana sesleniyor.
Oglum niye bagiriyorsun yanindayim ya dedim
Oglum;sen annem degilsin hirsizsin dedi
Soka girdim iyiki magazaya hirsizlik yapmak icin gittigimizi sanmadilar :))
Bu cocugun ilginc hayal gucu yuzunden basima bir is gelmez umarim :)
Oglum polislere hayran gorunce muhakkak konusuyor :)) yada el salliyor.

Bak kerataya hayal gücü acayip çalışıyor,aslında çoğu çocuk öyle farklı şeyleri yaşıyorlar
Gelecekteki mesleği belli polis olacak ufaklık

istanbula tayinimiz çıkmış daha 2 aylık evliyiz eşimle avm ye gittik ben anadolunun bağrından kopmuş gelmiş biri olarak ilk defa öyle büyük br alış-veriş merkezi görüyorum tabii heyecanlıyım saf saf etrafa bakınıyorum.neyse yürüyen merdivenlere geldik eşim de arkada kaldı telefonla konuşuyor ben ismail hadi gelsene diye çağırıyorum onu ve eşim şok içinde..ismail kim ya diye soruyor.bende ona soruyorum kim ki ismail diye...o da sen dedin ya bana şimdi ismail gel dedin ya diyor..hayatta ismail diye bi tanıdığım yok uzaktan bi arkadaşım bile yok ama eşimi buna inandırmam aylarımı aldı.9 yıllık evliyiz hala ismail kimdi sır olarak kaldı diye söylenir baya rezil olmuştum o anda ve hala düşünüyorum ismail nereden çıktı diye bulamıyorum hemde iki kez demişim o ismi

Büyük alış-veriş merkezinin yan etkisi: İsmail

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…