Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Esimle evlendik ertesi gun balayina gittik otelde ultra hersey dahil biz bir aksam yemege gec kaldik otelin restaurantlarindan birinde yiyelim dedik neyse yedik biz hesap istiycez restaurant ta kimse kalmadi herkea cikiyo biz bakiyoz birbirimize enson kasada hesap yapan Adam kaldi zorla hesap odeyecez dedik bizim hesap ne oldu Adam demezmi hersey dahil konseptinde hele siz balayi ciftinden hic almayiz falan biz kafayi indirip tesekkurler dedik cahiLligin gozu kor olsun ..

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Ben penisiln vurdurmaya gdym eşmle bir hafta boyunca .
Neyse gttk işte o gece .sımdi popodan bir sagdan bir soldan vuruluyor ben o gün unttm hangi tarafa vurdugmu iki kere sagdan vuruldum:))
Ben resmen felç oldum.yürüyemyrum neyse eşim gtti sedye getirdi .hani normalde sedye tutan kişi yanları tutar ya eşimde önden tutuyor bide hç arkadan bana bakmyor ha.öyle sedyeyi çekiyor ben ordan düşmüşüm haberi yok.o hala götürüyor.hala da bakmyor .popomun üstne düştüm bide oh .neyse ordaki gwenlik beyfndi arkada bayan düştü dedi.geri geldi.
Şimdi söyleyn omu bna rezil oldu ben mi ona.:KK66:)

kizlar,abim afedersiniz kil dönmesi ameliyatı olacakti. babam ben annem oturuyoruz annem anlatiyor iste soyle soyle yapicakmis,doktora gitcekmis,olmaya karar vermis,bu sayede yaz iznini uzaticak bu yuzden olacakmis falan diyor. bende ''vayy bee surda daha fazla kalmak için kestaneyi cizdirecek ha heheh kestaneden olcak yani'' falan diye geveliyorum. o sırada gozleri faltasi gibi açılmış babamla gozgoze geldim. ben hala heheheh kestane ha diye gulerken babam kızardı bozardi. kizim anlamini yanlis biliyorsun sanirim,insan icinde deme bunu dedi odadan cikti. yuzumdeki gulumseme dondu. ''e anne kestane?'' diyebildim. meger ben kestaneyi toto saniyormusum. ama işin asli oyle degilmis..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
kizlar,abim afedersiniz kil dönmesi ameliyatı olacakti. babam ben annem oturuyoruz annem anlatiyor iste soyle soyle yapicakmis,doktora gitcekmis,olmaya karar vermis,bu sayede yaz iznini uzaticak bu yuzden olacakmis falan diyor. bende ''vayy bee surda daha fazla kalmak için kestaneyi cizdirecek ha heheh kestaneden olcak yani'' falan diye geveliyorum. o sırada gozleri faltasi gibi açılmış babamla gozgoze geldim. ben hala heheheh kestane ha diye gulerken babam kızardı bozardi. kizim anlamini yanlis biliyorsun sanirim,insan icinde deme bunu dedi odadan cikti. yuzumdeki gulumseme dondu. ''e anne kestane?'' diyebildim. meger ben kestaneyi toto saniyormusum. ama işin asli oyle degilmis..

Ee kestane toto değil mi ben de öyle biliyom😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hakikaten kestane neymiş biri söylesin. Olmadık yerde rezil olcaz yoksa. :S

Bir tane de benden gelsin.
Yıllar önce erkek arkadaşımla yürüyoruz. Yürürken de hararetli hararetli birşey konuşuyoruz. Köşeye geldik. Tam köşeyi dönerken bir araba fırladı önümüze. Bendeki ünlem fena: "Ay! Az kalsın arabayı eziyordum!" Sağolsun sevgilim bunu sık sık hatırlatıp kahkahalara boğulmamiza neden olmuştu.

kızlar kestane çizmek argoda kadının cinsel uzvuna yakıştırılan bir kelimeymiş ve ters ilişki anlamına da geliyormuş.:KK14: Merak ettim araştırdım şuan..

senin demek istediğin abine kaportayı çizdirmek olmasın :KK1:

Neyse gttk işte o gece .sımdi popodan bir sagdan bir soldan vuruluyor ben o gün unttm hangi tarafa vurdugmu iki kere sagdan vuruldum:))
Ben resmen felç oldum.yürüyemyrum neyse eşim gtti sedye getirdi .hani normalde sedye tutan kişi yanları tutar ya eşimde önden tutuyor bide hç arkadan bana bakmyor ha.öyle sedyeyi çekiyor ben ordan düşmüşüm haberi yok.o hala götürüyor.hala da bakmyor .popomun üstne düştüm bide oh .neyse ordaki gwenlik beyfndi arkada bayan düştü dedi.geri geldi.

siz birbiriniz değil hastanedeki insanlara rezil olmuşunuz :KK1:

Ayyy ben buna cok guldum........

dün akşam yaşadığım rezilliğimi anlatayım bende:KK30:

ramazan geldiğinden beri iftar sonrası parka yürüyüşe gidiyorum,

park ana baba günü,çoluk çocuk,çaya gelenler,piknik yapanlar

ben hep yanlız gider yanlız yürürdüm,benim ufaklık teyzesine gitmişti şehir dışına

velhasıl evimize döndü,3 gündür oda babasını alıp geliyor benimle,

tabisi ben evden önden çıkıyorum,az fazla yürüyüm diye,

sonracıma bizimkiler geliyor,kızım çalıların arkasına saklanıyor,ben geçerken böhhhh yapıyor,bende korkmuş numarası felan yapıyorum işte :KK35:

neyse efem dün kaptırdım yürüyorum,kulağımda kulaklık dünya umrumda deil havasındayım:21:

ilerdeki çalılıkların ardında eşimi gördüm,pembe tişörtünden tanıdım,bir sağa bir sola adın atıyor güya saklanıyor çakallllllll dedim:KK53: (yani evde en son pembe tişörtü üstündeydi)

aha dedim mevcan,hadi yap bi çakallık sen korkut onları

yolumu değiştirdim,alttan dolandım,

koştum koştum çalının diğer yanında fırlayıp havaya hoplayıp,ellerimide havada çırparak böhhhhhhhhhhh dedim:KK53::KK53:(gözünüzde canlandırın o sahneyi )

anamm demez olaydım:KK53::KK53:

22 yaşlarında bir delikanlı,yanındada yere sıra sıra dizilmiş 3-4 genç laflıyor,benim pembe tişörtlü ise telde konuştuğu için bi o yana bi bu yana adımlıyormuş meğer

çocuklar kalakaldı bi an :KK53:

ve daha fenası ay pardon malımda az gibi bi cümle çıktı ağzımdan ( ne alakaysa):KK25:

topuklayım kaçtım

mal mevcan,embesil mevcan,salak mevcan derken,kafam nasıl daldıysa az ilerideki çalılıktan çıkan kızımın böhh demesine bir çığlık bastım,park bi anda sessizliğe büründü herkes bana baktı,

tabi eşim ve kızım bu halde :KK53::KK53: kaldı.

çok utanıyorum nasıl gidicem bi daha o parka ya

Sizin bu birbirinizi korkutma hikayelerinize bayiliyorum :)) uslanmiyorsunuzda bide kizida alistirmislar boooh yapmaya :KK52::KK52::KK52:

Ya ben eşime çok rezil oluyorum.bazen komik bazen tam bir salak oluyorum.
Eşimle nezman karşıdan geçşek benim ensemden tutarak geçiyoruz..okul çocugu gibi:KK66:
Rezl oluyorum .

bende toto biliyorum kızlar neymiş kiii :KK17::KK37:

ahahahhahahaha yarıldımmm kızzz :KK1::KK1::KK1: bu arada bebişinin gelmesine az kalmış sağlıkla doğar büyür inşallahhh çokk öptümm:KK54::KK54:
çok sağol şekerim kızımız oldu şimdi kızın gaz çıkarmalarına gülüyoruz öyle komik hallere giriyor ki gözleri şaşı filan oluyor çocuğun ağzı yüzü bükülüyor bi de koca adam gibi zooott diye yapıyor gazını babasına mı çekti nedir :KK9:

ayyyy buna bayildim bende 7.sinifa giderken annem hafta ici televizyonu yasaklamis internet falan hak getire o yillar tek televizyon var o gecesi saatler bir saat geri alinmis benim bundan haberim yok tabiki sabah herkes uyurken ben gec kaldim sokakda tek cocuk yok diye kostr kostur okula git :KK52:okula vardim kimseler yok :KK43:anaaaaaaaaaa kimseler yok tuhhhhh gec kaldim diye dusunurken bi ara korkdum edebiyat hocasinin ilk ders bagiriyorum osmannnn osmannnnn ordamisin sinif alt katta cama vurup :KK23:iceriden bir karartiiii bizim temizlik gorevlisi hamdi abiiii bitisik kasli kara biyikli eyyyyyladimmmm sabah sabahhhh kafami yedin osmeeennnnn kimmmmm ikincisi karga isligini yemeden sen niye burdasin 3.sucu bagirarak niye camaaaa vuruyonnnn ahhaaa bu gordugunnn supurgeyle doverim{tavan supurgesini gostererek} seniiii dediii :KK43:ben nasil tirsdiysam kosa kosa geri dondum ne kadar saff kalpliysem osman ogretmen evledim ne diye kosuyorsun demesinmi karsima gecip anaaaa osmennnnn osmennnnn deyip ogretmene nasil sarildiysam en son hocanin agla cocugum acilirsin dedigini hatirliyorum:KK52:

Osmaaaan nn osmaaaaaaannnnn :KK1::KK1::KK1:

kizlar size gecen yilki olayimizi anlatayim birgun tele durmadan gelen mesajlar ardi arkasi kesilmez mesaj aynen soyledir almanyadan cok unlu hocamiz xxx binasinda sohbet verecekdir tum musluman kardeslerimiz davetlidir ayni mesaj esimede gelir bizde birguzel hazirlanir gideriz dinlemeye hoca sohbeti verir hep filistin irakdan bahseder onlar icin dualar kuranlar okunur sohbet biter eve geliriz esimde bende cok etkileniriz nerdeyse 1 hafta bunun etkisinden kurtulamayiz yedigimiz ictiklerimizde bile ordakileri hatirlar huzun kaplariz derken 1 hafta sonra birgece bizim yatak odasini gece vakdi isiklar kaplar tepemizde takkkkkk takkkkk diye gurultu bu sese uyanan esim totosunu geriye dogru uzatip pencerenin pancurunu aralayip bakmasiyla tum uyuyan ev halkini ayaga diker savas basladiiiiiii allllaahhhhh alllaaahhhhh demesiyle yataginda misil misil uyuyan 2 yasindaki kizimizi alarak kapiya dogru kosmaya kosarkende seraaaaaaaaaaaaa kizla oglaniiiii kaldirrrr siginaga iniyoruzzzzzzzzzzz kosoooooosssssssssssssss diye alelacele firladik iki saftirikkkk yatak odasindan kalkip cocuklari odasindan toplamamiz tam 5 dk mizi aldi neyse esim geri dondu ben kostururken dur bidaha bakayim bombaaaaalari varmi dedi yine ayni pozisyon yatak camin onunde bunun poposu geri dogru kafa perde arasindan dikizleme benim aklim basima geldi geri dondum sakkkkkk ettim totosuna:KK52: ne vuruyon nannnnn dedi manyakmisin oglummmmm ne savasi cocuklarida bizide perisan ettin dedim bakdim adamin gozler kapaliiii:KK53:isiklari actim bende bakdim o gurultu ne diye megerse polis arka binadaki daireye baskin yapmis bunu duyan tum acil hatti calisanlari ambulans itfaiyeye gelmis polis holikopteride takkkk takkkk tepede :KK53:sonra halen uykuda olan benim kocisi uyandirdim:KK76:olayi anlatinca gul gul yerlere yattik :KK9:tam isigi kapattim geri yatiyoruz bide ne goreyim esim giyinme odasinda cis pozisyonunda :KK53:bir bagirdim ne yapiyorsun diye cisimi demezmi anammmmm ne uykuymus beeeeeeaaaaa:KK52:neyseki sabah olduda bizim mecara son buldu:KK16:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kızımın 1,5 yaş halleri deli dolu geçiyor çocuk yürümüyor her yere koşarak gidiyor

bir arefe gecesi,akşamdan hazırlıklar yapılmış,yarınki gezme planları kafada tasarlanmış

mevsimlerden kış,ev soğuk tıkanıp kalmışız bir odaya,kapıyı soğuk girmesin diye hep kapalı tutuyoruz

eşim bir koltukta ben diğer koltukta uzanmış tv izliyoruz.

nasıl oldu tam hatırlamıyorum kapıya yöneldim kapıyı açtım ,arkamı döndüm tekrar kapıya yöneldim derken kapı yanağıma şakk diye geçti, meğersem benim ufaklık sen dışarı kaç

tabi benim yanak şişti alı al,moru mor oldu bildiğin osmanlı yumruğu yemişim gibi..buz felan koyduk ama banamısın demiyor,mosmor bir yanak

feryat ediyorum,yarın bayram nasıl gezicem bu yanakla,herkes kocanmı dövdü derse ne derim ben

velhasıl kırdım dizimi ağlamaklı gözlerle gittim uzandım koltuğuma

tabii benim koca uyumuş totosunda kelebekler uçuyor..

derken allah diye kocamın çığlığı ile ilkindim,benim yaramaz kumanda ile dönerken dönerken kumandayı git babanın tam gözaltındaki kemiğe vur,benim kocanın gözü şiştimi,göz etrafı morardımı,buz koysan ne fayda anacım,

sabah bi uyandıkki,benim yanak pembe mor arası ve şiş,eşimin göz altı mosmor

tabi bizi gören dönüp bir daha bakıyor

herkes sıkıştırıyor,bu ne hal kavgamı ettiniz bak doğru söyleyin,

utanmıyormusuz kavga etmeye diye fırça bile yemiştik..

offf rezillikti ya..
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Anasinin kizi :))

aklıma bir anım daha geldi kendi kendime gülmeye başladım gene..

11 yıllık evliyim,koca koca adamlar olduk ama zeka yaşımız halen 6:KK55::KK55:

eşimle evde durmadan şakalaşırız,birbirimizi kovalar gıdıklarız korkuturuz felan,:KK35:

korkutma günlerinden sonra intikam almak için uygun anı kolluyorum tabi:KK53::KK53:

velhasıl gecenin bir körü yatağa yol alırken eşim sen yat ben duş alıp gelicem dedi..

aha dedim intikam saatti mevcan:KK47:

iyi tamam sessiz ol acaip uykum var diyip jet hızıyla geceliklerimi giyip yatağa girdim

tabi eşimi kolluyorum,ışıkların hepsi kapalı su sesinin kesilmesi ile beraber soluğu kapının ardında aldım.

eşim odaya girdi ışığa uzanması ile benim böhhhh demem bir oldu:KK52::KK52:

adam nasıl tırstıysa, ananı s.... diyip güm diye kapıyı itti..

ben kapı ile duvar arasına sinek gibi yapıştım:KK37::KK37:

avrupa yakasındaki burhan altıntop gibi, hey onbeşli türküsü eşliğinde beynimde uçuşan kuşları izledim..

nemi oldu burnum kanadı,kafamın arkası şişti,:KK43:

ama halen akıllanmadık,şeytan dürtmeye görsün....
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

dün akşam yaşadığım rezilliğimi anlatayım bende:KK30:

ramazan geldiğinden beri iftar sonrası parka yürüyüşe gidiyorum,

park ana baba günü,çoluk çocuk,çaya gelenler,piknik yapanlar

ben hep yanlız gider yanlız yürürdüm,benim ufaklık teyzesine gitmişti şehir dışına

velhasıl evimize döndü,3 gündür oda babasını alıp geliyor benimle,

tabisi ben evden önden çıkıyorum,az fazla yürüyüm diye,

sonracıma bizimkiler geliyor,kızım çalıların arkasına saklanıyor,ben geçerken böhhhh yapıyor,bende korkmuş numarası felan yapıyorum işte :KK35:

neyse efem dün kaptırdım yürüyorum,kulağımda kulaklık dünya umrumda deil havasındayım:21:

ilerdeki çalılıkların ardında eşimi gördüm,pembe tişörtünden tanıdım,bir sağa bir sola adın atıyor güya saklanıyor çakallllllll dedim:KK53: (yani evde en son pembe tişörtü üstündeydi)

aha dedim mevcan,hadi yap bi çakallık sen korkut onları

yolumu değiştirdim,alttan dolandım,

koştum koştum çalının diğer yanında fırlayıp havaya hoplayıp,ellerimide havada çırparak böhhhhhhhhhhh dedim:KK53::KK53:(gözünüzde canlandırın o sahneyi )

anamm demez olaydım:KK53::KK53:

22 yaşlarında bir delikanlı,yanındada yere sıra sıra dizilmiş 3-4 genç laflıyor,benim pembe tişörtlü ise telde konuştuğu için bi o yana bi bu yana adımlıyormuş meğer

çocuklar kalakaldı bi an :KK53:

ve daha fenası ay pardon malımda az gibi bi cümle çıktı ağzımdan ( ne alakaysa):KK25:

topuklayım kaçtım

mal mevcan,embesil mevcan,salak mevcan derken,kafam nasıl daldıysa az ilerideki çalılıktan çıkan kızımın böhh demesine bir çığlık bastım,park bi anda sessizliğe büründü herkes bana baktı,

tabi eşim ve kızım bu halde :KK53::KK53: kaldı.

çok utanıyorum nasıl gidicem bi daha o parka ya

:KK60::KK60::KK60::KK60:

ikinizde galiba :KK1::KK1::KK1:

Hahahah :KK70: 'Ne yazmıştın sen bana sil beni miydi o ? Sanki öyle değildi ya ' falan diye uzunca bi süre dalga geçti benimle :KK9::KK17:

Ahahhaahahahhaahhaahahahagahhahahaahahhahahahaha :KK70: :KK70:

Bana da ilk aşkım onu hayatımdan sildiğimi(!) öğrenince "peki sana değer vereni o çok güzel hayatından sil" demeye çalışıp da diyememişti :KK70: pardonlar klavyeden oldular havada uçuştuydu hey gidi hey :KK70: :KK70: keşke ben de napayım? diyip utandırsaydım :KK70: bak şimdi geldi aklıma :KK70: :KK70:

X