kizlar size gecen yilki olayimizi anlatayim birgun tele durmadan gelen mesajlar ardi arkasi kesilmez mesaj aynen soyledir almanyadan cok unlu hocamiz xxx binasinda sohbet verecekdir tum musluman kardeslerimiz davetlidir ayni mesaj esimede gelir bizde birguzel hazirlanir gideriz dinlemeye hoca sohbeti verir hep filistin irakdan bahseder onlar icin dualar kuranlar okunur sohbet biter eve geliriz esimde bende cok etkileniriz nerdeyse 1 hafta bunun etkisinden kurtulamayiz yedigimiz ictiklerimizde bile ordakileri hatirlar huzun kaplariz derken 1 hafta sonra birgece bizim yatak odasini gece vakdi isiklar kaplar tepemizde takkkkkk takkkkk diye gurultu bu sese uyanan esim totosunu geriye dogru uzatip pencerenin pancurunu aralayip bakmasiyla tum uyuyan ev halkini ayaga diker savas basladiiiiiii allllaahhhhh alllaaahhhhh demesiyle yataginda misil misil uyuyan 2 yasindaki kizimizi alarak kapiya dogru kosmaya kosarkende seraaaaaaaaaaaaa kizla oglaniiiii kaldirrrr siginaga iniyoruzzzzzzzzzzz kosoooooosssssssssssssss diye alelacele firladik iki saftirikkkk yatak odasindan kalkip cocuklari odasindan toplamamiz tam 5 dk mizi aldi neyse esim geri dondu ben kostururken dur bidaha bakayim bombaaaaalari varmi dedi yine ayni pozisyon yatak camin onunde bunun poposu geri dogru kafa perde arasindan dikizleme benim aklim basima geldi geri dondum sakkkkkk ettim totosuna
ne vuruyon nannnnn dedi manyakmisin oglummmmm ne savasi cocuklarida bizide perisan ettin dedim bakdim adamin gozler kapaliiii
isiklari actim bende bakdim o gurultu ne diye megerse polis arka binadaki daireye baskin yapmis bunu duyan tum acil hatti calisanlari ambulans itfaiyeye gelmis polis holikopteride takkkk takkkk tepede
sonra halen uykuda olan benim kocisi uyandirdim
olayi anlatinca gul gul yerlere yattik
tam isigi kapattim geri yatiyoruz bide ne goreyim esim giyinme odasinda cis pozisyonunda
bir bagirdim ne yapiyorsun diye cisimi demezmi anammmmm ne uykuymus beeeeeeaaaaa
neyseki sabah olduda bizim mecara son buldu