- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
hahahahahahyanlışı yanlışla düzeltmek çok güldüm ya
Daha yeni evliyiz en geceleri nefes alamadgm günler doktorun tavsiyesyle sprey kullanydum.burnuma skıp yatıyodum.o gece de sıktım ama tuvalet içn eşimin gelmesin bekledm.neyse geldi odaya bi baktm gülmeye başladı.bana "sümüklü ne beklysun ayakta dedi:)bende ne sümüklüsü ya dedim.:)aynaya bi baktm resmen burnum sümük gibi akmış dudaklarıma:).hiçte hissetmedm .aslnda hissettm ama ter sandm.:)ya belki yapanlar bilir ama ben hissetmdm.ben hemen "valla o sümüjk degil gel bak o ilaçtan öyle oldu ilaç o ilaç dedim.inandıramadm ama:)kendiside bilydu da işte maksat eline düşmeym.ama yinede utandm ya.
Birgün caddede yürüyorduk.kücük dilenci kız geldi.abla neolur falan yapıştı.bende sende varsa bna ver dedimkeşke dmez olaydım.bana "sen ne diyon k..tak dedi:)baktım sçlarımı çekiyo vala o ne kuvvetse tekme falan da atyo du yolda.eşim kızı itti.kız küfür ediyordu durmadan.ne dedi orda biliymusun "abla dişlerinde maydonz kalmıs.ya bide bagrarak diyodu .bende tamam gel gel hadi yaramaz seni al bu parayı ama bidaha küfür yok dedim:) orda dövdüm kızı valla ya neyapm.snra suyumu içerken dişlerimi temzldm.eşme rezl olmaym dye.eşme varmı dedm yok dedi.kız dogru söylemişti keşke dövmeseydm :)))
Eşimle buluşcktk bi bktm enişteside gelmş eniştesi yaşlı.tam elimi havaya kaldrdm öpecktm. adam ben abdestliym dedi elim öyle kaldı.hayır ondan sonra diyorum ki ha öylemi kusura bkmayın bende abdestliym.!!!!:))nasıl söyledm blmyrum.eşim diyoki dalga geçtin vallahide geçmemişim.
Erkek arkadaşım yine, napayım anacım biz de isteriz eşim yazalım Allah nasip eder inşallah
Erkek arkadaşım bizim liseye çok sık gider gelirdi ama aramızda muhabbet yoktu tabi. Ben uzaktan bakıyorum dikkatini çekmeye çalışıyorum yok olmuyor. O zaman da lise sondaydım beden dersiydi hocamız çok katıydı lise sondaki bir öğrenciye ördek yürüyüşü yaptırmaya zorlayacak yapmayanı cezalandıracak kadarbir insan neden ördek yürüyüşü yaptırır orası ayrı bir konu tabi:44: neyse sırayla hepimiz yapıyoruz sıranın başında da okul numaram gereği ben varım, şansa bakın önümde birileri olsa dikkat o kadar çekmeyecektim. Her neyse ben utana sıkıla çömeldim başladım yapmaya yürüdüm yürüdüm işi makaraya sardım tabi gülüyorum ediyorum derken bir kalktım erkek arkadaşım, o zamanki hiçbir şeyim olmayan hoşlandığım platoniğim bana bakıp katılarak gülüyor bir an önce eve gitmek için dua ettim evde de artık nasılsa olmaz diye umudumu kesmiştim iyice düşünerek aradan zaman geçti, tavlamayı başardım inşallah beni öyle bilmez Allah'ım diyerek gittim buluşmaya, sağolsun bunu unutmamış da kendisi, hiç hatırlatmamama rağmen ilk tanıştığımız gün arkadaşlarımın olduğu masada "ördek kız hoşgeldin" diyerek beni rezil etmişti
Ordek yuruyusu yapan bir kiz dusundumde
kızlar birtane de benden annemle hastaydı iğne vurulmaya gittik neyse oldu çıktık hastaneden yürüyelim dedik o sırada otobanda trafik vardı bende anneme e5 kalabalık iyi para kazanılır dedim annemde hastayım gidemem oram buram arıyor dedi meğer arkamızda adam varmış adam durup demez mi gidersin abla gidersin sen diye annemle ikimizde donup kaldık adamın o lafı söylediğinemi yanayım yoksa rezil olduğuma mı bilemedik
Nişanlımla yeni sözlenmişiz.
Midemdeki kelebeklerden mi desem,rahat batması mı desem ne desem işte bi sebepten dolayı 3 gündür uyumamışım.
Neyse haftasonu yemeğe gidelim dedik ve sevgilim yemekler gelmeden tuvalete gitmek istedi.
Buraya kadar herşey normal.
Geldiğinde masaya başını koymuş uyur halde buluyor beni.Ve uyandıramıyor,bundan dolayı da fena halde paniklemiş. (Uykum çok hafiftir)
Hastaneye götürmüş beni. Bayıldım sanmış
Doktor uyuduğumu anlayınca sevgilime geceleri bu kıza napıyosun da uykusuz kalmış garibim bu kadar güçsüz düşmüş diye zalim koca damgasını vurmuş.
Konuşma tartışmaya dönüşmüş.
Tek hatırladığım bi ara uyanıp "Yeter susun be tepemde vıdı vıdı uyutmadınız bi" diye çemkirmem.
Doktor beni deli,sevgilimi zalim koca olarak mimleyip eve postaladı iyi mi?
O nasil bir uyumak
eşime olmasa da iş arkadaşlarıma rezil oluşumu anlatabilirim;
insan kaynakları bir oryantasyon programı hazırlamış, bi yerlere gidiyoruz sürekli ben de önde oturuyorum, ikcı beyefendi de arabayı kullanıyor bize burası bu şu diye şehri tanıtıyor. avm nin yanında bir şey söyledi ben de avm yi gösteriyor sanıp, aa iyi ya gelirim dedim. meğer adam bana ben de burada oturuyorum diye evini gösteriyormuş...
Ya bayıldım hatırlamıyorum.
Ya da kış uykusuna yatmıştım :18: