Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

harika rezil olmuşsunuz ya hepinize çok güldüm :KK9: :KK9:
bende anlatayım bitane :KK52:
eşimle ozamanlar sözlüyüz ve asker.. dağıtıma gelmiş çok mutluyuz ikimizde tabii bişeyler içmeye biyerlere gidelim dedik. ben soda aldım eşimde çay..
içeceklerimizi içtik muhabbet ediyoruz.. eşim çok komik bişey anlattı sanırım askerlikle alakalı okadar çok güldümkü suratına karşı kahkaha atarken istemsiz bi şekilde yaklaşık olarak 6-7 saniye kadar ağzım kocaman açık bişekilde geğirdim :KK14:
okadar utanç verici bişeyki geğirdiğimin farkındayım ama durduramıyorum sodanın etkisiyle sanırım aldı başına gidiyo :KK53:
en sonunda bitti ve söylediğim ilk kelime 'ayy kusuyodum nerdeyse' oldu :KK17:
evleneli 1 buçuk yıl oldu hala hatırlatıp dalga geçer hain koca :KK43: :KK43:

Gercekten cok guldum yaaa:KK1:
Kusuyordun heee gozumde canlandirdikca guluyorum:KK1::KK1:

Son düzenleme:
Kizlar bi de bendenn .Nisanlimla istanbuldaydik. burger king e girdk ben de Allah icin hic girmemstm oraya.Fast food fazla sevmezdm o zamnlar.Dha sonra icecekleri bilirsiniz tepeden pipet takilir.Tabi ben bilmiyorum bunu.Normalde hic ben yapmam nsanlim yapar bole seyleri.Bi yapicagim tuttu.Aldim icecegi yanlarini bi cekistiriyorum guya kapagi var onu acicam .Cekistiriyorum cekistiriyorum cikmiyo.Sonra nsanlim askim napiosun o oyle degiiil dedi aman ben bi utandm sormayinn :-( ne rezil olmustm

Annem ve babamı anlatacağım size,
Annemle babam o zaman yeni evlenmiş uyuyorlar, annemin gece kalkıp yemek yemeleri yüzünden gazı çok oluyormuş ama o gün nasılsa uyudu diye babamın yanında pırtlatmış ama diyor ki hayatımda ilk defa böyle bir şey yaptım birisinin yanında çok da sesli çıktı diyor:KK53: neyse babam bir fırlamış yataktan salona doğru koşmuş annem hiç bozmamış uyuma taklidi yapmaya devam yani. Neyse sonra babam gelmiş annemi uyandırmış annem yine bozuntuya vermiyormuş "Sevinç arabanın üstüne bir şey düştü sandım bir ses koptu sen nasıl duymadın baktım bir şey de göremedim patlama oldu sanki" demiş annem uyanmış (güya) "uyu Metin bir şey yoktur yanlış duymuşsundur" demiş:KK53: hiç bozuntuya vermemiş, 2 sene sonra bunu itiraf ediyor çok gülüyorlar tabi:KK53:

Son düzenleme:
Hahajajaajajjaa ya hepsi cok iyi:KK70::KK70::KK70:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bi tene daha gelsin bakalım.....bu rezillik ötesiiiii
nişanlıyken eşimle geziyorduk annem arayıp eve gelirken açık satılan yag çözücü ile çamasır suyu istedi bende ne akla hizmetse dedim b.köyden alayım sırt çantam vardı içine koydum her dakikamı nişanlımla geçireyim diye neyse otobuse bindik sırt çantamı bacaklarımın üzerine koydum kısa bir süre sonra malum bölgem kaşınmaya başladı allahım kaşıyamıyorum da birde yanmaya başladı resmen alev aldı sıkınıyorum çaktırmadan bacak bacak üstüne atmaya başladım bu sefer bacaklarım kaşınmaya yanmaya başladı ben çantayı bir kaldırdım allahım ne göreyim çamasur suyu ile yag çözücünün yerinde yeller esiyoo :KK53:bacaklarıma malum yerime dökülmüş kimseyede bişey diyemiyorum eşim bana bakıyo ne oldu diye kulagına egilip üstüm ıslandı dedim demez olaydım altınamı yaptın diye bagırıverdi herkes bana bakıyoo :KK17::KK17::KK17:öldüm utancımdan indik otobusten kaşıntımamı yanayım yandıgımamı yanayım rezil oldugumamı yanayım:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Sabah sabah yine cok guldum yaaa(sahife 48:))

oğlumun beni bir rezil edişi daha;
dün büyüyünce ne olacaksın sorusuna çoook para müdürü diye cevap verdi :KK14:

oğlum avmnin tuvaletinde sensörlü musluklara elini uzatıp uzatıp
-anne bu musluk kör olmuş, elimi görmüyor, akmıyoooor!
diye ağlamaya başladı. duygusal oğlum :)

Oyy yerim ben onu yerim yerim, inşallah benim de öylee bir oğluşum olur😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bulundugumuz ilçeye yenı tasındık ,hiçbiyer bılmıyoruz böyle ..sadece otogarla ev arasına giden vasıta dısında.. yine böyle otogardan gelırken sagıma soluma bakına bakına geldım hani az çok oğreneyım diye... sonra bi baktım aaa burdaa alısverıs merkezi varmıs demek tamam bunu aklımda tuttum dedim:21:.. evıme geldıgımde haftasonuydu sanırım eşime dedımki bi yerde avm kesfettım hadi gidelim :KK52: eşim kemkum etsede benım iknalarıma dayanamadı (bu konularda eşimden daha girişgenim yada cesaretlıyım :KK1:) ee nasıl gitcez dedi eşim isteksizce...
bende bilmiş bilmiş yawrumm burdaki duragı boşuna koymadılar heralde dedım :KK51: başladık beklemeye ve ilk gelen belediye otobusune bındık,eşimde hala supheler var tabii bende sacmalama oluuuummmm doğru bındık demeye devam ederkennn anaaaaa bi baktııımmmmm :KK53: dümdüz gitmemizzz gerekennnn yoluuuuuu sağa saptık donemecteeennnn :KK53::KK52:ben üçbuçuk atmaya basladım ama caktırmamaya gayret edıyorum ... 1saat yol teptik eşim soruyor ee hala gelemedık mi bende ''cıkss daha var''edalarındayım :KK51::18::18: sonra son durak olan iskeleyeee vardık :KK4: eşim çok fenaa sınırlendi:KK52:... senın aklınaaa uyandandaaa diyee lafa basladı devamını getırmıyorum :KK9::KK9::KK9: aynı otobuse tekrar bındık evin ordaki duraga geri geldık :KK1::KK1: eşim bukadar gezmek bana yettı hadi eve gidelim derken aaa bı baktım x ucretsız servıs dıyooo..eşimin yakasından çekıstıree çekıştıre bındım..sofore dedımki x'e gidermi evet dedi adam yuzume bönbön bakarak :KK9: eşime yine kendımı haklı cıkartma derdındeyım:21::KK53:... bak goruyosumusun aşkım bıde ucretsız servisi varmıs buna daha cok sevındım dedım.. busefer doğru yoldaydık :KK9: rahattım nasılsa servısı vardı saga sola bakıp etrafı oğrenmeme gerek yoktu.. servis aracı duraktan içeri girdi yolcu alacak dıye dusunurken adam gayet cool bi sesle son durak demesin mi :KK53: :KK52::KK52: ben şokklardayımmm :KK53: eşimin gözlerine bakmak istemıyorum sinirden kudurdugunu dusunerekten :18::KK19:şöföre dedimki ''ee hani bu metroya gidiyordu suclarcasına adamı?? :nazar: adamda gayet rahat bi şekıldeee '''evet burası metro bak,son durak yani dedi istasyonu kastederek :KK52::KK52: aman Allahım basımdan asagıya kaynar sular dokuldu benım o an ,eşim artık bişey demıyordu diyemıyordu ,hiçbiyerı bılmedigimiz için nerde indik onuda bılmıyoruz ,çok zavallıydık ,,zavallıydı halımız :KK9::KK9::KK9: metrodan geri çıkıp baska bi durak bulduk ,yıne otobus beklemeye basladık.. :KK24:otobus geldi numarasından(ilk bındıgımız otobusten farklı bi numaralıydı) bıldım bızım mahalleden gecıyordu -eger yıne tutturamama durumu içindeysek bari aynı otobusle gerı evde durumumuz olsun dıye bindik :KK52::KK9: hem bi tedirginlik hem bi rahatlık gidiyoruz bakalım :KK55:bir bosvermıslık havasındayız ıkımızdee:KK1: uzaktan tabelasını gordum ohh dedım kesın doğru bindik bu seferr :21: ilerde baska durak yoktur diye 500m önce indik,hangi akla mantıga hizmetse :KK22::KK4: yürü babam yürü :KK4::KK1: nihayetınde zaferrr bizim olmustuuuu :KK76:ellerimde bi kupa olsaydı havaya diker evett evettt işte diye bagırasım bile geldiii yani:KK9::KK9::KK9:

market aşkına :KK52: heryerı öğrenmiş olduk eşimle bu sayedeee :21:

işin kotusu metro servısının sürücüsü ara ara taıkılır eşimle bana :KK19: nereye gideceksenız kesın tarif vereyım der :KK9::KK9::KK9:
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Adamı dumur eder bunlar:KK1::KK1: ne cevap vereceğini bilemezsin bazen

Aynen oyle valla:KK1::KK1:
Bir gun buyuk bir magazadayiz oglum yanimda ama anne anne diye bana sesleniyor.
Oglum niye bagiriyorsun yanindayim ya dedim
Oglum;sen annem degilsin hirsizsin dedi:KK53::KK53:
Soka girdim iyiki magazaya hirsizlik yapmak icin gittigimizi sanmadilar :))
Bu cocugun ilginc hayal gucu yuzunden basima bir is gelmez umarim :)
Oglum polislere hayran gorunce muhakkak konusuyor :)) yada el salliyor.

Aynen oyle valla:KK1::KK1:
Bir gun buyuk bir magazadayiz oglum yanimda ama anne anne diye bana sesleniyor.
Oglum niye bagiriyorsun yanindayim ya dedim
Oglum;sen annem degilsin hirsizsin dedi:KK53::KK53:
Soka girdim iyiki magazaya hirsizlik yapmak icin gittigimizi sanmadilar :))
Bu cocugun ilginc hayal gucu yuzunden basima bir is gelmez umarim :)
Oglum polislere hayran gorunce muhakkak konusuyor :)) yada el salliyor.

Bak kerataya hayal gücü acayip çalışıyor,aslında çoğu çocuk öyle farklı şeyleri yaşıyorlar:KK1:
Gelecekteki mesleği belli polis olacak ufaklık

istanbula tayinimiz çıkmış daha 2 aylık evliyiz eşimle avm ye gittik ben anadolunun bağrından kopmuş gelmiş biri olarak :KK53: ilk defa öyle büyük br alış-veriş merkezi görüyorum tabii heyecanlıyım saf saf etrafa bakınıyorum.neyse yürüyen merdivenlere geldik eşim de arkada kaldı telefonla konuşuyor ben ismail hadi gelsene diye çağırıyorum onu ve eşim şok içinde..ismail kim ya diye soruyor.bende ona soruyorum kim ki ismail diye...o da sen dedin ya bana şimdi ismail gel dedin ya diyor..hayatta ismail diye bi tanıdığım yok uzaktan bi arkadaşım bile yok ama eşimi buna inandırmam aylarımı aldı.9 yıllık evliyiz hala ismail kimdi sır olarak kaldı diye söylenir:KK9: baya rezil olmuştum o anda ve hala düşünüyorum ismail nereden çıktı diye bulamıyorum hemde iki kez demişim o ismi :KK53:

istanbula tayinimiz çıkmış daha 2 aylık evliyiz eşimle avm ye gittik ben anadolunun bağrından kopmuş gelmiş biri olarak :KK53: ilk defa öyle büyük br alış-veriş merkezi görüyorum tabii heyecanlıyım saf saf etrafa bakınıyorum.neyse yürüyen merdivenlere geldik eşim de arkada kaldı telefonla konuşuyor ben ismail hadi gelsene diye çağırıyorum onu ve eşim şok içinde..ismail kim ya diye soruyor.bende ona soruyorum kim ki ismail diye...o da sen dedin ya bana şimdi ismail gel dedin ya diyor..hayatta ismail diye bi tanıdığım yok uzaktan bi arkadaşım bile yok ama eşimi buna inandırmam aylarımı aldı.9 yıllık evliyiz hala ismail kimdi sır olarak kaldı diye söylenir:KK9: baya rezil olmuştum o anda ve hala düşünüyorum ismail nereden çıktı diye bulamıyorum hemde iki kez demişim o ismi :KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9:
Büyük alış-veriş merkezinin yan etkisi: İsmail :KK9::KK9::KK9:

X