Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Karnima agrilar girdi kac gündür okuyorum sizleri..

Ise yararmi bilmiyoru mama benimde söyle bi anim var;Esimin ailesi cok kalabalik geldi beni istemeye.
Tabi heycan,stres filan bende tavan yapmis durumda.Siradan hosgeldiniz filan diyip elini kaldiranlarinda ellerini öpüyorum.Artik nasil heycan olduysam,gelen misafirlerin 7 yasindaki cocugunun elinide bi hamleyle kavrayip öpüverdim.

Yavrum benim neye ugradigini sasirdi:)))

teşekkür ederim,eşimle böylesi bir kaç anımız vardır,topic aslında rezillikler üzerine kurulu ancak bazen arkadaşların paylaşımları rezillik ve komiğe dönünce,uygun bir anımı paylaşmadan edemiyorum....burada yapılan her paylaşımı büyük bir keyifle okuyurum,herkes birbirinden harika...sizin de varsa hoş,komik ya da 'unutulmaz' bir anınız,sizi de dinlemeği çok isterim...

.....

Ablamın çok sevdiği bir erkek arkadaşı vardı onunda arkadaşı beni seviyordu ama benimde erkek arkadaşım vardı ablam ve enişte ısrarla görüşmemi istiyo tamam ama istemediğimi söylerim görüşürsem dedim tamam dediler senin agzından duysun..bir gün tel çaldı ev teli açtım naber dedi ii senden dedim öyle başladık sohbete sonra yaa cem i gördünmü bugün diye sordu hayır görmedim aaa sen nerden tanıyosun ki Cem i dedim arkadaşımm dedii yaaa bilmiyodum dedim.Bide yanında uzun burunlu kepçe kulaklı yamuk bacaklı bi çocuk var onuda tanıyomusun dedim evet tanıyorum o benim ama benim bacaklarım yamuk değil.. demesiyle güm telefonunu kapattım naapcagımı şaşırdım.Ben erkek arkadaşım sandım onu o diye konuşuyorum meger o değilmiş.. çocuk tekrar aradı neden kapadın dedi babam geldi ondan filan dedim sonra grüşelim..Enişteme söylemiş abi bana demediğini bırakmadı insan istemez ama bukadarda laf sylenmez die..üzülmüştüm

çocuğu psikolojik bunalıma sokmuşsun be hevuk!

uyyyy ne kadar kötü bi durumda kalmışın canımmmm

çocuğu psikolojik bunalıma sokmuşsun be hevuk!

Ay ne biliyim canım direk muhabbete daldı o oldugunu anlamadım..Sonra evlendi zaten atölyesi vardı gittim oraya yengemin bişelerini yaptırmaya teyze kızıyla oturdu aglamaya başladı karşımda..Sen beni hep aşşaladın ben çok sevdim halbuki seni çok güzelsin ama güzelliğin önemi yok bigün yüzüne kezzap dökülür yinede severlermi seni filan diye arıza bişeydi..Bitane düzgün adam çıkmadıki karşıma hepsi deişikti erkeklerin genetiği bozulmuş valla..

genemi ekşın yaaaa
msn gel

Bitanede bu var liseye gidiyorum bi arkadaşın akrabası begenmiş beni dedim tamam tanışalım bir geldi çocuk acayip yakışıklı 190 boyu esmer dedim tamam işte bu telde konuştuk filan sonra buluşmaya karar verdik ben okuldan kaçtım tabi sınıfta bitane tombik aşığım vardı oda zehir hafiye gibi peşimde gittim buluşcagımız yere ne görim çocuk eşefman takımı giymiş ayagında hastane terliği hemde ayaklarının yarısına geliyo ..ben şok dedim eve ugruycan heralde yook dedi hıı dedim aglamaklı bir ifadeyle dolaştım onunla bütün gün gülhaneye askerlik yaptıgı yere götürdü beni bide görenler onu kahkaha ile gülüyo benim yüz ifadem gittikçe deişiyo..sonra eve kendimi zor attım ertesi gün kızlar soruyo nasıl geçti hiç dolaştık okadar diyorum ama tombiki unutmuşum bütün sınıfa rezil etti beni Hevuk un sevgilisi böyle giyinmişti hahhahahaha diye... 1 hafta o yüz ifadesiyle gezdim..bidaha tabi görüşmedim..

Bitanede Evren var bizim eve kombi baglayan çocuk resmimi filan yürütmüş yalvar yakar arkadaşlarını devreye sokuyo filan benimle görüşmek için ii hadi buluşalım dedim çıktık dışarı yemege gidilir ya bekliyorum cafe mafe biyere götürsün arabanın içindeyiz ilk buluşma ilk görüşme biraz beklermisin dedi tabi dedim ben o kadar aşık ya sürpriz filan yapcak sanıyom bi baktım elinde poset geldi cola almış bide büsküvi filan garibanlar gibi arabada yiycez ben arka koltukta oturuyodum döktüm bilerek kolayı koltuguna yerlere..dedim eve geç kaldım beni eve götür götürdü artık son nokta sinirden kulaklarımdan ateş çıkıcak nerdeyse aa bunu unuttum dedi uzattı bi baktım kocaman boncukları olan bir kolye bu ne be ben inekmiyim inek kolyesi alm ışsın bana..Teyzeme geçti aynı gün teyze kızıda e.arkadaşıyla buluşmuştu anlatıyo şunu yaptık bunu yaptık senin nasıl geçti nasıl olcak inek gibi gittim geldim sonundada bagımı verdi yolladı beni diiyince koptular..SONRA SENELERCE ARADI BENİ AMA BEN DAHA GÖRÜŞÜRMÜYÜM ..

ay harikasınnn koptumm

sevgilimle trenle kadıköye iniyoruz mübareğin devamlı burnu akardı alerjiden dolayı.
trende ayakta duruyoruz karşılıklı ellerim üşüdü cebine doktum elimi vıcık vıcık nemli bi şey ıııyyy yaptım çektim elimi kesin sümüklü mendiline dokundum diye de tiksiniyorum ama belli etmemeye de çalışıyorum tabi. indik trenden biraz yürüdük elini cebine attı avcuna aldı cebindekini sonra elini kafama doğru tuttu elindekini atacak kafama ben kaçtım direk napıyosun yaaa atma nolur atma iğrençsin ya neden atıyosun kafama sümüklü şeyini diye bağırıyorum çocuk şaşırdı ne diyosun ya aman be dedi attı elindekini meğer gül yaprağıymış çocuk gül yaprağı atacakmış başımdan aşağı ama...

Son düzenleme:
ben eşime öle bi rezil oldum ki sormayın neyse gece yattık rüyamda nasıl çişim var böle güzel bi tuvalet işiyorum işiyorum bitmio bi türlü neyse bi irkilmeyle uyandım bi bakarım o ne altıma kaçırmışım hemen fırladım yataktan tabi elime aldığım gibi çamaşır suyu ve bezi başladım yatağı silmeye eşim uyanmasın diede sessiz sessiz siliorum neyse şöyle yorganı kaldıracak oldum ne görim adamın üstünede işemişim eşofmanı olduğu gibi ıslak e mecburen utana sıkıla uyandırmak zorunda kalmıştım bana buğulu gözlerle bi baktı şöle bir tebessüm etti ve ağzında beni magmalara yollayacak şu sözleri döküldü "sıçsaydın karıcım" varın siz düşünün o anki halimi hala arada konuşur kızarırım

bayılıcam gülmekten yaa

birgün arkadaşlar okey oynuyoruz çiftli neyse bende çift okey varmış ama ben bilmiorum tabi nasıl oynuosam artık, oyunuda mutlaka bişeyine oynarız kritik sayılardayız ben okeylerden birini yere attım yandaki kaptı tabi hemen eşim bana tam ağzını açıcak bana kızmak için bendeki hareket direk şöyle tmm canım önemli değil bak bir tane daha var deyip okeyi gözüne soktum eşim tabi başladı aman allahım benim karım böle olamaz diye :26: arkadaşlarada rezil oldum gece bitene kadar dalga geçmişlerdi benle

Son düzenleme:
ay düşündükçe geliyor aklıma rezilliklerim geçenler bir arkadaşın kızının doğum günü var tüm arkadaşlarala ordayız neyse arkadaşın aile tarafı gidiyorlardı bizde arkadaşlarla onları geçirioduk kapıdan ben bi ara odaya girdim sonra geri döndüm eşim ve bi arkadaşın eşi beyaz kazak giymişler baktım arkadan elleri arkasında beyazlı biri duruo tabi ben eşim san elini okşa tut arkadaştan aynen şöle bilaf iide o benim elim ama eşi yanından bakıo benim eşim karşıdan ağzı açık bakıo ben o ara kıpkırmızı bi şekilde yerlerde bir kahkaha koptu anlatamam maaileye rezil olmuştum eşimde sen her beyazlı kazak giyenin elinden tutucaksan yandık walla demişti ayy şimdi düşünüorumda ben eşime arkadan öle çok el hareketi yaparım poposunu falan sıkarım iyiki onu yapmamışım

Son düzenleme:

süpersin walla sinir olurum böyle tiplere ii olmuş kepçe operatörüm benim ağzına sağlık

Aynisini yapardim ama kaloriferin borusuna alnimi dayayarak. Rahmetli canim babacigim da bir seferinde yutmus gibi gondermediydi okula. Simdi anne olunca anladim ki oyle iki santim capindaki sicaklik ates degil, adamcik gonlum oluversin diye bir sefer izin vermis

Kucukken bir gun ruyamda savascilik oynuyordum arkadaslarimla. Sonra cisim geldi ve tuvalete gittim. Bir guzel yaptim, sonra savasmaya devam ettim. Tabii sabah yatak fecii islak Ama o rahatlama hissini anlatamam

Dun gece esimle film seyrediyorduk uyuyakaldi. Ben filmi bitirdim, tvyi kapattim, ortaligi toplamaya giristim. Cikan ufak capli gurultuden benimki uyandi ve "anneeee ne olduu?" diye sordu.
Adami bir azarlayisim var "ne annesi beeee" diye

kupalıksın,tebrikler:
ayağa kalkın arkadaşlar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…