teşekkür ederim,eşimle böylesi bir kaç anımız vardır,topic aslında rezillikler üzerine kurulu ancak bazen arkadaşların paylaşımları rezillik ve komiğe dönünce,uygun bir anımı paylaşmadan edemiyorum....burada yapılan her paylaşımı büyük bir keyifle okuyurum,herkes birbirinden harika...sizin de varsa hoş,komik ya da 'unutulmaz' bir anınız,sizi de dinlemeği çok isterim...Flocke , yazı uslubunuzu, anlatım tarzınızı zevkle okuyorum.. Çok güzel anlatıyorsunuz, çok güldürüyor beni..Verdiğiniz cevap harikaheleki eşinizin sizi destekleyip cevabınıza ek yapması başka güzellik..
..
Baştan sona hepsini okudum herkesin yazdıklarını, çoğu fıkra olabilecek nitelikte.Çalışmama ara verdiğim zamanlar kafamı dağıtmak için çok iyi geldi, çok güldüm, hepinizden Allah razı olsun.
Karnima agrilar girdi kac gündür okuyorum sizleri..
Ise yararmi bilmiyoru mama benimde söyle bi anim var;Esimin ailesi cok kalabalik geldi beni istemeye.
Tabi heycan,stres filan bende tavan yapmis durumda.Siradan hosgeldiniz filan diyip elini kaldiranlarinda ellerini öpüyorum.Artik nasil heycan olduysam,gelen misafirlerin 7 yasindaki cocugunun elinide bi hamleyle kavrayip öpüverdim.
Yavrum benim neye ugradigini sasirdi:)))
çocuğu psikolojik bunalıma sokmuşsun be hevuk!Ablamın çok sevdiği bir erkek arkadaşı vardı onunda arkadaşı beni seviyordu ama benimde erkek arkadaşım vardı ablam ve enişte ısrarla görüşmemi istiyo tamam ama istemediğimi söylerim görüşürsem dedim tamam dediler senin agzından duysun..bir gün tel çaldı ev teli açtım naber dedi ii senden dedim öyle başladık sohbete sonra yaa cem i gördünmü bugün diye sordu hayır görmedim aaa sen nerden tanıyosun ki Cem i dedim arkadaşımm dedii yaaa bilmiyodum dedim.Bide yanında uzun burunlu kepçe kulaklı yamuk bacaklı bi çocuk var onuda tanıyomusun dedim evet tanıyorum o benim ama benim bacaklarım yamuk değil..demesiyle güm telefonunu kapattım naapcagımı şaşırdım.Ben erkek arkadaşım sandım onu o diye konuşuyorum meger o değilmiş.. çocuk tekrar aradı neden kapadın dedi babam geldi ondan filan dedim sonra grüşelim..Enişteme söylemiş abi bana demediğini bırakmadı insan istemez ama bukadarda laf sylenmez die..üzülmüştüm
otobüs yolculuklarım hep rezillikle geçmiştir ve ben her defasında rezil tamamlamışımdır yolculukları. Neyse birinde çok sıkıştım yine tutamıyorum kızımla ben varız gece yolculuğu bir de. Neyse sabaha karşı dayanamayıp muavini çağırdım. Sessizce çocuk çok sıkıştı bir benzinlik falan yokmu tuvalete götüreyim dedim. Yanımızdan ayrıldı. 2 dkk sonra otobüs durdu. Buyrun bayan dedi muavin. E dedim benzinlikte duracaktık. Muavin yok burda yapsın çocuk ne de olsa demezmi. Eyvah dedim ben bittim neyse kızımı aldım indim aşağı eşofmanını çıkardım hadi kızım dedim yap tabi otobüstekiler bizi izliyor bu arada. Bekliyorum yapmıyo. Bende oturur şekilde duruyorum kızımın arkasına geçmişim. Eyvah dedim ben yapıcam şimdi altıma ve nihayette öyle oldu. Kızımı beklerken oracıkta altıma çiş yaptımNeyseki havanın loş olmasıyla ve kızımın tam arkasında durmamla millet kızımın yaptığını düşündü yada ben öyle sandım. :)) otobüse bindik tabi oturamıyorum altım ıslak neyse benim kızın kalın kazaklarından birini altıma serdim çaktırmadan. öylece gittim. O gunden sonra yolculuklarda hasta bezi kullandım. Ne hikmetse o günden sonrada 8 saatlik yolu hiç wc molası vermeden tamamladım hep. Eşimde hala yolculuklarda hasta bezi kullandığımı bilmiyor :)) büyük sırrım da bu oldu
çocuğu psikolojik bunalıma sokmuşsun be hevuk!
Ay ne biliyim canım direk muhabbete daldı o oldugunu anlamadım..Sonra evlendi zaten atölyesi vardı gittim oraya yengemin bişelerini yaptırmaya teyze kızıyla oturdu aglamaya başladı karşımda..Sen beni hep aşşaladın ben çok sevdim halbuki seni çok güzelsin ama güzelliğin önemi yok bigün yüzüne kezzap dökülür yinede severlermi seni filan diye arıza bişeydi..Bitane düzgün adam çıkmadıki karşıma hepsi deişikti erkeklerin genetiği bozulmuş valla..
eşimle yeni evliyken,bir davete katılmıştık.dışarıda hoş bir yerde yemek yenilecekti bizim gibi 4-5 çiftle.gittik,masayı bulduk oturuyos.karşımda otuzlu yaşlarını başlarında olan oldukça kasıntı bir kadın.nezaket icabı elimi uzatıp:'merhaba,ben flocke...'dedim.kadın bana sanki vebalıymışım gibi bakarak,hafif bi çekingenlikle daha sonra elini uzatıp:'ben de diş doktoruyum!'demişti sahte bi gülümsemeyle.bağlantıyı kurmaya çalışmama rağmen işin içindeki mantığı bulamamıştım.çaktırmadan dilimle ön dişlerimi yokladım acep bişey kaldı da hatun buna binaen mi bunu dedi diye.(meraklısına:dişlerimide sorun yoktu).yemek ve gece boyunca kadın beni hedef seçmiş gibi ne kadar harika bi kadın olduğundan bahsetti.saçlarına bilmem kaç lira harcadığını,kremlere bi servet yatırdığını ama bunun ona hiç koymadığını,işinde aman allahım bir numara olduğunu vs vs.kadın beni çenesinle orda bitkisel hayata sokuyordu resmen.zerre kadar bi zaman diliminde kendi şahsiyetini övmeyi bıraktı ve alaycı bi tebessümle masadaki bayanlara dönerek hepsinin mesleğini teker teker sordu.kimisi memurdu,bu bizim hatunun standartlarında bir meslek değildi.kimisi öğretmendi,onların zaten 3ay yattığını,buna rağmen çok para aldıklarını halbukim kendisinin ne kadar klas bir işi olduğunu,aldığı para ne kadar çok olsa da ona yetmediğini anlatmaya çalıştı.sonraki kurban bendim.pis tebessümünü sürdürerek:'eee flocke,sen ne iş yapıyosun bakiim?'dedi.hiç düşünmeden,full ciddiyetle cevapladım:'ben kepçe operatörüyüm!çok istekde bulunurlarsa,arada bi damperli kamyon kullandığım da oluyo!'^kadının tebessümü yüzüne yapıştı kaldı ve şok içersinde eşime dönüp baktı,eşim de aynı ciddiyetle kadına:'iyi para kazanıyo,bakmayın öyle,'demişti.kalan süre boyunca kadın daha ağızını açıp tek bir kelime bile etmemişti....
ben eşime öle bi rezil oldum ki sormayınneyse gece yattık rüyamda nasıl çişim var böle güzel bi tuvalet işiyorum işiyorum bitmio bi türlü neyse bi irkilmeyle uyandım bi bakarım o ne altıma kaçırmışım hemen fırladım yataktan tabi elime aldığım gibi çamaşır suyu ve bezi başladım yatağı silmeye eşim uyanmasın diede sessiz sessiz siliorum neyse şöyle yorganı kaldıracak oldum ne görim adamın üstünede işemişim eşofmanı olduğu gibi ıslak e mecburen utana sıkıla uyandırmak zorunda kalmıştım bana buğulu gözlerle bi baktı şöle bir tebessüm etti ve ağzında beni magmalara yollayacak şu sözleri döküldü "sıçsaydın karıcım" varın siz düşünün o anki halimi hala arada konuşur kızarırım
eşimle yeni evliyken,bir davete katılmıştık.dışarıda hoş bir yerde yemek yenilecekti bizim gibi 4-5 çiftle.gittik,masayı bulduk oturuyos.karşımda otuzlu yaşlarını başlarında olan oldukça kasıntı bir kadın.nezaket icabı elimi uzatıp:'merhaba,ben flocke...'dedim.kadın bana sanki vebalıymışım gibi bakarak,hafif bi çekingenlikle daha sonra elini uzatıp:'ben de diş doktoruyum!'demişti sahte bi gülümsemeyle.bağlantıyı kurmaya çalışmama rağmen işin içindeki mantığı bulamamıştım.çaktırmadan dilimle ön dişlerimi yokladım acep bişey kaldı da hatun buna binaen mi bunu dedi diye.(meraklısına:dişlerimide sorun yoktu).yemek ve gece boyunca kadın beni hedef seçmiş gibi ne kadar harika bi kadın olduğundan bahsetti.saçlarına bilmem kaç lira harcadığını,kremlere bi servet yatırdığını ama bunun ona hiç koymadığını,işinde aman allahım bir numara olduğunu vs vs.kadın beni çenesinle orda bitkisel hayata sokuyordu resmen.zerre kadar bi zaman diliminde kendi şahsiyetini övmeyi bıraktı ve alaycı bi tebessümle masadaki bayanlara dönerek hepsinin mesleğini teker teker sordu.kimisi memurdu,bu bizim hatunun standartlarında bir meslek değildi.kimisi öğretmendi,onların zaten 3ay yattığını,buna rağmen çok para aldıklarını halbukim kendisinin ne kadar klas bir işi olduğunu,aldığı para ne kadar çok olsa da ona yetmediğini anlatmaya çalıştı.sonraki kurban bendim.pis tebessümünü sürdürerek:'eee flocke,sen ne iş yapıyosun bakiim?'dedi.hiç düşünmeden,full ciddiyetle cevapladım:'ben kepçe operatörüyüm!çok istekde bulunurlarsa,arada bi damperli kamyon kullandığım da oluyo!'^kadının tebessümü yüzüne yapıştı kaldı ve şok içersinde eşime dönüp baktı,eşim de aynı ciddiyetle kadına:'iyi para kazanıyo,bakmayın öyle,'demişti.kalan süre boyunca kadın daha ağızını açıp tek bir kelime bile etmemişti....
bir anım daha var ama çok yaratıcı bişey değil basit sıradan bir okuldan yırtma taktikleri akşam oldu ertesi gün okulvar gitmek istemiyorum sindi bebeklerimle oynamak istiyorum.düşündüm düşündüm odaya gittim kırmızı pastel boya ile yüzümü kırmızı noktalar halinde boyadım salona geçtim teyze teyze bana bişey oldu bak su çiçeği kızamaık falan oldum galibaokula gidemicem ateşim var bak yüzüme diyorum.
teyzem bi bakış attı 5 sn sonra git yıka yüzünü gerizekalı bide boyamış beni kandıracak kuş kadar aklıyla dedi bende ya nasıl inanmazsın baksana yüzüme felan dedim bağrdı tabi burcuuuuu diye uff yemedi diye sinirlenip yuzumu yıkadım.çocuk aklı işte 2 dk önce birşey yok 2 dkka sonra su çiçeği nasıl olcak ki sanki nasıl kandırcaksam işte.
birde hep sınıftan tebeşir çalar akşama yer ateşimin çıkmasını beklerdim ama hiç olmadı yutuyodum tebeşir tozunu elim alnımda geziyordum......
kupalıksın,tebrikler:ben eşime öle bi rezil oldum ki sormayınneyse gece yattık rüyamda nasıl çişim var böle güzel bi tuvalet işiyorum işiyorum bitmio bi türlü neyse bi irkilmeyle uyandım bi bakarım o ne altıma kaçırmışım hemen fırladım yataktan tabi elime aldığım gibi çamaşır suyu ve bezi başladım yatağı silmeye eşim uyanmasın diede sessiz sessiz siliorum neyse şöyle yorganı kaldıracak oldum ne görim adamın üstünede işemişim eşofmanı olduğu gibi ıslak e mecburen utana sıkıla uyandırmak zorunda kalmıştım bana buğulu gözlerle bi baktı şöle bir tebessüm etti ve ağzında beni magmalara yollayacak şu sözleri döküldü "sıçsaydın karıcım" varın siz düşünün o anki halimi hala arada konuşur kızarırım