Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

yazarken bile kahkaha attim acayip bir olaydi sorma:)

benim en cok utandigim , eyvah ebe doktor bu kadin ne baksimsiz böyle der diye kaygilanmamdi, belimden asagisi uyusuk oldugu icin tabi cocugun kafasindaki tüyler oldugunu algilayamadim o bitkinlikle. zavalli esimin küt diye bayilmis da cabasi. ayrica ebe de demistir, yahu manyakmi bu kadin, ne zaman temizlik yaptigini hatirlamiyormu nedir hahah:) oysaki söz konusu bile olacak bir durum degildi yani o anki:):KK60:
herşeyim ters olduğu gibi,doğumuma giren ebe de zenciydi.kadını ilk gördüğümde eşime döndüm ve dehşetle:'şaka bu dimi?'dedim.eşim susmayı tercih etmişti,sinir ve sancıyla yakasına yapışıp:'bana bunun şaka olduğunu söyle!!!'diye bağırmıştım.baktım çok ciddi duruyo benden önce bir ü-hü çıktı sonra gözlerimden resmen seller boşaldı ve ses birden:'böööööh!!!'oluverdi.kadının zenci olması sadece sürprizdi,beni panikleten asıl neden kadın ufacık tefecik adeta hobbit vari yerden bitme bişey olmasıydı.saçlarını yukarıdan toplamış topuz yapmış,mavi önlüğünü giyince az sonra doğuma değil de gospel ayinine gidecekmiş havası uyandırmasıydı...:KK60:

hahaha:)) o an zaten insanin aklindan her türlü sacmalik geciyor hic sorma:)

dogumdan acilmisken bir anim daha geldi aklima simdi:)

gerci dogumdan sonraydi bu. bende malesef pek süt yoktu, cok istiyordum böyle sütler dolsun tassin bebegimi emzirebiliyimdiye ama cocuk doymuyordu malesef. doktor da evde kullanabilmem icin süt pompasi vermisti. sise dolana kadar uygulayin demisti. pompada elektronik, son teknolji falan hic sorma:) esim de isteydi o aksam, gec gelecekti zaten. aksam dan biraz emzirdim oglumu, baktim bu huysuzlasti, anladim doymadigini, yoruluyordu zaten emerken bayagi. bebege ve yeni duruma alismanin, süt yetersizliginin annelik duygularimi zedelemesi sonucu olacak, aglamaya basladim kendi kendime. gittim yatak odasina bebegi yataga yatirdim uykuya daldi zaten yorulduda garibim:) uyanana kadar, pompayi gögsüme takayim da biberonu bari dolsun uyanana kadar dedim. kendi kendime hem agliyorum, hem karsimda bebek, hemde iki gögsümdede pompa, süt sagiliyor tabi otomatik olarak, birde bir sesi vardiki sormayin igrenc:) ziiiir ziiiiir ses cikiyor sütsagildikca. birden bizim odanin kapisi acildi, esim gelmis duymamisim pompanin sesinden. iceri girdi bu önce bakti saskin saskin...sonra bir kahkaha patlatti. ay benim canim, hollandanin hoyrat cayirlarindaki süt verenler gibi, omuzlari da düsmüs ne yapiyorsun askim dedi, ama nasil gülüyor...( söylemedi ama resmen inek demek istedi ben biliyorum) haha:KK70:

o an sinir benyime sicradi zaten br yandan gögsümde basinc, uykusuzluk, sütüm yetmiyor o üzüntü, yastigi aldim firlattim, cik cabuk, hepsi senin yüzünden , ben dogurdum, sütü de bari sen vereydin, su halime bak, lila rengine boyansam , milka inegine benzicem zaten diye tekrar aglamaya basladim. esim elini yüzünü yikamaya gitti geldi, bende dolan biberonu mutfaga götürdüm. sonradan geldi yanima gönlümü aldi tabiki sagolsun. ama o gün o kadar agladigim anlari bugün kahkaha ile hatirlamak cok güzel:))

hahaha:)) o an zaten insanin aklindan her türlü sacmalik geciyor hic sorma:)

dogumdan acilmisken bir anim daha geldi aklima simdi:)

gerci dogumdan sonraydi bu. bende malesef pek süt yoktu, cok istiyordum böyle sütler dolsun tassin bebegimi emzirebiliyimdiye ama cocuk doymuyordu malesef. doktor da evde kullanabilmem icin süt pompasi vermisti. sise dolana kadar uygulayin demisti. pompada elektronik, son teknolji falan hic sorma:) esim de isteydi o aksam, gec gelecekti zaten. aksam dan biraz emzirdim oglumu, baktim bu huysuzlasti, anladim doymadigini, yoruluyordu zaten emerken bayagi. bebege ve yeni duruma alismanin, süt yetersizliginin annelik duygularimi zedelemesi sonucu olacak, aglamaya basladim kendi kendime. gittim yatak odasina bebegi yataga yatirdim uykuya daldi zaten yorulduda garibim:) uyanana kadar, pompayi gögsüme takayim da biberonu bari dolsun uyanana kadar dedim. kendi kendime hem agliyorum, hem karsimda bebek, hemde iki gögsümdede pompa, süt sagiliyor tabi otomatik olarak, birde bir sesi vardiki sormayin igrenc:) ziiiir ziiiiir ses cikiyor sütsagildikca. birden bizim odanin kapisi acildi, esim gelmis duymamisim pompanin sesinden. iceri girdi bu önce bakti saskin saskin...sonra bir kahkaha patlatti. ay benim canim, hollandanin hoyrat cayirlarindaki süt verenler gibi, omuzlari da düsmüs ne yapiyorsun askim dedi, ama nasil gülüyor...( söylemedi ama resmen inek demek istedi ben biliyorum) haha:KK70:

o an sinir benyime sicradi zaten br yandan gögsümde basinc, uykusuzluk, sütüm yetmiyor o üzüntü, yastigi aldim firlattim, cik cabuk, hepsi senin yüzünden , ben dogurdum, sütü de bari sen vereydin, su halime bak, lila rengine boyansam , milka inegine benzicem zaten diye tekrar aglamaya basladim. esim elini yüzünü yikamaya gitti geldi, bende dolan biberonu mutfaga götürdüm. sonradan geldi yanima gönlümü aldi tabiki sagolsun. ama o gün o kadar agladigim anlari bugün kahkaha ile hatirlamak cok güzel:))

sen çok yaşa mafettin beni ya gülmekten kriz geldi walla şu doğum ve sonrası hikayeleri gülelim mi ağlayalım mı bilemiyor insan ne günler geçiriyoruz dimi ama arkadaşlar:KK52::KK52::KK52:

günlerdir sizi okuyorum.. en sonunda bir tanede olsa geldi aklıma..

evliliğimizin ilk ayları.. sabaha karşı biraz üşümüşüm, habire pikeyi çekiştirip duruyoruz sonra bir sesle uyandım: sen de bi ...tir git beeee, sabahtan beri çekip duruyorsun üstümden şunu!!! ses tabi ki bana ait ve nasıl çıktı ağzımdan öyle bir şey ahala anlamış değilim.. neyse, çaktırmıyım belki duymamıştır deyip geri uyudum ama tabi ki duymuş.. işe gittikten yarım saat sonra aradı beni eşim, niye o kadar kızdın ki diye.. hatırlamıyorum falan dedim ama hala çok üzülürüm.. yerin dibine geçtim desem yeridir yani :78::78::78:

bir tane daha geldi aklıma hemen paylaşayımm :))
eşimle flört zamanlarımız....evde henüz kimsenin haberi yok bir sevgilim olduğundan.
bir akşamüstü evde uyuyakalmışım,ev telefonunun sesine uyandım..ve konuşmayı aynen aktarıyorum
(bu arada bir kuzenim var ve adı Taşkın )
ben..aloooo
o......hayırdır canım sesin çok kötü,hastamısın
ben...yoooo
o......neyin var
ben...neeee ,kem küm (hala ayakta uyuyorum)
o......niye konuşmuyosun tanıyamadın mı beni
ben...tabi tanıdımmm taşkın
o.......hayırdır baban mı yanında konuşamıyosunn
ben....babaaaaaaaa taşkın seni istiyoo
o.......aşkımm ne diyosunn,ne babasııı yaaa
ben....baaaabaaaaaa
o.......aşkımmm benimm benimmm
veeee babam gelir :))
baba.....söyle taşkınn
o......şeyy galiba yanlış numara olduuu
ve telefonn kapanır:))
babam kızım taşkın değilmiş,yanlış mı anladın dediğinde...arayanın sevgilim olduğunu ancak anlabilmiştimm:KK60::KK60::KK60:

aklıma geldi benmde kızlar arkadaşımın başına gelen bi olayı anlatmam lazım
yaklaşık 4-5 sene önce sınava hazırlanıyoruz dersanedeyiz
arkadaşımda biraz kalıplı ama havalı neyse bigün üst kattayız calışıyoruz alt katta da
bilgisayar odası var inelim takılalım biraz internette dedik bilgisayr odasıda full cam kapısı
felan birde bi temizlemişler ki o biçim neyse bizim ki bastı gaza gidiyo koşar adımlarla
merdivenden iniyo odada tam merdivenin karsısında
tuba yavaşşşşş kapp... demeye kalmadı kütttttttt diye bi sesssss :KK9: allahım nolduuu derken camların sallanmasını ve arkadaşımın geriye doğru top gibi sekmesini gördüm birde baktım bizim ki sarsılmış beni arıyo gözleri kararmış zavallımın nerdesinnn göremiyorummm tutunnn beniii felan derken .. sesss malum içerden hocalara gitmiş yandan kantine üstten çalışma odasına indi dersane yanımıza tuttuk kızı kolundan zor ayıklttık birde demez mi bana yarı baygın halde cek su kolonyayı burnumdan sürme bana sevmiyorummmm biiliyosunnnn diye.. zaten zor tutmuşum kendimi gülücem hocalar yanımda tutamadım güldüm alttan alttan..
sonra bizi gören, dikkat kapı warrrrrrr diye ha bire dalga geçiyordu dersanede hava felanda kalmadı yani o da cabası..:KK4:.

bu saat oldu uyuyamadım gülmekten uykum kaçtııı :))
bende anlatayım bir tane. hamileyim kayınvalidemlerde tıka basa kısırı yemişim. kısır da bilirsiniz soğan ve sarımsak dolu bir yemek. neyse 1 saat sonra eve dönmek için eşimle yola çıktık. arabamız yoktu o zamanlar. neyse otobüse bindik, önümüzde 2 adam oturuyordu ve pala bıyıklı tiplerdi. benim karnım şişti tabi bulgurun etkisinden olsa gerek. sessiz sessiz gak guk yapıyorum ama koku öyle böyle değil leşş kokudan ben bile rahatsız oldum. cam kenarındayım eşimde yanımda. eşimden tarafa koku gitsin diye o tarafa üflüyorum. neyse sessiz sessiz gaklıyorum her yaptığımda eşimin önündeki adam kokunun ona ulaşmasıyla kımıldıyor anlıyorum ki çok rahatsız oluyor ama elimde değil. en son adam dayanamadı herhalde, eşime dönerek ters ters baktı. garibim o da masum masum adama bakış attı. o günden sonra yolculuğa çıkarken bana koku yapacak şeyleri ha bir de çok çişim geliyor diye suyu ve çayı da yasaklamıştı :KK9:

otobüs yolculuklarım hep rezillikle geçmiştir ve ben her defasında rezil tamamlamışımdır yolculukları. neyse birinde çok sıkıştım yine tutamıyorum kızımla ben varız gece yolculuğu bir de. neyse sabaha karşı dayanamayıp muavini çağırdım. sessizce çocuk çok sıkıştı bir benzinlik falan yokmu tuvalete götüreyim dedim. yanımızdan ayrıldı. 2 dkk sonra otobüs durdu. buyrun bayan dedi muavin. e dedim benzinlikte duracaktık. muavin yok burda yapsın çocuk ne de olsa demezmi. eyvah dedim ben bittim neyse kızımı aldım indim aşağı eşofmanını çıkardım hadi kızım dedim yap tabi otobüstekiler bizi izliyor bu arada. bekliyorum yapmıyo. bende oturur şekilde duruyorum kızımın arkasına geçmişim. eyvah dedim ben yapıcam şimdi altıma ve nihayette öyle oldu. kızımı beklerken oracıkta altıma çiş yaptım:KK17: neyseki havanın loş olmasıyla ve kızımın tam arkasında durmamla millet kızımın yaptığını düşündü yada ben öyle sandım. :)) otobüse bindik tabi oturamıyorum altım ıslak neyse benim kızın kalın kazaklarından birini altıma serdim çaktırmadan. öylece gittim. o gunden sonra yolculuklarda hasta bezi kullandım. ne hikmetse o günden sonrada 8 saatlik yolu hiç wc molası vermeden tamamladım hep. eşimde hala yolculuklarda hasta bezi kullandığımı bilmiyor :)) büyük sırrım da bu oldu :KK9:

5 6 yaşlarında ne hikmetse erkeklerin çiş yapma şekilleriyle acayip kafayı bozmuşum..
ama suç abimin ondan görmüştüm ayakta yaptığını :KK1:
artık kafaya koymuşum bende öyle yapıcam benim neyim eksik ( sonradan anladım neyimin eksik olduğunu :KK60:)
neyse ben tuvalete girerken bütün üstümü çıkartıyorum annem görmeden giriyorum yok olmuyo..herhalde bi yanlışlık yapıyorum diyorum..tekrar girdiğimde yine deniyorum yine olmuyo
abim gibi elimi öne götürmeliyim diyorum kesin ondna oolmuyo..ama yine olmuyo onun ki gibi bacaklarımdna aşağı iniyo :KK53:
artık baktım ben bunu beceremiyorum tuvaletten çıkınca attım kendimi yere başladım ağlamaya annem diyo ne oldu kızım
olmuyo abim gibi olmuyo yapamıyorum ben neden onun gibi yapamıyorum bende yapıcam diye ayaklarımı yere vura vura ağlıyorum
tabi annem evdeki komşumuz başladılar kahkaha atmaya :KK9::KK9:
anlatınca öğrenmiştim ama o yaş için biraz fazlaydı bildiklerim :KK1:

geçenlerde annem eşime anlatıyo bu olayı
eşim kahkaha atarak
aslında pek şaşırmadım beklerim ben herşeyi bundan dedi :KK60:

5 6 yaşlarında ne hikmetse erkeklerin çiş yapma şekilleriyle acayip kafayı bozmuşum..
ama suç abimin ondan görmüştüm ayakta yaptığını :KK1:
artık kafaya koymuşum bende öyle yapıcam benim neyim eksik ( sonradan anladım neyimin eksik olduğunu :KK60:)
neyse ben tuvalete girerken bütün üstümü çıkartıyorum annem görmeden giriyorum yok olmuyo..herhalde bi yanlışlık yapıyorum diyorum..tekrar girdiğimde yine deniyorum yine olmuyo
abim gibi elimi öne götürmeliyim diyorum kesin ondna oolmuyo..ama yine olmuyo onun ki gibi bacaklarımdna aşağı iniyo :KK53:
artık baktım ben bunu beceremiyorum tuvaletten çıkınca attım kendimi yere başladım ağlamaya annem diyo ne oldu kızım
olmuyo abim gibi olmuyo yapamıyorum ben neden onun gibi yapamıyorum bende yapıcam diye ayaklarımı yere vura vura ağlıyorum
tabi annem evdeki komşumuz başladılar kahkaha atmaya :KK9::KK9:
anlatınca öğrenmiştim ama o yaş için biraz fazlaydı bildiklerim :KK1:

geçenlerde annem eşime anlatıyo bu olayı
eşim kahkaha atarak
aslında pek şaşırmadım beklerim ben herşeyi bundan dedi :KK60:
olmuyor olmuyor :KK60::KK60::KK60:

sayısız rezaletlere adımı altın harflerle yazdım diyosan,bura senin adresindir....diğer paylaşımlarını da bekliyos o hal...:KK9:

tünaydınlar herkese aklıma gelenlerden birini yazayım şimdi unutmadan
lise aşkım tutturdu seni arkadaşlarımla tanıştıracağım diye olur olmaz en sonunda mecbur kabul ettim ama telaşlıyım kesin bi pot kırarım çam deviririm diye ama el mahkum.
indik sahile oturduk bi cafeye bunlar sonradan geldiler kalktık ayağa hoşgeldin merasimi başladı sanki evimize 5 çayına geldi mübarekler ama nerdeyse 4 kişinin 3ü erkek ve inatla tokalaşmak için ellerini uzatıyo hepsi içimden söyleniyorum görgü kurallarına aykırı bu kadın elini uzatmadan erkek uzatmaz diye tam böyle düşünüp tokalaşırken çocuk eğilip yanağımdan öptü o anda yeter artık bee dedim ve kafamı çevirdiğim gibi çocuğun dudağına değdi dudağım elektrik çarpmış gibi geri çekildim ve masadakilerin bi kısmını devirmem yetmediği gibi bi de garsona çarptım tabi sevgilim gözleri yuvalarından fırlamış bana bakmakla meşguldü o sırada ve göz bebeklerinde parlayan siniri ona inatla bakmama rağmen beni delip geçiyordu.
:KK66::KK66::KK66:

ama bununla da bitmedi o günkü rezilliğim.
oturduk sonunda ama çok rahatsız durumdayım yani yaptığımdan dolayı kafamı kaldırıp da bakamıyorum hiç birine pek muhabbete de katılmıyorum yine bi şey yaparım diye o arada üniversteyle alakalı konuşmalar başlamış onlar bizden büyük kazanmışlar o sene başlayacaklar çocuklardan biri çok utangaç olanı o ana kadar ağzını açmamış olanı bende orman mühendisliğini kazandım işte dedi ve ben kahkaha atmaya başladım orman mühendisliğinin meslek olduğunu düşünmemiştim o anda çocuğun espri yaptığını düşünmüştüm orman mühendisliği he iyiymiş ahahahaha diye güldüm de güldüm ve çocuk mora dönen suratıyla elindekini masaya çarpıp müsade istedi kalktı sonra sevgilim dayanamayıp beni oracıkta azarladı :KK20::KK20::KK20::KK20: :26::26:

eşimle yeni evliyken,bir davete katılmıştık.dışarıda hoş bir yerde yemek yenilecekti bizim gibi 4-5 çiftle.gittik,masayı bulduk oturuyos.karşımda otuzlu yaşlarını başlarında olan oldukça kasıntı bir kadın.nezaket icabı elimi uzatıp:'merhaba,ben flocke...'dedim.kadın bana sanki vebalıymışım gibi bakarak,hafif bi çekingenlikle daha sonra elini uzatıp:'ben de diş doktoruyum!'demişti sahte bi gülümsemeyle.bağlantıyı kurmaya çalışmama rağmen işin içindeki mantığı bulamamıştım.çaktırmadan dilimle ön dişlerimi yokladım acep bişey kaldı da hatun buna binaen mi bunu dedi diye.(meraklısına:dişlerimide sorun yoktu:KK9:).yemek ve gece boyunca kadın beni hedef seçmiş gibi ne kadar harika bi kadın olduğundan bahsetti.saçlarına bilmem kaç lira harcadığını,kremlere bi servet yatırdığını ama bunun ona hiç koymadığını,işinde aman allahım bir numara olduğunu vs vs.kadın beni çenesinle orda bitkisel hayata sokuyordu resmen.zerre kadar bi zaman diliminde kendi şahsiyetini övmeyi bıraktı ve alaycı bi tebessümle masadaki bayanlara dönerek hepsinin mesleğini teker teker sordu.kimisi memurdu,bu bizim hatunun standartlarında bir meslek değildi.kimisi öğretmendi,onların zaten 3ay yattığını,buna rağmen çok para aldıklarını halbukim kendisinin ne kadar klas bir işi olduğunu,aldığı para ne kadar çok olsa da ona yetmediğini anlatmaya çalıştı.sonraki kurban bendim.pis tebessümünü sürdürerek:'eee flocke,sen ne iş yapıyosun bakiim?'dedi.hiç düşünmeden,full ciddiyetle cevapladım:'ben kepçe operatörüyüm!çok istekde bulunurlarsa,arada bi damperli kamyon kullandığım da oluyo!'^kadının tebessümü yüzüne yapıştı kaldı ve şok içersinde eşime dönüp baktı,eşim de aynı ciddiyetle kadına:'iyi para kazanıyo,bakmayın öyle,'demişti.kalan süre boyunca kadın daha ağızını açıp tek bir kelime bile etmemişti....:KK53:

eşimle yeni evliyken,bir davete katılmıştık.dışarıda hoş bir yerde yemek yenilecekti bizim gibi 4-5 çiftle.gittik,masayı bulduk oturuyos.karşımda otuzlu yaşlarını başlarında olan oldukça kasıntı bir kadın.nezaket icabı elimi uzatıp:'merhaba,ben flocke...'dedim.kadın bana sanki vebalıymışım gibi bakarak,hafif bi çekingenlikle daha sonra elini uzatıp:'ben de diş doktoruyum!'demişti sahte bi gülümsemeyle.bağlantıyı kurmaya çalışmama rağmen işin içindeki mantığı bulamamıştım.çaktırmadan dilimle ön dişlerimi yokladım acep bişey kaldı da hatun buna binaen mi bunu dedi diye.(meraklısına:dişlerimide sorun yoktu:KK9:).yemek ve gece boyunca kadın beni hedef seçmiş gibi ne kadar harika bi kadın olduğundan bahsetti.saçlarına bilmem kaç lira harcadığını,kremlere bi servet yatırdığını ama bunun ona hiç koymadığını,işinde aman allahım bir numara olduğunu vs vs.kadın beni çenesinle orda bitkisel hayata sokuyordu resmen.zerre kadar bi zaman diliminde kendi şahsiyetini övmeyi bıraktı ve alaycı bi tebessümle masadaki bayanlara dönerek hepsinin mesleğini teker teker sordu.kimisi memurdu,bu bizim hatunun standartlarında bir meslek değildi.kimisi öğretmendi,onların zaten 3ay yattığını,buna rağmen çok para aldıklarını halbukim kendisinin ne kadar klas bir işi olduğunu,aldığı para ne kadar çok olsa da ona yetmediğini anlatmaya çalıştı.sonraki kurban bendim.pis tebessümünü sürdürerek:'eee flocke,sen ne iş yapıyosun bakiim?'dedi.hiç düşünmeden,full ciddiyetle cevapladım:'ben kepçe operatörüyüm!çok istekde bulunurlarsa,arada bi damperli kamyon kullandığım da oluyo!'^kadının tebessümü yüzüne yapıştı kaldı ve şok içersinde eşime dönüp baktı,eşim de aynı ciddiyetle kadına:'iyi para kazanıyo,bakmayın öyle,'demişti.kalan süre boyunca kadın daha ağızını açıp tek bir kelime bile etmemişti....:KK53:

buna koptum.. kepçe operatörü hemi :KK60::KK60::KK60::KK60:

Flocke , yazı uslubunuzu, anlatım tarzınızı zevkle okuyorum.. Çok güzel anlatıyorsunuz, çok güldürüyor beni..Verdiğiniz cevap harika :KK66: heleki eşinizin sizi destekleyip cevabınıza ek yapması başka güzellik..
..
Baştan sona hepsini okudum herkesin yazdıklarını, çoğu fıkra olabilecek nitelikte.Çalışmama ara verdiğim zamanlar kafamı dağıtmak için çok iyi geldi, çok güldüm, hepinizden Allah razı olsun. :KK70:

aklıma bi tane daha geldi kızlar :KK1:
ananemin anlatmasıyla söylicegm
küçükmüşüm ben o zamnalar köydeyiz 3 yaşalarında varmışım
bigün oyuncak istemişim almamışlar ağlamışım durmamışım en sonunda ananemde almış beni sırtına eve götürüyo, eve giderken
eşek görmüşüz anane bu ne demişim önce eşek kızım demiiş
bana bunu alalım mııııı eve götürelim diye tutturmuşum kadıncağıza hala daha anlatır anlatır güler :) :KK1::KK1::KK1:

iş yaparken bile düşünüyorum artık acaba başka ne vardı rezilliğim diye :KK9:

eşimel flört dönemimiz anadolu yakasından avrupa yakasına gidiyorum görüşmek için sırf kimse görmesi aman yakalanmayayım kimseye diye..
eşimle eminönünde buluştuk beyazıta doğru çıkıyoruz..tabi el ele.
bi baktım karşıdan en yakın arkadşaımın babası geliyo..hergün onlardayım yani o derece :KK1:
eşime dedim aman bak ahmet abi geliyo sen benim halamın oğlusun adın metin size gidiyoruz sakın çaktırma
ahmet abi yaklaştı yanımıza bi kaç dk lık bi sohbet oldu o ara eşime nerde otuyodunuz dedi
eşimde bayrampaşa dedi :KK53:
ben sizi 500 evlerde oturuyo biliyodum( yakın tanıdığı için bizi ve daha önce eniştemle tanıştığı için )
taşındık dedi :KK9:
neyse dedim yırttık.arkadaşıma hemen mesaj yazıyorum tabi
babana yakalandık neyse ucuz atlattık eve gelince sorarsa böyle böyle dedik sende çaktırma

aradan 2 saat geçiyo ve arkdaşımdan mesaj
ayşen üzgünüm babam sizi el ele zaten görmüş
salladıklarını anlayınca daha fazla irdelemedim demiş :KK52:

rezilliğin bu kadarı
günlerce adamın yüzüne bakamamıştım evlerine gidememiştim :KK60:

X