hahaha:)) o an zaten insanin aklindan her türlü sacmalik geciyor hic sorma:)
dogumdan acilmisken bir anim daha geldi aklima simdi:)
gerci dogumdan sonraydi bu. bende malesef pek süt yoktu, cok istiyordum böyle sütler dolsun tassin bebegimi emzirebiliyimdiye ama cocuk doymuyordu malesef. doktor da evde kullanabilmem icin süt pompasi vermisti. sise dolana kadar uygulayin demisti. pompada elektronik, son teknolji falan hic sorma:) esim de isteydi o aksam, gec gelecekti zaten. aksam dan biraz emzirdim oglumu, baktim bu huysuzlasti, anladim doymadigini, yoruluyordu zaten emerken bayagi. bebege ve yeni duruma alismanin, süt yetersizliginin annelik duygularimi zedelemesi sonucu olacak, aglamaya basladim kendi kendime. gittim yatak odasina bebegi yataga yatirdim uykuya daldi zaten yorulduda garibim:) uyanana kadar, pompayi gögsüme takayim da biberonu bari dolsun uyanana kadar dedim. kendi kendime hem agliyorum, hem karsimda bebek, hemde iki gögsümdede pompa, süt sagiliyor tabi otomatik olarak, birde bir sesi vardiki sormayin igrenc:) ziiiir ziiiiir ses cikiyor sütsagildikca. birden bizim odanin kapisi acildi, esim gelmis duymamisim pompanin sesinden. iceri girdi bu önce bakti saskin saskin...sonra bir kahkaha patlatti. ay benim canim, hollandanin hoyrat cayirlarindaki süt verenler gibi, omuzlari da düsmüs ne yapiyorsun askim dedi, ama nasil gülüyor...( söylemedi ama resmen inek demek istedi ben biliyorum) haha
o an sinir benyime sicradi zaten br yandan gögsümde basinc, uykusuzluk, sütüm yetmiyor o üzüntü, yastigi aldim firlattim, cik cabuk, hepsi senin yüzünden , ben dogurdum, sütü de bari sen vereydin, su halime bak, lila rengine boyansam , milka inegine benzicem zaten diye tekrar aglamaya basladim. esim elini yüzünü yikamaya gitti geldi, bende dolan biberonu mutfaga götürdüm. sonradan geldi yanima gönlümü aldi tabiki sagolsun. ama o gün o kadar agladigim anlari bugün kahkaha ile hatirlamak cok güzel:))