Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

baştan sona okumadığım mesaj kalmadı hepsinde de yarıldım resmen umarım atalarımız "gülme komşuna gelir başına" lafını öylesine söylemişlerdir

bayılıyorum sana,anılarına,anlatışına... eşinle de tencere kapak olmuşsunuz...

Son düzenleme:

ay buna çok güldüm

koptum resmen

buda benden olsun bakıyım.....

gece koçisle uyuyorum , gece yarısını geçmiş yani uykunun en derin yerindeyiz , solumdan sağıma dönemek istedim , tam dönüyom (nasıl kolumu kaldırdıysam) benim sol elimin parmakları kocanım gözünde( benim tırnaklarda uzun ), öyle hızlı dönmüşümki , benim koca tabi can hıraş bir şekilde gözünü tutarak panikle ve bağırarak uyandı bende onun bağırtısına zıplayarak uyandım ama ikimizde çok korkmuşduk ya , gülcem bir yandanda gülemiyorum, karanlıkda ses çıkarmadan kıskıs gülmüşdüm.

bide yine aynı şekilde gecenin bir yarını kocama kafa atmıtim ya dönerken , nasıl haraket ediyorsam ,tabi kocam korku , panikle bağırarak uyandı , hala vurma sesi kulaklarımda valla.

Kocama kask alsam daha iyi olucak herhalde

bende tam kask lazım adama dicektim birazdaha hasar görürse salonda yatacak galiba kızz

kızlaar,
dün gece uyurken eşim nası dönüyosa artık, birden suratımda bi darbe hissettim yorgandan bunalmış zavallım hava sıcak diye atıyo güya kenara, koca yün yorganla birlikte kocaman eli benim suratıma hışımla indi uyuyodu da kıyamadım uyandırmaya, ama korktum valla iyi ki yorgan varmış yoksa morarcaktı suratım kesin

ayyy ölücem gülmekten altıma kaçırcam tam topiğe uyucam nasıl güldüysem çocuğu uyandırdım bu topik bana çok iyi gelliyor

ay birtanede ben anlataam ablamala mersinden ist. otobüs yolculugu yapacaz
otogardayız benim wc fobim varr illa girecem ablamada dedim ki abla bak gir wc gelirse
gidemezsin otobüs ne düzeyde bilmiyozz mersinden çıktık yolaa ilk mola yeri aksarayy
ve ablam başladı kıvranmaya ben dayanamıyorum diyor muavine sordum molaya daha ne kadar var dedim adam 2 saat dedi ablama diyorum dayanabilecenmi hayır diyor ama yüzünü görsenizz
buruş buruş dedim muavine sorim wc varmı die ama ben gülüyorum muavine diyorum ki lavabo varmıı
adam anlamaıyo tabii zrla anladı var dedi bide dememzmi ama küçük yapabilirsinizz ben ölüyorum gülmekten ablama diyorum ki küçğk varsaa gitt anlamıyo kıs birşeyy sonra gitti bekliyom gelmiyo bekliyom gelmiyo aha dedim yaptıı büyü otobüss battıı muavinde bekliyo kapıdaa sonra geldi diyorum büyükmü yaptınn yok dio tuvalet okadar rahattı ki kalkasım gelmedi diyyoooo

ben evli değilim ama tüm eski sevgililerime çok rezil olmuşluğum vardır.. Aklıma ilk gelen şu oldu..

Yaşadığım şehirden üniversiteyi okuduğum şehire dönücem bilet alıcam erkek arkadaşım söyleniyo yok o saatte gidemezsin yok bu saat geç sinir oldum aldık bileti çıktık ama ben sürekli yanımda ki sevgilime bakarken söyleniyorum bağırıyorum kavga ediyorum.. tam yeter artık ben gidiyorum eve dedim...dur dedi.. o dur deyince dahada hızlandım önüme dönmemle trafik lambasına kafayı geçirmem bir olmuştu.. resmen etrafımda yıldızların döndüğünü hissettim.. rezil olduğuma mı yanayım kafamın acıdığına mı üzüleyim bilememiştim.. işin kötüsü bide ahımı aldın ondan çarptına döndü olay..

meğerse gitmeyeyim diye değil kafamı çarpmayayım die dur demiş çocuk :

Bide benim nikah var nikah solanuna geçtik düğün yerine nikah yapım ben kafayı kaldırdım heyecan dorukta herkes bana bakıyo kalbim acayip çarpıyo nikah memuru okadar hızlı konuşuyoki gelin hanım adınız soyadınız anne adınız baba adınız dogum yeriniz dedi sesizlik anlamadımki ne sordugunu bakıyorum aval aval tekralasın diye yok sonra haaaa yaptım adama bütün salon kahkayı patlattı tekrar sordu hızlı söyledim dogum yerimide yanlış söyledim.. eşimde böbürlü böbürlü güzel bi şekilde söyledi soyadlarıyla sinir olmuştum nikah cd sini izleyemiyorum..cevaplarda okadar komikki düşüne düşüne eşimin akrabaları konuşmasında problemmi var özürlümü diye sormuş..

bizde memur daha soruları sormadan biri hart diye yanımdan mikrofonu uzatmıştı.bir anlık irkilmemden sonra 'şimdi bu benim ne dememi istiyor ki?' diye düşünmüştüm...ben daha mikrofonla ne etcem düşüncesindeyken memur kendini otomatiğe bağlayarak soruları sormaya başlamıştı.sonradan dank etti mikrofonun ulu amacı tabe...stressten kısa devre yapmış olmalıyım ki,adım dahil her soruya harflerin üstüne basa basa konuşuyordum,kaseti her izleyişimde ne kadar spastikçene konuştuğumu görüyorum ben de...:86:

anlat gari,sen de katıl aramıza....

okumaları bitirim o arada kahve ve cigara eşliğinde gelir aklıma
bugün pırt mevzunu canoma anlatmıştım
var epey rezilliğim benimde aklıma bi gelse
zira ben kendi başıma bi milli felaketim

okumaları bitirim o arada kahve ve cigara eşliğinde gelir aklıma
bugün pırt mevzunu canoma anlatmıştım
var epey rezilliğim benimde aklıma bi gelse
zira ben kendi başıma bi milli felaketim
tamam,doğru adrestesin o zaman,aklına geldiği vakit yaz gari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…