kupalıksın,tebrikler:
ayağa kalkın arkadaşlar:
sevgilimle trenle kadıköye iniyoruz mübareğin devamlı burnu akardı alerjiden dolayı.
trende ayakta duruyoruz karşılıklı ellerim üşüdü cebine doktum elimi vıcık vıcık nemli bi şey ıııyyy yaptım çektim elimi kesin sümüklü mendiline dokundum diye de tiksiniyorum ama belli etmemeye de çalışıyorum tabi. indik trenden biraz yürüdük elini cebine attı avcuna aldı cebindekini sonra elini kafama doğru tuttu elindekini atacak kafama ben kaçtım direk napıyosun yaaa atma nolur atma iğrençsin ya neden atıyosun kafama sümüklü şeyini diye bağırıyorum çocuk şaşırdı ne diyosun ya aman be dedi attı elindekini meğer gül yaprağıymış çocuk gül yaprağı atacakmış başımdan aşağı ama...
ben eşime öle bi rezil oldum ki sormayınneyse gece yattık rüyamda nasıl çişim var böle güzel bi tuvalet işiyorum işiyorum bitmio bi türlü neyse bi irkilmeyle uyandım bi bakarım o ne altıma kaçırmışım hemen fırladım yataktan tabi elime aldığım gibi çamaşır suyu ve bezi başladım yatağı silmeye eşim uyanmasın diede sessiz sessiz siliorum neyse şöyle yorganı kaldıracak oldum ne görim adamın üstünede işemişim eşofmanı olduğu gibi ıslak e mecburen utana sıkıla uyandırmak zorunda kalmıştım bana buğulu gözlerle bi baktı şöle bir tebessüm etti ve ağzında beni magmalara yollayacak şu sözleri döküldü "sıçsaydın karıcım" varın siz düşünün o anki halimi hala arada konuşur kızarırım
birgün arkadaşlar okey oynuyoruz çiftli neyse bende çift okey varmış ama ben bilmiorum tabi nasıl oynuosam artık, oyunuda mutlaka bişeyine oynarız kritik sayılardayız ben okeylerden birini yere attım yandaki kaptı tabi hemen eşim bana tam ağzını açıcak bana kızmak için bendeki hareket direk şöyle tmm canım önemli değil bak bir tane daha var deyip okeyi gözüne soktum eşim tabi başladı aman allahım benim karım böle olamaz diye :26: arkadaşlarada rezil oldum gece bitene kadar dalga geçmişlerdi benle
nişanlılık dönemimizde kadıköyden minibüse binecektik ki sersefil halde bi çingene çocuğu eşimin yanına gelmişti,para istiyor.yaşı en fazla 6,bilemediniz 7.eşim para vermeyi red etti ve bunu güzellikle söyledi.normalde böyle birşey olduğunda çocuk gider,şansını başka bir yerde dener.ama bu bizim b.k şansımız olduğu için,çocuk dilenme sesini ağıt sesine çevirdi...gitmiyo.eşimle ben sağ sola bakarak çocuğu ignore etmeye çalıştık,en sonunda:'ya 3-5 neyse ver gitsin,herkes bize bakıyo' dedim.eşim:'hayır!verdiğim para ona gitmeyecek ki,neden veriim?!'dedi.çocuk bunları duyunca koala ayısı gibi yapıştı eşimin bacağına,bi yandan da viyaklıyo.eşim aynı çizgi filmlerdeki gibi başladı bacağını sallamaya,çocuk da onla birlikte sallanıyor:'yürü git lan!'diye bağırıyo bi yandan.çocuk inat,eşim inat,sallanıp duruyorlar ööle.sırada belki 100-150 kişi var,ben o esnada niye biz diye düşünüyorum,mantıklı cevap bulamıyorum.yaklaşık bi 10 dakka cebelleşmeden sonra çocuk sonunda vazgeçiyor ve eşimin bacağını bırakıyor.dik dik baktıktan sonra küfredercesine yere tükürüp gidiyor.ve çok ilginçtir ki,sırada olan hiç kimseden bırakın yapışmayı,para bile istemiyor!!!resmen tek hedef bizmişiz gibi!!!
hepiniz dizildiniz aşağıda inci tanesi gibi.hade size bi anı daha,bu son ama,ben de biraz gülmek istiyorum:
kayınvalidemlere gitmiştik geçen yaz.bulunduğu yerde geceleri sıcaktan sivri sinekler bile uçup efor sarf etmeyi göze alamıyorlar.dolayısıyla klimasız yatmak mümkün değil!o akşam da her ne olduysa,klima ruhunu teslim etti çalışmıyor...dedik neyse,yarın baktırırız bugün de vantilatörle idare ederiz...demesi kolay.gece gizlice kalkıyorum vantilatörü hafif kendime çeviriyorum.bi bakıyom 10dk. sonra vantilatör yer değiştirmiş.sessizce kalkıyom gene çeviriyom,zaman geçiyo gene yer değiştiriyo.lan nası oluyo bu diip tekrar kalkarken eşim apaçi gibi yataktan zıpladı:'aha!yakaladım işte seni!bir daha bu vantilatöre dokunursan,yemin ediyorum ona sarılır yatarım,sabaha kadar genleşip buhar olursun.dokunma bak tek gözüm sende!' o an anladım ki,açlık,susuzluk haricinde sıcak da insanı vahşileştirebiliyormuş!!!
yapiştııııııııııııııııııııııııııııııırrreşimle yeni evliyken,bir davete katılmıştık.dışarıda hoş bir yerde yemek yenilecekti bizim gibi 4-5 çiftle.gittik,masayı bulduk oturuyos.karşımda otuzlu yaşlarını başlarında olan oldukça kasıntı bir kadın.nezaket icabı elimi uzatıp:'merhaba,ben flocke...'dedim.kadın bana sanki vebalıymışım gibi bakarak,hafif bi çekingenlikle daha sonra elini uzatıp:'ben de diş doktoruyum!'demişti sahte bi gülümsemeyle.bağlantıyı kurmaya çalışmama rağmen işin içindeki mantığı bulamamıştım.çaktırmadan dilimle ön dişlerimi yokladım acep bişey kaldı da hatun buna binaen mi bunu dedi diye.(meraklısına:dişlerimide sorun yoktu).yemek ve gece boyunca kadın beni hedef seçmiş gibi ne kadar harika bi kadın olduğundan bahsetti.saçlarına bilmem kaç lira harcadığını,kremlere bi servet yatırdığını ama bunun ona hiç koymadığını,işinde aman allahım bir numara olduğunu vs vs.kadın beni çenesinle orda bitkisel hayata sokuyordu resmen.zerre kadar bi zaman diliminde kendi şahsiyetini övmeyi bıraktı ve alaycı bi tebessümle masadaki bayanlara dönerek hepsinin mesleğini teker teker sordu.kimisi memurdu,bu bizim hatunun standartlarında bir meslek değildi.kimisi öğretmendi,onların zaten 3ay yattığını,buna rağmen çok para aldıklarını halbukim kendisinin ne kadar klas bir işi olduğunu,aldığı para ne kadar çok olsa da ona yetmediğini anlatmaya çalıştı.sonraki kurban bendim.pis tebessümünü sürdürerek:'eee flocke,sen ne iş yapıyosun bakiim?'dedi.hiç düşünmeden,full ciddiyetle cevapladım:'ben kepçe operatörüyüm!çok istekde bulunurlarsa,arada bi damperli kamyon kullandığım da oluyo!'^kadının tebessümü yüzüne yapıştı kaldı ve şok içersinde eşime dönüp baktı,eşim de aynı ciddiyetle kadına:'iyi para kazanıyo,bakmayın öyle,'demişti.kalan süre boyunca kadın daha ağızını açıp tek bir kelime bile etmemişti....
Karnima agrilar girdi kac gündür okuyorum sizleri..
Ise yararmi bilmiyoru mama benimde söyle bi anim var;Esimin ailesi cok kalabalik geldi beni istemeye.
Tabi heycan,stres filan bende tavan yapmis durumda.Siradan hosgeldiniz filan diyip elini kaldiranlarinda ellerini öpüyorum.Artik nasil heycan olduysam,gelen misafirlerin 7 yasindaki cocugunun elinide bi hamleyle kavrayip öpüverdim.
Yavrum benim neye ugradigini sasirdi:)))
ay düşündükçe geliyor aklıma rezilliklerimgeçenler bir arkadaşın kızının doğum günü var tüm arkadaşlarala ordayız neyse arkadaşın aile tarafı gidiyorlardı bizde arkadaşlarla onları geçirioduk kapıdan ben bi ara odaya girdim sonra geri döndüm eşim ve bi arkadaşın eşi beyaz kazak giymişler baktım arkadan elleri arkasında beyazlı biri duruo tabi ben eşim san elini okşa tut arkadaştan aynen şöle bilaf iide o benim elim ama eşi yanından bakıo benim eşim karşıdan ağzı açık bakıo ben o ara kıpkırmızı bi şekilde yerlerde bir kahkaha koptu anlatamam maaileye rezil olmuştum eşimde sen her beyazlı kazak giyenin elinden tutucaksan yandık walla demişti ayy şimdi düşünüorumda ben eşime arkadan öle çok el hareketi yaparım poposunu falan sıkarım iyiki onu yapmamışım
rezillik değil ama eşimle çok komik olaylarımız olmuştu bunun ilki evlendiğimizin ilk aylarındaydık eşim küçük odada ışıkları kapatmış bilgisayar başında dalıp gitmişti.bende mutfakta masayı topluyordum. işim bitince eşimin yanına gittim ne yapıyor diye yavaşça omzunun yanından napıyorsun dedim oda bana dönüp aaaaaaaaaa diye çığlık attı bende o çığlık attı diye bende çığlık attım sonra ne bağırıyosun dedi bende sen bağırıyorsun diye bağırdım dedim belki okuyunca komik gelmeyebilir ama o anki halimiz gerçekten görülmeye değerdi.
lisede yeniyıl kutlaması yapmak maksadıyla çekilişe katılmıştım sene 2001 e gircez bana arif çıktı ona şapka aldım kardeşimede kırmızı bir kilotttaynı renkte paketledim evde ama isim yazmayı unutmuşum telaşla kilot olan paketi kapıp çantama koydum okul bitti saat 3 te sınıfı ayarladık falan egleniyoruz teyipte getirdik bi yandan çalıyoruz bi yandan yiyoruz neyse tıkınma faslı bitti hediyeleri vercez ben gururla çocuga paketi verdim ama eve gidince açılacak hocamız öyle istemişti akşam ariften gelen mesaj canom hiç gerek yoktu ama bana kırmızı yakışmıyooooooooo
gencim güzelim 17 yaşındayımbir gün okul arkadaşıma giderken yolda bir cocuk beni durdurup mektup verdi bende aldım koşa koşa gittim eve okudum işte ben subayım sana aşık oldum benimle çıkarmısın falan 1 hafta sonra dedim görüşelim neyse beni çayıra götürdüt aze ot falan oturduk konuşuyoruz ama yüzüne bakmıyorum kafamı kaldırdım çocuk yakışıklı uzun boylu adam bir güldü ben çıglık attım aman allahımm adamın ön dişeri yok dedim annem bekler ben topuk bir daha görüşmedim
ay koptum yaaa....lisede yeniyıl kutlaması yapmak maksadıyla çekilişe katılmıştım sene 2001 e gircez bana arif çıktı ona şapka aldım kardeşimede kırmızı bir kilotttaynı renkte paketledim evde ama isim yazmayı unutmuşum telaşla kilot olan paketi kapıp çantama koydum okul bitti saat 3 te sınıfı ayarladık falan egleniyoruz teyipte getirdik bi yandan çalıyoruz bi yandan yiyoruz neyse tıkınma faslı bitti hediyeleri vercez ben gururla çocuga paketi verdim ama eve gidince açılacak hocamız öyle istemişti akşam ariften gelen mesaj canom hiç gerek yoktu ama bana kırmızı yakışmıyooooooooo
gencim güzelim 17 yaşındayımbir gün okul arkadaşıma giderken yolda bir cocuk beni durdurup mektup verdi bende aldım koşa koşa gittim eve okudum işte ben subayım sana aşık oldum benimle çıkarmısın falan 1 hafta sonra dedim görüşelim neyse beni çayıra götürdüt aze ot falan oturduk konuşuyoruz ama yüzüne bakmıyorum kafamı kaldırdım çocuk yakışıklı uzun boylu adam bir güldü ben çıglık attım aman allahımm adamın ön dişeri yok dedim annem bekler ben topuk bir daha görüşmedim
başından hiç ayrılamıyorum ki boşlayayım...her yeni bir paylaşım beni buraya çiviliyor resmen!!!floce cim yaaa iyiki açmışsın kıs konuyu kopuyoz walla bu sinirin stresin üzerine iyi geliyo bu topicin devamı gelsin boşlamayasın sakın..
ben eşime öle bi rezil oldum ki sormayınneyse gece yattık rüyamda nasıl çişim var böle güzel bi tuvalet işiyorum işiyorum bitmio bi türlü neyse bi irkilmeyle uyandım bi bakarım o ne altıma kaçırmışım hemen fırladım yataktan tabi elime aldığım gibi çamaşır suyu ve bezi başladım yatağı silmeye eşim uyanmasın diede sessiz sessiz siliorum neyse şöyle yorganı kaldıracak oldum ne görim adamın üstünede işemişim eşofmanı olduğu gibi ıslak e mecburen utana sıkıla uyandırmak zorunda kalmıştım bana buğulu gözlerle bi baktı şöle bir tebessüm etti ve ağzında beni magmalara yollayacak şu sözleri döküldü "sıçsaydın karıcım" varın siz düşünün o anki halimi hala arada konuşur kızarırım
yillar once yasadim bi animi paylasmak istiyorum kizlar,ben teyzem ve enistemin marketinde calisiyordum.toptancilar geldi tavuklar paketlenecek bilirmisiniz tavuk yuregini tavuk tasligini,onlari paketledim,etiketlenecek,fiyatini ogrenmek icin enistemin yanina gittim,marketin icinde 2 musteri.3 erkek toptanci, enistem kasada.....bu yurekler kaca diyecegime .....AYNEN SOYLE OLDU...ENISTECIMMM BU Y...R...KLAR KACA dedim o anda oyle sok oldumki maf olmustum toptancilar gulmemek icin kendini zor tuttu enistem afalliyarak toptancilara sasirdida diyebildi.oanda teyzem geldi ,ben maf oldum diyebildim neoldu dedi hala ben maf oldum gidiyorum dedim soyle neoldu dedi ben bu yurekler kaca diyecegime bu y,,r..klar kaca dedim teyzem guluyo ama ne guluyo ben dukkana 1 hafta ugramadim.. simdi hala bu anariz gulerizzzz
bir tane daha geldi aklıma hemen paylaşayımm :))
eşimle flört zamanlarımız....evde henüz kimsenin haberi yok bir sevgilim olduğundan.
bir akşamüstü evde uyuyakalmışım,ev telefonunun sesine uyandım..ve konuşmayı aynen aktarıyorum
(bu arada bir kuzenim var ve adı Taşkın )
ben..aloooo
o......hayırdır canım sesin çok kötü,hastamısın
ben...yoooo
o......neyin var
ben...neeee ,kem küm (hala ayakta uyuyorum)
o......niye konuşmuyosun tanıyamadın mı beni
ben...tabi tanıdımmm taşkın
o.......hayırdır baban mı yanında konuşamıyosunn
ben....babaaaaaaaa taşkın seni istiyoo
o.......aşkımm ne diyosunn,ne babasııı yaaa
ben....baaaabaaaaaa
o.......aşkımmm benimm benimmm
veeee babam gelir :))
baba.....söyle taşkınn
o......şeyy galiba yanlış numara olduuu
ve telefonn kapanır:))
babam kızım taşkın değilmiş,yanlış mı anladın dediğinde...arayanın sevgilim olduğunu ancak anlabilmiştimm