Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

süpersinnnnnnn
yapiştııııııııııııııııııııııııııııııırrr

canom_14,sen hepsine teker teker gülüyon...ben bunnarı bi de yaşıyom!!!

rezillik değil ama eşimle çok komik olaylarımız olmuştu bunun ilki evlendiğimizin ilk aylarındaydık eşim küçük odada ışıkları kapatmış bilgisayar başında dalıp gitmişti.bende mutfakta masayı topluyordum. işim bitince eşimin yanına gittim ne yapıyor diye yavaşça omzunun yanından napıyorsun dedim oda bana dönüp aaaaaaaaaa diye çığlık attı bende o çığlık attı diye bende çığlık attım sonra ne bağırıyosun dedi bende sen bağırıyorsun diye bağırdım dedim belki okuyunca komik gelmeyebilir ama o anki halimiz gerçekten görülmeye değerdi.

lisede yeniyıl kutlaması yapmak maksadıyla çekilişe katılmıştım sene 2001 e gircez bana arif çıktı ona şapka aldım kardeşimede kırmızı bir kilotttaynı renkte paketledim evde ama isim yazmayı unutmuşum telaşla kilot olan paketi kapıp çantama koydum okul bitti saat 3 te sınıfı ayarladık falan egleniyoruz teyipte getirdik bi yandan çalıyoruz bi yandan yiyoruz neyse tıkınma faslı bitti hediyeleri vercez ben gururla çocuga paketi verdim ama eve gidince açılacak hocamız öyle istemişti akşam ariften gelen mesaj canom hiç gerek yoktu ama bana kırmızı yakışmıyooooooooo

gencim güzelim 17 yaşındayım bir gün okul arkadaşıma giderken yolda bir cocuk beni durdurup mektup verdi bende aldım koşa koşa gittim eve okudum işte ben subayım sana aşık oldum benimle çıkarmısın falan 1 hafta sonra dedim görüşelim neyse beni çayıra götürdüt aze ot falanoturduk konuşuyoruz ama yüzüne bakmıyorum kafamı kaldırdım çocuk yakışıklı uzun boylu adam bir güldü ben çıglık attım aman allahımm adamın ön dişeri yok dedim annem bekler ben topuk bir daha görüşmedim

ayy ben bu gibi durumlara çok gülerim

ayyy ölücem şimdi gülmektennnn

ay koptum yaaa....!!!

yeni evli sayılırız en yakın arkadaşlarımızla tatile gittik ayvalıkta denize karşı bir aparttan yanyana iki oda tuttuk ama odalar şahane görülmeye değer şok olduk yani sizin anlayacağınız ama işte ne kadar ekmek o kadar köfte misali o paraya anca onu bulduk neyse akşam oldu yatalım diye girdik odalara benim kociş pimpiriklidir biraz perdeleri kapat da ben bi dışarıdan bakaım görünüyomu içerisi dedi biz çektik perdeleri benimki çıktı dışarı çıkmasıyla arkadaşın kocasıyla gözgöze gelmesi bir olmuş sizin anlayacağınız onlarda aynı işlemi yapmışlar bir kahkaha koptu birde yani iyiki kimse görmesin dedik herkes anladı rezil olduk rezil ama hala güleriz halimize...

floce cim yaaa iyiki açmışsın kıs konuyu kopuyoz walla bu sinirin stresin üzerine iyi geliyo bu topicin devamı gelsin boşlamayasın sakın..

floce cim yaaa iyiki açmışsın kıs konuyu kopuyoz walla bu sinirin stresin üzerine iyi geliyo bu topicin devamı gelsin boşlamayasın sakın..
başından hiç ayrılamıyorum ki boşlayayım...her yeni bir paylaşım beni buraya çiviliyor resmen!!!

Tam diyecektim ki "flocke , bu arkadaşa da kupa ver" vermişsin, koptum ya, rezil olasım geldi

yillar once yasadim bi animi paylasmak istiyorum kizlar,ben teyzem ve enistemin marketinde calisiyordum.toptancilar geldi tavuklar paketlenecek bilirmisiniz tavuk yuregini tavuk tasligini,onlari paketledim,etiketlenecek,fiyatini ogrenmek icin enistemin yanina gittim,marketin icinde 2 musteri.3 erkek toptanci, enistem kasada.....bu yurekler kaca diyecegime .....AYNEN SOYLE OLDU...ENISTECIMMM BU Y...R...KLAR KACA dedim o anda oyle sok oldumki maf olmustum toptancilar gulmemek icin kendini zor tuttu enistem afalliyarak toptancilara sasirdida diyebildi.oanda teyzem geldi ,ben maf oldum diyebildim neoldu dedi hala ben maf oldum gidiyorum dedim soyle neoldu dedi ben bu yurekler kaca diyecegime bu y,,r..klar kaca dedim teyzem guluyo ama ne guluyo ben dukkana 1 hafta ugramadim.. simdi hala bu anariz gulerizzzz

gülermisin aglarmısın

bnde bi tane anlatıcam. lise 1 deyim. ve din kültürü sınavı var. hoca da baya gıcık tuhaf tuhaf sorular sorardı. arkadaşla biz de kopya çekcez ayarladık arka arkaya oturduk. soruları beraber yapcaz. sınav başladı. bn tabi kağıdı açtım yarım metre arkada arkadaşım baksın da yanlışlarımı sölesin die. meğer hoca görmüş beni. şşşt kızım sen sen dön önüne kapat kağıdını dio. tabi ben hiç üstüme alınmıyorum. bak hiç oralı olmuyo kızım sen dio. ben de hiç hocadan tarafa bakmıorum tabi. sonra bi baktım hoca yanıma gelmiş köpürür bi vaziyette. kağıdımı aldı top gibi yaptı ve çöpe doğru yöneldi atıcak. hocam yapmayın nolur dedim. snra halime acıdı herhal kağıdımı geri verdi. ve bn kıpkırışık kağıtla sınavı tamamladım. bütün sınıfa rezil olduğum bu olayı hiç unutamam.

aklıma geldi bi tane daha
arkadaşın evine gittim ama erkek bi ara banyoya gittim ben günlük pedi değiştirdim telefonum çaldı çağırdı beni içeri o arada pedi orda unutmuşum ben eve geldim mesaj attım hızmamı düşürmüşüm ben buldun mu dedim buldum buldum da banyoda beyaz bantlı bi şey vardı bi garip anlamadım ne olduğunu attım bende dedi ayyy ne utanmıştım ya anlasaydı ne olduğunu onun :26::26::26::26:

aklima bir anim daha geldi kizlar; benim icin cok feci bir durumdu, rezillik diz boyu...

daha evliligimin ikinci ayina gelmisim. kendi evimde ilk defa ay halimi yasiyorum. dügünden önce evi döserken, tabi merakliyim ya kendi evim oluyor diye, özel esalarimi da tasiyorum haril haril eve. Bunun icinde Ped paketim de var. evi mobilya magazasi gibi düzdüm, sanki disardan camekan gibi seyredeceklermis gibi o kadar itinali düzüyorum ki heryeri...eh ped paketini de banyodaki dolaba yerlestircektim tam, sonra esyalari getirdigim kücük valizlerden birinin icine attim ve kullanmadigimiz bos odadaki dolabin icine attim. evlenince kocam o pedleri görmesin, aradaki romantizm falan ucup kayar diye düsünüyorum o an Nyse evlendik eve yerlestik, ve benim ilk defa evde ay halim geliyor. üstümde tam romantik, esofman, tepeye toplanmis horoz misali saclar, ayrica bir ton sinir. öyle günlerimde gergin olurum hep evde ped ariyorum yok, nerde bu allahin cezasi seyler diye ariyorum yok, resmen unutuyorum nereye biraktigimi. market uzak, arabasiz gitmem mümkün degil, kis ayi zaten. kivrana kivrana care ararken, baska secenek bulamiyorum ve esimi ariyorum eve gelecegi saatte. maksadim, kendimi iki dakika marketin oraya götürtüp hemen ped reyonuna gitmek. Tel actim benimkine ve su konusma geciyor aramizda:

- nerdesin askim?
+ yoldayim canim geliyorum.
- cabuk gel gecikme sakin lütfen, acil bir isim cikti
+ nolduki? neymis bu acil is?
- ya askim markete gitmem lazim acele isim var iste
+ iyi bana söyle, ben getireyim gelirken
- olmaz ben kendim alirim, sen beni markete götür sadece
+ yahu eve gelicem sonra gidicez tekrar dönücez ne gerek var, sen söyle ben getireyim askim
- israr etmesene isim var diyorum niye anlamiyorsun. belki özel bisey?
+ hatirlatiyim, biz evlendik! oho sen benden önce unutmaya basladin evlilik günümüzü ilk ayda galiba
- ya askim laf kalabaligi edene kadar coktan burdaydin ve marketteydik haa. germe beni nolur ya
+ hayret bisey ben senin kocanim ya ne lazimsa söylesenee
- öffff....hm..ehm..benim ped almam lazim. sen alamazsin herhalde dimi? ondna iki saattir söylüyorum gel diye
+ ehm...niye? karima ped alabilirim ne var bunda, az daha ötedeki markete giderim, oraya pek ugramiyoruz hehe
- iyi sen bilirsin, zaten su an hic merakli degildim disari cikmaya, ama hangisi bilemezsin?
+ markasini falan söyle paketin rengini falan , bulurum o zaman, uzaydan gelmiyoruz ne de olsa, pedin ne oldugunu bilirim (hafif sinirlenmis vaziyette)
- iyi always alcaksin, paketi acik yesil, super yazisi olanindan...ha birde kanatli olucak
+ ucuruyormu bu meret ne kanadi ya?
- extra koruma askim ya anlamazsin sen dedigimi yap lütfen iste
+ yesil paketten yoksa? kirmizi aliyim yakisir ( pis pis sirittigini görör gibiydim)
- onun kirmizisi yoook, yesil al mutlaka
+ mübarek ped degil sanki boing tipi ucak aliyoruz kanatli manatli..tamam askim geliyorum birazdan, bak senin icin markete rezil olmayi bile göze almisim peeh
- öffff ya hemen al, yada gel beni markete götür hadiii
+ tamam hadi kapa teli asabii seni

adamcaz geldi eve, dügünden önce bana güller veren adam bu sefer elinde ped ile karsimda duruyordu , br utandim o an bir utandim...hah dedim icimden demek romantizm böyle kayboluyo azar azar, iyice yüz göz olduk haha

durdu karsimda esim o an, bir kahkaha bastirdi halimi görünce öyle ev hali falan, biraz da cici buldu, sonra dediki:

askim seninle gurur duyuyorum, sac ve kiyafet olarak uzayli zekiyenin elinden tacini alirsin simdi, kanatlarinda geldi, bunu takinca kim tutar seni, ilk durak mars

bidaha da ped kullanmadim artik o günden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…