- 16 Eylül 2009
- 666
- 301
mutfak sakarlıklarımdan...
kendime torpil geçip üşenmeden taze meyve sıkmışım keyifle içmişim falan ohhh vitaminimi aldım diyorum kendi kendime güzelce akşam yemeğimi de yapayım aradan çıksın dedim.
meyve sıkacağının o bir sürü parçasını yıkadım kuruladım birleştirdim tekrar ve dolaptan kullanacağım malzemeleri aldım meyve sıkacağını da buzdolabının üstüne geri koydum.
sıra yemek yapmaya geldi soğanı falan kavurdum salçayı kavurdum geri dolaba koyucam
bu arada benım soğutucu üstte buzluk altta üstü açıcam yanı salçayı koymak için
dolabın kapağını açmamla koca meyve sıkacağının kafama raaannnkkk diye inmesi
elimdeki salca kavanozunun yere düşüp kırılması
ve açık renkli halımın kırmızıya boyanması
kafamda çakan şimşekler beynimin uyuşması
daha ne anlatayım kafam nasıl acıyo
ama benım tek derdim halı hemen silmeliydimm hemen
o beyin travması içinde ağlaya ağlaya halıyı sildim hiç iz kalmadı nasıl bastırıyosam sinirden tertemiz oldu.
bu arada kafam zonklamaya devam ediyor bu defa bu meyve sıkacağı burdan nasıl düştü diye araştırıyorum
ve onu da buluyorum ayağı dolabın kapağına sıkışmıştı ve ben kapağı açında kafama inivermişti
eminim bundan çözdüm olayı sonra bunun çok zekıce olduğunu farkedip Allahım çok şükür aklım yerinde deyişim
tezgaha dönüp açık unuttuğum bardak dolabının kapağına kafayı çakışım
ve yıldızlar kuşlar oturdum yere ağladım.herşey beni bulmak zorunda mı dıye
mutfak sakarlıklarımdan...
kendime torpil geçip üşenmeden taze meyve sıkmışım keyifle içmişim falan ohhh vitaminimi aldım diyorum kendi kendime güzelce akşam yemeğimi de yapayım aradan çıksın dedim.
meyve sıkacağının o bir sürü parçasını yıkadım kuruladım birleştirdim tekrar ve dolaptan kullanacağım malzemeleri aldım meyve sıkacağını da buzdolabının üstüne geri koydum.
sıra yemek yapmaya geldi soğanı falan kavurdum salçayı kavurdum geri dolaba koyucam
bu arada benım soğutucu üstte buzluk altta üstü açıcam yanı salçayı koymak için
dolabın kapağını açmamla koca meyve sıkacağının kafama raaannnkkk diye inmesi
elimdeki salca kavanozunun yere düşüp kırılması
ve açık renkli halımın kırmızıya boyanması
kafamda çakan şimşekler beynimin uyuşması
daha ne anlatayım kafam nasıl acıyo
ama benım tek derdim halı hemen silmeliydimm hemen
o beyin travması içinde ağlaya ağlaya halıyı sildim hiç iz kalmadı nasıl bastırıyosam sinirden tertemiz oldu.
bu arada kafam zonklamaya devam ediyor bu defa bu meyve sıkacağı burdan nasıl düştü diye araştırıyorum
ve onu da buluyorum ayağı dolabın kapağına sıkışmıştı ve ben kapağı açında kafama inivermişti
eminim bundan çözdüm olayı sonra bunun çok zekıce olduğunu farkedip Allahım çok şükür aklım yerinde deyişim
tezgaha dönüp açık unuttuğum bardak dolabının kapağına kafayı çakışım
ve yıldızlar kuşlar oturdum yere ağladım.herşey beni bulmak zorunda mı dıye
tamda bu kadarı yaşanmamıştır derken bi arkadaşta gördüm biraz benzerini, bnm rezilliğimi de aktarayım neysebiz yne üni zamanındayken ve yine eniştenizle birlikte kalırken, tbi bu defa dükkanda kalmak zorundaydık.. neyse efenim, tahmin edersiniz ki wc yok son ana kadar tuttum kendmi ama gerçekten, saat oldu3-4 fln.dükkandan çıkamıyorum tam karşısı tekel bayii ve içi dolu artık vücudum bnden bağımsız davranmya başladı we eniştenizin o muhteşem çözüm önerisi geldi, 'al şu poşeti geç masanın arkasına yap işini'
ben:
o:
artık el mahkum aldık poşeti geçtk masanın altına.aman tanrım o da ne, sanki çeşme akıyor bitmyorrrrr, üstne bide ortalığıda batırayım yanlışlıklanapayım bi paket peçeteyle bide orayı silmek zorunda kaldım. velhassıılll o poşetn dışarı çıkması lazımmm geldi benmki aldı poşeti elimden bu ne beee dedi . ama napim bide bi paket peçete var içine o yüzden ağır.allahtan ışık yanmıyor da karanlıkta görmedi. kendsi çıktı dükkandan attı çöpe. ben bu arada yerlerde. ayyyyy o günü asla unutamammmmm:26::26:
tamda bu kadarı yaşanmamıştır derken bi arkadaşta gördüm biraz benzerini, bnm rezilliğimi de aktarayım neysebiz yne üni zamanındayken ve yine eniştenizle birlikte kalırken, tbi bu defa dükkanda kalmak zorundaydık.. neyse efenim, tahmin edersiniz ki wc yok son ana kadar tuttum kendmi ama gerçekten, saat oldu3-4 fln.dükkandan çıkamıyorum tam karşısı tekel bayii ve içi dolu artık vücudum bnden bağımsız davranmya başladı we eniştenizin o muhteşem çözüm önerisi geldi, 'al şu poşeti geç masanın arkasına yap işini'
ben:
o:
artık el mahkum aldık poşeti geçtk masanın altına.aman tanrım o da ne, sanki çeşme akıyor bitmyorrrrr, üstne bide ortalığıda batırayım yanlışlıklanapayım bi paket peçeteyle bide orayı silmek zorunda kaldım. velhassıılll o poşetn dışarı çıkması lazımmm geldi benmki aldı poşeti elimden bu ne beee dedi . ama napim bide bi paket peçete var içine o yüzden ağır.allahtan ışık yanmıyor da karanlıkta görmedi. kendsi çıktı dükkandan attı çöpe. ben bu arada yerlerde. ayyyyy o günü asla unutamammmmm:26::26:
Bu topikkde okudugum en fenasıydıı öldüm gülmekten😄😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
koptum şu annn
bi de benden gelsin
Ben her gece yattıktan sonra eşim yanıma gelir öper biraz sarılır benle sonra tekrar salona gider tv izler. ( ben tavuk gibi erken yattığım o da geç yattığı için böyle yapıyor)
Geçen gece de geldi öptü filan sonra gitti aradan biraz zaman geçti gaz geldi ee odada kimse yok yaptım gitti. Ben gazı yaptım 1 dk geçmeden adam geri geldi doyamadım biraz daha kalayım yanında dedi ben hiç bozuntuya vermedim ama o da koku almadı alsa söylerdi o yüzden oh koku geçmiş diye bi yandan seviniyorum.
Adamın yorganı açmasıyla kapatması bir oldu
Ben gülcem ama zor tutuyorum kendimi dudaklarım filan büzülüyor.
Kocam" hayatım burda gaz kaçağı var patlamadan gideyim ben"
Ben" ya ama gitmiştin bi daha gelmezsin diye şey ettim kem küm ..."
Kocam yorganı sağa sola bikaç kez savurmak suretiyle kokuyu dağıtarak yanımda biraz daha kalmıştı.
bi gaz olayı daha ama bu defa eşim başrolde.
Birlikte yürüyoruz ikimizde yorulduk tempo epey düştü adımlar yavaş.
Eşim " hayatım hızımızı arttırmak için bi yöntem biliyorum" dedi
Ben de" yaaa nedir nedir " diye sevindim
Adam zooorttt diye bi bıraktı
Eşim : "bak yükümüzü hafiflettim uçarak gideriz şimdi"...
Ben :" Bence de uçarak uzaklaşalım burdan, yoksa boğulabilirim "
ben:
o:
Ay kızlar bayılıyorum bu topige bende bi rezilligimi paylasayım eşimle balayındayız oturmuşuz deniz kenarına romantik dakikalar geçiriyıruz sona eşim kulagıma karıcımmm dedi ve bnde kocacımmm dedim tabiki sonra tekrar tekrar o söylüyo ben söylüyorumm karıcım kocacımm nerdeyse 5 dk solemişizdir birbirimize en sonunda mutlulukdanmıdır nedir bnde kafa uçtu adam karıcım dio bndeee karıcımm dedimm patlattı gülmeyiii bn nee ugradıgımı şaşırdımm gülme krizine girdi yawrum romantiklik falann uçtu gitti😜😜😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
=))) bende bunun bir de üstten gaz çıkarmalı versiyonu mevcut. gene balkondayım (balkonun duvarları dile gelse size daha ne rezilliklerimi anlatır bi düşün), bizim o balkon da banyo ile ortak duvar, ben balkonda yalnız olmanın verdiği galeyan ile tek kişilik orkestra kurmuşum bi pesten bi tizden inletiyorum ortalığı. eşim de banyodaydı onun da verdiği rahatlık var. ya şansa bak bendeki adam sen çık banyodan, kurulanırken balkondan gelen acayip sesi duymuş bana bişi oldu sanmış havluyla bi koşuşu var balkona ne oldu aşkım diye, dedim yok bişi ne oldu ki? anlamıyorum da benim böğürtülerimi duyabileceği aklıma da gelmiyor. ya bi acayip sesler geldi dedi, dedim alttan veya yandandır bişi yok, yok duvarı dinledim emin olayım diye burdan geldi demez mi! haaa dolabı öne çektim altına çakmak düşürdüm deyalan söylemeyip napcam başka
bizde esimle yeni nisanlandik allahim adam ne kadar kibar hos bol parfumlu bakimli dedim birgun esim bize geldi bende onun icin birkac parca birseyler aldim askim gel bak sana neler aldim gostereyim dedim odaya gectik bak bak bunlar senin derken buda koltukda yari totosu disa yarisi oturur vaziyette duruyor tam o sirada kardesim iceri girdi abi cayini nasil alirsin derdemez esim cartttttt devamida geldi melodi seklinde etti ben soka girdim resmen hic ummazdimkardesimde o sesi esimin cvp verdigini zannetti tamam abi acik doldurum dedi neyse kardesim cikdi biz gulmekden yerlere yattik zavalli esimde dediki sissssttt allahdan anlamadi yoksa dugune kadar utanmakdan gelemezdim buralara
bayadır uğramadım buraya son rezilliğimi anlatıyım bari,
geçen hafta sonu arkadaşlar ısrar kıyamet çağırıyor,yok diyorum gelmem uykum var bu hafta full uyuyacam diye trip atıyorum,neyse eşim dayanamadı yine oflaya puflaya gittim,
güya bi kahve içip dönecektik ama muhabbet öyle bi ilerlediki gecenin körü oldu,hem esniyorum hem kahkaha atıyorum,
o sırada arkadaşımın eşi yeni başladıkları inşaatın temelinden bahsediyor,dinledim dinledim ve bombayı patlattım
- ay x sizinde işiniz zor,yaz kış demeden o kadar çok veriyon ki,ne diyim allah beline kuvvet versin( türkçesi ay x sizinde işiniz çok zor,yaz kış demeden inşaata çok emek veriyorsun,allah bileğinize kuvvet versin)
kurduğum sapıkça cümleyi algılamam 1 dakikamı aldı
o bir dakikadaki esen buz gibi rüzgarı anlatmama gerek yok,
ben yerin dibine geçmeye hazırlanırken,eşim saolsun geç oldu mevcanın uykusu var iyice saçmalamadan eve gidelim dedi de ufak ufak yol aldık,
yaşadığım utancı kafamı yerden kaldırmayarak eşime o kadar hissettirdimki garibim ağzını bile açmadı
eve geliş: arkadaşımdan msj gelir - mevcan yavrum bu gece için başka planları vardı zaar,aklın nerende kaldı bacım
kizlar size kuzenimi anlatayim gece yarisi kusmasi tutan hanimin neyi var derken buyukler karar veriyor hamile bu kuzen sevincle ne yapalim derken yine ani kararla nobetci eczane araniyor eczaci zavallim hamilelik testi var onu veriyriz diyor kuzen israrla ben anlamam diyor eczacida tamam siz biraz idrar getirin biz yapalim bari diyor tel kkapatiyor hemde nobetci yoksa o saatte eczanemi acik olurheyecanlanan kuzenle esi hemen basliyor x cisini yapmaya kuzen diyorki hayatim bu yetermi xde bilmem askim ilk defa basima geliyor bunlar x yaptikca yapiyor 2 ltlik pet siseyi huniyle dolduruyor hemen eczaneye kosuyor eczaci heeee o telde konusdugumuz sizmisiniz getirdinizmi idrari kuzen 2ltlik pet siseyi cikarinca eczaci ilk soka gir aynen boyle sonrada sakamisiniz siz gece gece diye once adam bitane aleti bunlara show yaparak goster sonrada 2ltlik siseyi de ellerine verip geri cevirmis simdi 2 cocuklari var halen esprisi ailede meshurdur
Super rezıl olmussuntebrıkler.
sıra bende , senınkı kadar komık olmasada sıgaradan bahsedıyorduk tabııkı zararlarından bende ızledıgım bır belgeselden bahsederken nıkotın yerıne nıkoteın demıs bulundum adam kahkahalar atarak benı utandırdı
ıkıncı rezıllıgım, devamlı gıttıgımız bır cafe vardı maalesefkı ben her gıttıgımızde erkeler tuvaletıne gıdıyormusum bunuda su sekılde anladım. Bırgun cafeye tekrar gıttık once lavaboya ugrayayım dedım oda bende gıdeyım oyle ıceceklerımızı soylerız dedı. tamam dedım. neyse yuruyoruz bana yol verdı bıraz korıdor dardı ben dırek erkekler wc sıne gırınce kahkahalar attı , burası degıl yan taraf dedı. olurmu ben hep buraya gırıyorum dedım salak gıbı. adam bır kahkaha daha patlattı