Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

çoooook güldüm çünkü kendimi gördüm bide böyle olaylar hep misafir gelecegi zaman oluyor sinirden köpürüyorum resmen

ayyyy oldum gulmekden mr bean kadin versiyonu olmussun

tamda bu kadarı yaşanmamıştır derken bi arkadaşta gördüm biraz benzerini, bnm rezilliğimi de aktarayım neyse biz yne üni zamanındayken ve yine eniştenizle birlikte kalırken, tbi bu defa dükkanda kalmak zorundaydık.. neyse efenim, tahmin edersiniz ki wc yok son ana kadar tuttum kendmi ama gerçekten, saat oldu3-4 fln.dükkandan çıkamıyorum tam karşısı tekel bayii ve içi dolu artık vücudum bnden bağımsız davranmya başladı we eniştenizin o muhteşem çözüm önerisi geldi, 'al şu poşeti geç masanın arkasına yap işini'
ben:
o:
artık el mahkum aldık poşeti geçtk masanın altına.aman tanrım o da ne, sanki çeşme akıyor bitmyorrrrr, üstne bide ortalığıda batırayım yanlışlıkla napayım bi paket peçeteyle bide orayı silmek zorunda kaldım. velhassıılll o poşetn dışarı çıkması lazımmm geldi benmki aldı poşeti elimden bu ne beee dedi . ama napim bide bi paket peçete var içine o yüzden ağır.allahtan ışık yanmıyor da karanlıkta görmedi. kendsi çıktı dükkandan attı çöpe. ben bu arada yerlerde. ayyyyy o günü asla unutamammmmm:26::26:

koptum şu annn

Bu topikkde okudugum en fenasıydıı öldüm gülmekten😄😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Bu topikkde okudugum en fenasıydıı öldüm gülmekten😄😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

bende öldüm ama rezillikten tbi şmdi gülerek hatrlıyorum. bunu buraya yazdığım gün ona hatrlıyo musun o günü die sordum, heee dedi. o kdr sıradan yani onun için

hatta bitane daha anlatayımmm daha yeni taze taze...
geçen hafta manitamı görmeye gittim. diğer yazılarımda belirttiğim üzere bir yataktan düşürülme maceram var o yüzden duvar kenarı beniiiimmmm her neyse, gece uykumuz geldi uyucaz, bnmki totosuyla bni duvara resmenn yapıştırdı uyku modundayken. zaten incecik bişeym, döneyim dier tarafıma derkeeennn o korktuğum şeyi yaptım... evet pırtladım... duymamıştr die kendmi avutuyorum ama bal gbi de duydu

bir dier pırtlama da çok çok önce gerçekleşti. akşam yemekte patates ve pilav vardıı. brazda karabiberr sabah uyandığımda aldığım tepki şuydu. artık yemeğin içine ne koyduysan bütün gece bi sen bi ben yorganı havalandırdık inanmak istemedm ama gerçekti,
sölemese olmazdı sankiimm

ahahahhahahaha yarıldımmm kızzz bu arada bebişinin gelmesine az kalmış sağlıkla doğar büyür inşallahhh çokk öptümm

ayyyy siz benii öldürceksinizz hee

ayyyy yook artııkkkk şoklardayım koptum ahahahah

karıcım kocaccım karıcım

iyide komşular duymuyormu,yoksa balkon kapalımı?
çok tehlikeli bi durum :)

o sesi nasıl cevap olarak algıladıki
acaba kardeşin bozuntuyamı vermek istemedi olayı :)

bütün hikayeler çok komik,burda çok gülüyorum :)

Son düzenleme:
kizlar size kuzenimi anlatayim gece yarisi kusmasi tutan hanimin neyi var derken buyukler karar veriyor hamile bu kuzen sevincle ne yapalim derken yine ani kararla nobetci eczane araniyor eczaci zavallim hamilelik testi var onu veriyriz diyor kuzen israrla ben anlamam diyor eczacida tamam siz biraz idrar getirin biz yapalim bari diyor tel kkapatiyor hemde nobetci yoksa o saatte eczanemi acik olur heyecanlanan kuzenle esi hemen basliyor x cisini yapmaya kuzen diyorki hayatim bu yetermi xde bilmem askim ilk defa basima geliyor bunlar x yaptikca yapiyor 2 ltlik pet siseyi huniyle dolduruyor hemen eczaneye kosuyor eczaci heeee o telde konusdugumuz sizmisiniz getirdinizmi idrari kuzen 2ltlik pet siseyi cikarincaeczaci ilk soka gir aynen boylesonrada sakamisiniz siz gece gece diye once adam bitane aleti bunlara show yaparak goster sonrada 2ltlik siseyi de ellerine verip geri cevirmis simdi 2 cocuklari var halen esprisi ailede meshurdur

ha diyince aklıma gelmiyor eşimde mizacı gereği her şeyi taklit edip alaya alan birisi düşünün ne kadar dikkatli davransamda hep bir malzemesi vardır üzerinde oynayacağı ama en büyügü bir gün yedik yedik üzerinede sodayı içtim tam bunlara heyecanla birşey anlatacam gaaarrrtt diye bi çıktı geğirme kardeşim ve eşim var o zaman nişanliydik bizimki direk oturduğu koltuğun yanlarına tutundu aşkım beni uçuracaktın dedi sonra uzadı tabi bu muhabbet kapı gitti geldi ev sallandı vs.vs. o gece bitmedi yani kardeşimde katılınca onun dalga olaylarına düşünün

hahaah ay çok güldüm

O kadar güldüm ki hala gülüyorum sağolasın arkadaşım

Ya Settar

koptum yaaaa

Bugün olan mükemmel rezilliğimi yanaklarım kızarmış anlatıyorum
Azıcık romantik olayım dedim 'yatakta oturuyorum gelirsen mükemmel bir üçlü oluruz' dedim
Telefon yataktayı yapmış ya*akta
Şükürler olsun ki mesaj hakkım bitmiş yollayamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…