Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bizde ilk evlilik yıldonumuzu kutlamak ıcın luks bır yere yemege gittik..ortam harika,sohbet harika,kocamla romantık anlar yasıyoruz..derken benım cantamdan allık fırcam yere dusmus nasılsa ..bende sandalyeden kalkmadan onu almaya calıstım..uzanıp alabılıcegımı dusunurken sandalye benım hafıf yana egılmemle bırlıkte devrıldı...o an yerde ıkı seksen yatarken esımın bana gulsemmı aglasammı bakısları romantık gecemızın bu sekılde sonlanması bırkac dakıkka hıc konusmadık sonra gulme krızıne girdik.ama ikimizde mekandan hemen cıkmak ıstedık...kesinlikle rezil olmustum..halada her evlılık yıldonumu yemegınde(5yıl oldu)aman askım sakın dusme geyıgı cevrılır malesef :KK14:

İki sekseni iki seksten diye okudum :KK30: bir ona birde rezilliğinize güldüm :KK52:

bu bir rezillik degil ama nikah konusu acildi ya aklima geldi.
bizim nikahta evet dedikten sonra sira imzya gelmisti. imzami atip defteri esime uzattim. kafami çevirdim baktim esim defterle butunlesmis sekilde. Bir de adam resim cekiyor olamaz yani boyle bisey. ben dik duruyorum poz vermek için, esimin yuzu defterde. bide kis kis guluyor. Nikahtan cikarken dedim noldu nie deftere girdin o kadar? aldigim cevap su. "KArsimda seyirciler, patlayan flaslar e onumde de defter. Kendimi sozlesme imzalayan futbolcu gibbi hissettim" yuh yani insan evlenirken bile futbol aklina gelir mi :KK53::KK53::63::63:

O anda nasıl aklına gelmiş :KK70: :KK70: :KK70:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son bomba
bütün sülale oturuyoruz 5 yaşındaki erkek yiğenimi annemlerin sevdiği gibi seviyorum, senin pipini yerim diyorum. Eşim kızgın kızgın bana bakıyo. Belliki utanıyo. Ben dünyanın en salak şahsiyeti boş bulunup. Ne kızıyosun seninkinide yerim diyorum. Ve eşimle beraber eve gidiyoruz direk. Sanırım çoooook uzun zaman oldu eşim anneme gidemiyo:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Olaya bakkkkk :KK70: :KK70: :KK70:

Ben bacak bacak üstüne atarak uyurum.
Hatta bu halim evde espiri konusudur.
Rahmetli kayınpederim o zamanlar hastaydı nişanlım da iş seyahatinde olduğu için onlarda kalıyorum.
Ben nişanlımın yatağında onun kokuyla derin rüyalara dalmışım.
Atmışım yine bacak bacak üstüne.
Benim orda olduğumu bilen nişanlım gelmesi gerekenden 2-3 daha erken gelip güya sürpriz yapıp beni uyandırmaya meyil etmiş.
Kapıdan girer girmez benim o halimi gören adam uyanık olduğumu varsayıp bana aşk dolu sözler söylemiş durmuş.
Bakmış benden cevap yok. Gitmiş o sinirle salonda uyumuş.
Sabah 5 karış suratla günlerce trip atması ayrı olaydı.
İnsan bi bakar gözlerim kapalı mı açık mı!

Son düzenleme:
Ben bacak bacak üstüne atarak uyurum.
Hatta bu halim evde espiri konusudur.
Rahmetli kayınpederim o zamanlar hastaydı nişanlım da iş seyahatinde olduğu için onlarda kalıyorum.
Ben nişanlımın yatağında onun kokuyla derin rüyalara dalmışım.
Atmışım yine bacak bacak üstüne.
Benim orda olduğumu bilen nişanlım gelmesi gerekenden 2-3 daha erken gelip güya sürpriz yapıp beni uyandırmaya meyil etmiş.
Kapıdan girer girmez benim o halimi gören adam uyanık olduğumu varsayıp bana aşk dolu sözler söylemiş durmuş.
Bakmış benden cevap yok. Gitmiş o sinirle salonda uyumuş.
Sabah 5 karış suratla günlerce trip atması ayrı olaydı.
İnsan bi bakar gözlerim kapalı mı açık mı!

Ahahahaha bende sizin gibi bacak bacak ustune uyurum bazen aslinda cok sacma ama olabiliyor kimi zaman nasi rahat ediyoruz anlamiyorum :)

Ahahahaha bende sizin gibi bacak bacak ustune uyurum bazen aslinda cok sacma ama olabiliyor kimi zaman nasi rahat ediyoruz anlamiyorum :)

Adam alışık olmayınca şimdi kara kara düşünüyor ilerde nasıl uyucaz diye :KK17::KK53:

Bugün olan mükemmel rezilliğimi yanaklarım kızarmış anlatıyorum :KK30:
Azıcık romantik olayım dedim 'yatakta oturuyorum gelirsen mükemmel bir üçlü oluruz' dedim :KK17:
Telefon yataktayı yapmış ya*akta :KK43:
Şükürler olsun ki mesaj hakkım bitmiş yollayamadı :KK51:
çok fenaymış... :KK70:

bi ara sık gittiğimiz küçük bir barda wc için ikinci kata çıkıyordum. wc den her çıkışımdan sonra içeri erkek giriyordu. ben de şok yaşıyordum tabi ne biçim iş ayrı tuvalet bile yapmamışlar diye. gel zaman git zaman ben wc ye girerken kenardan başka bir kapı açıldı ve içeriden bir kadın çıktı. belki on kez ben o erkekler tuvaletine girmiş bulundum. :KK50:

Bugün olan mükemmel rezilliğimi yanaklarım kızarmış anlatıyorum :KK30:
Azıcık romantik olayım dedim 'yatakta oturuyorum gelirsen mükemmel bir üçlü oluruz' dedim :KK17:
Telefon yataktayı yapmış ya*akta :KK43:
Şükürler olsun ki mesaj hakkım bitmiş yollayamadı :KK51:

Sabah sabah iyi güldürdün beni valla hahahaha:KK52::KK52::KK52:

Benimkisi çok daha rezil yaaa... ahaha aklima geldikçe hala utanıyorum :) ben düşük tansiyon hastasıyım. .. sevisirken en ateşli animizda tansiyonum düştü ve ben küt diye birden bayıldım :)) olayı biraz daha ilginç yapan şeyde eşimin benim zevkten deliye döndüğümü sanıp devam etmesi :))))))) kendime geldigim de hersey bıraktığım gibi devam ediyordu :))))))))))))

Benimkisi çok daha rezil yaaa... ahaha aklima geldikçe hala utanıyorum :) ben düşük tansiyon hastasıyım. .. sevisirken en ateşli animizda tansiyonum düştü ve ben küt diye birden bayıldım :)) olayı biraz daha ilginç yapan şeyde eşimin benim zevkten deliye döndüğümü sanıp devam etmesi :))))))) kendime geldigim de hersey bıraktığım gibi devam ediyordu :))))))))))))

yoook artıkkk :KK53: :KK30: :KK37: :KK60:

birtane daha hatırladım okudukça aklıma geliyorrrr:KK1: Arkadaşlarla düğüne gittik deli gibi eğleniyoruz halay çekiyoruz göbek atıyoruz bir yandanda kuduruyoruz şarkılara eşlik ediyoruz :KK24:bazenn lilililiiii diyee bağırıyoruz::KK53:1:Neyse yorulup oturduk arkadaşlarla masadayız çok ses var zor duyuyoruz birbirmizii sahnede kırmızı etekli biri vardı cafcaflı bir renkti bağıra bağıra konuşurkenn dedim o ne biçim kırmızı etek diye bağırdımmm:KK52: hayır o andamı keser piyanist 5 saniye daha bekleyemez mi zank diye duruverdi :KK52:bir kırmızı etekli o bayan vardı sahnedee sesimi herkes duydu resmennn bir kadına baktılar bir bana :26::KK17::KK17::KK17:kaptırmıştım kendimi çünkü düğündeki sese güveniyordum onun eteğinin rengine dönüverdim birden:KK17: piyanist bilmem ne plakalı araç sahibiii aracının başınaaa:KK19::KK9::KK9: yuhhhhh diyorum yuhh rezil ettin beni pis piyanist:KK47::

İtirafınızı okuyunca benimde aklıma geldi. Geçen günlerde bir yakınımızın kınasına katılmıştık oturduğum yerde oynayanları izliyordum birde çalan müziğin etkisiyle kendi kendime tılilililililllilrirllrirlir diye ses çıkarıyordum bir anda müziği kesmişlerdi yanımda yönümdeki herkes duymustu :/

:KK60::KK60::KK60: bu çok iyiydi ya

eşimle beraber kardeşini ziyarete gidicez bunlar 4. katta oturuyor asansör bozuk ay baktım ben çocuk kucağımda çıkamıcam topuklu ayakkabılar eşime dedim çocuğu kucağına al ben düşürürüm şimdi belli olmaz bu ayakkabılarla kurdada kuzuyu teslim etmişim meğer daha birinci kata yeni varmıştımki tangur tungur bir döndüm benim adam çocukla beraber düşmezlermi çocuğa bişe olmasın diyede çocuğu havada tutuyo kendi yere yapışık merdivenleri yalıyayalıya indi aşağıya ben bunu hiç umursamıyorum doğal olarak direkt çocuğu aldım kucağından oda korkudan ağlıyor onu pışpışlıyorum biyandan eşime döndüm kızıcam oda ayağım anam ayağım yandım anam bağırıyo deli bütün apartman döküldü başımıza çocuğu düşürmüş iki salak muamelesiyle çıt çıt sesleri yaralı bir adam ve ağlayan bir bebek eşliğinde kaçar adım evimize döndük:)

diğer bir rezilliğimiz eşimle nişanlıyken oldu . ben başka bir ilde üni okuyordum. eşim ailemle aynı şehirde çalışıyordu. uzaktayken bu beni çok kıskanıyordu sürekli kavga huzursuzluk birgün arkadaşlarımın evine gitmeme izin vermedi. gidersin gitmessin nese bende tamam gitmicem dedim ama gittim ,ufak yalandan ne olur nerden anlıcak sanki dedim. bu habire arıyor ne yaptın ne ettin normal konuşup kapatıyorum. yani kapattığımı sanıyorum. attım kenara teli bi gülüyoruz yedi hemende hahahaha ,yalandan kim ölmüş sanki nasıl anlayacak ,tam saf benimkide daha ne iğrençlikler söyledim hatta bir ara gaza gelip tam salak dediğimi hatırlıyorum. sonra bi baktım tel açık bizi nekadar dinledi bilmiyorum ama telefonu refleksle kapattım. bar bar arıyo zar şor açtım. bana tek şunu dedi "sana artık güvenemem ne halin varsa gör "şaştım kaldım. bendeki aşk ve bide suçluluğun verdiği kaldırma kuvvetiyle ertesi gün atladım otobüse eşimin yanına gittim. aradım bunu "gel beni terminalden al son kez konuşalım" geldi aldı sağolsun ,valizimlede gelmişim birde bir ağır arabasının bagajına koydu valizimi nese biyerde oturuyoruz bi kavga başladı tekrar " iyi oldu bana yalan söylettiren sensin" dememle "kalk çabuk" dedi bana, kalktım bi güzelde arabaya kuruldum. eve bırakacak sanıyorum . bi baktım benim valiz havada dönüyo. attı valizimi yerlere, bulunduğumuz yer işlek biyer ama ne dolmuş geçiyo ne otobüs taksiye verecek param yok anam demezmi "arabamdanda in " ben şoktayım ama hala gururluyum "beni nerden aldıysan oraya bırakacaksın" dememle bu delirdi iyicene kolumdan çekiyo. ben inmiyorum "in arabamdan" diye nasıl bağırıyo yırtıyo bitarafını yapıştım koltuğa o arada oturduğumuz yerin görevlisi geldi. "lütfen burda tartışmayın" kısaca defolun gidin dedi eşim hemen valizi bağaja tekrar attı. 1 km falan gitti tekrar indi. valiz yine havada uçtu nasıl bağırıyo "çabuk in in dedim" kollarımdan çekiyo sonunda çekti düşürdü beni yere kapıyıda kapattı koşa koşa şöför koltuğuna bindi bende araba kalkmadan arka koltuğa atladım ön koltuğada bir sarıldım nese oradanda arabalar geçiyo yanımızdan geçerken yavaşlıyorlar utandı bu yine valizi bağaja attı. 2 km gitti. bidaha indi. valiz yine havada ama nasıl dövüşüyo valizle bende baktım dolmuş durağına yaklaşmışız "tamam iniyorum kes" dedim. dememe kalmadan baktım bir polis aracı yanaştı salağın biri 155 arayıp kızın biri bohçasını almış bir oğlana kaçmak istiyo oğlanda kabul etmiyor. alın anasına götürün yazıktır kesin bunu arıyolardır. diye ihbarda bulunmuş bide kocaya kaçan kız muamelesi görmezmiyim nese olayı açıkladık. tartışıyoduk falan dedik kimliğimi gösterdim 22 yaşında olduğumu gördüler birde eşimde benim nişanlım diyince polisde bişey demedi eşim birde polise sadece ders vermeye çalışıyordum dedi polisde tamam kızı al ve gidin salak salak davranıp cevreyide rahatsız etmeyin dedi rezilliğimle beraber arabaya bindim. ve ordan uzaklaştık ben somurtmuş dudaklarımı kemirirken eşim birden kahkahalarla güldü bende kendimi tutamadım gülmeye başladım böylece güle güle ertesi gün buluşmak üzere öpüşüp koklaşıp evime gittim ertesi gün buluşamadık tabiki nedenmi eşim valizle verdiği savaş sonucunda yoğun bir bel ağrısından yataktan kalkamamıştı

Bu çok iyi ya :KK52::KK52: ne kadar aksiyonlu bir aşkınız varmış :KK70:

eşim geceleri uykusunda dişlerini gıcırdatır ve buna ek olarak horlar :KK30: sinir bozucu:KK4:

hep benden önce uyur ve ben bu senfoniyi dinlemek zorunda kalırım uyuyamam falan.
geçen gece sinirim nasıl bozulduysa artık tahammül sınırlarımı aşmış olacak ki döndüm bi çaktım uyuyan adama:KK53:
şimşekler çaktı adamın beyninde dikildi birden noluyo diye. O an gülsem mi ağlasam mı bilemedim üzüldüm de kıyamam yaa:26:
hiçbir şeyden haberim yokmuşcasına kalktım ve ne oldu hayatım ıyı mısın rüya mı gördün dedim.
hıı evet dedi yattı geri:KK1::KK1:
umru değil gıcırdamaya devam:KK47:

ondan 2-3 gün sonra yine aynı muhabbet yine dayanamıyorum ağlıcam sinirden
döndüm tam dirseği geçircem benim dirsek adamın gözüne bakıyo kendimi de tutamadım sesli bi şekilde dedim ki şeytan diyo ki geçir dirseğini :KK70:
o an uyanmış suç üstü yakaladı beni :KK70: geceleri sen mi vuruyon len bana dedi ödüm koptu uyandığını görünce yooo dedim inkar ettim tabi ki sarıldık uyuduk :KK70: :KK70:

ahahahahahhaa koptum sesli güldüm yeaa:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

çok güldüm Allah iyiliğinizi versin :KK70:

benden de bi tane
çok utanıyorum ama anlatıcam :KK1:

eşimin yanında hiç gaz çıkarmadım çatlıcak olsam tutmuşumdur kendimi hemen wc ye falan giderim ya da odadan çıkarım.
bu aralar hamilelikten olsa gerek çok gaz sıkıştırıyor geceleri uykudan bile gaz sancısıyla uyandığım oluyor.
neyse uzatmayayım 2-3 gün önce baya geç yattım eşim hemen uyur horul horul hemde.
karnımda yine bi ağrı sıkışma falan uykumda var kalkamıcam yataktan üşendim salıverdim gitti baya sesli oldu masum bişey olmayacağı belliydi kendi kendime utandım arkamı döndüm falan bi triplere girdim. duymamıştır diye de düşünüyorum bi yandan:KK17:

ertesi gün eşim dedi ki sabahın 5inde senin osuruğunla uyandım. ben şok:KK53:
yer yarılaydı da içine gireydim :26:
inkar ettim:KK51: rüya gördüğüne inandırmaya çalıştım :KK47:
ahahahahhahahahah kahkalardan gözlerimden yaşlar geldi yaaaa bu topik her zaman beni kahkahalara boğuyorr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
ya evlilik çok zor hee insan gerçekten çekinir kocasının yanında:18::KK30:

Benimkisi
çok daha rezil yaaa... ahaha aklima geldikçe hala utanıyorum :) ben
düşük tansiyon hastasıyım. .. sevisirken en ateşli animizda tansiyonum
düştü ve ben küt diye birden bayıldım :)) olayı biraz daha ilginç yapan
şeyde eşimin benim zevkten deliye döndüğümü sanıp devam etmesi :)))))))
kendime geldigim de hersey bıraktığım gibi devam ediyordu :))))))))))))

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
gönderilmiştir.

bende birazdan gülmekten bayılıcam, inanamıyorum :):):)

X