Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayy öncekilere de gülmüştüm ama bunda koptum.:90: Laptopa kapaklanıp güldüm,karşımdaki beyefendi napıyo bu demesin diye.Allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin,ailecek gülmekten ayırmasın inşallah

malum hamileyim gaz sancım oluyo
yürürken zottur zottur gidiyo tutamıyorum rezalet

Ay rezillik sayılır mı bilmem ama eşimin saatlerce gülmesine sebep olan olayı anlatayım :)

Hafta sonu mangal için et aldık eve geldik yerleştiriyoruz sosluyoruz falan bir yandan da koyun eti mi daha yumuşak olur dana eti mi onu tartışıyoruz.
Benden bir anda " aşkım koyun büyüyünce dana mı oluyor " sorusu geldi ve adam kendini salonun yetide attı adeta gülmekten :)

Boşda bulunduğum düşünmeden sorduğum bi soruydu ama rezil oldum :)

Bir çok konuda misafir olarak takipteydim ama üye olmama en büyük katkısı olan başlıklardan birisi burası :) Çok yaşayın siz tamamını parça parçada olsa okuyabildim ve çok keyfi aldım Harikasınız kızlar

Biz sevgilim eçok sık görüşemediğimiz için yanında rezil olacak fırsatım olmamış :26: ilk deneyimimde bende aranızda yerimi almak istiyorum

aminn inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
rabbim herkesin yüzünü güldürsün

baya eski bir hikayem daha
arkadaşımla beraber bir dershanenin sınavına girmek için atladık otobüse derhanenin olduğu yere gittik.
bu arada orta okuldayım ve annem benı öyle otobüslerle falan bir yere göndermez kolay kolay çok üstüme düşerdı sırf sınav diye gönderdı
neyse çıktık sınavdan yolda yürüyoruz.
önümüzden bir minibüs ağır ağır geçerken kafamı kaldırdım ve eniştemle göz göze geldim eniştemin bana avazı çıktığı kadar bağırmasıyla minibüsün içindeki herkesin şoför dahil yerinden zıpladığını ve eniştemin gülümserken bir anda kızaran suratını görüşüm bir oldu gülmekten kendimi yollara atacaktım. camı açık sanıp minicik minibüsün içinden bana avazı çıktığı kadar bağırması
milletin ödü patladı resmen sanki beni ilk defa görüyor.
deli sanmışlardır çünkü ben hiç sallamadım arkadaşımla yerlere yatacaktık kıme bağırıyo bu adam deli gibi demiştir millet

Her rezil hikayeyi kahkahalarla okudum yaaa. Ben evli değilim ama rezil olduğum Bi hikayeyi anlatmak istiyorum :)

Üniversite döneminde kız arkadaşlarımla ev tutmuştuk, binamızda da 3,4 tane daha öğrenci evi vardı,biz 1.kattaydık. Balkona yada cama çıktığımızda yukardan geleni gideni rahat görürdük apartman kapısını filan,
Ben Bi gün makineye kirlileri atayım dedim ,saç havlumu kirli sepetinden çıkarıp camdan çırpmak istedim makineye atmadan önce, cama çıktım karşıdan komşumuz olan uzun boylu çok tatlı çocuk geliyo Bi yandanda bakşıyoruz ben o kapıya yaklaşınca artık bakmıyo çırp havluyu dedim kendime,ve çırpmaz olaydım havluyu silkelememle pembe iç çamaşırımın aşağı düşmesi bir oldu . İlk ne düştüğünü anlamadım aşağı baktım çocuk yerdekine bakıp kapı açılır açılmaz içeri girdi , ve ben yerdekinin benim pembe iç çamaşırım olduğunu anladım, sakince içeri soktum kafamı sonra yere attım kendimi o utançla İNAAANNNMIYORUM diye bağırdım arkadaşım da odaya girdi ben yerdeyim üstüme toprak atın öldürün gömün şuraya beni diyorum, arkadaşımda halime guluyo olayı bilmiyo komiklik yapıyorum sanıyo 2,3 gün aklıma geldikçe kendime kızdım ulan en azından çocuk binaya girince çırpsaydın diyeaynı çocukla asansöre binmiştim sonra arkamı dönüp ürkek gibi yere bakıyodum utançtan

Ahaha koptum ya eskiden mendil atarmış ya kadınlar hoşlandığı çocuğa aynı o hesap:d

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Harikaaaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla gecenn bu saatinde ben de kahkahayı bastım Allah seni de güldürsün =D

ayy gece gece güldüm yaaaa boşver canım olur öle seyler

Aynı olay annemin de başına gelmiş babam diye yolda başkasının yanında yürümüş konuşmuş bir süre Adam da karşılık vermeyince kafayı kaldırıp bir bakmış ki ne görsün

Ayyy Allah iyiliğimizi versin aynı şeyi ben de yaptım hem de 2 kere ama Allah'tan evde yalnızdım

Aklıma erkek arkadaşıma yaptığım bir rezillik gelmedi ama başlangıç olarak çok kısa süre önce kız kardeşimle yaşadığımız olayı anlatayım :)

3 kız kardeşiz biz bu sene anneler günü hediyemizi alabilmek için 3müz dışarı çıktık. Bütün gün yürüdük yürüdük ama ne hediye fikri bulabildik ne de hoşumuza giden bişey artık o kadar yürümenin verdiği yorgunlukla dedik en son bi çeyiz mağazasına girelim burdan dekor eşyası falan bişey buluruz. Girdiğimiz dükkan çok büyük uzun bir koridoru var yatak örtüsü bakalım dedik bizi koridorun sonuna doğru yönlendirdiler biz 3 kız gittik baktık baktık bi türlü beğenemedik bombaya hazır olun :)

burdan çıktık yürüyüş yolunda iki dükkan ileri gittik bir mağaza daha gördük girdik içeri bu defa yatak örtüleri hemen merdivenin başında az önce gördüğümüz örtülerin aynıları var hatta aaa buda var aaa bu mavi ordada vardı hatta kardeşim işi ileri götürerek bu örtüler çok moda galiba baksana aynı sırayla dizmişler dedi benim jeton düştü tam o sırada az önce bize yardımcı olan kadın karşıdan görünmez mi ben gülmekten konuşamıyorum sadece bizimkilere yürüyün çıkalım diyorum başka bişey diyemiyorum :

Meğer bizim dükkan aynı dükkanmış da biz farklı yerler sanıyomuşuz bide benim ortanca kardeş bir türlü olayı anlayamamıştı iyice coşturmuştu beni :90:

Ay kızlar bayılıyorum bu topige bende bi rezilligimi paylasayım eşimle balayındayız oturmuşuz deniz kenarına romantik dakikalar geçiriyıruz sona eşim kulagıma karıcımmm dedi ve bnde kocacımmm dedim tabiki sonra tekrar tekrar o söylüyo ben söylüyorumm karıcım kocacımm nerdeyse 5 dk solemişizdir birbirimize en sonunda mutlulukdanmıdır nedir bnde kafa uçtu adam karıcım dio bndeee karıcımm dedimm patlattı gülmeyiii bn nee ugradıgımı şaşırdımm gülme krizine girdi yawrum romantiklik falann uçtu gitti😜😜😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

ahaahaha çok güldümmmmmm

ya kızlar ben de paylaşayım o zaman. evliliğimizin ilk ayı, şu cinsellik olayının sıkıntılı olduğu zamanlar. her seferinden sonra bende nasıl bir gaz oluyor anlatamam, yani salsam gazman gibi uçabilirim o derece. neyse işte bi seferinden sonra ben giyindim ettim balkona çıktım bi sigara içeyim diye, cama yüzüm kapıya da sırtım dönük. tam sigarayı çektim camdan dışarı bakarken, afedersiniz popomun bi kanadını da kaldırdım nasılsa yalnızım şurda bi rahatlayım diye bir saldım, ama ne salmak, ama nasıl bir zartlatmak resmen balkonda yankılandı valla tahmin edebilmeniz için bu derece açık yazıyorum, ohhh dedim üstüne bi de! arkamı dönmemle birlikte sırıtışı suratında donan, elinde kahveyle kapıda kalakalmış eşimi gördüğüm anki utancımı anlatamam. 11. kattaki evimin balkonundan atlayasım gelmişti resmen

:):):)
sen beni öldürdün bitirdin yaaa offf karnım ağrıdı gülmekten eşim neye gülüyon diyo yok işey diyorum

=))) bende bunun bir de üstten gaz çıkarmalı versiyonu mevcut. gene balkondayım (balkonun duvarları dile gelse size daha ne rezilliklerimi anlatır bi düşün), bizim o balkon da banyo ile ortak duvar, ben balkonda yalnız olmanın verdiği galeyan ile tek kişilik orkestra kurmuşum bi pesten bi tizden inletiyorum ortalığı. eşim de banyodaydı onun da verdiği rahatlık var. ya şansa bak bendeki adam sen çık banyodan, kurulanırken balkondan gelen acayip sesi duymuş bana bişi oldu sanmış havluyla bi koşuşu var balkona ne oldu aşkım diye, dedim yok bişi ne oldu ki? anlamıyorum da benim böğürtülerimi duyabileceği aklıma da gelmiyor. ya bi acayip sesler geldi dedi, dedim alttan veya yandandır bişi yok, yok duvarı dinledim emin olayım diye burdan geldi demez mi! haaa dolabı öne çektim altına çakmak düşürdüm de yalan söylemeyip napcam başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…