Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
=))) bende bunun bir de üstten gaz çıkarmalı versiyonu mevcut. gene balkondayım (balkonun duvarları dile gelse size daha ne rezilliklerimi anlatır bi düşün), bizim o balkon da banyo ile ortak duvar, ben balkonda yalnız olmanın verdiği galeyan ile tek kişilik orkestra kurmuşum bi pesten bi tizden inletiyorum ortalığı. eşim de banyodaydı onun da verdiği rahatlık var. ya şansa bak bendeki adam sen çık banyodan, kurulanırken balkondan gelen acayip sesi duymuş bana bişi oldu sanmış havluyla bi koşuşu var balkona ne oldu aşkım diye, dedim yok bişi ne oldu ki? anlamıyorum da benim böğürtülerimi duyabileceği aklıma da gelmiyor. ya bi acayip sesler geldi dedi, dedim alttan veya yandandır bişi yok, yok duvarı dinledim emin olayım diye burdan geldi demez mi! haaa dolabı öne çektim altına çakmak düşürdüm de yalan söylemeyip napcam başka
kizlar bu sefer ben degil esim bana rezil oldu yorganin carsafini degistirdim bu nevresim takimininda dugme yerleri gevsemiz cabuk aciliyor esim benden once gitti yatmaga neyse internette takil derken gece olmus saat kac gideyim kocisin totasina sokulayim dedim yorganin altina girdim kocis uste kaliyor uste bakiyorum kocis altta kaliyor belki 10 dk ugrastim adam sihirbazlik yapmis gibi neyse isigi actim isin gercek yuzunu ogreneyim diye benim kocis gir sen nevresimin ic yuzune anaammmm bir bagirdim adam girerken girmis cikamaz askos dugmelerini ac diyor anacim sen nasil girdin dedim bilmem dedi sonradan hatirladi beyefendi megersem 3 tane dugmecik acikmis buda uyurken gir sonra dugmecikleri elini ara yerden sok tekrar bagla olacak is degil ama bayildik gulmekden hele onun top gibi kendini cikarmaya ugrasmasi
bi de benden gelsin
Ben her gece yattıktan sonra eşim yanıma gelir öper biraz sarılır benle sonra tekrar salona gider tv izler. ( ben tavuk gibi erken yattığım o da geç yattığı için böyle yapıyor)
Geçen gece de geldi öptü filan sonra gitti aradan biraz zaman geçti gaz geldi ee odada kimse yok yaptım gitti. Ben gazı yaptım 1 dk geçmeden adam geri geldi doyamadım biraz daha kalayım yanında dedi ben hiç bozuntuya vermedim ama o da koku almadı alsa söylerdi o yüzden oh koku geçmiş diye bi yandan seviniyorum.
Adamın yorganı açmasıyla kapatması bir oldu
Ben gülcem ama zor tutuyorum kendimi dudaklarım filan büzülüyor.
Kocam" hayatım burda gaz kaçağı var patlamadan gideyim ben"
Ben" ya ama gitmiştin bi daha gelmezsin diye şey ettim kem küm ..."
Kocam yorganı sağa sola bikaç kez savurmak suretiyle kokuyu dağıtarak yanımda biraz daha kalmıştı.
ya kızlar ben de paylaşayım o zaman. evliliğimizin ilk ayı, şu cinsellik olayının sıkıntılı olduğu zamanlar. her seferinden sonra bende nasıl bir gaz oluyor anlatamam, yani salsam gazman gibi uçabilirim o derece. neyse işte bi seferinden sonra ben giyindim ettim balkona çıktım bi sigara içeyim diye, cama yüzüm kapıya da sırtım dönük. tam sigarayı çektim camdan dışarı bakarken, afedersiniz popomun bi kanadını da kaldırdım nasılsa yalnızım şurda bi rahatlayım diye bir saldım, ama ne salmak, ama nasıl bir zartlatmak resmen balkonda yankılandı valla tahmin edebilmeniz için bu derece açık yazıyorum, ohhh dedim üstüne bi de! arkamı dönmemle birlikte sırıtışı suratında donan, elinde kahveyle kapıda kalakalmış eşimi gördüğüm anki utancımı anlatamam. 11. kattaki evimin balkonundan atlayasım gelmişti resmen
eşime herzaman rezil olan rezil bir insanım yapım gereğimidir nedir bilmiyorum daha geçenlerde bisiklete bindim eşimde her seferinde arkamdan bakar bakışıyoruz neyse bisiklete bindim bakışıyoruzböyle birden yok oldum anlayamadım yani gözlerim karardı bi baktım mas mavi gök yüzü ama eşimin sesi geliyor allah bismillah falan diye bizim bu salak köpek sürekli bi yerler kazıyordu bu kezde yolumun üstünü kazmış ama öle böle deil belediyede çalışıyo sanki ön tekerim girmiş deliğe sırt üstü döndüm at gibi ayaklarım havada kaldı ya nasıl bi bakışıyorduk eşim gülmekden kaldıramadı beni
kizlar bu sefer ben degil esim bana rezil oldu yorganin carsafini degistirdim bu nevresim takimininda dugme yerleri gevsemiz cabuk aciliyor esim benden once gitti yatmaga neyse internette takil derken gece olmus saat kac gideyim kocisin totasina sokulayim dedim yorganin altina girdim kocis uste kaliyor uste bakiyorum kocis altta kaliyor belki 10 dk ugrastim adam sihirbazlik yapmis gibi neyse isigi actim isin gercek yuzunu ogreneyim diye benim kocis gir sen nevresimin ic yuzune anaammmm bir bagirdim adam girerken girmis cikamaz askos dugmelerini ac diyor anacim sen nasil girdin dedim bilmem dedi sonradan hatirladi beyefendi megersem 3 tane dugmecik acikmis buda uyurken gir sonra dugmecikleri elini ara yerden sok tekrar bagla olacak is degil ama bayildik gulmekden hele onun top gibi kendini cikarmaya ugrasmasi
bi gaz olayı daha ama bu defa eşim başrolde.
Birlikte yürüyoruz ikimizde yorulduk tempo epey düştü adımlar yavaş.
Eşim " hayatım hızımızı arttırmak için bi yöntem biliyorum" dedi
Ben de" yaaa nedir nedir " diye sevindim
Adam zooorttt diye bi bıraktı
Eşim : "bak yükümüzü hafiflettim uçarak gideriz şimdi"...
Ben :" Bence de uçarak uzaklaşalım burdan, yoksa boğulabilirim "
nisanlilikdan konu acinca aklima geldi birtane daha bayram sabahi esim namazi kilar kilmaz elinde paketle bize gelmis gece beni gormus ruyasinda solugu bizde aldi annemle babam soka girdi hatta annem espiri yapti hayirdir oglum yatagini sumu basti dedi gel gel saka yaptim bari soyle ailecek guzel bir kahvalti yapariz dedi neyse bayagi kalabaligiz teyzemler dayimlar bide annemin cok samimi arkadasi geldi sen benim saftirik kocam git benim ayak diye annemin arkadasinin ayagina ikide bir dokun zavalli kadinda aaaa xxx anneme ne dokunup duruyon ayagima sustum sustum dayanamadim artik cok yiyorum diyemi kiziyon dedi annem anlamis olmaliki heee cok yiyorsun kilo aldin az ye kovalayanin yokki dedi esim kipkirmizi olduneyse bi aksam esimin ailesi yurtdisina gitmisler ablalari bir israr illa gel yeni film aldik hem onu izleriz hemde yeriz iceriz annemde git madem dedi neyse yedik ictik enistelerde var gectik korku filmi izlemeye isiklari kapatti ablasi ben esimin yaninda oturuyorum esimde elimi tutuyor sonra ben kalkdim dur askim dedim kulagina fisildiyarak misir alip geleyim ben kalkinca ablasi oturmus yanina oda ben zannet tut kadinin elini gorumcem yuksek sesle ne oldu ablam yusuf yusuffff mu oldunda korkudan elimi tutuyorsuno gunden sonra esim laaannnn bu son olsun once yuzune bakacam garantiye aldikdan sonra ayagina yada eline dokunucam dedi