Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

İki sekseni iki seksten diye okudum bir ona birde rezilliğinize güldüm

O anda nasıl aklına gelmiş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olaya bakkkkk

Ben bacak bacak üstüne atarak uyurum.
Hatta bu halim evde espiri konusudur.
Rahmetli kayınpederim o zamanlar hastaydı nişanlım da iş seyahatinde olduğu için onlarda kalıyorum.
Ben nişanlımın yatağında onun kokuyla derin rüyalara dalmışım.
Atmışım yine bacak bacak üstüne.
Benim orda olduğumu bilen nişanlım gelmesi gerekenden 2-3 daha erken gelip güya sürpriz yapıp beni uyandırmaya meyil etmiş.
Kapıdan girer girmez benim o halimi gören adam uyanık olduğumu varsayıp bana aşk dolu sözler söylemiş durmuş.
Bakmış benden cevap yok. Gitmiş o sinirle salonda uyumuş.
Sabah 5 karış suratla günlerce trip atması ayrı olaydı.
İnsan bi bakar gözlerim kapalı mı açık mı!

Son düzenleme:

Ahahahaha bende sizin gibi bacak bacak ustune uyurum bazen aslinda cok sacma ama olabiliyor kimi zaman nasi rahat ediyoruz anlamiyorum :)

Ahahahaha bende sizin gibi bacak bacak ustune uyurum bazen aslinda cok sacma ama olabiliyor kimi zaman nasi rahat ediyoruz anlamiyorum :)

Adam alışık olmayınca şimdi kara kara düşünüyor ilerde nasıl uyucaz diye

çok fenaymış...

bi ara sık gittiğimiz küçük bir barda wc için ikinci kata çıkıyordum. wc den her çıkışımdan sonra içeri erkek giriyordu. ben de şok yaşıyordum tabi ne biçim iş ayrı tuvalet bile yapmamışlar diye. gel zaman git zaman ben wc ye girerken kenardan başka bir kapı açıldı ve içeriden bir kadın çıktı. belki on kez ben o erkekler tuvaletine girmiş bulundum.

Sabah sabah iyi güldürdün beni valla hahahaha

Benimkisi çok daha rezil yaaa... ahaha aklima geldikçe hala utanıyorum :) ben düşük tansiyon hastasıyım. .. sevisirken en ateşli animizda tansiyonum düştü ve ben küt diye birden bayıldım :)) olayı biraz daha ilginç yapan şeyde eşimin benim zevkten deliye döndüğümü sanıp devam etmesi :))))))) kendime geldigim de hersey bıraktığım gibi devam ediyordu :))))))))))))

yoook artıkkk

İtirafınızı okuyunca benimde aklıma geldi. Geçen günlerde bir yakınımızın kınasına katılmıştık oturduğum yerde oynayanları izliyordum birde çalan müziğin etkisiyle kendi kendime tılilililililllilrirllrirlir diye ses çıkarıyordum bir anda müziği kesmişlerdi yanımda yönümdeki herkes duymustu :/

bu çok iyiydi ya

Bu çok iyi ya ne kadar aksiyonlu bir aşkınız varmış

ahahahahahhaa koptum sesli güldüm yeaa

ahahahahhahahahah kahkalardan gözlerimden yaşlar geldi yaaaa bu topik her zaman beni kahkahalara boğuyorr
ya evlilik çok zor hee insan gerçekten çekinir kocasının yanında:18:

bende birazdan gülmekten bayılıcam, inanamıyorum :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…