Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kime pırt yapmadı mı kocasının yanında yaaaaa yoksa bi yapan ve yerin dibine giren ben miyim? iyi ki bebek karnımda ona attım suçu ama yedi mi yemedi halen yüzüme bakıp gülüyor arsız

Ya bende anlatayım sevgilimle eskişehire gezmeye gittik unüversite 3. Sınıftaykrn neyse işte gece 1 falan oldu onun daha öncesinde baya gezdik yemek yedik içtik sonra bu alkol aldı neyse ordan çıktık ve ben çok sıkıştım gece de otobüsümüz var ve yapmur yapıyor her yer kapalı ben altıma yapıcam diye ağlıyorum bu sinirlendi neyse çorbacılar açık ama orda bir sürü erkek var diye girdirmiyor beni neyse baya yürüdük en sonunda açık bir yer bulduk girer girmez adama direk wc var mı burda diye sormaz mı ben utandım :) sonra o kadar doymamıza rağmen mecburi tost söyledi bende wc ye gittim ve o tostuda otobüste bir güzel yedi ve ne zaman böyle dışarda gezsek bana wc ye gittin demi der :))

Eşim değil ama sevgilime çok fena rezil oldum biz okulun salsa kursunda tanıştık ilk gidişimde hoca eşleştirdi falan neyse dans ediyoruz sen benim sütyen önden tam ortadan ayrıl nasıl oldu hala anlamış değilim eli sırtımda o an ki irkilmemden bi durdu böle ben direk be bebe benim gitmem lazım dedim her işe yarayan tel tıka ordada işe yaradı tekrar geldim yanına allahtan belli etmedi ama ilerki zamanlarda sordu meğersem o regl oldum sanmış tam rezillik yani :)) sen çocuğu gör şansa çift ol bide etkilen çocuktan başıma gelene bak ya :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hahahaj komikmjs ama onun regl oldugnh sanmasi dahada komik

___dega___

Koptum yaa cok komiksinnn seni goren erkekler ne dusunmustur merak ediorm :ddd

___dega___

gülmekten altıma işiycem şimdi

kime pırt yapmadı mı kocasının yanında yaaaaa yoksa bi yapan ve yerin dibine giren ben miyim? iyi ki bebek karnımda ona attım suçu ama yedi mi yemedi halen yüzüme bakıp gülüyor arsız

valla ben bi kere osurdum bilgisayardan bişey izliyoduk zaart diye çıktı birden
ben normalde hayatta yapmam eşimde şok oldu suratıma baktı kaçtı dedim
ama öyle şeyler yapmışlar ki osurmak pek rezillik gibi gelmiyo yazmadım o yüzden

ne bileyim ben çok utandım cidden zor bi durum ya :)
dur merak ettim millet neler yapmış iyice dalayım bi sayfaya

hahahaaha :

AY BUNA COK GULDUM
COK IYI YAAAD

Son düzenleme:
Ben evli değilim ama ilk görücü adayımla görüşmemdeki rezil durumu anlatayım. Bu ilk görüşeceğim adaydı ve haliyle çok heyecanlıydım. Buluştuk güzel bi mekanda oturduk ilk buluşmada yemek falan yemek istemediğim için tatlı yiyelim dedim. Tatlı geldi resmen heyecandan çatal hangi elle bıçak hangi elle tutulur karıştırdım. Neyse sohbet güzel gidiyordu kalkmaya yakın bana gül verdi. hayatında ilk defa gül alan biri olarak acayip sevindim ne diyeceğimi bilemedim kendime geldiğimde en son Allah razı olsun diyodum. gül epey masanın üstünde kaldı hala doğru yaptım mı nereye koymalıydım bilemiyorum Neyse hesap ödendi kalkıyoruz masadan bi türlü çıkamadım koltukları harıl hurul ittim kalktım . Kapıdan çıkarken de kapıya çarptım ayyy işte böyleydi benim rezilliğim de

geçen sene evlendik balayına gittik antalyada çok güzel bir otele
ultra herşey dahil ya bizde çıktık akşam nasılsa beleş bütün içkiler bara oturdum ver tekila dedim
ama gerçekten çok severim de bayadır içmiyodum unutmuşum ne kadar çarptığını
2-3-4 derken aldım başımı gittim oooo dedim eşime bende bişey yok bide bira alda cila olsun
kafam güzel olmuş haberim yok birayı 2dkda bitirdim aaa ne çabuk bitti dedim bide bi tane daha al
neyse o birada bitti diskoya girdik zaten bi ton içmişim sallandıkça benim kafa güzel oldu
5 atım atıyorum 3ünü hatırlamıyorum eniyisi gidip kusayım açılırım dedim eşim beni tuvalete götürdü
tuvalete girdim kapıyı kapadım gerisini hatırlamıyorum:26:indirmişim donumu oturmuşum klozete öööyyle oturmuşum :26:
eşim bayanlar tuvaletinin önüne gelmiş uzaktan bir ses beni çağırıyo aaaa bi kendime geldim kıçım klozetin üstünde kafam yerde
çıktık diskodan odamıza gittik benimki dururmu başladık o işe ama benim mide gurul gurul
geliyoooo dedim koştum bi güzel kustumm foşşşş
sonrada yatağa yattım gülmeye başladım oda dönüyooooo:26: eşimde çıplak bana bakıyo noldu bu ilk günden diye

Ayyy Nişanlımla en son şöyle rezil oldum:
Babamın akrabalarının düğünü vardı. Herneyse kalabalık gidelim diyoduk nişanlım gelmeyecekti aslında ne kadar kalabalık gidelim dediysek o gün bişiler oldu ablamın eşinin apandisiti falan patladı derken bende nişanlımı çağırdım. Çağırmaz olaydım. O gece hayatımda o kadar pot kırdığımı hatırlamıyorum. Düğün pastaları gelmişti ve küçük kardeşim masamıza gelsin diye tabağı elime alıp; 'edaaa eda gel bak pasta edaaaaaa edaaaaaa bak pastaaaa buraya bak' diye bağırırken müzik bir anda kesildi. Hoparlörün yanında oturduğumuz için gereğinden fazla bağırıyordum. Elimde tabak kaldım öyle. Nişanlım şoke oldu napıyosun sen falan. Annemlerin gözü falan hep bende. Allahım rezaaalet bi akşamdı çok utandım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…