Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Bütün yazılarınları okudum hadi bitanede ben yazıyım dedim..

Bir gün erkek aradaşımla buluştuk ama ne güzel gündü o, özlemişiz falan canımlar cicimler falan. Neyse hep gittiğimiz ve çok sevdiğimiz bi mekana gittik. Sohbet muhabbet derken bi kaç bişey içtikten sonra bende bi hareketlenme oldu wcye gitmem lazım ama ısrarla gitmeme kararımdan vazgeçmiyorum. tabi o ara kıpırdanmalar falan anladı tabi

O-Aşkım git istersen
B- yok ya iyim böyle
O- Bak git sonra daha kötü olursun
B- Cıks :101:
O- iyi sen bilirsin.. ( Demesine kalmadı )
B- Ben gidiyorum yaaaa diyerek ve koşarak uzaklaştım masadan ama kaçtı kaçıcak

Ama şöyle bi sorun vardı be hiç orda wcye gitmemiştim ve 3 katlı biyerdi bakıyorum bakıyorum kimseler yok. Üst kata cıkmamla wc yazısını gördüğüm gibi daldım içeri ve tam işkence bitti derken biri kapıya tıklar doluu dedim ama erkek sesiydi. kapıyı bi actım 2 kişi ve erkekkk :2: Kapıya bi baktım Wc tabi alttada erkek resmi ama ben görmedimki :2: o an ağzaımdan çıkan tek şey.. Ya ben başka bulamadımda ondan gibi sacmaladım..

Tabi masaya gittim dokunsa ağlıcam.

O- Noldu ??
B- yok bişeyyyy
O- biri bişeymi dedi yoksa ?
B- söylcem ama gülmek yok Ben erkek wcsine girmişim dememle ağzı kulaklarında gülen bi surat yetmezmiş gibi tam karşı masamda o iki çocuk :18: ordan bi kalkışım vardı dahada gitmem herlde..

tabi bu benim 2. tuvalet maceram. ilkindede wcde kilitli kaldım. Çıkarın beni burdan diye bağırmıştım bütün herkes beni kurtarmak için seferber oldu en cokta sevgilim.. Artık biyerde wcye gidiceğim zaman bakar hangisi bayan hangisi erkek ona göre gönderir ve dalgasını geçer senın bölümün bayan karıştırma diye

Son düzenleme:
:86:işyerindeyim şuann kahkaha atmamak için zor tutuyorum kendimi yaa kıpkırmızı oldumm kendimi sıka sıkaa :78: süpersiniz kızlarrr ya bizdede çok oluyo hangi birini yazayım bilemedim:)) aklıma ilk geleni yazayım..

evliliğimizin ikinci haftasıydı balayından döndük eşim işe başladı ben hala evde izindeydim. kayınvalideme de arkadaşları misafirliğe 8 10 kişi (hepsi kapalı bayanlar vede erkek bulunan ortama girmeyen kişiler) gelmişlerdi bende aşağıya inmiştim daha sonra evini görelim dediler çıktık bizim kata evimi gezdirdim onlar önde ben arkalarında merdivenlerden iniyoruz aramızda bir metre vardı sonra bu kadınlar birden geri dönüp kaçmaya başladılar bende onların üzerime geldiğini görünce bende döndüm gerii başladım yukarı doğru koşturmaya sonra durdum dedim niye kaçıyoruz meğersem bizimki gelmiş kapıdan eşimi görüncede hanımlar kaçmaya başlamış bende olayı anlamadan sürü psikolojisiine uydum gittim eşim aşağıda bu olaya direk tanık olunca yerlere yattı tabii sonra bende güldüm halimee :90:

Ahahahh süpermis bu ya

Hemen hemen her yazılanı okudum ve işyerinde okunmaması kararına sonuna kadar katılıyorum insanlar deli olduğumu düşünüyo olabilir :) Bu arada bende anlatayım başıma gelen bir olayı.

Ben muhasebeciyim ve geçtiğimiz ramazan ayında bir müşteriden tahsilat yapıyordum parayı saydım tam Allah bereket versin diyecektim ki o an açlığın verdiği yetkiye dayanarak "Allah börek versin" dedim ve bizde film koptu.. Ne karizma kaldı ne bişey :))

erkek arkadaşımla ilk buluşmamız. farklı şehirlerde yaşıyoruz kendisi benim bulunduğum şehre geldi. sohbet muhabbet derken ikimizde kendi şehrimizi övüyoruz yok benimki daha güzel daha modern yok seninki şöyle böyle. ben kendimi bi kaptırmışım ki sormayın. adam en sonunda '' hay sokucam izmir' ine '' dedi. ben salak illa cevap vericem altta kalmıcam ya '' izmir' e sokma bana sok '' diye cevabı yapıştırdım ağzımdan çıkanı, kulağımın duyup beynimin algılaması saniyenin onda biri.. Allahtan daha önceden arkadaştık da birbirimizi baya iyi tanıyoduk az biraz dalgasını geçip sustu

çok fenaaaaa

sabah sabah yazınızı okudum gülmekten öldüm allahım düşenemiyorum feci bir şey sabah sabah güldüm ya allahta sizi güldürsün

sabah sabah iyi güldüm valla rabbimde sizi güldürsün

nişanlımla daha sevgiliyken lokantada yemek yiyoruz tabi herzaman ki gibi benden önce yemeğini bitirdi sonra başladı çabuk ye demeye bi yandan da tabağımdakileri ağzıma tıkıştırıyo ne çiğneyebiliyorum ne de yutabiliyorum beni bi gülme krizi tuttu agzımdakilerin hepsini etrafa saçmıştım hem nişanlıma hemde çevreye rezil olmuştum gülmekten karnıma ağrılar girmişti artık

Ahahahahh bayildim

bir gün metronun önünde sevgilimin gelip beni almasını bekliyordum ve gözlerim 2 derece miyop beklerken önümde gri araba durdu gittim camı vuruyorum tık yok sinirlendim iyice vurdum kapıyı aç diye cam bi indi meğerse başka bir adamın camını tıklatıyormuşum o kadar utandım ki anlatamam sevgilime anlattığımda çok gülmüştü o günden sonra hep arabadan inip bekledi beni

Allah seniiii ne yapmasınnn

heheh çokı tatllı ya bende çok duygusalımdır benim hiç rezil anım olmadı ya sanırım acaba oldu da farkında mı değilim. Hiç bi fikrim yok

Harikasınız kızlar :)
Bende anlatayım bir tane.

İl dışından arkadaşım geldi ona İstanbul'u gezdiriyorum bir gün yine çıktık gezdik erkek arkadaşımda çalışıyor dükkanı kapatacak bir kaç arkadaşı falan ortak onlarla birlikte gelip belirlediğimiz yerden bizi alacak :) her şey bu kadar basitti biz istanbuldan geldik indiğimiz yerde yemek yedik ve beklemeye başladık onlarsa sadece dükkanı kilitleyip gelememişler çünkü arkadaşları evlerine gidip süslenmiş garibim de onları beklemiş. neyse biz bekliyoruz erkek arkadaşım beni arıyo nerdesin benzinlik var onun ordayım ,bende ordayım, hani nerdesin yoksun göremiyorum derken bi araba önümde durdu ve dayım otobüs bekliyorsun galiba gelin bırakayım dedi o an bir şey uyduramadık mecburen bindik erkek arkadaşım bizim yanlış arabaya bindiğimizi düşünüp ne yapıyo bunlar deyip araban inip peşimizden koşmaya başlamış bir yandan beni arıyor bende meşgule atıp mesaj yazmaya çalışıyorum baya koşmuş arkamızdan sadece erkek arkadaşıma değil onunda arkadaşlarına rezil olmuştum sonradan dayım deyince rahatlamıştı hala ordan geçerken güleriz

kizlar en son esime mahcup oldugum olayi anlatayim 6 -7 ay once fitnesse gidiyorum gittim geldim evde bulunan ne kadar yesillik varsa hasladim koydum tabagima brokoli havuc lahana haslamasi onlar bana ben onlara bakiyorum bu ne arkadas yaaaa diye sayikliyorum ne kadar sansliysam arkadasim aradi canim biz gorumcemlerle kahvaltiya gidiyoruz sende bize katilmak istermisin dedi arkadas cennete davet etmmiscesine hayallere kapilip baliklama atladim olur hemde bal gibi olur hemen geliyorum dedim yeee gitsin beeee sera bidahami gelcen dunyaya deyip kendimi o gazla attim arkadasin davet yerine tam delirmessine bogula bogula yerken esim aradi naber canim cikdinmi fitnessdan ben bitkin bir ses tonuyla evet hayatim cok yoruldum esim tekrar sordu ee simdi ne yapiyorsun bugun erken gelcem kahve icmeye cikalimmi yokkkkk beeee askim ben diyetteyim zaten gozum kayar simdi ordaki yemeklere dedim cunku artik diyet yapiyorum kelimesinden esim bile bikdigi icin bende diyete devam birakmadim ayagi yapiyorum guyatamam askim bende enisteye bir ugrayacam biraz gecikirim tamammi bende tamam deyip kapattikdan sonra teli basladim tam gaz yemege neyse yedik ictik sohbet o bicim bana bir tane kofte ekmek geldi aaaahhhh aaaa dedim ben kofte ekmek siparis vermedimki kardes bu yanlis dedim yok hanim efendi siz vermediniz karsidaki masadaki beyefendi size ismarladi dedi anaaammmmm arkami bir dondum esim bana dogru bakiyor anindada mesaj atti yeeee kocum yeeee bunuda ye yarasin kocuma bidahimi gelcen dunyaya nasil utandim nasil

ooooofffffffffff gerçekten büyük rezillik olmuş seninki
yedinmi bari köfte ekmeği

Reactions: mbz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…