Ahahahh süpermis bu ya:86:işyerindeyim şuann kahkaha atmamak için zor tutuyorum kendimi yaakıpkırmızı oldumm kendimi sıka sıkaa :78: süpersiniz kızlarrr ya bizdede çok oluyo hangi birini yazayım bilemedim:)) aklıma ilk geleni yazayım..
evliliğimizin ikinci haftasıydı balayından döndük eşim işe başladı ben hala evde izindeydim. kayınvalideme de arkadaşları misafirliğe 8 10 kişi (hepsi kapalı bayanlar vede erkek bulunan ortama girmeyen kişiler) gelmişlerdi bende aşağıya inmiştim daha sonra evini görelim dediler çıktık bizim kata evimi gezdirdim onlar önde ben arkalarında merdivenlerden iniyoruzaramızda bir metre vardı sonra bu kadınlar birden geri dönüp kaçmaya başladılar bende onların üzerime geldiğini görünce bende döndüm gerii başladım yukarı doğru koşturmaya sonra durdum dedim niye kaçıyoruz meğersem bizimki gelmiş kapıdan eşimi görüncede hanımlar kaçmaya başlamış bende olayı anlamadan sürü psikolojisiine uydum gittim eşim aşağıda bu olaya direk tanık olunca yerlere yattı tabii sonra bende güldüm halimee :90:
erkek arkadaşımla ilk buluşmamız. farklı şehirlerde yaşıyoruz kendisi benim bulunduğum şehre geldi. sohbet muhabbet derken ikimizde kendi şehrimizi övüyoruz yok benimki daha güzel daha modern yok seninki şöyle böyle. ben kendimi bi kaptırmışım ki sormayın. adam en sonunda '' hay sokucam izmir' ine '' dedi. ben salak illa cevap vericem altta kalmıcam ya '' izmir' e sokma bana sok '' diye cevabı yapıştırdımağzımdan çıkanı, kulağımın duyup beynimin algılaması saniyenin onda biri.. Allahtan daha önceden arkadaştık da birbirimizi baya iyi tanıyoduk az biraz dalgasını geçip sustu
Bütün yazılarınları okudum hadi bitanede ben yazıyım dedim..
Bir gün erkek aradaşımla buluştuk ama ne güzel gündü o, özlemişiz falan canımlar cicimler falan. Neyse hep gittiğimiz ve çok sevdiğimiz bi mekana gittik. Sohbet muhabbet derken bi kaç bişey içtikten sonra bende bi hareketlenme oldu wcye gitmem lazım ama ısrarla gitmeme kararımdan vazgeçmiyorum. tabi o ara kıpırdanmalar falan anladı tabi
O-Aşkım git istersen
B- yok ya iyim böyle
O- Bak git sonra daha kötü olursun
B- Cıks :101:
O- iyi sen bilirsin.. ( Demesine kalmadı )
B- Ben gidiyorum yaaaa diyerek ve koşarak uzaklaştım masadan ama kaçtı kaçıcak
Ama şöyle bi sorun vardı be hiç orda wcye gitmemiştim ve 3 katlı biyerdi bakıyorum bakıyorum kimseler yok. Üst kata cıkmamla wc yazısını gördüğüm gibi daldım içerive tam işkence bitti derken biri kapıya tıklar doluu dedim ama erkek sesiydi. kapıyı bi actım 2 kişi ve erkekkk :2: Kapıya bi baktım Wc tabi alttada erkek resmi ama ben görmedimki :2: o an ağzaımdan çıkan tek şey.. Ya ben başka bulamadımda ondan gibi sacmaladım..
Tabi masaya gittim dokunsa ağlıcam.
O- Noldu ??
B- yok bişeyyyy
O- biri bişeymi dedi yoksa ?
B- söylcem ama gülmek yok Ben erkek wcsine girmişim dememle ağzı kulaklarında gülen bi surat yetmezmiş gibi tam karşı masamda o iki çocuk:18: ordan bi kalkışım vardı dahada gitmem herlde..
tabi bu benim 2. tuvalet maceram. ilkindede wcde kilitli kaldım. Çıkarın beni burdan diye bağırmıştım bütün herkes beni kurtarmak için seferber oldu en cokta sevgilim..Artık biyerde wcye gidiceğim zaman bakar hangisi bayan hangisi erkek ona göre gönderir ve dalgasını geçer senın bölümün bayan karıştırma diye
Hemen hemen her yazılanı okudum ve işyerinde okunmaması kararına sonuna kadar katılıyorum insanlar deli olduğumu düşünüyo olabilir :) Bu arada bende anlatayım başıma gelen bir olayı.
Ben muhasebeciyim ve geçtiğimiz ramazan ayında bir müşteriden tahsilat yapıyordum parayı saydım tam Allah bereket versin diyecektim ki o an açlığın verdiği yetkiye dayanarak "Allah börek versin" dedim ve bizde film koptu.. Ne karizma kaldı ne bişey :))
:86:işyerindeyim şuann kahkaha atmamak için zor tutuyorum kendimi yaakıpkırmızı oldumm kendimi sıka sıkaa :78: süpersiniz kızlarrr ya bizdede çok oluyo hangi birini yazayım bilemedim:)) aklıma ilk geleni yazayım..
evliliğimizin ikinci haftasıydı balayından döndük eşim işe başladı ben hala evde izindeydim. kayınvalideme de arkadaşları misafirliğe 8 10 kişi (hepsi kapalı bayanlar vede erkek bulunan ortama girmeyen kişiler) gelmişlerdi bende aşağıya inmiştim daha sonra evini görelim dediler çıktık bizim kata evimi gezdirdim onlar önde ben arkalarında merdivenlerden iniyoruzaramızda bir metre vardı sonra bu kadınlar birden geri dönüp kaçmaya başladılar bende onların üzerime geldiğini görünce bende döndüm gerii başladım yukarı doğru koşturmaya sonra durdum dedim niye kaçıyoruz meğersem bizimki gelmiş kapıdan eşimi görüncede hanımlar kaçmaya başlamış bende olayı anlamadan sürü psikolojisiine uydum gittim eşim aşağıda bu olaya direk tanık olunca yerlere yattı tabii sonra bende güldüm halimee :90:
sabah sabah iyi güldüm valla rabbimde sizi güldürsün
sevgili adayımla yine konuşuyoruz gece olmuş 3 hala konuşuyoruz
o sabah 7 de kalkıp işe gidicek bende okula öğrencilerime
konuşma artık o boyuta vardı ki ikimizde tek gözümüzle yazıyoruz artık...
ve benden gelen muhteşem pot:
-gözümüz birisi kapandı artık ben gidiyorum
+bende aynen kapandım
-ben gittim
+hadi hayırlı geceler
-uyanınca yazarsın
+selam söyle
bu konuşmanın mantıksızlığını sabah fark ediyoruz ve kahkahalarımızla gülüşüyoruz
gülmekten öldürdü beni bu topic o kadar güldüm bide ben yazıyım dedim
henüz nişanli değiliz ama yakın zamanda olcak inşallah sevgilime rezil olmuşluğum var
bigün pizza yiyoruz 1. yılımızı kutlayalı bikaç gün olmuştu. her zamankı gıbı son dılım pizza fazla geldi ikimizede.. bende kendi pizzamıda sevgilimin tabağına koyup yedirmeye çalışıyorum o da doydum kusarım gibisinden naz yaparken ben onu kendimce gaza getircem ya omzuna vurup "ye koçum hadi beline kuvvet" dedimsevgilim önce böle kısa bi sessizlik. sonra da gülmekten kırıldı ben bi anlam veremiyorum bu tepkilere şaşkın şaşkın noldu da diyorum :26: sonra kullağıma eğilip sessizce "onu ilk gecede damada söylerler" dedi ve ben kırmızı ile mor arasında yanıp sönen led ışık sonrasında çok güldüm tabi saflığıma
Allah seniiii ne yapmasınnn
selaam sizlere tazecik rezilliğimi anlatmak için geldimm
ıkı gun once sabah bi rüya gördüm; çok sevdiğimiz bi yakınımızın vefatının yakın olduğunu söylüyolardı bana. sonra uyandım ama moralım bozuldu tabi. telefonu elime aldım ablam mesaj atmış aynı yakınımızdan bahsediyo vefatının yaklaştığını söylemiş öyle hissetmiş çok üzüldüm yazmış. ben tabi şok telefon elimde bakakaldımsonra başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya ablamı aradım rüyamda gördüm diyip duruyorum ama nası üzüldüm nası ağlıyorum o da başladı ağlamaya yanında da eniştem var ya durun abartmayın filan diyo ama kimin umrumda salak salak ağlaşıyos telefonda neyse kapattık o sırada sevgilim aradı ben tabi hala salya sümük noldu diyo ağlamaktan yarım yamalak anlatıyorum o da öğretmen ve okulda sesten pek bişi anlamıyo beni teselli edicek ya "senin zaten rüyaların çıkıyo bak ne güzel Allah rüyanda bunu da göstermiş" diyo ben daha çok ağlıyorum bu harika teselli karşısında. sonra annem geldi spordan benim yüzüm gözüm şiş annemede anlatıyorum mecburen sessizce dinliyo annem ve günümü özetleyen şu cümle dökülüyo dudaklarından : " ölmemiş ölüye ancak benim kızlarım ağlar" canım annem ya hemen teselli etti sustum bende tabi sevgilim tekrar aradı sonra sabah noldu anlamadım diye mecburen baştan sakince anlattım garibim gülsünmü ağlasınmı napim duygusalım işte böyle :26::26:
kizlar en son esime mahcup oldugum olayi anlatayim 6 -7 ay once fitnesse gidiyorum gittim geldim evde bulunan ne kadar yesillik varsa hasladim koydum tabagima brokoli havuc lahana haslamasi onlar bana ben onlara bakiyorum bu ne arkadas yaaaa diye sayikliyorum ne kadar sansliysam arkadasim aradi canim biz gorumcemlerle kahvaltiya gidiyoruz sende bize katilmak istermisin dedi arkadas cennete davet etmmiscesine hayallere kapilip baliklama atladim olur hemde bal gibi olur hemen geliyorum dedimyeee gitsin beeee sera bidahami gelcen dunyaya deyip kendimi o gazla attim arkadasin davet yerine tam delirmessine bogula bogula yerken esim aradi naber canim cikdinmi fitnessdan ben bitkin bir ses tonuyla evet hayatim cok yoruldum esim tekrar sordu ee simdi ne yapiyorsun bugun erken gelcem kahve icmeye cikalimmi yokkkkk beeee askim ben diyetteyim zaten gozum kayar simdi ordaki yemeklere dedim cunku artik diyet yapiyorum kelimesinden esim bile bikdigi icin bende diyete devam birakmadim ayagi yapiyorum guya tamam askim bende enisteye bir ugrayacam biraz gecikirim tamammi bende tamam deyip kapattikdan sonra teli basladim tam gaz yemege neyse yedik ictik sohbet o bicim bana bir tane kofte ekmek geldi aaaahhhh aaaa dedim ben kofte ekmek siparis vermedimki kardes bu yanlis dedim yok hanim efendi siz vermediniz karsidaki masadaki beyefendi size ismarladi dedi anaaammmmm arkami bir dondum esim bana dogru bakiyor anindada mesaj atti yeeee kocum yeeee bunuda ye yarasin kocuma bidahimi gelcen dunyaya nasil utandim nasil