Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ooooofffffffffff gerçekten büyük rezillik olmuş seninki
yedinmi bari köfte ekmeği :KK52::KK52::KK52::KK52:

yok yavrum nerde yiyecem zaten butun yediklerim okuz gibi oturdu icime:KK53:bide onu yeyip hepden beter olurdum:KK1:yani eniste beyinde oraya gidip birseyler yiyecegi tutmus olacak ismi:26:

yok yavrum nerde yiyecem zaten butun yediklerim okuz gibi oturdu icime:KK53:bide onu yeyip hepden beter olurdum:KK1:yani eniste beyinde oraya gidip birseyler yiyecegi tutmus olacak ismi:26:

ha ha ha
sanki başka yer yokmuş gibi :-))))))))))))))))))
hala devammı diyete :-))))))))))))))))))))

ha ha ha
sanki başka yer yokmuş gibi :-))))))))))))))))))
hala devammı diyete :-))))))))))))))))))))

yok yavrum yaaaa bizim yasadigimiz semtte turk yemek yeri sadece 1 tane orasida turk koyu gibi valla sag sol orta turk dolu:KK52::KK52:bir gorsen her sive var egesinden tut dogu bati herkes orda bi ben yokdum bende gittim tam oldu :KK52:yok diyet falan yapmiyorum asiri yoruluyorum gunduz is okul aksam tekrar okul cocuklar evin isleri allahdan esimle ortak bu kadar hareketin icinde o yaglar nasil gitmiyor bi tek onu cozemedim zaten:26:

yok yavrum yaaaa bizim yasadigimiz semtte turk yemek yeri sadece 1 tane orasida turk koyu gibi valla sag sol orta turk dolu:KK52::KK52:bir gorsen her sive var egesinden tut dogu bati herkes orda bi ben yokdum bende gittim tam oldu :KK52:yok diyet falan yapmiyorum asiri yoruluyorum gunduz is okul aksam tekrar okul cocuklar evin isleri allahdan esimle ortak bu kadar hareketin icinde o yaglar nasil gitmiyor bi tek onu cozemedim zaten:26:

aaaa sen TR de değilsin demek
heryerde gel burda ye çok lezzetli yemekler var diye çekiyorlar seni :-))))))
ama dediğin gibi o koşuşturmaya nasıl gitmiyor dimi ya:-))))))

Kızlar erkek arkadaşım Bursa'ya göreve gitmişti bende hazır yakınken onu bi göreyim akşam tekrar giderim diye gittim. Ay herşey süperdi yolda yürüyorduk bi çocuk geldi 14 yaşlarında falan, yüzüme bakarak ''Kamiller'' dedi. Çaktırmamaya çalıştıysam da çok pis utandım . O veledi bi bulayım popişine terliği şaplatacağım :)))) irezil etti beni

kizlar en son esime mahcup oldugum olayi anlatayim 6 -7 ay once fitnesse gidiyorum gittim geldim evde bulunan ne kadar yesillik varsa hasladim koydum tabagima brokoli havuc lahana haslamasi onlar bana ben onlara bakiyorum bu ne arkadas yaaaa diye sayikliyorum ne kadar sansliysam arkadasim aradi canim biz gorumcemlerle kahvaltiya gidiyoruz sende bize katilmak istermisin dedi arkadas cennete davet etmmiscesine hayallere kapilip baliklama atladim olur hemde bal gibi olur hemen geliyorum dedim :KK53:yeee gitsin beeee sera bidahami gelcen dunyaya deyip kendimi o gazla attim arkadasin davet yerine :KK53:tam delirmessine bogula bogula yerken esim aradi naber canim cikdinmi fitnessdan ben bitkin bir ses tonuyla evet hayatim cok yoruldum esim tekrar sordu ee simdi ne yapiyorsun bugun erken gelcem kahve icmeye cikalimmi yokkkkk beeee askim ben diyetteyim zaten gozum kayar simdi ordaki yemeklere dedim cunku artik diyet yapiyorum kelimesinden esim bile bikdigi icin bende diyete devam birakmadim ayagi yapiyorum guya:KK37:tamam askim bende enisteye bir ugrayacam biraz gecikirim tamammi bende tamam deyip kapattikdan sonra teli basladim tam gaz yemege neyse yedik ictik sohbet o bicim bana bir tane kofte ekmek geldi aaaahhhh aaaa dedim ben kofte ekmek siparis vermedimki kardes bu yanlis dedim yok hanim efendi siz vermediniz karsidaki masadaki beyefendi size ismarladi dedi anaaammmmm arkami bir dondum esim bana dogru bakiyor:KK17: anindada mesaj atti yeeee kocum yeeee bunuda ye yarasin kocuma bidahimi gelcen dunyaya :KK43:nasil utandim nasil :KK17::KK17:

:KK1::KK1: çok güldüm ya ikinizde çok komiksiniz :KK1::KK1:

Yıl 2003 yenı evlıyım evde agda yapasım tuttu becerememde aldım sıcak agdayı suya koydum baktım bez yok ıkı dk market altını kapamadan cıktım evden neyse gıttım bezı aldım aa yenı bı magaza acılmus bı dk bakıyım dedım kot denıyım orada zaman gecmıss hemn eve kostum apartamana gırdımkı karamel kokouyo:18:anladım bısey var hemen yukarı kostum asansore bıle bınmedım 2 kattı ay nasıl kokuyo kapıyı actımm allahhhh tutusmusss nasıl cıglık atıyorum tupluydu dedım ev ucucak apartamının tum erkekelerı kadınları gorevlı guvenlıklerı geldıı:KK1:ve benım erıyen agda manzaramııı gormus olduu adam bezle tutmuss ay cok uatndım evde goz gozu gormuyodu koku kaldı tabı akşam esim geldı soylemedım ılk pasta yapıyodum yaktım falan dedım sonra anlattımm:KK1:hem cok kızdı mılletın evını yakcaksın dıye sonrada gulduu

kizlar dun aksam olanlari anlatayim dun isden geldim bakdim bizim garajdan sesler geliyor esimin arabasida kapinin onunde normalde hep garaja sokar neyse gideyim benimki gelmis bakayim ne yapiyor garajda dedim naber askim derdemez aman allahim seni allah gonderdi derdemez o elindekileri kenara koy bana yardim et dedi ok dedim cikmis 5 basamakli merdivenin tepesine garajin lambasinda bir sorun var sokmus lambayi tamir ediyor bende ciraklik yapacam alttan uzatiyorum aletleri canim sarjterleri kapattinmi soooopppppp diye elektrik carpmasin bizi dedim adam aninda cevap verdi kizim en iyisi kucuklukden baslayip ogrenilen dil resmen katlettin turkceyi sopppppp ne fisssss diye elektrik carpmasi sesi dedi ingilizce turkce konusacam diye turkceyi maf ettin bak ben iki dilide ne guzel konusuyorum dedi bende surat bes karis gectim oturdum bir koseye esim tekrar seslendi sera kusulcek zaman degil buraya gelde yardim et hem ne dedimki hemen kustun dedi ayyyyy askos ne demedinki ne ogrendigim dilde ne konusmamda yer kaldi diye sayikliyarak alttan istedigi aletleri uzatiyorum megersem adam beni dinlemiyormus ben konusmaya devam ediyorum tabiki ne var yani soppppp demissem dedim bunu sessizce dedim fisssssssssss
( bagirarak dedim )fisssssss deyip seni boyle salliyommu dedim azicikda merdiveni salladim tabiki:KK17:adam guttttt yere indi :KK20:ayyyyy askos ne oldu dedim adam iki metre on sandim yere uzanmis kizim lotodanmi cikdin sen benim basima diye bir bagirdi manyakmisin nesin elektrik carpti beni zannettim hadi fisssssssssssliyon anladik ne demeye salliyon o merdiveni dedi:KK52::KK52:butun gece oda bende bayildik gulmekden:KK60::KK60:

Okurken çok güldüm ben de anlatmak istedim :) erkek arkadaşım askerdeyken onu aramıştım ama ankesörlü telefon tabi arıyorum arıyorum kimse açmıyo sonra açıldı telefon. Sesi erkek arkadaşımın sesine o kadar çok benziyoduki 'aşkım ya arıyorum açılmıyo telefonlar sonunda açıldı' dedim. Karşıdaki ses hanımefendi burası askeriye yanlış aradınız demez mi hemen kapattım tabi telefonu :)) Sonra yüzsüz gibi bi daha aradım bu sefer erkek arkadaşım açtı ve sen millete aşkım mı diyosun dedi gülerek :) Meğersem çocuk telefonu kapatınca delinin biri aramış aşkım diyo bide demiş ay ne rezil olmuştum aklıma geldikçe hala gülerim :))

Yıl 2003 yenı evlıyım evde agda yapasım tuttu becerememde aldım sıcak agdayı suya koydum baktım bez yok ıkı dk market altını kapamadan cıktım evden neyse gıttım bezı aldım aa yenı bı magaza acılmus bı dk bakıyım dedım kot denıyım orada zaman gecmıss hemn eve kostum apartamana gırdımkı karamel kokouyo:18:anladım bısey var hemen yukarı kostum asansore bıle bınmedım 2 kattı ay nasıl kokuyo kapıyı actımm allahhhh tutusmusss nasıl cıglık atıyorum tupluydu dedım ev ucucak apartamının tum erkekelerı kadınları gorevlı guvenlıklerı geldıı:KK1:ve benım erıyen agda manzaramııı gormus olduu adam bezle tutmuss ay cok uatndım evde goz gozu gormuyodu koku kaldı tabı akşam esim geldı soylemedım ılk pasta yapıyodum yaktım falan dedım sonra anlattımm:KK1:hem cok kızdı mılletın evını yakcaksın dıye sonrada gulduu

Yanginlar böyle cikiyor demekki ALLAH esirgesin:KK19:

gül gül öldüm kızlar:KK60::KK60::KK60: alemsiniz.birtane de ben anlatayım ama bu gerçekten rezillik:kk77:
hamileyim ve inanılmaz derecede gaz problemi yaşamaya başladım ama öyle böyle değil.gaz sancılarından kıvranıyorum,doktor doktopr gezmeye başladım o derecedeyim.neyse bir akşam banyoya girdim,yıkanıyorum.banyo bitti çıkıcam artık,o an nasıl bir gaz geldi,ben de hazır banyoda ve yanlızım diye bırakıverdim kendimi.baya bir gürültü yaptıktan sonra banyo perdesini açmamla eşimle gözgöze gelmem bir oldu :kk77::kk77::kk77: adam şok olmuş bir vaziyette bana bakıyor.ben de hiçbir şey olmamış gibi aşkım şu havlumu uzatsana dedim.ne yapayım,o rezil durum kurtarılamazdı artık:KK37:
düşündüm de zor bir an gerçekten geri de alamazsın:)

• Beğen
Reactions: mbz
5 yıl önce falandı eşim o zaman sevgilimdi :KK70: Ankarada Sosyete Pazarının önünde buluşcaz, ben dayanamadım girdim pazara, sen gelince beni caldır hemen cıkarım pazar cok kalabalık bulamayız birbirimizi dedim. Neyse biraz dolaştım fln. İç çamaşırı tezgahı gayet kalabalık bi ara baktım eşimi görür gibi oldum o kalabalıkta beni görmüş yanıma yaklaşıyo aldığım siyah sütyenle fln hemen elimdeki poşete sokuverdim D:KK70::

Neyse kızılaya yürüdük yemek yemek için bi yere oturduk. Elimdeki poşetleri de yer yok diye yere koydum. Kalkarken baktım benim poşetler yerle bi olmuş alelacele aldım hemen. İki katlı bi yerdi. Hesabı ödeyip merdivenlerden inerken ablaa ablaaa diye bi ses duydum. Garsondu heralde kafamı çevirmemle yıkılmm bir oldu :KK70::KK70::KK70: Benim sütyen yere düş, garsonda elinde sallaya sallaya gelio (kötü niyetli deildi heralde telaşolmuş) ablaa bunu sen düşürdün diee :KK70::KK70::KK70:

Ayy yarıldım, nasıl utandım anlatamam :KK70: Ordakilere rezil oldğuma mı yanayım, garsonun onu bayrak gibi salladığına mı, eşimin suratının haline mi :KK70::KK70::d

Tabi koşar adım uzaklaştık ordan sonra da kopuk gülmekten :KK70:
çok güldüm ya zor bir durum olmuş.. Allah korusun ben birde çok utangacım aylarca kendime gelemezdim sanırım...

bi tanede benden gelsin;
geçtiğimiz ramazan ayında annemlerle kayınvalidemleri iftara aldım, herşeyi kendimce dörtdörtlük hazırladım, tabi salatayı da çok çeşitli malzemeleden özenle yaptım, masayı hazırladım sıra yemeye geldi. herkes orucunu açtı ve kayınpederim ilk önce salatadan başlamak istemiş fakat çatalı kaldırınca bide ne görsün çatalın ucunda hıyarın yarısı :KK43:((((((
(kıvırcıkların altına gizlenmiş hain hıyar) tabi herkes kahka atarken ben hıyarı yok etme çabasındaydım derken esprili kayınpederimin son cümlesi bombayı patlattı "gelinden kayınpederine bir adet yarım hıyar" :)))
espiriliymiş:) güldürdün beni

• Beğen
:86:işyerindeyim şuann kahkaha atmamak için zor tutuyorum kendimi yaa :KK1: kıpkırmızı oldumm kendimi sıka sıkaa :78: süpersiniz kızlarrr ya bizdede çok oluyo hangi birini yazayım bilemedim:)) aklıma ilk geleni yazayım.. :KK34:

evliliğimizin ikinci haftasıydı balayından döndük eşim işe başladı ben hala evde izindeydim. kayınvalideme de arkadaşları misafirliğe 8 10 kişi (hepsi kapalı bayanlar vede erkek bulunan ortama girmeyen kişiler) gelmişlerdi bende aşağıya inmiştim daha sonra evini görelim dediler çıktık bizim kata evimi gezdirdim onlar önde ben arkalarında merdivenlerden iniyoruz :KK4: aramızda bir metre vardı sonra bu kadınlar birden geri dönüp kaçmaya başladılar bende onların üzerime geldiğini görünce bende döndüm gerii başladım yukarı doğru koşturmaya :KK52: :KK52: :KK52: sonra durdum dedim niye kaçıyoruz :KK53: meğersem bizimki gelmiş kapıdan eşimi görüncede hanımlar kaçmaya başlamış bende olayı anlamadan sürü psikolojisiine uydum gittim :KK64: eşim aşağıda bu olaya direk tanık olunca yerlere yattı tabii sonra bende güldüm halimee :KK1: :90:

sürü psikolojisi bu olsa gerek:KK1:

• Beğen
Harikasınız kızlar :)
Bende anlatayım bir tane.

İl dışından arkadaşım geldi ona İstanbul'u gezdiriyorum bir gün yine çıktık gezdik erkek arkadaşımda çalışıyor dükkanı kapatacak bir kaç arkadaşı falan ortak onlarla birlikte gelip belirlediğimiz yerden bizi alacak :) her şey bu kadar basitti biz istanbuldan geldik indiğimiz yerde yemek yedik ve beklemeye başladık onlarsa sadece dükkanı kilitleyip gelememişler çünkü arkadaşları evlerine gidip süslenmiş garibim de onları beklemiş. neyse biz bekliyoruz erkek arkadaşım beni arıyo nerdesin benzinlik var onun ordayım ,bende ordayım, hani nerdesin yoksun göremiyorum derken bi araba önümde durdu ve dayım otobüs bekliyorsun galiba gelin bırakayım dedi o an bir şey uyduramadık mecburen bindik :KK70: :KK70: erkek arkadaşım bizim yanlış arabaya bindiğimizi düşünüp ne yapıyo bunlar deyip araban inip peşimizden koşmaya başlamış bir yandan beni arıyor bende meşgule atıp mesaj yazmaya çalışıyorum baya koşmuş arkamızdan sadece erkek arkadaşıma değil onunda arkadaşlarına rezil olmuştum :KK70: sonradan dayım deyince rahatlamıştı hala ordan geçerken güleriz :KK1:

arabanın peşinden koşmalarına çok güldüm:KK60:
bizimde ablamla böyle bi anımız var,sen yazınca o geldi aklıma
bi yere gidiyoruz,adreside bilmiyoruz
eniştemin kulakları pek duymaz ablamda arabanın camını açıp
bi adama adres sormuştu,ablamın kafa dışarda tabi
eniştemde herzamanki gibi,konuşma tamamlandı zannedip bastı gaza
tabi adam daha sözünü bitirmedi,adam da gayri ihtiyari arabanın peşinden koşmaya başladı
hala adres anlatıyor,ablamın kafada hala dışarda tabi :KK60:
şuanda bile gülüyorum ...

Okurken çok güldüm ben de anlatmak istedim :) erkek arkadaşım askerdeyken onu aramıştım ama ankesörlü telefon tabi arıyorum arıyorum kimse açmıyo sonra açıldı telefon. Sesi erkek arkadaşımın sesine o kadar çok benziyoduki 'aşkım ya arıyorum açılmıyo telefonlar sonunda açıldı' dedim. Karşıdaki ses hanımefendi burası askeriye yanlış aradınız demez mi hemen kapattım tabi telefonu :)) Sonra yüzsüz gibi bi daha aradım bu sefer erkek arkadaşım açtı ve sen millete aşkım mı diyosun dedi gülerek :) Meğersem çocuk telefonu kapatınca delinin biri aramış aşkım diyo bide demiş ay ne rezil olmuştum aklıma geldikçe hala gülerim :))

ayyyy senin olayda benimki gibi olmus 15 yasindayken komsunun ogluna nasil hayranim birgun kiz arkadasima anlattim sonra birlikde cocugun ev numarasina ulasdik arkadasima dedimki canim sen ara ben hic beceremem telde konusmayi senin cene kuvvetli ne olur falan sor bakalim kiz arkadasi falan varmi neyse arkadas kabul etti bir aksam aradik arkadasim bir konusdu bir konusdu ben heyecanla bekliyorum arkadas teli kapatti ben hemencik sordum eeee ne oldu sevgilisi falan varmismi yooooo o zaten evli nasil yani 17 yasindaki cocuk evlimi yani yooookkk kizim o degil ben iki saattir babasiyla konusdum :KK53:niye dedim kizim ilkin babasindan basliyacaz sonra ogluna baliklama gecicez 1. kozumuz baba cakdimmi :KK53:niyyyyyyyy vallahi bir halt anlamadim anladiysam arap olayim dedim kizim bende anlamadim zaten aklimca plan yapiyorum kizzzzz baslamadan bitir sen bu isi cocugun babasinda is yok baliklama atladi benim ask mesk laflarina armut dibine duser bak soyleyim dedi:KK53:benim ask baslamadan bitmis olduuuuuuuuu:KK52:

• Beğen
arabanın peşinden koşmalarına çok güldüm:KK60:
bizimde ablamla böyle bi anımız var,sen yazınca o geldi aklıma
bi yere gidiyoruz,adreside bilmiyoruz
eniştemin kulakları pek duymaz ablamda arabanın camını açıp
bi adama adres sormuştu,ablamın kafa dışarda tabi
eniştemde herzamanki gibi,konuşma tamamlandı zannedip bastı gaza
tabi adam daha sözünü bitirmedi,adam da gayri ihtiyari arabanın peşinden koşmaya başladı
hala adres anlatıyor,ablamın kafada hala dışarda tabi :KK60:
şuanda bile gülüyorum ...

ay gözümde canlandırdım çok iyimiş :KK1::KK1:

Okulda merdivenlerden çıkarken arkadaşımla hoşlandıgım çocuktan konuşuyoruz kolkola girmiş vaziyette normalde benim arkadaşım benden baya bi kısa Allah Allah arkadaşımın sesi uzaktan geliyor koluda uzamışmı ne kafamı bi kaldırdım hoşlandıgım çocuk resmen çocuga ilanı aşk ettim :KK1: arkamda da arkadaşım bize bakıp kıs kıs gülüyor ben hemen kolunu bırakıp topukladım :KK53: :KK69: :KK53: :KK53:

kizlar dun aksam olanlari anlatayim dun isden geldim bakdim bizim garajdan sesler geliyor esimin arabasida kapinin onunde normalde hep garaja sokar neyse gideyim benimki gelmis bakayim ne yapiyor garajda dedim naber askim derdemez aman allahim seni allah gonderdi derdemez o elindekileri kenara koy bana yardim et dedi ok dedim cikmis 5 basamakli merdivenin tepesine garajin lambasinda bir sorun var sokmus lambayi tamir ediyor bende ciraklik yapacam alttan uzatiyorum aletleri canim sarjterleri kapattinmi soooopppppp diye elektrik carpmasin bizi dedim adam aninda cevap verdi kizim en iyisi kucuklukden baslayip ogrenilen dil resmen katlettin turkceyi sopppppp ne fisssss diye elektrik carpmasi sesi dedi ingilizce turkce konusacam diye turkceyi maf ettin bak ben iki dilide ne guzel konusuyorum dedi bende surat bes karis gectim oturdum bir koseye esim tekrar seslendi sera kusulcek zaman degil buraya gelde yardim et hem ne dedimki hemen kustun dedi ayyyyy askos ne demedinki ne ogrendigim dilde ne konusmamda yer kaldi diye sayikliyarak alttan istedigi aletleri uzatiyorum megersem adam beni dinlemiyormus ben konusmaya devam ediyorum tabiki ne var yani soppppp demissem dedim bunu sessizce dedim fisssssssssss
( bagirarak dedim )fisssssss deyip seni boyle salliyommu dedim azicikda merdiveni salladim tabiki:KK17:adam guttttt yere indi :KK20:ayyyyy askos ne oldu dedim adam iki metre on sandim yere uzanmis kizim lotodanmi cikdin sen benim basima diye bir bagirdi manyakmisin nesin elektrik carpti beni zannettim hadi fisssssssssssliyon anladik ne demeye salliyon o merdiveni dedi:KK52::KK52:butun gece oda bende bayildik gulmekden:KK60::KK60:
adgahsh ay süpersiniz yaa :KK1:

X