benim yaşadığım rezillik ne sevgilimle ne de eşimle
ay gözümde canlandırdım çok iyimiş
ne diyosun aklıma geldikçe krizlere giriyorum
ablamda hala dinliyo adamı,kafa dışarda
kizlar en son esime mahcup oldugum olayi anlatayim 6 -7 ay once fitnesse gidiyorum gittim geldim evde bulunan ne kadar yesillik varsa hasladim koydum tabagima brokoli havuc lahana haslamasi onlar bana ben onlara bakiyorum bu ne arkadas yaaaa diye sayikliyorum ne kadar sansliysam arkadasim aradi canim biz gorumcemlerle kahvaltiya gidiyoruz sende bize katilmak istermisin dedi arkadas cennete davet etmmiscesine hayallere kapilip baliklama atladim olur hemde bal gibi olur hemen geliyorum dedimyeee gitsin beeee sera bidahami gelcen dunyaya deyip kendimi o gazla attim arkadasin davet yerine tam delirmessine bogula bogula yerken esim aradi naber canim cikdinmi fitnessdan ben bitkin bir ses tonuyla evet hayatim cok yoruldum esim tekrar sordu ee simdi ne yapiyorsun bugun erken gelcem kahve icmeye cikalimmi yokkkkk beeee askim ben diyetteyim zaten gozum kayar simdi ordaki yemeklere dedim cunku artik diyet yapiyorum kelimesinden esim bile bikdigi icin bende diyete devam birakmadim ayagi yapiyorum guya tamam askim bende enisteye bir ugrayacam biraz gecikirim tamammi bende tamam deyip kapattikdan sonra teli basladim tam gaz yemege neyse yedik ictik sohbet o bicim bana bir tane kofte ekmek geldi aaaahhhh aaaa dedim ben kofte ekmek siparis vermedimki kardes bu yanlis dedim yok hanim efendi siz vermediniz karsidaki masadaki beyefendi size ismarladi dedi anaaammmmm arkami bir dondum esim bana dogru bakiyor anindada mesaj atti yeeee kocum yeeee bunuda ye yarasin kocuma bidahimi gelcen dunyaya nasil utandim nasil
AhahaSize Benim Rahmetliylen Olan Bi Rezaleti Anlatayım..
Malum İlişkilerde Bi Süre Sonra Evlilik Konuşulur.. Çocuk İsimleri Üstüne Tartışıyoruz..
Bu Dediki Aşkım Kızımız Olursa İsmi X Olsun Mu.? Bende O İsmi Öyle Böyle Uyuz Değilim Hani
Aşkım Hayır Kesinlikle İstemiyorum Anısı Var Bende X İsimli Kimi Tanıdıysam Kaşar,Lanet V.s Kişilerdi İsmine Filan Çeker Kızım Allah Korusun Dedim Ama Ben Gülüyorum..
Bunun Suratı Asıldı Noldu Hayatım Dedim
Hiç Aşkım Annemin Adıydı da Dedi..
Tabi Bendeki Tepki Hass...
ayyyy senin olayda benimki gibi olmus 15 yasindayken komsunun ogluna nasil hayranim birgun kiz arkadasima anlattim sonra birlikde cocugun ev numarasina ulasdik arkadasima dedimki canim sen ara ben hic beceremem telde konusmayi senin cene kuvvetli ne olur falan sor bakalim kiz arkadasi falan varmi neyse arkadas kabul etti bir aksam aradik arkadasim bir konusdu bir konusdu ben heyecanla bekliyorum arkadas teli kapatti ben hemencik sordum eeee ne oldu sevgilisi falan varmismi yooooo o zaten evli nasil yani 17 yasindaki cocuk evlimi yani yooookkk kizim o degil ben iki saattir babasiyla konusdumniye dedim kizim ilkin babasindan basliyacaz sonra ogluna baliklama gecicez 1. kozumuz baba cakdimmi niyyyyyyyy vallahi bir halt anlamadim anladiysam arap olayim dedim kizim bende anlamadim zaten aklimca plan yapiyorum kizzzzz baslamadan bitir sen bu isi cocugun babasinda is yok baliklama atladi benim ask mesk laflarina armut dibine duser bak soyleyim dedi benim ask baslamadan bitmis olduuuuuuuuu
:)......................................................Bir tane daha aklıma geldi :) Eşimle çıkmaya başladığımız 2 ay fln olmuştu.Beni işyerinden aldı ve güzel bir yere yemeğe gittik..Neyse yemekler yendi,çay içip sohbet ediyoruz ama bir terslik var..Eşim yüzüme dikkatlice bakıyor,gözlerini kısıyor fln..Bende dayanamadım en sonunda sordum ya ne oldu neden öyle bakıyorsun canım dedimYa gözünden bişi fırtladı ve alt kirpiğinde takılı sallanıyo dedi ..Nasıl ya dedim ve elimi gözüme uzatır uzatmaz benim şeffaf lens parmağımda..Ay ben bir utandım anlatamam.Yeni yeni lens kullanmaya başlamıstım ve çıktığını hiç anlamadım Baya güldük biz eşimle ama bide demez mi ''takma başka yerin varsa FIRTLAMADAN söyle hayatım''
eşimle henüz evlenmemiştik.izmirin yaz sıcağında kaldırımda hızlı adımlarla yürüyoruz.başımı öne eğdim bbu arada beynim akmış resmen sıcaktan.
bir anda büyük bir ses koptu. eşim panik halde aşkım iyimisin diyor..
benim kafa kaldırımdaki koca u dönüşü yasak levhasına çarpmış.
hani çarptığım için mi utanayım.. yoksa kafamın hiç acımamasına mı? ama ben naaptım acıyor gibi yaptım uuuf filan dedim elimle tuttum... ama acımadı hacı yaa.. başkası olsa yerde kanlar içinde yatardı..niye acımadı hala anlamış diilim... levha yamuldu bende tık yok.. kanasa şişse utanmıcaktım valla.. utanmamın tek sebebi kalın kafamdı :84:
madem çocukluğa döndük bitane de bnden aslen izmirliyim izmire aile ziyaretine gittiğimde kkuzenimde kalıorduk yaş 15 ailesi gezmeğe gitti biz ikimiz evdeyiz akşam dışarı çıkmamızda yasak kuzenimin sevgilisi geldi kavga etmişler çocuk yanında 8 kişi il apt nın önüne geldi kuzenimi çağırdı bahçede kavga ediorlar ama 8 adam kuzenimi dövdü dövcek tabi cengaver melis dururmu gittim mutfağa kaptım bıçağııı heeeeyyyyttt diye daldım aralarınaaa sonra millet yerlere yattı gülmekten meğersem elimdeki çay kaşığıymış artık hangi kafadaysammm offf berbattıı