Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Bir tane de ben anlatayım :)

Eşimle birgün ailemin yanından dönüyoruz. Farklı şehirden...
Yolda canım çikolata filan istedi, mola verdik hem biraz hava aldık hem çikolata abur cubur bişeyler alıp yola devam ediyoruz. Ben yedim çikolatamı, arabada kalmasın diye camdan dışarı attım çöpü. Tam o sırada elektronik tabela mıdır nedir ismi bilmiyorum onun altından geçicez, bi baktım ''Lütfen çöplerimizi karayoluna atmayalım'' Daha önce de radara hızdan dolayı yakalanmıştık eşimle. Ben bunu da öyle bişey sandım. Ay beni gördü, yemin ederim benim çöp attığımı gördü de yazdı. Eyvah şimdi yine ceza yazılcak, plakayıda gördü kesin gibi durmadan sayıyorum telaşlı telaşlı korkarak. Eşim de bozuntuya vermedi evet gördü dedi. Bi yarım saat kadar içim içimi yedi, neden kameraların öyle şeyleri gördüğünü söylemiyorsun, bak şimdi bide bunun cezasıyla uğraşıcaz diye söyleniyorum. En sonunda eşim daha fazla tutamadı kendini kahkaha atıp o yazı sana denk geldi, orada kamera yoktu dedi. Ben sevincem sevinemiyorum rezil olduğumdan. :) :) Günlerce hatta aklına geldikçe aylarca dalga geçti durdu benimle :)

Kozlar bu hafta ki rezilligimi anlatayim bende .
Sevgilimle yeni baristik .
Bir yere gidip de birşeyler içelim dedi .
Bende olmaz falan diye nazlandim biraz ama sonra tabi ki kabul ettim .
Beni aldi bir telaş .
Giyindim suslendim yuxumde 1 kilo agirliginda makyaj :KK1:
Ayagimda 15 cm topuklular .
Aldi beni gittik nezih bir kafeye .
Sevgilim biraz fazla yakisiklidir .
Gören kozlar yanindakini koluyla durtup sevgilisi gosterir kafasiyla falan .
Bende havaya girdim tabi herkes bize bakiyor ya .
Yuruyusum falan değişti .
Kafeye bir girişim gözlerimi suze suze .
Az sonra ki rezil oluşuma iyi bir taban hazirladim resmen .
Gittik oturdum yerimize .
Cayi pastayi söyledik .
Bekliyoruz gelmesini .
6 yillik beraberlikten yanima hicbir koşuldaoturmayan sevgilim ggeldi yanina oturdu bide elimi tutuyor .
Ben tabi iyice uctum. :KK1:
Toto uçaklardan yükseklerecikti kizlar bakiyor ya bize :KK1:
Neyse sevgilim yeni barismis olmamixin verdiği gazla bana sariliyor falan .
Normalde hic sevmez öyle şeyleri.
Yanagimdan oöpmek için eğildi .
Bende o tarafta ki kulagi yeni deldirmisim 3 yerden agri var:KK1:
O tam opecekken salak gibi yuksek bir sesle " Deliklerim agriyor duuuur " diye bagirdim .
Sevgilim aynen boyle kaldi :KK53:
Sonra badini eğip şeyine bajti masum masum .
Cevre hep bize bakiyor .
Ben boyle oldum :KK17:
Bide aciklama yapiyorum daha yuksek sesle yanlis anlamasin millet diye .
Kulagimi deldirdimde ondan deliklerim dedim yoksa delik olur diye .
Sevgilim sadece SUS dedi bu yüz ifadesiyle :KK4:
Ayyyy .
Yiyip içip kalktik ama arabada krize girdim .
Çok salagim :KK19:

Beni aldi bir telaş .
Cayi pastayi söyledik .
Bekliyoruz gelmesini .
6 yillik beraberlikten yanima hicbir koşuldaoturmayan sevgilim ggeldi yanina oturdu bide elimi tutuyor .
O tam opecekken salak gibi yuksek bir sesle " Deliklerim agriyor duuuur " diye bagirdim .
Cevre hep bize bakiyor .
Ayyyy .

estağfirullah ceylinim
ayyyy sevgilinle ilk buluşmamıydı barıştıktan sonra:KK1:
bende ne zaman bişey olup havalara girsem rezil olurum...

En baştan okumaya başladım şu an 85. sayfadayım ölücem gülmekten yaa süpersiniz :KK9:

kizlar size sicak sicak son rezilligimi anlatayim dun birseyler almak icin manava girdim son 2 yildir kendi kendime mirildanmaya basladim :KK9:yine girdim manava patlican alayim dedim sonra kendi kendime alma sera esinin ve senin midene dokunuyor hem cocuklarda yemiyor bosuna para ve emek dedim geri birakdim sonra devam ettim konusmaya birden biri kulagimda bir bagirdi yeminle cisimi kacirmadigima dua ettim allahim dedim ama odum koptu kafayi sonradan usuten bir turk amca kulagimin dibinde bir bagirdi manyak kari deminden beri kendinlemi konusuyon diye :KK5:herkes bana bakdi :KK14:manavin sahibi bayanda isaret etti kafadan zoru var diye nasil utandim yani o bile benden akilli cikdi heeee :KK5:ikinciside yine bi amca icmis nasil icmis zigzag ciziyor yolda elinde sise bende yol verdim carparim falan arabayla diye anam verdigime pisman etti beni arabanin camina kuttttt diye bir vurdu nannnnn senden kim yol istiyor salak beyinsiz dedi cok tirsdim korkudan dumar oldum sey yol sizin hakkiniz diye verdim dedim adam ikinci kez gumletti cama bak halen daha konusuyor yuru git oldurtme kendini bana dedi korkudan ben vinnnnn 3 gundur arabaya binmiyorum:KK1:3.cusu ise isyeri reklam kagidi dagitiyoruz esimle 2 gun once bir apartmanin posta kutusuna ben atarken dur askim john abiyede verelim sonra devam ettim suzi teyzeyi unutmayalim jeside cikaralim aradan dedim esim dondu dediki masaallah butun apartmani taniyorsun heeee nannn adamin canini sIKma sen bu kadar insani nerden taniyorsun yok beee kuzu nerden tanicam karnim cok acikdi yoruldum cabuk bitsin diye espri yapiyorum dedim arkami bir dondum enisteniz gitmis zile basip john evdemi diye soruyor :KK9:

kizlar en komigini anlatayim gecenlerde bir arkadasin evinde kahvaltiya toplanacagiz butun arkadaslar gitmis banada msj atmislar bende burdaki bir derdim var bolumunu okurken bayagi gecikdim derken kosarcasina gittim ev sahibi arkadas sordu dialogumuz aynen boyle nerde kaldin kizim yaaaa merak ettik seni
ben:sorma canim kadinlar kulubune girdim kaybettim kendimi
ark:kizim bak bir daha kaybolursan en yakin petrol istasyonuna yada herhangi bir is yerine git adresi sor bana msj at ben gelir alirim seni
ben::KK53:yinede bozuntuya vermedim
veeeee 3 gun sonra esi esime yenge gecen bize gelirken kenmi kannnimi diye bir bolgede kaybolmus :KK53:
bende esime anlattim buda yetmezmis gibi diger arkadas oturmaya cagirdi sonrada espiri olsun diye yine kaybolma duzgun yaz adressi dedi yoooookkkkk arkadis kabak taduuuu verdi artik dedim butun kizlarin toplandigi birgun soyledim yeeeeteteerrrr cok ustume geldiler birazda arkadis rezil olsun yane:KK37:

az önce çok pis rezil oldum :KK1:
arkadaşıma sohbetten yazayım dedim nabüyün yavru dedim. sonra cevap geldi iyi sen napıosun . hayırdır sen bana yazar mıydın. ben de ona h...r dedim.
içimden de düşünüyorum nasıl lan daha dün konuştuk.:KK14: gmailine bir baktım o değil. eskiden bana yazan bir çocuk. :KK53:kocaman bir ha...r çektim. :KK53:allah kahretmesin dedim ya. hem çocuğa nabıyon yavrü diyorum hem de hastır diyorum. çocukta haklı tabi. benden beklemiyor :KK53:

Son düzenleme:
Kızlaaarr durun durun bi tane de ben anlatıcam :)

Yakın tarih, geçtiğimiz yaz... Nişanlımla izin günümüzde sıcaktan öyle bi bunalmışız ki denize gitmeye karar verdik. Çok açık tenli olduğum için güneş tepeden insin akşamüstü gidelim kızarmayalım diye tutturdum. Saat 5 civarı gittik Antalya Laradaki halk plajına. Her yer tıklım tıklım. Güneş'in batmasına yakın bi esinti çıktı hurra attık kendimizi denize. Tabi bu esinti beraberinde şiddetli dalgalarla savuruyo bizi sahile doğru. Derkeeennn şiddetli dalganın biri aldı beni hoooopp 3-4 takla attrıp dibe daldırdı kıyıya vurdurdu :KK70: Ben tabi ayağa kalkmak için cebelleşirken bi baktım karşıdan sevgilim el kol işaretiyle bişeyler söylemeye çalışıyo bana :) Neee dedim baktım üstümde açılan saçılan bi yerim yok. Burnunu gösterip duruyo iğrenircesine bi surat ifadesi ama gülüyo da...

Rabbimmm! Meğer o dalganın şiddetiyle öyle savrulmuşum ki kıyıya beynimde ne kadar sümük varsa hepsi dışarı fışkırmış.Yeşil yeşil iki burun deliğimden de aşşa doğru sallanmış. Rezaletti :KK70:

gülmekten gözümden yaş geldii...:KK52::KK52::KK52:

Beni aldi bir telaş .
Cayi pastayi söyledik .
Bekliyoruz gelmesini .
Cevre hep bize bakiyor .
Ayyyy .

sevgilinle ilgili açtığın konuyu okumuştum barıştığınızı görünce çok şaşırdım

kizlar en komigini anlatayim gecenlerde bir arkadasin evinde kahvaltiya toplanacagiz butun arkadaslar gitmis banada msj atmislar bende burdaki bir derdim var bolumunu okurken bayagi gecikdim derken kosarcasina gittim ev sahibi arkadas sordu dialogumuz aynen boyle nerde kaldin kizim yaaaa merak ettik seni
ben:sorma canim kadinlar kulubune girdim kaybettim kendimi
ark:kizim bak bir daha kaybolursan en yakin petrol istasyonuna yada herhangi bir is yerine git adresi sor bana msj at ben gelir alirim seni
ben::KK53:yinede bozuntuya vermedim
veeeee 3 gun sonra esi esime yenge gecen bize gelirken kenmi kannnimi diye bir bolgede kaybolmus :KK53:
bende esime anlattim buda yetmezmis gibi diger arkadas oturmaya cagirdi sonrada espiri olsun diye yine kaybolma duzgun yaz adressi dedi yoooookkkkk arkadis kabak taduuuu verdi artik dedim butun kizlarin toplandigi birgun soyledim yeeeeteteerrrr cok ustume geldiler birazda arkadis rezil olsun yane:KK37:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:çok komik

Kisaca ozetkiyeyim uckere uykudan kalkip esime yumruk attim.sonra oda hic tepki vermedi uyudu ucundede bende o hatirlamiyor ama ben biliyorum.yuzune bikere dirsegimle gecirdim

Bir tane de ben anlatayım :)

Eşimle birgün ailemin yanından dönüyoruz. Farklı şehirden...
Yolda canım çikolata filan istedi, mola verdik hem biraz hava aldık hem çikolata abur cubur bişeyler alıp yola devam ediyoruz. Ben yedim çikolatamı, arabada kalmasın diye camdan dışarı attım çöpü. Tam o sırada elektronik tabela mıdır nedir ismi bilmiyorum onun altından geçicez, bi baktım ''Lütfen çöplerimizi karayoluna atmayalım'' Daha önce de radara hızdan dolayı yakalanmıştık eşimle. Ben bunu da öyle bişey sandım. Ay beni gördü, yemin ederim benim çöp attığımı gördü de yazdı. Eyvah şimdi yine ceza yazılcak, plakayıda gördü kesin gibi durmadan sayıyorum telaşlı telaşlı korkarak. Eşim de bozuntuya vermedi evet gördü dedi. Bi yarım saat kadar içim içimi yedi, neden kameraların öyle şeyleri gördüğünü söylemiyorsun, bak şimdi bide bunun cezasıyla uğraşıcaz diye söyleniyorum. En sonunda eşim daha fazla tutamadı kendini kahkaha atıp o yazı sana denk geldi, orada kamera yoktu dedi. Ben sevincem sevinemiyorum rezil olduğumdan. :) :) Günlerce hatta aklına geldikçe aylarca dalga geçti durdu benimle :)

siz ne olursa olsun bir daha çöpünüzü dışarı atmayın:KK19:

Dünkü olayımızı da anlatmadan edemicem. Rezillik değil ama kahkahalarımın odayı çınlattığı bir olaydı :KK1:
Oynayanlar bilir,internetin yeni fenomeni Flappy Bird diye bir oyun var. Ay dudağı kopasıca öyle sinir bozucu bir oyun ki geçemiyom hiç. Ben bu oyunu sevgilime de attım,"aşkıımm bir oyun buldum süper bak oyna"dedim. O da zaten oynuyormuş o oyunu.Başka oyun indiriyormuş.Aramızdaki muhabbet;
o: Telefona indir daha kolay oynanıyor
ben: İndirdim zaten yine çarpıyo
o: canım yaa :d bende geçenki oyunu indirdim onu oynıcam kuşu bıraktım
ben:tmm bende kuş uçurcam :KK53:
o:Uçur kuşu :KK53:
ben:benim kuş uçmuyo aşkım :KK53:
o:benimki fena uçuyor aşkım durmuyor :KK52:

Ben kuş derken o borulardan geçemeyen koca dudaklı kuştan bahsetmiştim :KK52:

Son düzenleme:
Dünkü olayımızı da anlatmadan edemicem. Rezillik değil ama kahkahalarımın odayı çınlattığı bir olaydı :KK1:
Oynayanlar bilir,internetin yeni fenomeni Flappy Bird diye bir oyun var. Ay dudağı kopasıca öyle sinir bozucu bir oyun ki geçemiyom hiç. Ben bu oyunu sevgilime de attım,"aşkıımm bir oyun buldum süper bak oyna"dedim. O da zaten oynuyormuş o oyunu.Başka oyun indiriyormuş.Aramızdaki muhabbet;
o: Telefona indir daha kolay oynanıyor
ben: İndirdim zaten yine çarpıyo
o: canım yaa :d bende geçenki oyunu indirdim onu oynıcam kuşu bıraktım
ben:tmm bende kuş uçurcam :KK53:
o:Uçur kuşu :KK53:
ben:benim kuş uçmuyo aşkım :KK53:
o:benimki fena uçuyor aşkım durmuyor :KK52:

Ben kuş derken o borulardan geçemeyen koca dudaklı kuştan bahsetmiştim :KK52:

Koptum gülmekten :)) harikasınız :-)

X