Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ooooofffffffffff gerçekten büyük rezillik olmuş seninki
yedinmi bari köfte ekmeği

yok yavrum nerde yiyecem zaten butun yediklerim okuz gibi oturdu icimebide onu yeyip hepden beter olurdumyani eniste beyinde oraya gidip birseyler yiyecegi tutmus olacak ismi:26:

yok yavrum nerde yiyecem zaten butun yediklerim okuz gibi oturdu icimebide onu yeyip hepden beter olurdumyani eniste beyinde oraya gidip birseyler yiyecegi tutmus olacak ismi:26:

ha ha ha
sanki başka yer yokmuş gibi )))))))))))))))))
hala devammı diyete )))))))))))))))))))

ha ha ha
sanki başka yer yokmuş gibi )))))))))))))))))
hala devammı diyete )))))))))))))))))))

yok yavrum yaaaa bizim yasadigimiz semtte turk yemek yeri sadece 1 tane orasida turk koyu gibi valla sag sol orta turk dolubir gorsen her sive var egesinden tut dogu bati herkes orda bi ben yokdum bende gittim tam oldu yok diyet falan yapmiyorum asiri yoruluyorum gunduz is okul aksam tekrar okul cocuklar evin isleri allahdan esimle ortak bu kadar hareketin icinde o yaglar nasil gitmiyor bi tek onu cozemedim zaten:26:

aaaa sen TR de değilsin demek
heryerde gel burda ye çok lezzetli yemekler var diye çekiyorlar seni )))))
ama dediğin gibi o koşuşturmaya nasıl gitmiyor dimi ya)))))

Kızlar erkek arkadaşım Bursa'ya göreve gitmişti bende hazır yakınken onu bi göreyim akşam tekrar giderim diye gittim. Ay herşey süperdi yolda yürüyorduk bi çocuk geldi 14 yaşlarında falan, yüzüme bakarak ''Kamiller'' dedi. Çaktırmamaya çalıştıysam da çok pis utandım . O veledi bi bulayım popişine terliği şaplatacağım :)))) irezil etti beni

çok güldüm ya ikinizde çok komiksiniz

Yıl 2003 yenı evlıyım evde agda yapasım tuttu becerememde aldım sıcak agdayı suya koydum baktım bez yok ıkı dk market altını kapamadan cıktım evden neyse gıttım bezı aldım aa yenı bı magaza acılmus bı dk bakıyım dedım kot denıyım orada zaman gecmıss hemn eve kostum apartamana gırdımkı karamel kokouyo:18:anladım bısey var hemen yukarı kostum asansore bıle bınmedım 2 kattı ay nasıl kokuyo kapıyı actımm allahhhh tutusmusss nasıl cıglık atıyorum tupluydu dedım ev ucucak apartamının tum erkekelerı kadınları gorevlı guvenlıklerı geldııve benım erıyen agda manzaramııı gormus olduu adam bezle tutmuss ay cok uatndım evde goz gozu gormuyodu koku kaldı tabı akşam esim geldı soylemedım ılk pasta yapıyodum yaktım falan dedım sonra anlattımmhem cok kızdı mılletın evını yakcaksın dıye sonrada gulduu

kizlar dun aksam olanlari anlatayim dun isden geldim bakdim bizim garajdan sesler geliyor esimin arabasida kapinin onunde normalde hep garaja sokar neyse gideyim benimki gelmis bakayim ne yapiyor garajda dedim naber askim derdemez aman allahim seni allah gonderdi derdemez o elindekileri kenara koy bana yardim et dedi ok dedim cikmis 5 basamakli merdivenin tepesine garajin lambasinda bir sorun var sokmus lambayi tamir ediyor bende ciraklik yapacam alttan uzatiyorum aletleri canim sarjterleri kapattinmi soooopppppp diye elektrik carpmasin bizi dedim adam aninda cevap verdi kizim en iyisi kucuklukden baslayip ogrenilen dil resmen katlettin turkceyi sopppppp ne fisssss diye elektrik carpmasi sesi dedi ingilizce turkce konusacam diye turkceyi maf ettin bak ben iki dilide ne guzel konusuyorum dedi bende surat bes karis gectim oturdum bir koseye esim tekrar seslendi sera kusulcek zaman degil buraya gelde yardim et hem ne dedimki hemen kustun dedi ayyyyy askos ne demedinki ne ogrendigim dilde ne konusmamda yer kaldi diye sayikliyarak alttan istedigi aletleri uzatiyorum megersem adam beni dinlemiyormus ben konusmaya devam ediyorum tabiki ne var yani soppppp demissem dedim bunu sessizce dedim fisssssssssss
( bagirarak dedim )fisssssss deyip seni boyle salliyommu dedim azicikda merdiveni salladim tabikiadam guttttt yere indi ayyyyy askos ne oldu dedim adam iki metre on sandim yere uzanmis kizim lotodanmi cikdin sen benim basima diye bir bagirdi manyakmisin nesin elektrik carpti beni zannettim hadi fisssssssssssliyon anladik ne demeye salliyon o merdiveni dedibutun gece oda bende bayildik gulmekden

Okurken çok güldüm ben de anlatmak istedim :) erkek arkadaşım askerdeyken onu aramıştım ama ankesörlü telefon tabi arıyorum arıyorum kimse açmıyo sonra açıldı telefon. Sesi erkek arkadaşımın sesine o kadar çok benziyoduki 'aşkım ya arıyorum açılmıyo telefonlar sonunda açıldı' dedim. Karşıdaki ses hanımefendi burası askeriye yanlış aradınız demez mi hemen kapattım tabi telefonu :)) Sonra yüzsüz gibi bi daha aradım bu sefer erkek arkadaşım açtı ve sen millete aşkım mı diyosun dedi gülerek :) Meğersem çocuk telefonu kapatınca delinin biri aramış aşkım diyo bide demiş ay ne rezil olmuştum aklıma geldikçe hala gülerim :))

Yanginlar böyle cikiyor demekki ALLAH esirgesin

düşündüm de zor bir an gerçekten geri de alamazsın:)

Reactions: mbz
çok güldüm ya zor bir durum olmuş.. Allah korusun ben birde çok utangacım aylarca kendime gelemezdim sanırım...

espiriliymiş:) güldürdün beni

sürü psikolojisi bu olsa gerek

Yanginlar böyle cikiyor demekki ALLAH esirgesin
ay evet allah korusun allahtan tek agda yapamaya calisan kadin evi yakiyodu diye kaldi bide yangin ciksa allah korusun tum aoartamana yayilirdii iste ozamanki akil bakma cok korktum dikkatsizlik sirf rezillikle kaldi

arabanın peşinden koşmalarına çok güldüm
bizimde ablamla böyle bi anımız var,sen yazınca o geldi aklıma
bi yere gidiyoruz,adreside bilmiyoruz
eniştemin kulakları pek duymaz ablamda arabanın camını açıp
bi adama adres sormuştu,ablamın kafa dışarda tabi
eniştemde herzamanki gibi,konuşma tamamlandı zannedip bastı gaza
tabi adam daha sözünü bitirmedi,adam da gayri ihtiyari arabanın peşinden koşmaya başladı
hala adres anlatıyor,ablamın kafada hala dışarda tabi
şuanda bile gülüyorum ...

ayyyy senin olayda benimki gibi olmus 15 yasindayken komsunun ogluna nasil hayranim birgun kiz arkadasima anlattim sonra birlikde cocugun ev numarasina ulasdik arkadasima dedimki canim sen ara ben hic beceremem telde konusmayi senin cene kuvvetli ne olur falan sor bakalim kiz arkadasi falan varmi neyse arkadas kabul etti bir aksam aradik arkadasim bir konusdu bir konusdu ben heyecanla bekliyorum arkadas teli kapatti ben hemencik sordum eeee ne oldu sevgilisi falan varmismi yooooo o zaten evli nasil yani 17 yasindaki cocuk evlimi yani yooookkk kizim o degil ben iki saattir babasiyla konusdum niye dedim kizim ilkin babasindan basliyacaz sonra ogluna baliklama gecicez 1. kozumuz baba cakdimmi niyyyyyyyy vallahi bir halt anlamadim anladiysam arap olayim dedim kizim bende anlamadim zaten aklimca plan yapiyorum kizzzzz baslamadan bitir sen bu isi cocugun babasinda is yok baliklama atladi benim ask mesk laflarina armut dibine duser bak soyleyim dedibenim ask baslamadan bitmis olduuuuuuuuu

ay gözümde canlandırdım çok iyimiş

Okulda merdivenlerden çıkarken arkadaşımla hoşlandıgım çocuktan konuşuyoruz kolkola girmiş vaziyette normalde benim arkadaşım benden baya bi kısa Allah Allah arkadaşımın sesi uzaktan geliyor koluda uzamışmı ne kafamı bi kaldırdım hoşlandıgım çocuk resmen çocuga ilanı aşk ettim arkamda da arkadaşım bize bakıp kıs kıs gülüyor ben hemen kolunu bırakıp topukladım

adgahsh ay süpersiniz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…