- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
ayyyy bitane daha aklima geldi anlatayim bari nisanliyken kpder aksamdan aradi yarin hanim kizimiza alis verise cikacagiz diye neyse gorumcemler kp annem esim gittik alis veris yapmaya sira geldi gecelik almaya tezgahdar kiz ne kadar dekolteli gecelik var cikardi kutusundan tek tek tanitim yapiyor ben saftirik bakip bakip bombayi patlattim hanim efendi bunlar ne kadar acik boyle bunlari kapalisi yokmu kizda ve ozamanlar nisanlim olan esim soklardaniye sen bunlari giyeceksin iste derdemez ikinci bombayi patlatti ehhh insaf yani elin adami namahrem yerlerimi ne diye gorsun deme ama sen dekoltesiz olanlardan ver dedim neyse zaten hicbiri begenmedim disari cikinca benim jeton dustu eve gelince ablam ve kardesimle yerlere yattik azicikda utanmisdim esim ne zannetti kim bilir hediye olarak 3 tane bogazli kazak almisti benim o hareketimden sonra
Bugün başımıza gelen bir olayı anlatayım nişanlımla.
Görümcemin 25 günlük minik bi kızı var.
Bugün öğlen nişanlımla onu sevmeye gittik...
Kucağıma aldım doğduğu günden beri benimde kokuma alışık olduğundan ablamdan sonra benim kucağımda sakinleşiyor bir tek.
Ablam dedi "Bizim kız buldu yumuşak yeri gıkı çıkmıyor uslu uslu duruyor."
Nişanlım ardından ilk bombayı patlattı;"Ben bile duruyorum orda abla!!!"
Ablamla bizim yüz şeklimiz
Tabi ben durur muyum alışmışsın 5 yaşına kadar annemi emmeye elbetteki orda sakinleşirsin bir tek
Laf ağızdan çıktı bi kere dönüşü de yok. Nişanlımla çift indiriminden yararlanıp magmaya jet hızıyla gidiverdik
Hepiniz harikasınız bayanlar emeğinize sağlık bir rezilliğimide ben anlatayım
Eşim normalde pek sevgililer günü vs kutlamaz adamın beynini yiye yiye en sonunda dediğimi yaptırdım....eşim sevgililer gününde çiçek yaptırmış ve çok güzel bir hediye almış bende tabiki elime kırk yılda bir geçen bu fırsatı ölümsüzleştirmek için eşime fotomu çek diye ısrar ediyorumadamcağız işten gelmiş bense hemen hemen diyorum.....neyse eline benim telefonu tutuşturdum pozumu aldım çekmesini bekliyorum bir yandan da ağzımı kıpırdatmadan çekseneeeeeeeeee diyorum ama adamda çıt yok öyle duruyor tlf elinde tabiki ben manzarayı çaktım efendi videoya çekiyormuş beni bende anladım ve elinden tlfyi almaya çalışırken eşim elini buzdolabına çaktı ve elim koptu diye bağırmaya başladı bende koptuysa ben dikerim diyeceğime sen merak etme hayatım ben s...kerim dedim ve eşim aynen bu halde ayrıca tlf video çekmeye devam ediyormuş eee eşim bundan sonra dururmu videoyu izleyip izleyip rezil etmeye başladı beni gıcık şey nolcek
Kafam bu aralar çok dolu finaldi bütüydü haliyle bendeki dil sürçmelerinin haddi hesabı kalmadı.
- Aşkım beni sevelim ( Benimle ilgilen )
- Aşkım bize kahve yap ( sadece kendimi kastederek çoğul konuşmam galiba delirdiğimin işareti )
- koşa koşanın asidi gitmiş ( coco cola yı nasıl böyle çevirebildim hayret )
- dışarıdan mahmacun mu söylesek
Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama daha çok var eminim :)
çok hoşsunuzsevgiliniz bu duruma nasıl tepki veriyor :))
Alıştı garibim ne yapsın deli diyor bana
gözümden yaş geldiiii gülerkeenbir gün aynı konudan patlıcaz diye korkuyorumm bende
Kafam bu aralar çok dolu finaldi bütüydü haliyle bendeki dil sürçmelerinin haddi hesabı kalmadı.
- Aşkım beni sevelim ( Benimle ilgilen )
- Aşkım bize kahve yap ( sadece kendimi kastederek çoğul konuşmam galiba delirdiğimin işareti )
- koşa koşanın asidi gitmiş ( coco cola yı nasıl böyle çevirebildim hayret )
- dışarıdan mahmacun mu söylesek
Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama daha çok var eminim :)
Benimkiler bitti sanırım,bi tane de eşimin rezilliğini anlatayım hem de ne rezillik
Eşim bankacı,geleni gideni eksik olmayan çokça kalabalık bi şubede çalışıyo.
Bi akşam eve gelmiş kapıda ayakkabıları çözmeye çalışıyo sana bişey anlatçam deyip gülüyo.Ne oldu diyorum dur içeri geleyim,kapıda olmaz diyo.
Neyse içeri girdi.Ben meraktan çatlicam anlat anlat diye zıpzıp zıplıyorum.
İçeri girdi kahkahalarla anlatmaya başladı.Müşterinin biri gelmiş,bozuk parasını yere düşürmüş.
Eşim alayım derken eğilince caaaaaarrrttt diye pantolon patlamış.Müşteriye demiş ki "senin 10 kuruş yüzünden kaç liralık pantolonu patlattım"
Sonra önemli bişey olmadığını düşünüp şubede gezinirken güvenlikçi kıkır kıkır gülmeye başlıyo.
Eşim durumun vahimliğini anlayınca arkadaşından askıdaki ceketini isteyip beline bağlıyo
Şopar bankacı bütün gün şubede tarık mengüç gibi dolaşıyo
Şube eve çok uzak değildi,o gün biraz yürüyüş olsun diye de arabayı evde bırakmış akıllı yürüyerek gitmiş.
Dönüşte eve kadar yırtık yırtık yürümüş tabi.Bütün mahalleye k.çımı göstere göstere geldim diyo bide
Biz tabi kırılıyoz gülmekten falan.
Ama asıl bombası sonra patlıyo,bunları anlattıktan sonra dedi ki "aşkım iyi ki içime beyaz don giymemişim,belli olmamıştır heralde"
Bakim dön arkanı dedim.Arkayı döndüğü gibi totoda bembeyaz üstü mavi çızıklı don meydanda
Ben o an yerlere yattım sen arkanı dön de bi bak dedim beyaz mı siyah mı
Ayna karşısında beyaz donu görünce ikimiz de yerde yuvarlandık