Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

yaa nasıl güldüğümü anlatamam,
gözümden yaş geldi.

allah mutluluğunuzu bozmasın.

daha sonra o manzarayı konuştunuz mu,
üzerine nasıl bir diyalog geçer merak ettim

Amin :KK34:

Konuştuk,
banyo diye odasına yanlışlıkla girmediğimi idea etti :KK52:

İçlik için açıklanacak bir şey yok soğuk bir şehirde okuyorduk,içlik zaten giyiyormuş
gitar da yatağının üstündeymiş,yerine kaldırırken girmişim odaya :KK1:

Son düzenleme:
bayadır okuyorum burayı, henüz bitiremedim..
en çok buradaki beğenilerim gitti diye üzüldüm. şimdi de beğenemiyorum :)
stresi alıyor gerçekten...

eşimle yeni çıkmaya başladık 2 hafta falan olmuştu ama hala belli bi mesafe vardı arkadaşları hepbirlikte bişeyler yapalım dediler bnde kabul ettim ben eşim arkdşı ve onun nişanlısı arkadsaşnın evine gittik hepbirlikte yemek yapıp eğlenicektik ilk önce oturduk biraz tv izliyoruz maç vardı onun skoruna bakıyo bizimkiler eşim birden mehmete ayhan napıyo dedi sanki bana demiş gibi atladım lafa ayyy ne hayvanı var burda köpek mi varrr hadi bi bakalım severiz biraz adı nee ? odada bi sessiz oldu ama ben hala anlamadım burda değilmi yoksa dedim ve eşim kulağıma sadece hayvan değil ayhan dedi :KK17: :KK17: :KK17: çok pis rezil olmuştum kıpkırmızı oldum gece boyunca doğru düzgün konuşmadım :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

Son düzenleme:
bu hafta sonu gelinlik için görüşmeye gittik anlaştık falan benim ölçülerimi alıyorlar emrede yanımızda ölçülerimi alıyorlar derken soyunmadım yanlış anlamayın bi triko hırka vardı üstümde bide ince bi kot neyse kadın benim ölçüleri alıyor yanındaki kıza yazsın diye söylüyo gögüs: 92 bel: 72 kalça: 90 neyse işimiz bitti çıktık benimki askım ölçülerini de öğrendik dedi bende hava atıyorum yaa gördün mü manken gibiyim diye tabi tabi gögüs sütyenle anca 92 olmuş demez mi ayy bi utandımmm :kk77: genede susmuyorum ama olsun kalçadan kurtarırım bende dedim :KK60: gerçekten de küçük yani ne hava atıyosam evlenince adam görmicek sanki :KK60:

Son düzenleme:
4 sene önce:KK14:
10.sınıftayım:KK14:Havam binbeşyüz:KK14:Birtaneyim tekim:KK14:
Benim exle kantinde oturmuş zıkkımlanıyoruz.
Okul eteğim de kısa o an eğilsem toto meydanda:KK23:
Regl olmuşum:KK14:Ama takan kim 4.gün zaten taşmaz havalarındayım:KK14:
Okulda da dikkat çeker eteğim gören az indir falan der:KK20:
Kantinden kalktım bir arkadaş eteğimi gösteriyo kaş göz yapıyo :21:Bende eteğimin kısalığına diyor sanıyorum:KK14::KK14:
Kantinde bağırıyorum haberim var canım ben öyle seviyorum:KK14:(ben kısa seviyorum demek niyetim:KK24:)
Eve geldim:18:
Aynaya geçişimle çığlık kıyamet,eteğim arkada taraf komple kırmızı:KK23::KK23:
Sanki arkası kırmızı önü lacivert öyle bir cümbüş olmuş,tüm gün öyle dolanmışım fin fin.
Üstüne kantinde bağırdım böyle seviyorum diye:KK14:
Ex'e kızmıştım neden uyarmadın diye,oda ama ben eteğin rengi o sanmıştım dedi:KK14:
Bi daha regl zamanlarımda etek giymedim:KK14::KK14:

4 sene önce:KK14:
10.sınıftayım:KK14:Havam binbeşyüz:KK14:Birtaneyim tekim:KK14:
Benim exle kantinde oturmuş zıkkımlanıyoruz.
Okul eteğim de kısa o an eğilsem toto meydanda:KK23:
Regl olmuşum:KK14:Ama takan kim 4.gün zaten taşmaz havalarındayım:KK14:
Okulda da dikkat çeker eteğim gören az indir falan der:KK20:
Kantinden kalktım bir arkadaş eteğimi gösteriyo kaş göz yapıyo :21:Bende eteğimin kısalığına diyor sanıyorum:KK14::KK14:
Kantinde bağırıyorum haberim var canım ben öyle seviyorum:KK14:(ben kısa seviyorum demek niyetim:KK24:)
Eve geldim:18:
Aynaya geçişimle çığlık kıyamet,eteğim arkada taraf komple kırmızı:KK23::KK23:
Sanki arkası kırmızı önü lacivert öyle bir cümbüş olmuş,tüm gün öyle dolanmışım fin fin.
Üstüne kantinde bağırdım böyle seviyorum diye:KK14:
Ex'e kızmıştım neden uyarmadın diye,oda ama ben eteğin rengi o sanmıştım dedi:KK14:
Bi daha regl zamanlarımda etek giymedim:KK14::KK14:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Kızlaaarr durun durun bi tane de ben anlatıcam :)

Yakın tarih, geçtiğimiz yaz... Nişanlımla izin günümüzde sıcaktan öyle bi bunalmışız ki denize gitmeye karar verdik. Çok açık tenli olduğum için güneş tepeden insin akşamüstü gidelim kızarmayalım diye tutturdum. Saat 5 civarı gittik Antalya Laradaki halk plajına. Her yer tıklım tıklım. Güneş'in batmasına yakın bi esinti çıktı hurra attık kendimizi denize. Tabi bu esinti beraberinde şiddetli dalgalarla savuruyo bizi sahile doğru. Derkeeennn şiddetli dalganın biri aldı beni hoooopp 3-4 takla attrıp dibe daldırdı kıyıya vurdurdu :KK70: Ben tabi ayağa kalkmak için cebelleşirken bi baktım karşıdan sevgilim el kol işaretiyle bişeyler söylemeye çalışıyo bana :) Neee dedim baktım üstümde açılan saçılan bi yerim yok. Burnunu gösterip duruyo iğrenircesine bi surat ifadesi ama gülüyo da...

Rabbimmm! Meğer o dalganın şiddetiyle öyle savrulmuşum ki kıyıya beynimde ne kadar sümük varsa hepsi dışarı fışkırmış.Yeşil yeşil iki burun deliğimden de aşşa doğru sallanmış. Rezaletti :KK70:

ister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....

allah iyiliğini versin ne güldüm ne güldümm :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Kızlaaarr durun durun bi tane de ben anlatıcam :)

Yakın tarih, geçtiğimiz yaz... Nişanlımla izin günümüzde sıcaktan öyle bi bunalmışız ki denize gitmeye karar verdik. Çok açık tenli olduğum için güneş tepeden insin akşamüstü gidelim kızarmayalım diye tutturdum. Saat 5 civarı gittik Antalya Laradaki halk plajına. Her yer tıklım tıklım. Güneş'in batmasına yakın bi esinti çıktı hurra attık kendimizi denize. Tabi bu esinti beraberinde şiddetli dalgalarla savuruyo bizi sahile doğru. Derkeeennn şiddetli dalganın biri aldı beni hoooopp 3-4 takla attrıp dibe daldırdı kıyıya vurdurdu :KK70: Ben tabi ayağa kalkmak için cebelleşirken bi baktım karşıdan sevgilim el kol işaretiyle bişeyler söylemeye çalışıyo bana :) Neee dedim baktım üstümde açılan saçılan bi yerim yok. Burnunu gösterip duruyo iğrenircesine bi surat ifadesi ama gülüyo da...

Rabbimmm! Meğer o dalganın şiddetiyle öyle savrulmuşum ki kıyıya beynimde ne kadar sümük varsa hepsi dışarı fışkırmış.Yeşil yeşil iki burun deliğimden de aşşa doğru sallanmış. Rezaletti :KK70:

Ayyyy çok güldümm sümüklüüüü :KK33::KK33::KK54:

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: pua
Kafam dalgın olunca çoğu zaman kelimeleri karıştırırım bazıları ;

Sevgilim : Canım arabayı ne alalım

Ben : MEBEVEEE diye bağırdım :KK53:

sevgilim de gülmekten öldü sağolsun BMW olmasın o diyor :KK5:

Başka birgün annemler ankaraya gitti demem gereken yerde ankaraya geldiler dedim. sanki ben ankaradayım da :KK30:

Oyun oynuyorduk A ile başlayan hayvan söylemem lazım; armut dedim.

Sevgilim güldü ben de çirkeflik yapıyorum hile yapıyorsun bulamadın dimi diye :)

Markette armut görünce aa bak ne tatlı hayvan diyo :KK14:

Başka bir rezilliğimiz ; yaklaşık 7-8 aydır bir telefon sapığım var ama sapık değil yaşlı bir amca şansa bakın ki hemşerim çıktı üstelik :KK53:

Sürekli arıyor beni yeğeni zannediyor. Yanlış aradınız dedikçe arıyor inatla.

Neyse bir gün yine aradı üst üste arayınca sinir oldum telefonu sevgilime verdim adamın ne dediğini anlamıyorum zaten.

Sevgilim amcayla 45 dakika muhabbet etti bildiğiniz :KK37::KK37:

kizlar benimle degil ama arkadasla ilgili yazayim gecenlerde tel susmak bilmeden msj geliyor bende banyoyu temizliyorum sonra bakdim arkadasimdan msj hadi ama aslan kocacim bir suruuuuu......... 18+icerikli msjlar en sonda yani askim ben 10 tane attim sen 2 tane askolsun bide baslatan sensin :KK14:allahim utanmasin diye birseyde yazamadim bakdim devam ediyor sitemli sitemli kocasinla kapismasin diye canim hatlari karistirdin herhalde gunesin altinda fazla kalmissin dedim iki haftadir arkadasdan ses seda yokkkkkkk:KK35:en utandigim ani anlatayim bikeresindede yeni evliyken esimle fazla gorusemiyorduk mesaili calisiyor ev kucucuk ablalari kocalari yegenler bide akrabalar falan esimde gel bu gece sinemaya gidelim dedi gorumceler bizde gelelim diye bir israr bizde kabul ettik gittik esim maksadi film izlemek olmadigini orda anladim hemde gorumcemin tekine abla sen kalk ordan obur tarafa otur demesinden sonra adam karanlikda opmeye basladi derken biz zaten karanlik kimse gormuyor diye bir basladik opusmeye anam isiklar acilmis film ara vermis millet bize aynen boyle bakiyor:KK53::KK53:ben utancimdan:KK17:esimden ne utanmasi ne var niye bakiyorsunuz ayip birseymi yapiyoruz karim o benim dedi :KK19:ablasinin tekide oglum sizin yatak odaniz yokmu derdemez var olmasina varda sizden firsat yok dedi ne utanmistim:KK17:ikinciside esim yeni evlendigimizde ben cok severim yesilliklerle suslu yemekleri ve et yemeklerini dedi bende ona hava aticam ya bir halt bildigimde yok ilk yaptigim yemek balikdir bir guzel firina atip pisiren cikardikdan sonra hayvancazin gozlerini maydanozla susleyen tek kadin bendirim herhalde :KK53:oda yetmezmis gibi askim bu yemegi es gecip ikinci yemeye gecelim diyen kociskom ikinci sokla yeniden sarsildi ikinci yemek kizarmis tavuk 3. yemek ne hayatim ama dur sen deme ben soyleyim dedi oda dana etimi derdemez ahhh ahhhhh nerden bildin vallahi cin gibi adamsin demistim askim evde katliammi yaptin bu ne et rezaleti demisti :KK17:sonrada kahkaha atmisdi halen daha takilir 3 tane et cesidi bir arada yapmada ne yaparsan yap diye:KK14:

Kafam dalgın olunca çoğu zaman kelimeleri karıştırırım bazıları ;

Sevgilim : Canım arabayı ne alalım

Ben : MEBEVEEE diye bağırdım :KK53:

sevgilim de gülmekten öldü sağolsun BMW olmasın o diyor :KK5:

Başka birgün annemler ankaraya gitti demem gereken yerde ankaraya geldiler dedim. sanki ben ankaradayım da :KK30:

Oyun oynuyorduk A ile başlayan hayvan söylemem lazım; armut dedim.

Sevgilim güldü ben de çirkeflik yapıyorum hile yapıyorsun bulamadın dimi diye :)

Markette armut görünce aa bak ne tatlı hayvan diyo :KK14:

Başka bir rezilliğimiz ; yaklaşık 7-8 aydır bir telefon sapığım var ama sapık değil yaşlı bir amca şansa bakın ki hemşerim çıktı üstelik :KK53:

Sürekli arıyor beni yeğeni zannediyor. Yanlış aradınız dedikçe arıyor inatla.

Neyse bir gün yine aradı üst üste arayınca sinir oldum telefonu sevgilime verdim adamın ne dediğini anlamıyorum zaten.

Sevgilim amcayla 45 dakika muhabbet etti bildiğiniz :KK37::KK37:
muhabbet mi :KK60::KK60::KK60::KK60:ne konuştular o kadar:KK60::KK60:

kizlar benimle degil ama arkadasla ilgili yazayim gecenlerde tel susmak bilmeden msj geliyor bende banyoyu temizliyorum sonra bakdim arkadasimdan msj hadi ama aslan kocacim bir suruuuuu......... 18+icerikli msjlar en sonda yani askim ben 10 tane attim sen 2 tane askolsun bide baslatan sensin :KK14:allahim utanmasin diye birseyde yazamadim bakdim devam ediyor sitemli sitemli kocasinla kapismasin diye canim hatlari karistirdin herhalde gunesin altinda fazla kalmissin dedim iki haftadir arkadasdan ses seda yokkkkkkk:KK35:en utandigim ani anlatayim bikeresindede yeni evliyken esimle fazla gorusemiyorduk mesaili calisiyor ev kucucuk ablalari kocalari yegenler bide akrabalar falan esimde gel bu gece sinemaya gidelim dedi gorumceler bizde gelelim diye bir israr bizde kabul ettik gittik esim maksadi film izlemek olmadigini orda anladim hemde gorumcemin tekine abla sen kalk ordan obur tarafa otur demesinden sonra adam karanlikda opmeye basladi derken biz zaten karanlik kimse gormuyor diye bir basladik opusmeye anam isiklar acilmis film ara vermis millet bize aynen boyle bakiyor:KK53::KK53:ben utancimdan:KK17:esimden ne utanmasi ne var niye bakiyorsunuz ayip birseymi yapiyoruz karim o benim dedi :KK19:ablasinin tekide oglum sizin yatak odaniz yokmu derdemez var olmasina varda sizden firsat yok dedi ne utanmistim:KK17:ikinciside esim yeni evlendigimizde ben cok severim yesilliklerle suslu yemekleri ve et yemeklerini dedi bende ona hava aticam ya bir halt bildigimde yok ilk yaptigim yemek balikdir bir guzel firina atip pisiren cikardikdan sonra hayvancazin gozlerini maydanozla susleyen tek kadin bendirim herhalde :KK53:oda yetmezmis gibi askim bu yemegi es gecip ikinci yemeye gecelim diyen kociskom ikinci sokla yeniden sarsildi ikinci yemek kizarmis tavuk 3. yemek ne hayatim ama dur sen deme ben soyleyim dedi oda dana etimi derdemez ahhh ahhhhh nerden bildin vallahi cin gibi adamsin demistim askim evde katliammi yaptin bu ne et rezaleti demisti :KK17:sonrada kahkaha atmisdi halen daha takilir 3 tane et cesidi bir arada yapmada ne yaparsan yap diye:KK14:
ahaha balığın gözlerini yeşillikle mi süslediniz:KK60::KK60::KK60::KK60:ay çok güldümmm:KK60::KK60::KK60::KK60:

Bugün başımıza gelen bir olayı anlatayım nişanlımla.
Görümcemin 25 günlük minik bi kızı var.
Bugün öğlen nişanlımla onu sevmeye gittik...
Kucağıma aldım doğduğu günden beri benimde kokuma alışık olduğundan ablamdan sonra benim kucağımda sakinleşiyor bir tek.
Ablam dedi "Bizim kız buldu yumuşak yeri gıkı çıkmıyor uslu uslu duruyor."
Nişanlım ardından ilk bombayı patlattı;"Ben bile duruyorum orda abla!!!"
Ablamla bizim yüz şeklimiz :KK53:
Tabi ben durur muyum alışmışsın 5 yaşına kadar annemi emmeye elbetteki orda sakinleşirsin bir tek :KK53:
Laf ağızdan çıktı bi kere dönüşü de yok. Nişanlımla çift indiriminden yararlanıp magmaya jet hızıyla gidiverdik :KK53: :KK60:

su perisi cok gulmussun madem bi tane daha anlatayim gecen yaz kizlarla havuzda bulasacagiz neyse esim bizi birakdi havuza gitti birkac saat sonra askim x ablada bizle gelecek esi aradi isi cikmis benden rica etti hazirlanin kapinin onunde bekleyin 10 dkya ordayim dedi neyse esim beni havuza birakdiginda altinda kisa sort ustundede askili t shirt vardi ve sakalliydi neyse cikdik bekliyoruz birisi bize dogru yaklasdi jeans ve spor gomlekli sakalsiz bol parfumlu cilt bakimi yapilmis gunes gozluklu ilk kucuk kizimizin sacini elledi ablada dediki kiz dikkat et adam senin kucugu seviyor hiiii sorma abla gozum onda dedim sonra naber pasa dedi x ablanin ogluna ablada kiz bu ses hic yabanci gelmiyor sanki biryerlerden hatirliyorum dedi bende dedimki:KK17:sanki kocisimin sesine benziyor heee ablada o olmasin kizzzz dedi yok daha neler dedim 13 yillik kocami tanimiyormuyum ben abla dedim:KK52:cocuklardan biri yola firlayinca abla kostu jeansli adam yanima yaklasip fistik kamyonmu bekliyon derdemez cantayi kafasina gecirdim seni ben ne yaparim burda biliyonmu dedim esim soklarda:KK53:gozluklerini cikarinca bakdim canli anli benim 13 yillik kocammmmmm:KK52::KK52:yaaa askos tanimamis gibi yapiyorum sende bozdun heee ablayi kandiriyorum dedim :KK53:ama kimsecikler yemedi mecbur itiraf ettim :KK25:arabanin icinde gulmekden yarildilar :KK17:

X