yaa nasıl güldüğümü anlatamam,
gözümden yaş geldi.
allah mutluluğunuzu bozmasın.
daha sonra o manzarayı konuştunuz mu,
üzerine nasıl bir diyalog geçer merak ettim
4 sene önce
10.sınıftayımHavam binbeşyüz Birtaneyim tekim
Benim exle kantinde oturmuş zıkkımlanıyoruz.
Okul eteğim de kısa o an eğilsem toto meydanda
Regl olmuşumAma takan kim 4.gün zaten taşmaz havalarındayım
Okulda da dikkat çeker eteğim gören az indir falan der
Kantinden kalktım bir arkadaş eteğimi gösteriyo kaş göz yapıyoBende eteğimin kısalığına diyor sanıyorum
Kantinde bağırıyorum haberim var canım ben öyle seviyorum(ben kısa seviyorum demek niyetim )
Eve geldim:18:
Aynaya geçişimle çığlık kıyamet,eteğim arkada taraf komple kırmızı
Sanki arkası kırmızı önü lacivert öyle bir cümbüş olmuş,tüm gün öyle dolanmışım fin fin.
Üstüne kantinde bağırdım böyle seviyorum diye
Ex'e kızmıştım neden uyarmadın diye,oda ama ben eteğin rengi o sanmıştım dedi
Bi daha regl zamanlarımda etek giymedim
ex
püüüh rezil seni
sevgilinde evlere şenlikmiş rengi o sandım diyor
ister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....
Kızlaaarr durun durun bi tane de ben anlatıcam :)
Yakın tarih, geçtiğimiz yaz... Nişanlımla izin günümüzde sıcaktan öyle bi bunalmışız ki denize gitmeye karar verdik. Çok açık tenli olduğum için güneş tepeden insin akşamüstü gidelim kızarmayalım diye tutturdum. Saat 5 civarı gittik Antalya Laradaki halk plajına. Her yer tıklım tıklım. Güneş'in batmasına yakın bi esinti çıktı hurra attık kendimizi denize. Tabi bu esinti beraberinde şiddetli dalgalarla savuruyo bizi sahile doğru. Derkeeennn şiddetli dalganın biri aldı beni hoooopp 3-4 takla attrıp dibe daldırdı kıyıya vurdurduBen tabi ayağa kalkmak için cebelleşirken bi baktım karşıdan sevgilim el kol işaretiyle bişeyler söylemeye çalışıyo bana :) Neee dedim baktım üstümde açılan saçılan bi yerim yok. Burnunu gösterip duruyo iğrenircesine bi surat ifadesi ama gülüyo da...
Rabbimmm! Meğer o dalganın şiddetiyle öyle savrulmuşum ki kıyıya beynimde ne kadar sümük varsa hepsi dışarı fışkırmış.Yeşil yeşil iki burun deliğimden de aşşa doğru sallanmış. Rezaletti
muhabbet miKafam dalgın olunca çoğu zaman kelimeleri karıştırırım bazıları ;
Sevgilim : Canım arabayı ne alalım
Ben : MEBEVEEE diye bağırdım
sevgilim de gülmekten öldü sağolsun BMW olmasın o diyor
Başka birgün annemler ankaraya gitti demem gereken yerde ankaraya geldiler dedim. sanki ben ankaradayım da
Oyun oynuyorduk A ile başlayan hayvan söylemem lazım; armut dedim.
Sevgilim güldü ben de çirkeflik yapıyorum hile yapıyorsun bulamadın dimi diye :)
Markette armut görünce aa bak ne tatlı hayvan diyo
Başka bir rezilliğimiz ; yaklaşık 7-8 aydır bir telefon sapığım var ama sapık değil yaşlı bir amca şansa bakın ki hemşerim çıktı üstelik
Sürekli arıyor beni yeğeni zannediyor. Yanlış aradınız dedikçe arıyor inatla.
Neyse bir gün yine aradı üst üste arayınca sinir oldum telefonu sevgilime verdim adamın ne dediğini anlamıyorum zaten.
Sevgilim amcayla 45 dakika muhabbet etti bildiğiniz
ahaha balığın gözlerini yeşillikle mi süsledinizkizlar benimle degil ama arkadasla ilgili yazayim gecenlerde tel susmak bilmeden msj geliyor bende banyoyu temizliyorum sonra bakdim arkadasimdan msj hadi ama aslan kocacim bir suruuuuu......... 18+icerikli msjlar en sonda yani askim ben 10 tane attim sen 2 tane askolsun bide baslatan sensinallahim utanmasin diye birseyde yazamadim bakdim devam ediyor sitemli sitemli kocasinla kapismasin diye canim hatlari karistirdin herhalde gunesin altinda fazla kalmissin dedim iki haftadir arkadasdan ses seda yokkkkkkk en utandigim ani anlatayim bikeresindede yeni evliyken esimle fazla gorusemiyorduk mesaili calisiyor ev kucucuk ablalari kocalari yegenler bide akrabalar falan esimde gel bu gece sinemaya gidelim dedi gorumceler bizde gelelim diye bir israr bizde kabul ettik gittik esim maksadi film izlemek olmadigini orda anladim hemde gorumcemin tekine abla sen kalk ordan obur tarafa otur demesinden sonra adam karanlikda opmeye basladi derken biz zaten karanlik kimse gormuyor diye bir basladik opusmeye anam isiklar acilmis film ara vermis millet bize aynen boyle bakiyor ben utancimdan esimden ne utanmasi ne var niye bakiyorsunuz ayip birseymi yapiyoruz karim o benim dedi ablasinin tekide oglum sizin yatak odaniz yokmu derdemez var olmasina varda sizden firsat yok dedi ne utanmistim ikinciside esim yeni evlendigimizde ben cok severim yesilliklerle suslu yemekleri ve et yemeklerini dedi bende ona hava aticam ya bir halt bildigimde yok ilk yaptigim yemek balikdir bir guzel firina atip pisiren cikardikdan sonra hayvancazin gozlerini maydanozla susleyen tek kadin bendirim herhalde oda yetmezmis gibi askim bu yemegi es gecip ikinci yemeye gecelim diyen kociskom ikinci sokla yeniden sarsildi ikinci yemek kizarmis tavuk 3. yemek ne hayatim ama dur sen deme ben soyleyim dedi oda dana etimi derdemez ahhh ahhhhh nerden bildin vallahi cin gibi adamsin demistim askim evde katliammi yaptin bu ne et rezaleti demisti sonrada kahkaha atmisdi halen daha takilir 3 tane et cesidi bir arada yapmada ne yaparsan yap diye