ayyy bende geçenlerde rezil oldum ayın belli dönemlerinde hassasız ya o dönemdeyim
Bide çok safım yaa
sevgilim aradı...
ben=napıyosun
odun=sarıyerde yürüyorum
ben= ne sarıyeri yaa nasıl adamsın offf ben seni okulda bilirken sen kimlerle geziyosun.... tonlarca laf saydım bide nasıl ağlıyorum
adam telefonu kapatmış ben hala söyleniyorum
hemen resim ve mesaj
ahhh mutlu nefes almadan nasıl konuşuyosun aylardır anlamadım
adam benle dalga geçmiş benim semt olarak anladığım yer aslında duraklarda yerde olan sarı çizgi varya oymuş
suç bende mi onda mı
ooo anlat anlat bıtmez vallahı en komıgını anlatayım
çocugumun corbalarına et suyu koymak ıçın et hasladım ok olunca bu kalıpları varya onlara koydum tek tek kullANIrım dıye brgun annemlere gıttım esımde rakı almış ıçmış eve geldım buz kalıpları boş allah allah fılen dedım esıme buzlukta buz kalıpları doluydu naptın dedım rakı ıçtım demezmı şok oldum.sen naptın ya onlar et suyuydu dedım esım dırek lavobaya koştu.rakıyla ıyı vıtamın aldı
Şöyle bir diyalog...
-Beni bu aralar ihmal ediyosun çok çalışıyosun
-Just beni suçlamaktan vazgeçsen
-Suçlamadım duygularımı açıyorum
-Duygu mutlu yıllar diye başlar senin yaptığına bak.
diyen bir eş ve ardından banyoya girmesi.
Benim 5 saniye kadar düşünüp kafamda uyanan "DUYGU KİM BE" sloganlı cazgırane hırçınvari fikirler ve var gücümle kapıyı yumruklamam ağlamam "Duygu kim, kim o duygu, söyleyeceksin bana bu kadar zalim misin sen" diye bağırıp çağırmam kayınvalidemin şu şekil bakışlarıeşimin banyodan çıkışı ve "Pes onu oraya nasıl bağladın" deyip kahkahalara boğulması
evliliğin ilk ayları.yeni eve ve yatağa henüz alışılmamış.ne uyur ne uyanık halde yatakta debeleniyorum.eşim fosur fosur uyuyor.birden küt diye ses geldi dolabın içinden.ben giysidolabı tarafında yattığım için boş boş dolaba bakıp anlamaya çalışıyorum.birden eşim Allaaaahhh Allahhh Alllahhh diye bağırmaya ve beni çevire çevire yuvarlamaya başladı yatakta. Adam delirdi diye korkudan ses çıkaramıyorumda.bu bir dk.sürdü.sonrasında bağırmak istiyorum ama sesim çıkmıyor sanki.birden ağlamaya başladık ikimizde.sonra altımıza edene kadar güldük.meğer o an rüya görüyor.kaza oluyor küt diye çarpıştık diyo.(bu nokta dolaptaki askılığın ağırlıktan düşmesi )elimi attığım yerden ceset çıkıyodu diyo.(burası benim evrilip çevrildiğim kısmı oluyo galiba).sonrasındaki yorumu benim bu korkudan sonra dahada çocuğum olmaz....çok gülmüştük hala hatırlar güleriz. NOT:TEDAVİYLE ÇOCUĞUMUZ OLDU.
doğum sonrası ikizlerden dolayı uzun süre annemde kalmak zorundaydık..o ara kocamı bir istanbul aşkı sardı anlatamam.istanbulla ilgili ne varsa okuyo izliyo.benimde hormonlar tavan yapmış herşeyden kuşkulanıyorum.neyse uzatmayayım bir gün kendi evime bazı ihtiyaçlarımı almak için geldim.fırsattan istifade evi kontrol ediyorum.salonda bir kitap ismini okudukça şok geçiriyorum.aman Allahım şimdide istanbulun yollularını okumaya başlamış.
bir hışım aradım onu terbiyesizsin sennnn.evde bulduğum ne öyle.
ne buldun mercan
utanmadan soruyo bide.
kızım delirdin mi hasta etme adamı ne var evde
sen bilirsin bilir.aderesleride varmı
neyin mercaaaannnnnn
yolluların.
sen nediyosun ya kim yollu neyin yollusu.salağa yatma o kitap ne o kitap.
kapat mercan telefonu.al kitabı eline adam gibi bak.narkozlu beyin.
kitabı elime aldım ve kitabın adı istanbulun yalılarıydı.
kendi kendime hala ama yolluları yazıyordu diye söyleniyordum. velhasıl doğum sonrası zor arkadaşşşş.
Uzun zamandır yazmıyordum. Bi tanecik yazayım bari
Nişanlımın uykusu geldiği zaman saçmalar...
Geçen gece konuşuyoruz. Benimde çenem düşmüş anlattıkça anlatıyorum.
Garibim zaten tümgün canı çıkmış çalışmaktan bir de benim çenemi çekiyor gece gece
Tam konunun en heyecanlı yerinde "Tut,tut,aşkım tutsanaaaa" diye bi çığlık geldi nişanlımdan.
Ben de o anlık refleksle gecenin bi körü ellerim havada bişeyleri tutmaya çalışıyorum.
Kendime geldikten sonra "Neyi tutcam be ne diyosun sen yine" diye çocuğa çemkiredurayım
Nişanlım: "Kızım köpekler kovalıyordu seni balkondan ip salladım ki tutta seni çekip kurtarayım diye.Aman be sana da insanlık yaramaz zaten!!!" deyip çat diye telefonu yüzüme kapadı.
Şaşkın şaşkın elimde telefon yatakta kalıveren ben,
Sabah dediği hiç bir şeyi hatırlamayan o...
Evlilik hayatımızdan korkuyorum Allahhhıııımmm :18:
benimde var bi tane bomba etkisinde ama yazamam benim kadar safı olmadığı için başka yaşayan olmamıştır maazallah denk gelir okur filan
Ayy karın kaslarım ağrıdı gülmekten. Bir tanede ben anlatıyım. Annemle rezil olmuştuk.
Annemin işten çıkma saatinde buluştuk çarşıda biraz işimiz var. At dişli lakabını taktığım dayısı yolda karşımızdan geliyor okadar çok konuşuyor ki adam dişlerini de yeni yaptırmış gülüyorda gülüyor,bildiğin antibiyotik tableti gibi kocaman ve beyaz, ahaaa senin at dişli geliyor dememle annem kahkaha atmaya başladı susmuyor hemen bi markete attık kendimizi başladı gülerken senfoni ile eşlik etmeye zartt zurtt marketten çıkamıyor en ücra köşesini arıyoruz sonunda annem altına çiş yaptı rezalet diz boyu hala gülüyordu mutlu son kardeşim bizi almaya geldi ve ıslak ıslak annem önde,ben arkada çıktık marketten.
ayyy en korktuğum şeyy
Kim kime rezil oldu anlatayım siz söyleyin
Eşimle üni.deyken tanıştık ve daha ilk günlerimiz denebilir,
birbimize karşı mesafeliyiz,daha doğrusu ben çok çekingenim
Bir gün ev arkadaşlarımla beni evlerine yemeğe davet etti,evlerine ilk gidişim..
Yemekten sonra bu kayboldu ben de ellerimi yıkayayım dedim,ev arkadaşına banyoyu sordum
tarif etti,
ben de yan yana duran kapılardan (ki her ikisi de aynıydı,banyo kapısı olduğunu belirtecek bir farklılık yoktu)
diğerini açtım,
TATAAAAAMM
benim geniş omuzlu,fit sevgilim meğersem bildiğin dedem işi içlik giyiyormuş..
Manzara müthişti,üstte kırık beyaz yün bluz mu ne altında,Arap Kadri'nin donu gibi ağı dizine kadar sarkmış,
binlerce sıfat yakıştırabileceğim ama gördüğüm manzarAYI tarif etmeye kelimeler bulamayacağım muhteşem bir yünden uzun bir
içlik...
Daha duuuur,o içliğin üstüne dizine doğru çekilmiş baklava desenli füme çoraplar...
ayağında parmak arası lacivert plaj terliği gibi tipsiz bişey..
elinde gitar,çalmıyor sadece tutuyor...
Haydi sevgili kk hatunları siz senkronize edin bu manzarayı...
Kapıyı açmamla,donmam(manzara seyirlik çünkü) ve olayı idrak edip,burası banyo değil,3-5 gün önce çıkmaya
başladığım sevgilimin odası ve ONUN EV HALİ duygusundan sıyrılmam ama görüntüyü de hafızama kazımam bir oldu...
Hemen oradan koşarak uzaklaşmak istedim
Utançtan ölebilirdim evet...
ama ''bu manzaraya rağmen bu adama aşığım lan ben halaa,vay anasını'' diyordum içimden...
ve bu benim için çok daha garipti...
Sonra kendisi yarım saat kadar insan ırkına karışamadı,
biz çaylarımızı içiyoruz falan,
olaydan bihaber diğerleri,''e hadiiii gelsene napıyorsun'' diye seslense de
bir kaç kez ''ya taaam geliyorum'' dese de,yarım saat sonra cesaretini toplayıp
aşırı özgüven, '' yooo noldu ki,ne donu,hangi arap kadri'' edasıylan yanımıza geldi....
ve sonra evlendik
Bugün sorarsan...
- Ben o odaya onun soyunduğunu bildiğim ve onun muhteşem vücuuuyyydunu görmek için girmişim..
ben de az değilmişim...
Yersen