Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

sarıyer suç onda kim olsa senin gibi anlardııı

geçen gün mağzadan bir tane leopar gmlek beğendim mankenin üstünde...

normalde leopar ilgimi çekmez ama ne olduysa girdim içeri ...

askıdaki gömleğe baktım ....basit bildiğimiz gömlek

sonra dedim gidip bir daha mankenin üzerinde bakiyim dedim (gömlek elimde,manken dışarda) :)

dışarıya adım atmamla alarmın çalması bir oldu tabiiii:)

allahım bende bir panik bir panik yanlış anlayacaklar diye ...

sahibi amca güldü bende güldüm vee napim gömleği alayım bari dedim :)

alarmları öttürdüm vardır bir hikmeti diye düşündüm :)

yaaa nasıl anlamamış rakının rengi falan bulanır ıyyyy

Bu sabah rezil oldum 6.30 da
Sabah odunum aradı o saatte kötü rüya görmüş de sesimi duymak istemiş:18:
Odun=alo
ben=hıı
Odun= kötü şeyler gördümde sesini duyymak istedim
ben=hmm
Odun=napıyosun
Ben=Hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum
Odun=
Ben=
Akşam oldu bıkmadan arıyo ısrarla o şarkıyı dinletiyor

bundan 5 yıl öncesi
9.sınıf öğrencisiyim.
çıktım çarşıya kendime çizme alıcam
bulamadım
sonra babamın yanında çalışan sekreter var,onu aradım gel seçelim senin zevkin güzel diyeo zaman 13 yaşındayım
geldi girdik bi dükkana sivri burun azcık topuklu bişi beğendi nasıl ballandırıyor ama
adamda övdü övdü ayağıma zorla giydirdi yürüttü,bi övdü of sanırsınız dünya güzeliyim
o özgüven patlamasıyla aldım o lanet ayakkabıyı
eve geldim annem;
bu neeeeeeee
bende çok begendin dimi falan diyorumgötür bu benim yaşıma göre dedi yok dedim begendim asla çok begendiler,yolda yürürken herkes bakıyo bana asla götürmem(e salak ben de 13 yaşındaki minnağın ayagında bende onu görsem vah zavallım diye bakarım)
sonraki gün okula gittim
allahım ne alay ama okul yerlerde gülüyofeci alay ettilerevet geldim bıçakladım çizmeyiçok fena rezil olmuştum,hala hatırlarım yüzüm kızarır

Ay unutmuşum ek olarak da birsürü tehdit ettim

kendimi atarım, senin yüzünden ölürüm bunla yaşayamam ben, nasıl yaparsın, dayanamıcam, çık yoksa kendimi öldürücem vs vs

Ne zamandır okuyordum şimdi de paylaşıma geçeyim dedim bende rezilik tuhaflık bilimum fantastik olay ve fantastik olay çok arkadaşlar Ara ara yazıcam bugünki dünden bir kare dün üniversiteye gittim dershanede derse de giriyor hocalar neyse dershanedeki öğrenciler bizim hocaları beğenmedi filan sıkıntı oldu bende kötü hissettim kendimi hocaya karşı yanlış anlamada olmuş arada tüm gün o moralle ve sinirle derslere girdim arkadaşla dönüyoruz hem benim siniri almaya çalışıyor o arada konu telefon faturasına geldi fatura kesiminden 5 gün sonra yatırılıyormuş fatura bana söyledi allah allah nasıl olur derken müşteri hizmetlerini aradı ses kaydı söylüyor bir şeyler bende sinirler zaten bozuk kafa mı kalmış ses kaydına hıııı eveet anladım tepkisi veriyorum arkadaş tabi bana bakıp cevapta veriyor mu bari dedi tabi benim jeton düştü telefonu ses kaydı bitmeden verdim sonrada dolmuşta bastık kahkahayı kıza rezilliğime yanayım dolmuşa rezilliğime mi bilemedim

kahkaha ata ata güldüm Allah bağışlasın ikizlerinizi

"narkozlu beyin" süper olmuş mutluluğunuz daim olsun inş

çoğunluk gibi benim de favori topiğim, devam kızlar

Son düzenleme:

ya bu gece koptum gittim dağıldım ben Allahtan yalnız gece nöbetindeyim de kahkahalarımı kimse duymuyo
çok şirinsiniz ki siz ama

benimde var bi tane bomba etkisinde ama yazamam benim kadar safı olmadığı için başka yaşayan olmamıştır maazallah denk gelir okur filan

harika bir topik ya.. bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. sıkıldıkça açıp açıp okuyorum. açandan Allah razı olsun..

Ayy karın kaslarım ağrıdı gülmekten. Bir tanede ben anlatıyım. Annemle rezil olmuştuk.
Annemin işten çıkma saatinde buluştuk çarşıda biraz işimiz var. At dişli lakabını taktığım dayısı yolda karşımızdan geliyor okadar çok konuşuyor ki adam dişlerini de yeni yaptırmış gülüyorda gülüyor,bildiğin antibiyotik tableti gibi kocaman ve beyaz, ahaaa senin at dişli geliyor dememle annem kahkaha atmaya başladı susmuyor hemen bi markete attık kendimizi başladı gülerken senfoni ile eşlik etmeye zartt zurtt marketten çıkamıyor en ücra köşesini arıyoruz sonunda annem altına çiş yaptı rezalet diz boyu hala gülüyordu mutlu son kardeşim bizi almaya geldi ve ıslak ıslak annem önde,ben arkada çıktık marketten.

ayyy en korktuğum şeyy

Taze taze olan rezilliğimi anlatıyorum. Telefonda line indirdik abimle ailecek telden görüntülü konuşma yapalım diye. Neyse efendim bildirim geliyor bir haftadır abimin ismiyle wireless bağlantısı kuruldu diye bende abime çemkiriyorum bak bak gene girmiş filan kimle konuşuyorsun hadi hadi söyle yada telefonuma mı girmeye çalışıyorsun net üzerinden yoksa mesajlarıma mı bakmaya çalışıyorsun gibi paranoyakça cümleler kuruyorum... Az evvel gene oldu yazdım sonra benim jeton düştü abime de dedim jeton düştü diye oda olayı anladı tabi ve olay şuydu bildirimin abimle alakası yoktu bizim wirelesin ismini ilk alındığında abim kendi ismi ile soyismini koymuştu benim bağlantı kopunca bildirim geliyormuş meğersem magmalara doğru yürüyorum hepinize sevgilerler abim bir güzel dalga geçiyor eminimki önümüzdeki 10 yılda devam edecek...

merhaba gece gece yarıldım gülmekten Allahta sizi güldürsün bende rezillik klasörümden bi seçim yapıp anlatmak istedim 3 yıl önce lise sona gidiyordum okuldan en yakın arkadaşımla birlikte okuldan kaçıp bişeyler yapalım dedik ve okulu kırdık kış günü sokaklarda dolaştık bi kafeye oturup kahvaltı yaptık ve artık yapçak birşey bulamadıktan sonra evlere dönelim sabahçıyız hergün erken kalkıyoruz uyuruz dedik biraz daha oturduk ama kahkahalar havalarda uçuyo arkadaşımın ismi zeynep. okuduğumuz lise kasabadaydı ve ben köyde oturuyodum. kafeden çıktık zeynep beni garaja ırakıp ordan eve gidecekti garaja gidene kadar sürekli güldük garaja varınca wc ye dogru ilerledik ana bide ne görelim tadilatta kapalı zeyneple bunun üzerine dahada kahkaha atmaya başladık garajda çogu insan babamı beni tanırlar acayip derecede çişim geldi
:zeynep sus artık bak dedikçe zeyneple bakışmalarımız dahi güldürüyo bizim köyün otobüslerine yaklaştım daha kalmasına 45 dak vardı bacaklarımı çapraz yapıp bi kaçkere sıkıştırdım en sonunda dayanamayıp garajın ortayerine koyverdim botlarımın içi çiş doldu ben kıpkırmızı zeynep bi yandan yarıldı gülmekten kış günü romatizma çıkçaktı ben ağlamaya yakın bi suratla kahkahayı iyice kordım adım dahi atamıyordum otobsn kalma saati geldiğde herkese yer verdim kendim ayakta gittim millet diyo ooff ne koktu böle bende evett şöre seslendim açsana abi camı boğulcam şimdi napıyonuz siz koskoca insanlar diye bideçıkıştım :) eve vardığımda annem komşuya gitmiş evde kimse yok utancımdan kapının önünden ayrılmadım bihada garaja gitmedim yolda hep otobsü durdurup öle eve gelmeye başladım

yaa nasıl güldüğümü anlatamam,
gözümden yaş geldi.

allah mutluluğunuzu bozmasın.

daha sonra o manzarayı konuştunuz mu,
üzerine nasıl bir diyalog geçer merak ettim

bı haftasonu uyandım baktım elektrık yok neyse oturma odasına gırdım masanın uzerınde esımın cep tel. dikkatımı cektı şöyle bi kurcaladıktan sonra bıraktım masaya ama ısıgı sonmemıs bende kk. dayım esım pek hoslanmıyo neyse bırden uyudugunu sandıgım esım odaya bı daldı telın kurcalanmıs oldugunu anladı kı sordu ( ısıgı acık kalmıs ) kım baktı dıye bende bı yandan pc de kk yı kapatmaya calısırken esım gormesın dıye bı yandanda esmın sorusunu " elektrıkler gelmısmı dıye ben baktım" dedım dedım ama o an kafamdan kaynar sular dokuldu agzımdan cıkan lafa ınanamadım esım " elektrıklerın geldıgı telefondan mı anlasıyor artık dedı :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…