Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Allahım ya ne biçim güldüm peki eşin ne dedi canım

selaam sizlere tazecik rezilliğimi anlatmak için geldimm
ıkı gun once sabah bi rüya gördüm; çok sevdiğimiz bi yakınımızın vefatının yakın olduğunu söylüyolardı bana. sonra uyandım ama moralım bozuldu tabi. telefonu elime aldım ablam mesaj atmış aynı yakınımızdan bahsediyo vefatının yaklaştığını söylemiş öyle hissetmiş çok üzüldüm yazmış. ben tabi şok telefon elimde bakakaldım sonra başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya ablamı aradım rüyamda gördüm diyip duruyorum ama nası üzüldüm nası ağlıyorum o da başladı ağlamaya yanında da eniştem var ya durun abartmayın filan diyo ama kimin umrumda salak salak ağlaşıyos telefonda neyse kapattık o sırada sevgilim aradı ben tabi hala salya sümük noldu diyo ağlamaktan yarım yamalak anlatıyorum o da öğretmen ve okulda sesten pek bişi anlamıyo beni teselli edicek ya "senin zaten rüyaların çıkıyo bak ne güzel Allah rüyanda bunu da göstermiş" diyo ben daha çok ağlıyorum bu harika teselli karşısında. sonra annem geldi spordan benim yüzüm gözüm şiş annemede anlatıyorum mecburen sessizce dinliyo annem ve günümü özetleyen şu cümle dökülüyo dudaklarından : " ölmemiş ölüye ancak benim kızlarım ağlar" canım annem ya hemen teselli etti sustum bende tabi sevgilim tekrar aradı sonra sabah noldu anlamadım diye mecburen baştan sakince anlattım garibim gülsünmü ağlasınmı napim duygusalım işte böyle :26::26:

öy yerim ben seni ya
zaten senin sevgilinle olan diyalogların beni öldürüyor

bende bi rezilliğimi anlatıyım bu sefer nişanlıma rezil olmadım. pekte rezillik sayılmaz ama yinede yazıyım. nişanlımın kuzeninin düğünü vardı. kuaföre bıraktı beni sigara bırak dedim yok dedi bak bırakmazsan gider paket alırım dedim. bana sigara bırakıcak diye bekliyorum bu arada gittim elbiseyi giydim hala onu bekliyorum sigara getiricek diye. aradım ne oldu getirmedin dedim sen sigarayı bıraktın artık yok ben geldim zaten dedi. ben bi sinir oldum üstümde saks mavisi dantelli uzun elbise ayağımda converse saçlarım açık makyaj yaptırıcam diye gram makyaj yapmadım elimde elbiseyle alakasız siyah bi çanta. elbisenin eteğine basıpta düşmiyim diye eteklerini kaldırdım. indim büfeye tabi biraz utandım bütün millet bana bakıyo tipe bak diye. sonra büfeye girdim sigara aldım adamın bana bakışı içeri giren direk benim tipe bakıp

öy yerim ben seni ya
zaten senin sevgilinle olan diyalogların beni öldürüyor

beni bile öldürüyo dün akşam tam burayı okuyodum mesaj atmış özledim gibisinden bende aradım ama telefonda konuşamadım telefonda bildiğin kekeme gibi anlamsız sesler çıkardım bi onbeş saniye sürdü bu gülmekten koptu resmen sonra annem çağırıyo diye kapattım on dk sonra aradım hala gülüyodu :26::26: "2 gundur telefonda konuşamıyoruz konuşmayı unutmuşsun bida arayı bu kadar açmayalım hayatım" dedi alçak adam

az once bir topicte kızlara anlattıktan sonra, rezilliğim esas layıgı olan başlıkta da yerini alsın istedim malum sakarlıkta bu şekilde en önde dümdüz ilerliyorum

mesajlarda kelimeleri yanlış düzeltme vakalarımdan sonra bir de whatsapp ses kayıt tuşundan çekiyorum şu sıralar

ilk rezillğim, eski sevgilim uzun aradan sonra mesaj atmıştı, ben sallamadım tabi cool takılıyorum, işim olmaz seninle oğlumm çoktan unuttum çoktaaan modundayım ama sayfası açık kalmış ya da sonradan açılmış peşimi bırakmayan sakarlık perileri tarafından. dokunmatik tel, duştan çıkmışım aldım teli odama gidiyorum şarkılar türküler eşliğinde avaz avaz böyle detonenin dibine vura vura telden de dıgit dıgit bi ses geldi, anammm ! ben tele bir baktım ki adama ses kaydı yollamısım bana şarkı mı dinletiyosun diye cevap geldi. ben olduğumu anladı mı anlamadı mı orası muamma:26: su an yazarken bile yorganın altına kacıyorum ufak ufak

bir diğeri de bir süredir flortleştiğimiz ama 1 haftadır filan aramız limoni olan bi yağuşuhlu var. iadamdan tık yok, tabi ben bütün gün telefon elimde mesaj bekliyorum dolayısıyla sürekli adamın whatsapp sayfasındayım sapık gibi :119: son görüldüğü saate baktığım rutin kontrollerimden birinde sayfa açık duruyo. o sırada anneme laf yetiştiriyorum, ama resmen bi video vardı hani ''kalk kız soğan doğra'' diye o kıvamda bi muhabbet var annemle. bi taraftan da bi seyle uğrasıyorum ve nasıl becerdiysem yine o dıgit dıgit sesini duydum kalbim 200 allahım ya öleyim ya da o rezil muhabbeti duymasın. 5 saniye içinde hayatım film şeridi gibi aktı gitti gözümden hemen atladım cevrimdısına aldım telefonu. kaydı sildim. gitti tiki gelmedi ama ölüyorum otuz kere denedim annemn telefondan gitmiş olabilir mi acaba diye ama tik gelmeden bağlantıyı kesip silince gitmedi kayıt.onunki de gitmemiş oluyor bu durumda. ama ya gideydi:26: ya da ya gittiyse

o günden beri bu adamın sayfada pusuya yatacağım zaman en az yarım metre uzağıma koyuyorum telefonu

Selamun aleyküm ablalarım Uzun zamandan beri 3. Yazılıların arefesi olduğu için girmiyordum fakat dayanamadım girdim. Yeni bir rezilliğimle karşınızdayım Efendiim okulda çok matrak biriyimdir hep taklitler, espriler vs milletin önünde şebek olurum. ( Efendim aslen entelektüel ve aydın bir kişiliğimin yanında idealist ve realist düşüncelerimle ağırbaşlı ve cool bir insanımdır ) Neyse o kadar şebeklik yaparsın da hiç yakalanmaz mısın ?

Ders: Matematik matematik hocamız indi arabadan sınıfa geliyor. Hocamızın hızını en fazla 1.5 m/s sayarsak ve sürtünme kuvvetini önemsemezsek matematiksel fonksiyon karesinden hoca sınıfa 2-3 dk içerisinde gelecek. Daha gelmesine çook var.Dedim bir espri patlatayım hocanın adı da EROL. Arkam dönük.Ben başladım bağırarak " O geliyooor, koridorların yaramaz çocuğuuu , Erol Taş Baba geliyooor, e-okulu fethetmeye geliyooooor ) meğersem saygıdeğer hocamız koridorun başından yanıma gelene kadar ne dediysem duymuşş :26: kafamı yukarı çevirmemle Erol Taş Babayla karşılaşmam bir oluyor. Böylee taşş gibi bana bakıyor Değerli hocamız bana hiç bir şey demedi Sanıyorum kendisi bana demek istediklerini e-okulda ifade edecek!!! Harikaa çok güzel

bu akşam sevdicek ve ailesiyle dışarıya çıkmıştık, evlerininde yakınındaydık dediler gel yemek yiyelim,akşam yiyemedin bu akşam bari ye.
Hay gitmez olaydım

Sofra kuruluyor, bende bir ara tuvalete gittim..
Neyse geçtim sonra sofraya, bir de ne görsünler ayağımda banyo terlikleriyle dolaşıyorum ortalıkta
Herkez olduğu yerde kaldı birkere kv gitti koşa koşa başka terlik getirdi daha çok utandım

nasıL unuttuysam bende onları

Şöyle bir diyalog...

-Beni bu aralar ihmal ediyosun çok çalışıyosun

-Just beni suçlamaktan vazgeçsen

-Suçlamadım duygularımı açıyorum

-Duygu mutlu yıllar diye başlar senin yaptığına bak.

diyen bir eş ve ardından banyoya girmesi.

Benim 5 saniye kadar düşünüp kafamda uyanan "DUYGU KİM BE" sloganlı cazgırane hırçınvari fikirler ve var gücümle kapıyı yumruklamam ağlamam "Duygu kim, kim o duygu, söyleyeceksin bana bu kadar zalim misin sen" diye bağırıp çağırmam kayınvalidemin şu şekil bakışları eşimin banyodan çıkışı ve "Pes onu oraya nasıl bağladın" deyip kahkahalara boğulması

Son düzenleme:

yarıldımmm altıma fılan yaptımmm süpermş

bende cok paranoyakım napıcaz böyle bilmiyorum

ay kıyamam sana yaaaaaaaheyecandandır canım

Bir kac gundur nette tek isim bu topigi okumak hep dusunurdum ben 5 senelik iliskimde (2 aydir nisanliyiz) nezaman rezil oldum diye aklima gelmiyodu ta ki dun geceye yasanan olaya kadar.. .
Android telefonumuza bir program indirdik goruntulu konusma programi ben teknoloji ozurlu birisi olarak askim sen bekle ben seni aricam dedim hava atcam ya.. askimin profiline gonderiyorum aramayi geri donmuyo. Basliyorum senaryo yazmaya kim bilir neyle ilgileniyo aramami gormuyo diye 3 defa tekrarliyorum sonunda dayanamayip ariyorum askim napiyosun sen, ben seni aricam diyorum sen zahmet edip tele bakmiyosun diye cirliyorum zavallim bitanem seni bekliyorum bana arama gelmedi ki gelse neden cevaplamayayim diyo. Ben tamam tekrar yolluyorum diye kapatiyorum teli programa giriyorum tekrar yolluyorum yine cevap yok bende trip yapcam ya aramiyorum hic. Sonra programdan bir mesaj lutfen internet baglantinizi kontrol ediniz..... ben gulmekten yerlerde askima anlatiyorum askim ben neti acmadan sana cirliyorum ya askim da ah be askim ahhhh.... ama ben nerden bileyim acik olmadigini hayatiimda android telefon mu gordum ki

Ben kocamın şeyini yakıyodum az daha ya Sigara içerken şakasına biraz çakmağı yaklaştırıyım dedim bak şimdi yakıyomuşum dedim korksun diye zıpladı bağırdı aşkım ya Ben uzaktan bir şey olmaz diye düşünmüştüm ama acımış ya kırk kez özür diledim Off çok kötüyüm Çok utanmıştım

Son düzenleme:
vicdansız kadınn
lazım olur niye öyle şeyler yapıyorsun adamcağıza

vicdansız kadınn
lazım olur niye öyle şeyler yapıyorsun adamcağıza

Ya valla uzaktan tuttum ama ya şaka olsun diye ateşin o yansıması var ya sıcaklığı iletiyomuş tabi Sonra intikam olarak kolumda deneyince kendileri anladım acısını

Nedir bu adamcağızın çektikleri?

ayyy bende geçenlerde rezil oldum ayın belli dönemlerinde hassasız ya o dönemdeyim
Bide çok safım yaa
sevgilim aradı...
ben=napıyosun
odun=sarıyerde yürüyorum
ben= ne sarıyeri yaa nasıl adamsın offf ben seni okulda bilirken sen kimlerle geziyosun.... tonlarca laf saydım bide nasıl ağlıyorum
adam telefonu kapatmış ben hala söyleniyorum
hemen resim ve mesaj
ahhh mutlu nefes almadan nasıl konuşuyosun aylardır anlamadım
adam benle dalga geçmiş benim semt olarak anladığım yer aslında duraklarda yerde olan sarı çizgi varya oymuş
suç bende mi onda mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…