Birgun esimle turk giyim magazasina gittik....ha
Hamileliklere bakiyoruz ilk hamilelik heyecan var tabi....
neyse ben bakiyorum hamileliklere sonra yan tarafimda durdugunu sandigim esimin koluna girdim.....
ay Askim cok guzeller dedigim an ne goreyim baska bir adamin koluna girmisim.....
esim arkada bu vaziyette
nben adamdan nasil ozur diliyorum hemen utancimdan kactim esimin koluna girdim....
allahtan adam turktude esiyle sadece gulumsediler....
selaam sizlere tazecik rezilliğimi anlatmak için geldimm
ıkı gun once sabah bi rüya gördüm; çok sevdiğimiz bi yakınımızın vefatının yakın olduğunu söylüyolardı bana. sonra uyandım ama moralım bozuldu tabi. telefonu elime aldım ablam mesaj atmış aynı yakınımızdan bahsediyo vefatının yaklaştığını söylemiş öyle hissetmiş çok üzüldüm yazmış. ben tabi şok telefon elimde bakakaldımsonra başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya ablamı aradım rüyamda gördüm diyip duruyorum ama nası üzüldüm nası ağlıyorum o da başladı ağlamaya yanında da eniştem var ya durun abartmayın filan diyo ama kimin umrumda salak salak ağlaşıyos telefonda neyse kapattık o sırada sevgilim aradı ben tabi hala salya sümük noldu diyo ağlamaktan yarım yamalak anlatıyorum o da öğretmen ve okulda sesten pek bişi anlamıyo beni teselli edicek ya "senin zaten rüyaların çıkıyo bak ne güzel Allah rüyanda bunu da göstermiş" diyo ben daha çok ağlıyorum bu harika teselli karşısında. sonra annem geldi spordan benim yüzüm gözüm şiş annemede anlatıyorum mecburen sessizce dinliyo annem ve günümü özetleyen şu cümle dökülüyo dudaklarından : " ölmemiş ölüye ancak benim kızlarım ağlar" canım annem ya hemen teselli etti sustum bende tabi sevgilim tekrar aradı sonra sabah noldu anlamadım diye mecburen baştan sakince anlattım garibim gülsünmü ağlasınmı napim duygusalım işte böyle :26::26:
öy yerim ben seni ya
zaten senin sevgilinle olan diyalogların beni öldürüyor
Şöyle bir diyalog...
-Beni bu aralar ihmal ediyosun çok çalışıyosun
-Just beni suçlamaktan vazgeçsen
-Suçlamadım duygularımı açıyorum
-Duygu mutlu yıllar diye başlar senin yaptığına bak.
diyen bir eş ve ardından banyoya girmesi.
Benim 5 saniye kadar düşünüp kafamda uyanan "DUYGU KİM BE" sloganlı cazgırane hırçınvari fikirler ve var gücümle kapıyı yumruklamam ağlamam "Duygu kim, kim o duygu, söyleyeceksin bana bu kadar zalim misin sen" diye bağırıp çağırmam kayınvalidemin şu şekil bakışlarıeşimin banyodan çıkışı ve "Pes onu oraya nasıl bağladın" deyip kahkahalara boğulması
yarıldımmm altıma fılan yaptımmm süpermş
bende cok paranoyakım napıcaz böyle bilmiyorum
Alırken böyle almışlar napalım
bu akşam sevdicek ve ailesiyle dışarıya çıkmıştık, evlerininde yakınındaydık dediler gel yemek yiyelim,akşam yiyemedin bu akşam bari ye.
Hay gitmez olaydım
Sofra kuruluyor, bende bir ara tuvalete gittim..
Neyse geçtim sonra sofraya, bir de ne görsünler ayağımda banyo terlikleriyle dolaşıyorum ortalıkta
Herkez olduğu yerde kaldı birkerekv gitti koşa koşa başka terlik getirdi daha çok utandım
nasıL unuttuysam bende onları
selaam sizlere tazecik rezilliğimi anlatmak için geldimm
ıkı gun once sabah bi rüya gördüm; çok sevdiğimiz bi yakınımızın vefatının yakın olduğunu söylüyolardı bana. sonra uyandım ama moralım bozuldu tabi. telefonu elime aldım ablam mesaj atmış aynı yakınımızdan bahsediyo vefatının yaklaştığını söylemiş öyle hissetmiş çok üzüldüm yazmış. ben tabi şok telefon elimde bakakaldımsonra başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya ablamı aradım rüyamda gördüm diyip duruyorum ama nası üzüldüm nası ağlıyorum o da başladı ağlamaya yanında da eniştem var ya durun abartmayın filan diyo ama kimin umrumda salak salak ağlaşıyos telefonda neyse kapattık o sırada sevgilim aradı ben tabi hala salya sümük noldu diyo ağlamaktan yarım yamalak anlatıyorum o da öğretmen ve okulda sesten pek bişi anlamıyo beni teselli edicek ya "senin zaten rüyaların çıkıyo bak ne güzel Allah rüyanda bunu da göstermiş" diyo ben daha çok ağlıyorum bu harika teselli karşısında. sonra annem geldi spordan benim yüzüm gözüm şiş annemede anlatıyorum mecburen sessizce dinliyo annem ve günümü özetleyen şu cümle dökülüyo dudaklarından : " ölmemiş ölüye ancak benim kızlarım ağlar" canım annem ya hemen teselli etti sustum bende tabi sevgilim tekrar aradı sonra sabah noldu anlamadım diye mecburen baştan sakince anlattım garibim gülsünmü ağlasınmı napim duygusalım işte böyle :26::26:
bende bi rezilliğimi anlatıyım bu sefer nişanlıma rezil olmadım. pekte rezillik sayılmaz ama yinede yazıyım. nişanlımın kuzeninin düğünü vardı. kuaföre bıraktı beni sigara bırak dedim yok dedi bak bırakmazsan gider paket alırım dedim. bana sigara bırakıcak diye bekliyorum bu arada gittim elbiseyi giydim hala onu bekliyorum sigara getiricek diye. aradım ne oldu getirmedin dedim sen sigarayı bıraktın artık yok ben geldim zaten dedi. ben bi sinir oldum üstümde saks mavisi dantelli uzun elbise ayağımda converse saçlarım açık makyaj yaptırıcam diye gram makyaj yapmadım elimde elbiseyle alakasız siyah bi çanta. elbisenin eteğine basıpta düşmiyim diye eteklerini kaldırdım. indim büfeye tabi biraz utandım bütün millet bana bakıyo tipe bak diye. sonra büfeye girdim sigara aldım adamın bana bakışıiçeri giren direk benim tipe bakıp
az once bir topicte kızlara anlattıktan sonra, rezilliğim esas layıgı olan başlıkta da yerini alsın istedimmalum sakarlıkta bu şekilde en önde dümdüz ilerliyorum
mesajlarda kelimeleri yanlış düzeltme vakalarımdan sonra bir de whatsapp ses kayıt tuşundan çekiyorum şu sıralar
ilk rezillğim, eski sevgilim uzun aradan sonra mesaj atmıştı, ben sallamadım tabi cool takılıyorum, işim olmaz seninle oğlumm çoktan unuttum çoktaaan modundayımama sayfası açık kalmış ya da sonradan açılmış peşimi bırakmayan sakarlık perileri tarafından. dokunmatik tel, duştan çıkmışım aldım teli odama gidiyorum şarkılar türküler eşliğinde avaz avaz böyle detonenin dibine vura vura telden de dıgit dıgit bi ses geldi, anammm ! ben tele bir baktım ki adama ses kaydı yollamısım bana şarkı mı dinletiyosun diye cevap geldi. ben olduğumu anladı mı anlamadı mı orası muamma:26: su an yazarken bile yorganın altına kacıyorum ufak ufak
bir diğeri de bir süredir flortleştiğimiz ama 1 haftadır filan aramız limoni olan bi yağuşuhlu var. iadamdan tık yok, tabi ben bütün gün telefon elimde mesaj bekliyorum dolayısıyla sürekli adamın whatsapp sayfasındayım sapık gibi :119: son görüldüğü saate baktığım rutin kontrollerimden birinde sayfa açık duruyo. o sırada anneme laf yetiştiriyorum, ama resmen bi video vardı hani ''kalk kız soğan doğra'' diye o kıvamda bi muhabbet var annemle.bi taraftan da bi seyle uğrasıyorum ve nasıl becerdiysem yine o dıgit dıgit sesini duydum kalbim 200 allahım ya öleyim ya da o rezil muhabbeti duymasın . 5 saniye içinde hayatım film şeridi gibi aktı gitti gözümden hemen atladım cevrimdısına aldım telefonu. kaydı sildim. gitti tiki gelmedi ama ölüyorum otuz kere denedim annemn telefondan gitmiş olabilir mi acaba diye ama tik gelmeden bağlantıyı kesip silince gitmedi kayıt.onunki de gitmemiş oluyor bu durumda. ama ya gideydi:26: ya da ya gittiyse
o günden beri bu adamın sayfada pusuya yatacağım zaman en az yarım metre uzağıma koyuyorum telefonu
bu akşam sevdicek ve ailesiyle dışarıya çıkmıştık, evlerininde yakınındaydık dediler gel yemek yiyelim,akşam yiyemedin bu akşam bari ye.
Hay gitmez olaydım
Sofra kuruluyor, bende bir ara tuvalete gittim..
Neyse geçtim sonra sofraya, bir de ne görsünler ayağımda banyo terlikleriyle dolaşıyorum ortalıkta
Herkez olduğu yerde kaldı birkerekv gitti koşa koşa başka terlik getirdi daha çok utandım
nasıL unuttuysam bende onları
Şöyle bir diyalog...
-Beni bu aralar ihmal ediyosun çok çalışıyosun
-Just beni suçlamaktan vazgeçsen
-Suçlamadım duygularımı açıyorum
-Duygu mutlu yıllar diye başlar senin yaptığına bak.
diyen bir eş ve ardından banyoya girmesi.
Benim 5 saniye kadar düşünüp kafamda uyanan "DUYGU KİM BE" sloganlı cazgırane hırçınvari fikirler ve var gücümle kapıyı yumruklamam ağlamam "Duygu kim, kim o duygu, söyleyeceksin bana bu kadar zalim misin sen" diye bağırıp çağırmam kayınvalidemin şu şekil bakışlarıeşimin banyodan çıkışı ve "Pes onu oraya nasıl bağladın" deyip kahkahalara boğulması
vicdansız kadınnBen kocamın şeyini yakıyodum az daha yaSigara içerken şakasına biraz çakmağı yaklaştırıyım dedim bak şimdi yakıyomuşum dedim korksun diye zıpladı bağırdı aşkım ya Ben uzaktan bir şey olmaz diye düşünmüştüm ama acımış ya kırk kez özür diledim Off çok kötüyüm Çok utanmıştım
vicdansız kadınn
lazım olur niye öyle şeyler yapıyorsun adamcağıza
Ben kocamın şeyini yakıyodum az daha yaSigara içerken şakasına biraz çakmağı yaklaştırıyım dedim bak şimdi yakıyomuşum dedim korksun diye zıpladı bağırdı aşkım ya Ben uzaktan bir şey olmaz diye düşünmüştüm ama acımış ya kırk kez özür diledim Off çok kötüyüm Çok utanmıştım