annemin çok samimi olduğu komşuları vardır .oturmaya çağırmış bizim komşu annemi annemde hemen almış eline ipini,şişlerini doğru komşunun yolunu tutmuş şimdi bunlar 3 kişi sohbet muhabbet oturuyorlar .annem camdan dışarı bakınca pek haz etmedikleri bi komşu daha var onu görünce yere atmış kendini hiç bişey demedenannemin kendini yere atmasıyla diğer arkadaşlarıda atmışlar yere boylu boyunca kendilerini annem başlamış gülmeye siz niye attınız kendinizi yere demiş onlarda abla sen attın diye attık bizde demişler. bizim komşular hakikaten sen niye atladın abla annemde ya beni görmesin diyeydi .hadi ben balkondan atlıcam sizde mi atlıcaksınız demiş bunları bir gülme kirizi tutmuş. :118:
Birgun esimle turk giyim magazasina gittik....ha
Hamileliklere bakiyoruz ilk hamilelik heyecan var tabi....
neyse ben bakiyorum hamileliklere sonra yan tarafimda durdugunu sandigim esimin koluna girdim.....
ay Askim cok guzeller dedigim an ne goreyim baska bir adamin koluna girmisim.....
esim arkada bu vaziyette
nben adamdan nasil ozur diliyorum hemen utancimdan kactim esimin koluna girdim....
allahtan adam turktude esiyle sadece gulumsediler....
Birgun esimle turk giyim magazasina gittik....ha
Hamileliklere bakiyoruz ilk hamilelik heyecan var tabi....
neyse ben bakiyorum hamileliklere sonra yan tarafimda durdugunu sandigim esimin koluna girdim.....
ay Askim cok guzeller dedigim an ne goreyim baska bir adamin koluna girmisim.....
esim arkada bu vaziyette
nben adamdan nasil ozur diliyorum hemen utancimdan kactim esimin koluna girdim....
allahtan adam turktude esiyle sadece gulumsediler....
hahaha
bende cocuklugumda buna benzer bir olay yasamisdim
İlk rezilliğim mi tam hatırlamıyorum ama baya eski ,
Ben dışarda tuvalete girmeyi pek sevmiyorum , hem hijyen açısından hemde üşeniyorum diyelim. Dayanabilceğim son noktaya kadar dayanmaya çalışırım genelde.
İşte yine böyle sıkıştığım bir günde , yolda yürüyoruz. Konuşa konuşa , şakalar espiriler falan yani , ben tahmin edersiniz ki kıkırdamaya başladım. Arada yol ortasında durup , bacaklarımı çapraz yapıp sıkıştırıyorum falan1 sıkıştırdım 2 sıkıştrıdım 3 4 derken 5. olamadı ve ben alsancağın ortasında , altıma kaçırdım. :18::18: Sıkıyorum sıkıyorum kendimi yok durmuyor , yere bi baktım resmen göl ve paçamdan çıkıyor idrar Kış günüydü üzerimde kaban vardı , popomun ıslaklığı belli olmadı allahtan ama , olay anından sonra ne kadar utandığımı ama arkasından saatlerce ve hatta günlerce güldüğümüzü hatırlıyorum :)
Hatta ben o haldeyken , otobüse bindik. Neyse bomboş diye sevinerek direk oturduk. Bi süre sonra baya bi doldu otobüs , başımızda kartal gibi insanlar , kalkalım da otursunlar die bekliyorlar. Neyse ineceğimiz durağa geldik , benim kalkmamla , koltuğun üzerindeki havuzu görmem bir oldu. Resmen bütün idrar pantalondan süzülmüş oraya. Otobüs fren yaptıkça , idrar oynuyor , ileri geri akıyor falan. E oraya oturmak için bakan insanlarda artık bana bakıyor ne bu die. Bende güya erkek arkadaşıma dönüp ama yüksek sesle : AAAAAburası ıslakmış nasıl görmedim oturdum ya allah kahretsin ıslandı şimdi arkam falan , dedim. Oda bana sessizce : Oturunca ıslakda gelmedi heralde dio Biz gene kakara kikiri indik otobüsten , böyle anlattığım bir anım olarak kaldı
İşte böyle , siz siz olun fazla tutmayın
oha sevgilin öyle mi dedi ben olsam utançtan bayılmıştım
ayy korktum şimdi ben de çok tutarımm :26:
yaklasık 4 aydır her gece yatmadan 10-15 sayfa okuyorum
oyle bırseykı bu konu bende dugun stresı falan bırakmadı
uzun zaman once patronun odasında calısırken mısafırı geldı ve benden 3 cay ıstememı soyledı
caycı ablayı aradım üç çay dedim. Espirili bir şekilde Kaç çay diye sordu. Üç çay dedim.
Kaç kaç dedi üç üç çay dedim. Kaç kaç kaç çay dedi.
Üç çay kelimesini üç kere telafuz etmeme rağmen benimle dalga geçtiğini düşündüğüm ablaya otuzüç çay dedim.
Sakin bir şekilde tamam dedi kapattı. Aradan geçti 15 dakika patronun kapısı çaldı. Kadının elindeki tepside 33 çay vardı. :