bugün yine gördüm adamı muhtemelen benim beyinden sorunlu oldugumu düşünüyordur
kızım bapim yaçok kötüydü ama tamda zamanını buldu,bide önünde çuval öldürüp içine atcak dedim
bugün yine gördüm adamı muhtemelen benim beyinden sorunlu oldugumu düşünüyordur
kızım bapim yaçok kötüydü ama tamda zamanını buldu,bide önünde çuval öldürüp içine atcak dedim
Sanırım evine erzak götürüyodubu adam ne ayak ya ....zincir çuval falan
Toplaşın hatunlar rezil oldum
Dün gece 3 alt komşumuza gittim,roman almak için
Tabi arkadaş ya,biz ayaküstü kaynatıyoruz saat gece 12
Neyse asansörü çağırdım,arkadaşıma hadi içeri gir soğuk dedim.
Arkadaşımda yok sen asansöre bin öyle dedi
Bende : Değil mi ya şimdi arkamdan testereli çıkarda beni doğrarsa falan dedim
O an asansör geldi kapıyı açtım,içerde zebellah gibi bir adam,boynuna dolanmış zincir var
Ben onu aniden karşımda görünce,ayyyyy bismillahh ayyy diye bağırıp adamın üstüne asansörün kapısını kapatıp ayaklarımı totoma vura vura höykürerek kaçıyorum
Arkadaşım noldu dedi,testereee diye bağırıyorumO kattaki tüm kapılar açıldı çığırışıma:26:ayy rezillikti
Zavallı adam
Bide alt komşumuzSabah gördüm çok utandım
Testerenin etkisine nasıl kapılmışsam artıkk
gülmekten öldürdü beni bu topic o kadar güldüm bide ben yazıyım dedim
henüz nişanli değiliz ama yakın zamanda olcak inşallah sevgilime rezil olmuşluğum var
bigün pizza yiyoruz 1. yılımızı kutlayalı bikaç gün olmuştu. her zamankı gıbı son dılım pizza fazla geldi ikimizede.. bende kendi pizzamıda sevgilimin tabağına koyup yedirmeye çalışıyorum o da doydum kusarım gibisinden naz yaparken ben onu kendimce gaza getircem ya omzuna vurup "ye koçum hadi beline kuvvet" dedimsevgilim önce böle kısa bi sessizlik. sonra da gülmekten kırıldı ben bi anlam veremiyorum bu tepkilere şaşkın şaşkın noldu da diyorum :26: sonra kullağıma eğilip sessizce "onu ilk gecede damada söylerler" dedi ve ben kırmızı ile mor arasında yanıp sönen led ışık sonrasında çok güldüm tabi saflığıma
iila sesli gülmek mi llazım senin bu rezilliklerine
ben şu yanlış anlama huyumdan bıktım. nişanlım bişey der ben başka bişey anlarım. geçen gün telefonda konuşuyoruz annem evde yok yalnızım bişey söyledim o da güzel dedi. bende anladım ses geldi annen mi geldi ne alakaysa. yoo annem gelmedi dedim ne dedi. eee kendimi biliyorum o öyle diyince dedim sen ne demiştin ki dedim
nişandan 2 gün önce telefonda konuşuyoruz elbiseyi terziye vermiştik daraltsın diye ama elbiseyi mahfetmiş fermuarını bozmuş dikişini kötü yapmış etek boyunu kısa yapmış elbisem uzundu ayakkabım görünsün istemiyodum. elbise tekrar terziye gidicek kötü olan yerler düzeltme yapılıcak. ben işte söyledim bunlar bunlar olucak çok moralik bozuk çok sinirliyim diye anlatıyorum. sonra konu ayakkabıya geldi ayakkabının topuğu çok yüksek düşüceksin sendeliceksin gülücem vs diyo tabi ben kızıyorum. sonra döndüm dedim ki neyse kapatalım şu konuyu. ayakkabıyı saat kaçta götürücez terziye filan demişim. bu başladı gülmeye niye gülüyosun ne oldu dedim. neyi terziye vericez bi daha söyle dedi. elbiseyi neyi olucak dedim. yok yok az önce ayakkabıyı terziye vericez dedin dedi
Yıllar önce eşime çatala takmaya çalışırken zıplayan köfte, sigara böreği diye yutturmaya çalıştığım yufka, çatala bile gelmeyecek kuruluktaki patates kızartması, elime alıp yuvarlama kalksam köfte olabilecek lapalıkta pilav yedirmişliğim vardır. Bir de nasıl bir özgüvense, kendim tadına bile bakmadım. Eşimde de artık nasıl bir aşk var ise, eline sağlık çok güzel olmuş diye diye yiyor1 yudum tadına bakayım dedim, püskürtecektim neredeyse, bırak şunu nasıl yiyorsun diye tepki vermişim. Tabi o davranışından sonra adamı kaçırır mıyım hiç
Geçen gece gecenin bi vaktine kadar mesajlaşırken ben artık kendimden nasıl geçiyorsam
+ Hayatım ben seni seviyorumskfo ja kalamhrın da iytr geckılmış...(Sonu yok bende film kopmuş sanırım hatırlamıyorum.Hala ne yazmaya çalıştığım büyük bi muamma)
_ Aşkım Rusça bilmiyorum
Uykumda konuşmak,yürümek şöyle dursun,ben uykumda mesaj atabiliyorum ayol
bayadır uğramadım buraya son rezilliğimi anlatıyım bari,
geçen hafta sonu arkadaşlar ısrar kıyamet çağırıyor,yok diyorum gelmem uykum var bu hafta full uyuyacam diye trip atıyorum,neyse eşim dayanamadı yine oflaya puflaya gittim,
güya bi kahve içip dönecektik ama muhabbet öyle bi ilerlediki gecenin körü oldu,hem esniyorum hem kahkaha atıyorum,
o sırada arkadaşımın eşi yeni başladıkları inşaatın temelinden bahsediyor,dinledim dinledim ve bombayı patlattım
- ay x sizinde işiniz zor,yaz kış demeden o kadar çok veriyon ki,ne diyim allah beline kuvvet versin( türkçesi ay x sizinde işiniz çok zor,yaz kış demeden inşaata çok emek veriyorsun,allah bileğinize kuvvet versin)
kurduğum sapıkça cümleyi algılamam 1 dakikamı aldı
o bir dakikadaki esen buz gibi rüzgarı anlatmama gerek yok,
ben yerin dibine geçmeye hazırlanırken,eşim saolsun geç oldu mevcanın uykusu var iyice saçmalamadan eve gidelim dedi de ufak ufak yol aldık,
yaşadığım utancı kafamı yerden kaldırmayarak eşime o kadar hissettirdimki garibim ağzını bile açmadı
eve geliş: arkadaşımdan msj gelir - mevcan yavrum bu gece için başka planları vardı zaar,aklın nerende kaldı bacım
ayyyy öldüm gülmekteeenneee anlatamadın mı sonraa ?
oooffff yarıldımmmm vallahi gülmekten ter geldi sırtımdan okuyuncaister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....
Toplaşın hatunlar rezil oldum
Dün gece 3 alt komşumuza gittim,roman almak için
Tabi arkadaş ya,biz ayaküstü kaynatıyoruz saat gece 12
Neyse asansörü çağırdım,arkadaşıma hadi içeri gir soğuk dedim.
Arkadaşımda yok sen asansöre bin öyle dedi
Bende : Değil mi ya şimdi arkamdan testereli çıkarda beni doğrarsa falan dedim
O an asansör geldi kapıyı açtım,içerde zebellah gibi bir adam,boynuna dolanmış zincir var
Ben onu aniden karşımda görünce,ayyyyy bismillahh ayyy diye bağırıp adamın üstüne asansörün kapısını kapatıp ayaklarımı totoma vura vura höykürerek kaçıyorum
Arkadaşım noldu dedi,testereee diye bağırıyorumO kattaki tüm kapılar açıldı çığırışıma:26:ayy rezillikti
Zavallı adam
Bide alt komşumuzSabah gördüm çok utandım
Testerenin etkisine nasıl kapılmışsam artıkk