İlk rezilliğim mi tam hatırlamıyorum ama baya eski ,
Ben dışarda tuvalete girmeyi pek sevmiyorum , hem hijyen açısından hemde üşeniyorum diyelim. Dayanabilceğim son noktaya kadar dayanmaya çalışırım genelde.
İşte yine böyle sıkıştığım bir günde , yolda yürüyoruz. Konuşa konuşa , şakalar espiriler falan yani , ben tahmin edersiniz ki kıkırdamaya başladım. Arada yol ortasında durup , bacaklarımı çapraz yapıp sıkıştırıyorum falan
1 sıkıştırdım 2 sıkıştrıdım 3 4 derken 5. olamadı ve ben alsancağın ortasında , altıma kaçırdım. :18::18: Sıkıyorum sıkıyorum kendimi yok durmuyor , yere bi baktım resmen göl ve paçamdan çıkıyor idrar
Kış günüydü üzerimde kaban vardı , popomun ıslaklığı belli olmadı allahtan ama , olay anından sonra ne kadar utandığımı ama arkasından saatlerce ve hatta günlerce güldüğümüzü hatırlıyorum :)
Hatta ben o haldeyken , otobüse bindik. Neyse bomboş diye sevinerek direk oturduk. Bi süre sonra baya bi doldu otobüs , başımızda kartal gibi insanlar , kalkalım da otursunlar die bekliyorlar. Neyse ineceğimiz durağa geldik , benim kalkmamla , koltuğun üzerindeki havuzu görmem bir oldu. Resmen bütün idrar pantalondan süzülmüş oraya. Otobüs fren yaptıkça , idrar oynuyor , ileri geri akıyor falan. E oraya oturmak için bakan insanlarda artık bana bakıyor ne bu die. Bende güya erkek arkadaşıma dönüp ama yüksek sesle : AAAAA
burası ıslakmış nasıl görmedim oturdum ya allah kahretsin ıslandı şimdi arkam falan , dedim. Oda bana sessizce : Oturunca ıslakda gelmedi heralde dio
Biz gene kakara kikiri indik otobüsten , böyle anlattığım bir anım olarak kaldı
İşte böyle , siz siz olun fazla tutmayın