Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

annemin çok samimi olduğu komşuları vardır .oturmaya çağırmış bizim komşu annemi annemde hemen almış eline ipini,şişlerini doğru komşunun yolunu tutmuş şimdi bunlar 3 kişi sohbet muhabbet oturuyorlar .annem camdan dışarı bakınca pek haz etmedikleri bi komşu daha var onu görünce yere atmış kendini hiç bişey demeden:KK53: annemin kendini yere atmasıyla diğer arkadaşlarıda atmışlar yere boylu boyunca kendilerini:KK1: annem başlamış gülmeye siz niye attınız kendinizi yere demiş onlarda abla sen attın diye attık bizde demişler. bizim komşular hakikaten sen niye atladın abla annemde ya beni görmesin diyeydi:KK66:.hadi ben balkondan atlıcam sizde mi atlıcaksınız demiş bunları bir gülme kirizi tutmuş. :118:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ilk rezıllıgım 2 seneden beri gecen Cumartesı nısanlımla el ele yürürken en işlek caddede topygumun kayıp yere diz cokmem ve fare gıbı cıyk diye ses çıkarmam.umarım son olur

Birgun esimle turk giyim magazasina gittik....ha
Hamileliklere bakiyoruz ilk hamilelik heyecan var tabi....
neyse ben bakiyorum hamileliklere sonra yan tarafimda durdugunu sandigim esimin koluna girdim.....
ay Askim cok guzeller dedigim an ne goreyim baska bir adamin koluna girmisim.....
esim arkada bu vaziyette :KK53::KK53:
nben adamdan nasil ozur diliyorum hemen utancimdan kactim esimin koluna girdim....
allahtan adam turktude esiyle sadece gulumsediler....

neyse ben bakiyorum hamileliklere sonra yan tarafimda durdugunu sandigim esimin koluna girdim.....
ay Askim cok guzeller dedigim an ne goreyim baska bir adamin koluna girmisim.....
nben adamdan nasil ozur diliyorum hemen utancimdan kactim esimin koluna girdim....

:KK60::KK60::KK60::KK60:

bende yasadim hatta daha beterini ama öyle mosmor oldumki özür bile dileyemeden kactim :KK9::KK9::KK9:

İlk rezilliğim mi tam hatırlamıyorum ama baya eski ,

Ben dışarda tuvalete girmeyi pek sevmiyorum , hem hijyen açısından hemde üşeniyorum diyelim. Dayanabilceğim son noktaya kadar dayanmaya çalışırım genelde.

İşte yine böyle sıkıştığım bir günde , yolda yürüyoruz. Konuşa konuşa , şakalar espiriler falan yani , ben tahmin edersiniz ki kıkırdamaya başladım. Arada yol ortasında durup , bacaklarımı çapraz yapıp sıkıştırıyorum falan :KK1::KK1: 1 sıkıştırdım 2 sıkıştrıdım 3 4 derken 5. olamadı ve ben alsancağın ortasında , altıma kaçırdım. :18::18: Sıkıyorum sıkıyorum kendimi yok durmuyor , yere bi baktım resmen göl ve paçamdan çıkıyor idrar :KK1: Kış günüydü üzerimde kaban vardı , popomun ıslaklığı belli olmadı allahtan ama , olay anından sonra ne kadar utandığımı ama arkasından saatlerce ve hatta günlerce güldüğümüzü hatırlıyorum :)

Hatta ben o haldeyken , otobüse bindik. Neyse bomboş diye sevinerek direk oturduk. Bi süre sonra baya bi doldu otobüs , başımızda kartal gibi insanlar , kalkalım da otursunlar die bekliyorlar. Neyse ineceğimiz durağa geldik , benim kalkmamla , koltuğun üzerindeki havuzu görmem bir oldu. Resmen bütün idrar pantalondan süzülmüş oraya. Otobüs fren yaptıkça , idrar oynuyor , ileri geri akıyor falan. E oraya oturmak için bakan insanlarda artık bana bakıyor ne bu die. Bende güya erkek arkadaşıma dönüp ama yüksek sesle : AAAAA :KK52::KK52::KK52::KK52: burası ıslakmış nasıl görmedim oturdum ya allah kahretsin ıslandı şimdi arkam falan , dedim. Oda bana sessizce : Oturunca ıslakda gelmedi heralde dio :KK1: Biz gene kakara kikiri indik otobüsten , böyle anlattığım bir anım olarak kaldı :KK17:

:KK17::KK17::KK17::KK17:

İşte böyle , siz siz olun fazla tutmayın :KK1:

Hahahahaha gulmekten altima isicem simdi :))) Bende birtane anlatayim

:- Birgun sevgilimle oturuyoruz ama bn ona küsum. Oyle havali.havali oturuyorum

sonra ben wc ye gittim iste kucuk abdestimi yapicam tam oturdum
istemsiz bi gaz cikti benden ama ne ses allam oldum olcem gulmektende utanctanda

iceri geldim adm kopmuss demez mi bana

allaaam istanbul icin iftar vakti hahahah:KK52:ha diye :KK70:

Hahahahaha cok iyimis okuyunca geldibaklima

Bi gun ilk defa pazara girdik beraber miymiy yuruyo bzimki biseyler aliyordum
yanimdakini bnmki sanip elimdeki.bozuklari att sunlari cebine lazim olur diye saka yapiyorum adam boyle :KK53: hahahahahaha bzimki karsida kahkah guluo adama baktim adammi diye ahahha tamam yapmicam o espiriyi :KK70: afedersin decim kactim ya amaa gul gul olduk

İlk rezilliğim mi tam hatırlamıyorum ama baya eski ,

Ben dışarda tuvalete girmeyi pek sevmiyorum , hem hijyen açısından hemde üşeniyorum diyelim. Dayanabilceğim son noktaya kadar dayanmaya çalışırım genelde.

İşte yine böyle sıkıştığım bir günde , yolda yürüyoruz. Konuşa konuşa , şakalar espiriler falan yani , ben tahmin edersiniz ki kıkırdamaya başladım. Arada yol ortasında durup , bacaklarımı çapraz yapıp sıkıştırıyorum falan :KK1::KK1: 1 sıkıştırdım 2 sıkıştrıdım 3 4 derken 5. olamadı ve ben alsancağın ortasında , altıma kaçırdım. :18::18: Sıkıyorum sıkıyorum kendimi yok durmuyor , yere bi baktım resmen göl ve paçamdan çıkıyor idrar :KK1: Kış günüydü üzerimde kaban vardı , popomun ıslaklığı belli olmadı allahtan ama , olay anından sonra ne kadar utandığımı ama arkasından saatlerce ve hatta günlerce güldüğümüzü hatırlıyorum :)

Hatta ben o haldeyken , otobüse bindik. Neyse bomboş diye sevinerek direk oturduk. Bi süre sonra baya bi doldu otobüs , başımızda kartal gibi insanlar , kalkalım da otursunlar die bekliyorlar. Neyse ineceğimiz durağa geldik , benim kalkmamla , koltuğun üzerindeki havuzu görmem bir oldu. Resmen bütün idrar pantalondan süzülmüş oraya. Otobüs fren yaptıkça , idrar oynuyor , ileri geri akıyor falan. E oraya oturmak için bakan insanlarda artık bana bakıyor ne bu die. Bende güya erkek arkadaşıma dönüp ama yüksek sesle : AAAAA :KK52::KK52::KK52::KK52: burası ıslakmış nasıl görmedim oturdum ya allah kahretsin ıslandı şimdi arkam falan , dedim. Oda bana sessizce : Oturunca ıslakda gelmedi heralde dio :KK1: Biz gene kakara kikiri indik otobüsten , böyle anlattığım bir anım olarak kaldı :KK17:

:KK17::KK17::KK17::KK17:

İşte böyle , siz siz olun fazla tutmayın :KK1:

ayy korktum şimdi ben de çok tutarımm :26:

Serwel'in anısını okuyunca aklıma geldi, ben de yazayım.

O zamanlar sevgiliyiz. Bir AVM'deki pizzacıya gittik. Önceden siparişler veriliyor.Bir ara yanyanaydık. Ben kafam önde inceliyorum, birden canım tiramisu çekti. "Aşkım ya tiramisu alalım, nolur. Bayılıyorum şu tatlıya, hazır bursumuz yatmışken alalım, oh ziyafet çekeriz bugün." diyorum hafiften koluna bakarak. İki üç dakika öyle konuştuktan sonra baktım ses yok, kafamı bir kaldırdım ki adamın biri bana bakıyor.:KK25: Pardon sizi sevgilim sandım demem de ayrı bir rezillikti, adam gülüyor. :KK17:
Benimki uzaktan geliyor, gözleri sinirden çakmak çakmak olmuş. Ağzından çıkan ilk cümle:"Kızım sen gerizekalı mısın, ne diye elin adamına aşkım diyorsun!":KK4: :KK57:

Adama rezil olmam bir yana, sevgilim o gün başımın etini yemişti.:KK43:

Son düzenleme:
burada genelde okuyucuydum ama aklıma geldi bi tanede ben yazayım.

bi gece yattık artık ne düşünerek yattıysam ben gecenin bir yarısı yatağın üstüne oturdum başladım öğlen namazının farzını kılmaya. eşim uyandı napıyosun diyo bi yandan sus diyorum bi yandanda yatakta oturarak namazımı kılıyorum. ben iki rekatı kıldım son iki rekatıda kılıcam eşim hala çekiştiriyor beni hadi yatsana diye arada bi ona dönüp sus bi rahat ver iki rekat daha kılıp yatıcam diye sonunda namazı bitirdim ve anladım ki ben uyurgezerliği geçmişim.....

Nişanlımla evimize banyo için birşeylere bakıyoruz.
Sıra geldi şu depolu su ısıtıcılarına.

Tabi adamlar içini göstermek amaçlı önünü kesmişler,böyle içinde ısıtıcı görünüyo:KK1:

Ona bakıyoruz.

Ben: Yok ya bunu ne yapıcaz,güzel durmuyo ki.. içide görünüyo..

Nişanlım: :KK53::KK1: /bir süre sonra açıklama yapma gereği duydu/
Gerizekalımısın bunu alırsak içinde su mu durur dedi:KK1:

Utanmıştım,ama olan olmuştu:KK14:

evimizi yazın aldık malum halen tadilat,eksik tamamlama derdindeyiz,

evin bir bölümüne mermer yapılacak,eşim usta çağırdı ölçü alsın fiyat versin diye,bende ustanın işi bitince dedimki;

- ya şu banyo ile tuvaletin önüne mermerden eşik yaptıralım yıkayınca su kaçıyor

-ustada tabi abla dedi geçti banyoya eğildi ölçüyü aldı,sıra geldi tuvalete ama eğilmek yerine 1 mt yukardan ölçü alınca ben patlattım bombayı

- ufff usta ne yaptın tuvalete atlayarakmı girelim

ben :44::44::44::44:

eşim :KK53::KK53::KK53::KK53:

usta :KK1::KK1::KK1:

tabi ben mallığımın verdiği gazla , ya o kadar eşik olurmu adama gülerler diyorum ısrarla,

usta döndü abla ben enine ölçüyü alıyorum,ha yerden almışım ha tavandan ne fark eder dedi

allahım sana geliyorum,şu yeri yarda içine giriyim modunda mutfağa doğru usulca yol aldım,

eşimin bu olay üzerine sarfettiği iltifatları bi ara yazarım:KK17:

sevgilimle telefonda konuşurken uyuklamştım 10 dakka kadar hatta nefesim tıkalı olduğu için horlamışım bile xD adamın komiğine gitmiş benim horul horul uyumam. dinlemiş gülmüş sonra 10 dk sonra uyandırmış :KK70:

bugün benim miniklerle oyun oynuyoruz oyunun adı sessizlik konuşan oyundan çıkar.şimdi benim afacanları konuşturmaya çalışıyorum yansınlar diye sorular soruyorum falan bunlardan hiç ses yok sorularıma cevap vermiyorlar uzun süre uğraştım olmadı bu arada saate bir baktım evlere dağılma vakti gelmiş hadi çocuklar oyun bitti gidiyorsunuz diyorum kalkmıyorlar:KK53: çocuklar hadi eve gideceksiniz geç kaldık yok anam gitmiyorlar hala oyun oynadığımızı onları kandırdığımı sanıyorlar:26: beni bir gülme tuttu bu sefer onlarda başladı gülmeye madara ettiler beni valla gitmiyorlar:KK53: en sonunda kapıyı açtım annelerini görünce anladılar gerçeği heh heh heh tıpış tıpış gitti miniklerim:118:

eşimle nişan alışverişindeydik...sadece ikimiz yapıyorduk takı setini falan alıyorduk..

kuyumcuya girdik hemde oturduğumuz şehrin en lüks kuyumcusuna...kendimi orda ezik mi hissettim bilmiyorum ama ben durduk yerde kızarmaya başladım..ama öyle böyle değil pancar gibi oldum...kuyumcu delikanlı şaşkın eşim ( ozaman ki nişanlım ) şaşkın ama ikiside bozuntuya vermiyor...ben aynada kendimi görüyorum gördükçe daha çokkızardım..a
ayy yine aklıma geldi yine utandım bak :KK43:((

yaklasık 4 aydır her gece yatmadan 10-15 sayfa okuyorum
oyle bırseykı bu konu bende dugun stresı falan bırakmadı
uzun zaman once patronun odasında calısırken mısafırı geldı ve benden 3 cay ıstememı soyledı
caycı ablayı aradım üç çay dedim. Espirili bir şekilde Kaç çay diye sordu. Üç çay dedim.
Kaç kaç dedi üç üç çay dedim. Kaç kaç kaç çay dedi.
Üç çay kelimesini üç kere telafuz etmeme rağmen benimle dalga geçtiğini düşündüğüm ablaya otuzüç çay dedim.
Sakin bir şekilde tamam dedi kapattı. Aradan geçti 15 dakika patronun kapısı çaldı. Kadının elindeki tepside 33 çay vardı. ::KK33:

ay ciddi misin koptum ya :KK9:

X