Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Yeni evlendigim zamandı, hayatımda ilk defa yemek yapmaya çabaladigim zamanlar.bu da 2. Yada 3. Tecrubem falan olacak
Derken barbunya pisireyim dedim:) herseyini hazırladım, ocakta pişmeye başladı
Sonra sen git tv de abuk bi dizi izle. Sonra izlerkende uyu:18:
Burnuma yanık kokular geliyorken, mutfaga bi fırlayisim var. Tencerenin dibi iyice yanmış,su falan kalmamış hatta ortada barbunya diye bişey de kalmamış
Eşimin de geliş saatine yakındı, olanlari gördüzaten mutfaktaki o koku uzunca bi süre çıkmadı, istesemde kamufle edemezdim olanı
Neyse yemeksiz kaldık ve kendimi kınadım

Simdi aradan 9 yıl geçse de 'bugün barbunya pisirecegim' dediğimde , yada kendisi yapmamı istediğinde; "barbunya yemek isterim ama az pişmiş olsun" diye gönderme yapıyor hain

Son düzenleme:

aradn 9 yıl geçmesne rağmen hala gönderme yapyr
barbunyasız barbunya yemeği

Bende okadar cokki ama en rezil oldugum an buydu
Kociste pes etti kendi yapiyo yemekleri hahahahaha

1

Benimde olcakmı acaba böyle anlarr

ay ne komik şeyler var yaa gül gül öldüm
ben daha evli değilim ama kuzenlerimle beraber rezil olduğumuz bi anımı anlatmak istedim

şimdi benim babannem vefat etti dedemde 2 sene sonra başka bi evlilik yaptı.
bir gün hepimiz sofradayız işte halamlar, amcamlar, dedemler, kuzenler falan muhabbet ediyoruz birden konu ikizler burcundan açıldı.

ben: ay ikizler burcunu hiç sevmem tanıdığım bütün arkadaşlarım dengesizin uyuzun tekiydi

kuzen1: evet ikizler burcu çok gariptir bende sevmem

kuzen2: bende pek yaklaşmam o tiplere

dedemin eşi: ben ikizler burcuyum

ben ve kuzenlerimm : :26::26:

sonrasında o sofradan nasıl kalktık tahmin edersinizz
tabi kırdığımız pota gül gül öldük o ayrıı

not: aranızda ikizler burcu varsa özür dilerim sonuçta her ikizler burcu aynı değildir değil mi

bn ikizler burcu olmadğm için bilemm ikiz burcu arkmde yokh

maleseff bu burç konularında bende çok pot kırıyorum, çok net ve kesin konuşuyorum ve genelde de ortamda o burçtan biri oluyor.

bekarim daha erkek arkadasimla yeni yeni birbirimize kaynasiyoruz yalnizda dgiliz ortada komik bir kelime gecti ben oyle bir kahkaha attimki agzimdaki gayet sakin duran sakiz erkek arkadasimin pantolonuna yapisti

slm kızlar bir tanede ben anlatim esimle nisanlıyız evlilik islemlerini yapıyoruz biz orda yanlıs odaya girmisiz bi kadin var icerde aldi bizi karsisina basladi cinsellikten bahsetmeye ben neye ugradımı sasırdım esimde öyle ama bozuntuya vermemeye calısıyo bi iki cevap verdik kalktık sonra kacar gibi cok utanmıstım yüzüne bakamadım esimin o gün ..:)

Yok abla ya sabah dershaneye gidiyorum erken kalkıyorm hiç ugrasamam sutyenle
Zaten genel olarak bustiyer kullaniyorum daha rahat o günde bustiyer giymistim ama görünen yerlerimm gene aynı

ben uyarımı yaptım kadınlık namına, siz bilirsiniz bundan sonrasını

ne odasıymış ki orası

uyku uyanıklık arasında yatakta tam arkanızı dönerken çıkan pırt sesi ve ardından duyulan fısıltılı bi kahkahadan daha rezil edici ne olabilir ki şu dunyada aman sabahlar olmasın dualarıyla sanki hiç pırt mırt olmamış, o ses sizden hiç çıkmamış gibi uyuyo numarası yapsanız da nafile, o güneş elbet doğacak !

Son düzenleyen: Moderatör:

Aklima amerikan fimleri geldi :)))
Cok guldum gece gece valla hamile halde o ani canlandirdim da gozumde

Son düzenleme:
Uzun zamandır yazmıyordum. Bi tanecik yazayım bari

Nişanlımın uykusu geldiği zaman saçmalar...
Geçen gece konuşuyoruz. Benimde çenem düşmüş anlattıkça anlatıyorum.
Garibim zaten tümgün canı çıkmış çalışmaktan bir de benim çenemi çekiyor gece gece
Tam konunun en heyecanlı yerinde "Tut,tut,aşkım tutsanaaaa" diye bi çığlık geldi nişanlımdan.
Ben de o anlık refleksle gecenin bi körü ellerim havada bişeyleri tutmaya çalışıyorum.
Kendime geldikten sonra "Neyi tutcam be ne diyosun sen yine" diye çocuğa çemkiredurayım
Nişanlım: "Kızım köpekler kovalıyordu seni balkondan ip salladım ki tutta seni çekip kurtarayım diye.Aman be sana da insanlık yaramaz zaten!!!" deyip çat diye telefonu yüzüme kapadı.
Şaşkın şaşkın elimde telefon yatakta kalıveren ben,
Sabah dediği hiç bir şeyi hatırlamayan o...
Evlilik hayatımızdan korkuyorum Allahhhıııımmm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…