Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Eşim ön birkaç dişine kaplama yaptırıyor. Bir aylık bir git gelin ardından nihayet dün yeni dişleri takılacak bu ızdırap sona erecekti.:KK70: evdeyiz.bana diyor hadi benle sende gel beğenmezsen söyleriz tekrar başka diş yapar doktor falan. Bende illa gitmek istemiyorum 'evde kalayım gelince görürüm zaten' derken ısrarlarına dayanamadım ve beraber gittik. Bekleme salonunda bekliyorum eşimi doktor çağırdı ve yarımsaatbeklememin ardından nihayet geldi.hemen aç bakayım nasıl olmuş derdemez bana açmış dişlerini gösteriyor bende hemen bakar bakmaz'ooo hakikaten harika olmuş aşkım ,eskisinden çok daha iyi,bakayım hakikaten çok iyi yapmış ,tam istediğin gibi yapmış,bayıldım' dememle bana 'bunlar eski dişlerim yenisi 3 gün sonra takılacakmış demesin mi:KK9:o an başımdan kaynar sular döküldü kaldım öyle:KK53: kaskatı kesildim resmen sonra beni bir gülme tuttuki sormayın:KK70: eşimde biryandan yol boyunca homurdanıyor 'sana sorucam eve gidince daha sana güvenmiyorum demekki beni hep böyle geçiştiriyorsun'falan:KK70: ne güldüm ama o gece::KK1:

Son düzenleme:
ayy yazıcam ama gülmekten kendimi alamıyorum yazamıyorum :KK37::KK37::KK37:

kuzenimle aynı yaştayız dayımın oğlu 21 yaşında benden 4 ay büyüktür kendisi :KK23:

benim erkek versiyonum ve acayip yakınız kendisini erkek gibi hissetmem yani yanımda :KK53:

saçlarım kıvırcıktır ve uğraşmaya bayılır öyle ki elime tarak alsam beni etkisiz hale getirip kendi tarar o kadar sever :KK17:

lise sondayız müzik dersimiz var (biliyorum çok saçma) :KK53:

hocamızda acayip esprili ve komiktir tam kafa dengidir yani :KK6:

ben de müzik dersinin olduğu günden bi gece önce kuzenimde kalmıştım dayımlar falan neyse biz odaya gittik konuşuyoruz ben bi ara dedim ki:
-ayyy bıktım şu okuldan bi bitsede kurtulsak offf :KK12:

bunu söylerken de bi elimle saçlarımı geri savurdum böyle kokoşlar gibi :KK9:

bu da beni taklit etti okula gidene kadar eliyle hareket yapıyo beni taklit ediyo

neyse derse girdik bunula farklı sınıftayız işte ama kalemimi onda unutmuşum işte şansya :KK53:

bu içeri bi girdi pat diye :KK53::KK53::KK53:

aynen elini yine öyle yaptı bi de bağırdı
-ayyyy kız kalemin bende kalmış ağzın durmaz şimdi al dedi ve bizim sınıf yıkıldı :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK53:

sonra hocayı fark etti özür diledi hoca da aynısını yaptı

-ayyy adem önemli değil dedi bu sefer bende yerlerde yattım :KK53::KK53::KK53::KK53:

tüm okul bi kaç gün onu görünce elini saçlarına atıp
-ayy adem naber dedi :KK37::KK37::KK37::KK37:

ayy yazıcam ama gülmekten kendimi alamıyorum yazamıyorum :KK37::KK37::KK37:

kuzenimle aynı yaştayız dayımın oğlu 21 yaşında benden 4 ay büyüktür kendisi :KK23:

benim erkek versiyonum ve acayip yakınız kendisini erkek gibi hissetmem yani yanımda :KK53:

saçlarım kıvırcıktır ve uğraşmaya bayılır öyle ki elime tarak alsam beni etkisiz hale getirip kendi tarar o kadar sever :KK17:

lise sondayız müzik dersimiz var (biliyorum çok saçma) :KK53:

hocamızda acayip esprili ve komiktir tam kafa dengidir yani :KK6:

ben de müzik dersinin olduğu günden bi gece önce kuzenimde kalmıştım dayımlar falan neyse biz odaya gittik konuşuyoruz ben bi ara dedim ki:
-ayyy bıktım şu okuldan bi bitsede kurtulsak offf :KK12:

bunu söylerken de bi elimle saçlarımı geri savurdum böyle kokoşlar gibi :KK9:

bu da beni taklit etti okula gidene kadar eliyle hareket yapıyo beni taklit ediyo

neyse derse girdik bunula farklı sınıftayız işte ama kalemimi onda unutmuşum işte şansya :KK53:

bu içeri bi girdi pat diye :KK53::KK53::KK53:

aynen elini yine öyle yaptı bi de bağırdı
-ayyyy kız kalemin bende kalmış ağzın durmaz şimdi al dedi ve bizim sınıf yıkıldı :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK53:

sonra hocayı fark etti özür diledi hoca da aynısını yaptı

-ayyy adem önemli değil dedi bu sefer bende yerlerde yattım :KK53::KK53::KK53::KK53:

tüm okul bi kaç gün onu görünce elini saçlarına atıp
-ayy adem naber dedi :KK37::KK37::KK37::KK37:

:KK60::KK60:

heyy allahım rezillik :KK52:

Bende gecen sene sebep oldugum komediyi ve muthis rezilligi anlatayim bari dayanamadim sizleri okudukca:)
biz bir arap ulkesindeyiz...esim ve oglumla bir gun avmye gittik alisverisi yaptik park yerine dogru ilerliyoruz ben ayni zamanda 6 aylik hamileyim ve yurumekte zorlandigim icin geriden yavas yavas yuruyorum...esimde alisveris arabasinda hem aldiklarimizi hem oglumu tasiyor...
aramiz 30 metre kadar falan...esim arabaya ulasti bagaji yerlestiriyor...nihayet bende arabanin yanindayim...bindim arabaya gectim arka koltuga cikardim ayakkabilarimi yari yariya uzandim :) esimi ve oglumu bekliyorum...derkeeeen sofor kapisi acildi iceriye zebellah gibi iri kiyim zenci bir adam binmesinmi...ben kabusmu goruyom nooluyoz derken adam beni fark etmemis olacakki arabayi calistirdi...birden dogruldum soryyy diye bagirdim bu arada tek kelime arapca bilmiyorum sadece biraz ingilizce ve bu ulke insaninin cogu ingilizce biliyor allahtan...
adam birden hopladi arapca biseyler soylemeye basladi o siyah yuzun ortasinda kocaman acilmis bir cift gozu gormeliydiniz :) ben ondan korkuyom o benden...bir kac saniye icinde ne senaryolar yazdim anlatamam...oglumla esime zarar verdi ve arabayi icinde benle beraber caliyor en favorimdi kesin buydu :)
bu arada kapiyi acip cikayim yada hic olmazsa kilitlediyse falan camlara vurup yardim isteyeyim diye cama dogru dondum bide ne goreyim...esim yandaki aracin sofor koltugunda ve henuz durumu fark etmemis oglumla oynasiyor....
ben bu sefer adama esimi isaret ederek my husband please diyorum tekrar tekrar...en sonunda kapiyi acip cikmak geldi aklima :) o sirada esim beni fark etti hemen cikti arabadan noolu ya modunda tabii :) arabalarin modelinden renginde tutun koltuk renklerinin bile ayniolmasi sebebiyle karistirip yanlis bindigim anlasildi...ama az daha oracikta erken dogum yapacaktim...yola ciktik ben ayy neler neler olabilirdi diye hikayeler yazarken esim 1 saatlik yolu kahkalar atarak tamamladi....arada birde bundan sonra benden 2 metreden fazla ayrilmiycaksin diyede ayar cekiyordu tabi :)

Geçen gece gecenin bi vaktine kadar mesajlaşırken ben artık kendimden nasıl geçiyorsam

+ Hayatım ben seni seviyorumskfo ja kalamhrın da iytr geckılmış...(Sonu yok bende film kopmuş sanırım hatırlamıyorum.Hala ne yazmaya çalıştığım büyük bi muamma:KK53::KK53::KK53:)
_ Aşkım Rusça bilmiyorum :KK37:

Uykumda konuşmak,yürümek şöyle dursun,ben uykumda mesaj atabiliyorum ayol :KK53::KK53:

Öğlen vakti eşimle kanepelerde keyif yapıyoruz,ben ayaklarımı üşütmüşüm ki gaz yapmış karnım ama baya bii kıvrandım aman dedim ne olacak saldım gitti:KK55: kafamı kaldırdım eşim bir şey demedi iyi dedim tv daldım :KK31:,5 dk. Sonra eşim kafasını kaldırdı ve yok artık aşkım dedi ben neye yok artık derken :KK53:,yukardan matkap sesi geldi...
Eşim sanmış ki ben gene gaz çıkardım :KK17:

Son düzenleme:
:KK17::KK17::KK17:
2 gün önce banyo yaptım:KK17:
Gece 1 gibi de odama çıktım:KK53:
Ne de olsa kimse yok diye odamın kapısını aralık bıraktım(nasıl mantıksa):KK52:
Babamda yan odadaymış bilmiyorum tabi:KK17:
Ben bornozu öyle danslar eşliğinde çıkardım:KK53:
İç çamaşırlarımı giydim,don sütyen:KK52::KK52::KK52:
Allah'ımm:KK43:Babam aşağı iniyormuş(evimiz iki katlı)
Odamın ışığını açık görünce yine ders çalışıyorum sanmış,gelip kızcakmış bu saate kadar harap etme yat diye:KK43::KK43:
Odanın kapısı bir açıldı,aralıktı zaten pek farketmedim:KK17::KK17:
Ben don sütyen babamın gözleri : :KK53::KK53::KK53:
ışık hızıyla kapıyı kapattı:KK17:
Babam:Şey kızım kusura bakma ders çalışıyorsun sanmıştım yatıyom ben iyi geceler
:KK17:
Ben:Of baba yaaa:KK47:
:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:
Çok fena utandımm rezil oldummmm:KK17::KK17::KK17::KK17:

:KK17::KK17::KK17:
2 gün önce banyo yaptım:KK17:
Gece 1 gibi de odama çıktım:KK53:
Ne de olsa kimse yok diye odamın kapısını aralık bıraktım(nasıl mantıksa):KK52:
Babamda yan odadaymış bilmiyorum tabi:KK17:
Ben bornozu öyle danslar eşliğinde çıkardım:KK53:
İç çamaşırlarımı giydim,don sütyen:KK52::KK52::KK52:
Allah'ımm:KK43:Babam aşağı iniyormuş(evimiz iki katlı)
Odamın ışığını açık görünce yine ders çalışıyorum sanmış,gelip kızcakmış bu saate kadar harap etme yat diye:KK43::KK43:
Odanın kapısı bir açıldı,aralıktı zaten pek farketmedim:KK17::KK17:
Ben don sütyen babamın gözleri : :KK53::KK53::KK53:
ışık hızıyla kapıyı kapattı:KK17:
Babam:Şey kızım kusura bakma ders çalışıyorsun sanmıştım yatıyom ben iyi geceler
:KK17:
Ben:Of baba yaaa:KK47:
:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:
Çok fena utandımm rezil oldummmm:KK17::KK17::KK17::KK17:

Hayatta en korktuğum şeyden biri :KK53: yine üstünü giymişsin ya giymeseydin? :KK9:

Kendimden değilde arkadaşlarımın başına gelen olayı anlatmak istiyorum :)

Sene 2007 üniversitedeyiz. Biz 4 kızdık. 3 tane de kuzen olan erkek arkadaşlarımız var. Üni.den çıktık hepberaber bize gidiyoruz.

Neyse bindik dolmuşa ama nasıl kalabalık. Biz kızlar ve kuzenlerden bi tanesi önde diğer ikisi arka tarafta kaldı.

Bi süre sonra yanımızda dilsiz bir adam işaretle dolmuşu durdurmamızı istedi. Arkadaşımızda 'müsait bi yerde durur musunuz' diye

seslendi. Adam indi falan. O sırada inen adama bakıyoduk. Birde ne görelim bizim arkada olan arkadaşlarda inmiş :KK52::KK52::KK52:

Kuzenlerinin sesini duyunca kalabalık olduğu için iniyoruz sanmışlar :KK53::KK53: Hala görüşürüz ve bu konu ne zaman açılsa hala deli

gibi gülüyorumm :KK1::KK1: Onların dışarıdan bize bakışları gitmiyo gözümün önünden :KK52::KK52:

haha buda cok iyiymis :-):-)

Ay ne güzel bi topikmis bu :KK9: bi ara tüm sayfalri okuycam kafaya koydum :111: aklima bi anim geldim bende anlatayim dedim :KK53:
Esimle daha yeni evliyiz, kendisi yemee acayip düskün ve elestirmektede geri kalmaz, bende pek merakli olmasamda yeni evliyim yaaa artik sorumluluklarim var dimi elimden geleni yapmaga ugrasiyom... Bikac kere dolma denedim ama guzel pismedi... O siralar ayni sehirde calisiyoruz gidisim gelisimiz beraber, eee acemide olunca yemegi yetistirmekte zorlaniyom isten gelince..yeni bi sistem olusturdum, yemegimizi yiyince yarinki yemegi hazirliyodum isten gelince isitip hemen yiyoduk sonra yine ertesi gün yemegi hazirlardim... Bigun kafaya koydum yine dolma yapicam ama bu sefer tutturcam guzel olucak :KK47: tüm malzemeleri tezgaha koydum iki tanede yemek kitabindan ayrintili okuyup uyguluyorum ayrica telden bilen kisiden akil fikirde aldim yani hic bi aksilik cikamaz, neyse istekli mutlu huzurlu heyecanli ve emin bi sekilde hazirladim pisirdim, harika gözüküyolar, cok mutluyum, kendimle gurur duyuyorum, kocisede bu sefer pistiler falan diyorum... Neyse ertesi gun oldu ise gittik geri geliyoz yok bi saatlik...ben cok mutluyum yemegimi süper dolmalarimi düsünüyorum, eve gidince süper bi sofra hazirliycam :KK56: ben böyle siritarak düsüncelere dalmisken birden bi bagirdim "Hayirrrr olamazzzz" aklima bisi geldi :26: kociste korktu araba kullaniyo ne oldu dedi... Ben kipkirmizi, iyice koltuga sinerek ve cok sessiz sekilde "Dolmaya Pirinc koymayi unuttum :KK58:" öyle bi kahkaha attiki... Tabiiki ici kiyma yigini olan dolmalari yiyemedik :113: on sene gecti hala bilenler dalga gecer benimle :KK60::KK60: bende hala alttan almam "napayim benim Dolmam zengin isi sirf kiymali olur iste" derim :KK19:
Laf aramizda ogün bugündür artik kiyma katmam dolmaya :KK1:

alakasız olacak ama gece birde yatarken sütyen mi takıyorsunuz, zararlı olduğunu biliyorsunuzdur herhalde, onun yerine atlet giyseydiniz:KK53::KK9:

Yok abla ya sabah dershaneye gidiyorum erken kalkıyorm hiç ugrasamam sutyenle:KK9:
Zaten genel olarak bustiyer kullaniyorum daha rahat o günde bustiyer giymistim ama görünen yerlerimm gene aynı:KK52::KK52::KK52::KK53:

Ay ne güzel bi topikmis bu :KK9: bi ara tüm sayfalri okuycam kafaya koydum :111: aklima bi anim geldim bende anlatayim dedim :KK53:
Esimle daha yeni evliyiz, kendisi yemee acayip düskün ve elestirmektede geri kalmaz, bende pek merakli olmasamda yeni evliyim yaaa artik sorumluluklarim var dimi elimden geleni yapmaga ugrasiyom... Bikac kere dolma denedim ama guzel pismedi... O siralar ayni sehirde calisiyoruz gidisim gelisimiz beraber, eee acemide olunca yemegi yetistirmekte zorlaniyom isten gelince..yeni bi sistem olusturdum, yemegimizi yiyince yarinki yemegi hazirliyodum isten gelince isitip hemen yiyoduk sonra yine ertesi gün yemegi hazirlardim... Bigun kafaya koydum yine dolma yapicam ama bu sefer tutturcam guzel olucak :KK47: tüm malzemeleri tezgaha koydum iki tanede yemek kitabindan ayrintili okuyup uyguluyorum ayrica telden bilen kisiden akil fikirde aldim yani hic bi aksilik cikamaz, neyse istekli mutlu huzurlu heyecanli ve emin bi sekilde hazirladim pisirdim, harika gözüküyolar, cok mutluyum, kendimle gurur duyuyorum, kocisede bu sefer pistiler falan diyorum... Neyse ertesi gun oldu ise gittik geri geliyoz yok bi saatlik...ben cok mutluyum yemegimi süper dolmalarimi düsünüyorum, eve gidince süper bi sofra hazirliycam :KK56: ben böyle siritarak düsüncelere dalmisken birden bi bagirdim "Hayirrrr olamazzzz" aklima bisi geldi :26: kociste korktu araba kullaniyo ne oldu dedi... Ben kipkirmizi, iyice koltuga sinerek ve cok sessiz sekilde "Dolmaya Pirinc koymayi unuttum :KK58:" öyle bi kahkaha attiki... Tabiiki ici kiyma yigini olan dolmalari yiyemedik :113: on sene gecti hala bilenler dalga gecer benimle :KK60::KK60: bende hala alttan almam "napayim benim Dolmam zengin isi sirf kiymali olur iste" derim :KK19:
İlahi dilos ablaaaaa:KK52::KK52:
Hani tuzu unutsan anlarım:KK53:
Ana malzeme yahu:KK52::KK53:

İlahi dilos ablaaaaa:KK52::KK52:
Hani tuzu unutsan anlarım:KK53:
Ana malzeme yahu:KK52::KK53:

Aynen canim zaten o yuzden bunca sene unutulmadi hep yüzüme vuruyolar :KK47:
Bikerede firinda makarna yapcam eee basit at firiza soosunuda kat tamam dimi :KK9:
Kocis geldi bakti firina sen makarnalari biraz hasladinmi dedi :111:
Ayyy sey ben yok haslancakmidilar dedim :26: puhahahaha :KK60:
Yemek hüsranlarimin kitabini yazarim :KK52:

Aynen canim zaten o yuzden bunca sene unutulmadi hep yüzüme vuruyolar :KK47:
Bikerede firinda makarna yapcam eee basit at firiza soosunuda kat tamam dimi :KK9:
Kocis geldi bakti firina sen makarnalari biraz hasladinmi dedi :111:
Ayyy sey ben yok haslancakmidilar dedim :26: puhahahaha :KK60:
Yemek hüsranlarimin kitabini yazarim :KK52:
ay ne kadan güldüm:KK52::KK52::KK52::KK52:yaz yaz:KK52::KK52:

:KK60::KK1::KK1:
Ay güldürdünn dilayyyy..
Ya herkesin yemeklerle ilgili bi macerası var sanirimm:KK17:

oda iyimiş :KK60: :KK60:

X