- 21 Ocak 2011
- 671
- 325
Eşim ön birkaç dişine kaplama yaptırıyor. Bir aylık bir git gelin ardından nihayet dün yeni dişleri takılacak bu ızdırap sona erecekti. evdeyiz.bana diyor hadi benle sende gel beğenmezsen söyleriz tekrar başka diş yapar doktor falan. Bende illa gitmek istemiyorum 'evde kalayım gelince görürüm zaten' derken ısrarlarına dayanamadım ve beraber gittik. Bekleme salonunda bekliyorum eşimi doktor çağırdı ve yarımsaatbeklememin ardından nihayet geldi.hemen aç bakayım nasıl olmuş derdemez bana açmış dişlerini gösteriyor bende hemen bakar bakmaz'ooo hakikaten harika olmuş aşkım ,eskisinden çok daha iyi,bakayım hakikaten çok iyi yapmış ,tam istediğin gibi yapmış,bayıldım' dememle bana 'bunlar eski dişlerim yenisi 3 gün sonra takılacakmış demesin mio an başımdan kaynar sular döküldü kaldım öyle kaskatı kesildim resmen sonra beni bir gülme tuttuki sormayın eşimde biryandan yol boyunca homurdanıyor 'sana sorucam eve gidince daha sana güvenmiyorum demekki beni hep böyle geçiştiriyorsun'falan ne güldüm ama o gece:
Son düzenleme: