Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ahahaha

onlarda ne bilsin ama sonra garip gibi mi baktılar dışardan

benimki çok taze :) ama o bana karşı rezil oldu
biz yeni tanıştık ve yeni yeni sevgili olduk fakat ciddi düşünüyoruz,

mesajlaşıyoruz benim yanımda annemler falan var bu yüzden o beni arayamıyor ve benim ayrı bir odaya gitmemi istiyor ben ise nazlanıyorum neyse araya başka konular girdi ama onun aklı benle konuşmakta, ve mesajlaşıyoruz aynen böyle yazdı :

o : odama geç
o : pardon
o : odana geç
ben :

ay nasıl utandım kim bilir o nasıl utanmıstır ama çok çok güldüm :))
yazarken hep böyle hatalar yapar :)

Bizde yaklaşık 4 5 yıl önce sirke gitmiştik, aslanlar kaplanlar motorlar havada uçuşuyor tabi. Minik bir sirk köpeğiyle fotoğraf çekilelim dedik, aldık kucağımıza. Fotoğrafı çekecek olan sirk çalışanı da bizimle ingilizce konuştu. Bende sarışınım falan, hep yabancı sanarlar. Aaa aşkım bak bizi turist sandılar dedim. Rezil olduğum andı Ne turisti aşkım sirktekiler yabancı dedi. Saflığımın son noktasıydı

sevgili adayımla yine konuşuyoruz gece olmuş 3 hala konuşuyoruz

o sabah 7 de kalkıp işe gidicek bende okula öğrencilerime

konuşma artık o boyuta vardı ki ikimizde tek gözümüzle yazıyoruz artık...

ve benden gelen muhteşem pot:

-gözümüz birisi kapandı artık ben gidiyorum
+bende aynen kapandım
-ben gittim
+hadi hayırlı geceler
-uyanınca yazarsın
+selam söyle

bu konuşmanın mantıksızlığını sabah fark ediyoruz ve kahkahalarımızla gülüşüyoruz

selam söyle kısmını sen mi dedinnnn

çok güldüm sabah sabahhh

puahahahaha süper yaaa
Ama benim anlamadığım, siz içerde otururken, hemde davet eden de eşinken, acaba odasında soyunup elinde gitarla napıyordu Hadi gitarla sana nasıl hava atacağının provasını yapıyor olabilir de, üzerindekileri niye çıkarmış aklım almıyor ahahahaha

ahahahaha selam söyle'den sonra koptummmmm

Odada üstünü değiştiriyordu,o sırada yatağının üstünde duran gitarını farketti ve alıp yerine koyacaktı ve
o sırada bastım,elinde gitar ve içlikleriyle
Elinde gitarla yanıma ''O Sole Mio'' diye gelmediğine göre,bu senaryo daha mantıklı gibi

O an benim de aklım almamıştı,çok saçma di mi manzara :)

Son düzenleme:

oyy kıyamamm cok gecmıs olsun artarda aksilikler. hem guluyorum hem uzuluyorum duygudan duyguya suruklendım okurken

Son düzenleme:

eveeet bencede cok romantıkk

ayy çok beğendim bu başlığıD nişanlımla 9 senedir beraberiz. ilk yılımız lise sonda beraber geçti. ardından ben üniversiteyi kazadım gittim o kaldi..( neyse her gelişimde beni otogarda karşılıyor giderken uğurluyor falan. yine bir gün gidicem bir saat önceden falan gittik terminale. oturduk, muhabbet falan. tam o sırada simitçi geçmezmi.. bende bayılırım hadi alalım dedi. yanında ayransız olurmu olmaz.... hemen birde ayran aldı. beraber yiyoruz. oda bir hikaye anlatıyor bi yandan. ben tam ayranı dikince kafama en komik yerini söylemezmi.. kahkaham bitinc karşımda bembeyaz bir ruh vardı adamı ayrana bulamışım.. D silmye faan çalıştık ama bende ne ağız varsa öküz kadar doldurmuşum heralde en son ben arabada ona el sallarken bir yandan bana el sallıyor bir yandanda kulak kıvrımlarındakı ayranı temızlıyorduuDD

o günden berı onunlayken ayran içersem asla karsımda oturmuyorDD

Uzun yıllardır görmediğim abimin erkek arkadasıyla m..... ile yeni cıkmaya baslamıstım ama önce net ve tel üzerinden görüştük ...
Anlaştık ve buluşmaya karar verdik ben 12 yasımdaydım onu en son gördüğümde ve o askere gidiyodu ogün neyse buarada ben bi mağzada eşofman satıyordum ... satış elmanlığı yapıyordum ... kendisine beni iş cıkışı gelip al vakit kaybetmeyelim eve cok gec gidemem dedim ...
neyse bir beyfendi geldi buyrun ne arzu etmiştiniz dedim adam salak salak gülüyo bende sakinliğimi korumaya calısarak size nasıl yardımcı olabilirim dedim esofman mı spor ayakkabımı bakıcaksınız dedim gözlerin hala aynı içi gülüyo dedi ben korkmaya basladım elim ayağım titriyo sapık bu diorum ( mağzada işe baslayalı 2 ay olmuştu ve mağzanın bi sapığı oldugunu duymuştum bundan etkilendim ) yorgunsun galiba filan diyo bende bizim güvenliği cagırdım adamı attılar dısarı adamda bi saniye yanlış anladınız dio 2 dakika sonra telime gelen msj yıktı beni meğer benimkiymiş o :) 2 saat özür diledim tabi ama kimseye yüz vermiyo olmam hoşuma gitmiş :)
her fırsatta dile getiriyo :)

Ah ahh nerden başlasam ki
sevgilimle kafedeyiz geçenlerde atışmıştık o haksızdı ve o konuyu konuşuyoruz. ama üste çıkmaya çalışıyor tatlı tatlı ben birşey demeye yelteneyim hemen sözümü kesiyor konuşmama fırsat vermiyor. e canıma tak etti artık ve ağzımdan hunharca şu kelimeler döküldü;
"eehhh bi sus be şeyini çürütmeye çalışıyorum şurda!!!" :26:
ve karşımda bir çift kısık göz,kahkaha patlatmamak için ısırılan dudaklar ve sevgilimden dökülen inciler;
"çürüt aşkım çürüt. bi çürütmediğin orası kalmıştı" halbuki şeyini derken düşüncesinden bahsetmiştim

bir diğeri ise; nette konuşuyoruz aramızda geçen konuşma;
ben- ya sen nasıl tatlı birşeysin böyle? anlatsana
o- anlatayım aşkım şimdi benden bir tane var dünyada idareli kullan benden başka yok yani ( yanlış anlaşılmaya müsait bir inci daha )
ben- kullanırım tabii seve seve bi 20 dk ses çıkmadı beyfendiden. 20 dk sonra gelen "adamakıllı kullan beni" cevabıyla akıllara zarar lügatımızla ne kadr şahane bir çift olduğumuzu alıyorum

ve son olarak sevgilim yolda yürürken şarkı söylemeye bayılır hiç susmaz. son aylarda ağzında "muallayı sandala atııppp" diye başlayan bir şarkıyı tutturmuş gidiyor. o her mualla dedikçe beynimdeki nöronlar horon tepiyor sanki mualla varmış da hakikaten sandala atmış gibi sinirleniyorum. dha doğrusu kıskanıyorum duymak istemiyorum o şarkıyı yine aramızda geçen bir diyalog;
ben- ne muallaymış bee at at bitmedi
o- öyle deme o tam burda (kalbini gösteriyor)
ben- ben nerdeyim
o- (poposuna bakarak gülüyor) bilmem ki
ben-peki sen nerdesin biliyor musun oramda bile değilsin tenezzül bile etmem seni oraya koymaya
???
bende böyleyim işte olmayan muallayı da kıskanırım onu da bi yerime koymaya tenezzül etmem

Eşim bana sürekli "aşkım" diye hitap eder en başından beri beni de alıştırdı bir süre sonra. Üniversitedeki bir bayan hocaya "Aşkım haftaya ders var mı?" demiştim şaşkınlıkla. Kadının suratını sizin hayal gücünüze bırakıyorum artık.

ilkine öldün gülmekteeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…