ayy yazıcam ama gülmekten kendimi alamıyorum yazamıyorum
kuzenimle aynı yaştayız dayımın oğlu 21 yaşında benden 4 ay büyüktür kendisi
benim erkek versiyonum ve acayip yakınız kendisini erkek gibi hissetmem yani yanımda
saçlarım kıvırcıktır ve uğraşmaya bayılır öyle ki elime tarak alsam beni etkisiz hale getirip kendi tarar o kadar sever
lise sondayız müzik dersimiz var (biliyorum çok saçma)
hocamızda acayip esprili ve komiktir tam kafa dengidir yani
ben de müzik dersinin olduğu günden bi gece önce kuzenimde kalmıştım dayımlar falan neyse biz odaya gittik konuşuyoruz ben bi ara dedim ki:
-ayyy bıktım şu okuldan bi bitsede kurtulsak offf
bunu söylerken de bi elimle saçlarımı geri savurdum böyle kokoşlar gibi
bu da beni taklit etti okula gidene kadar eliyle hareket yapıyo beni taklit ediyo
neyse derse girdik bunula farklı sınıftayız işte ama kalemimi onda unutmuşum işte şansya
bu içeri bi girdi pat diye
aynen elini yine öyle yaptı bi de bağırdı
-ayyyy kız kalemin bende kalmış ağzın durmaz şimdi al dedi ve bizim sınıf yıkıldı
sonra hocayı fark etti özür diledi hoca da aynısını yaptı
-ayyy adem önemli değil dedi bu sefer bende yerlerde yattım
tüm okul bi kaç gün onu görünce elini saçlarına atıp
-ayy adem naber dedi
2 gün önce banyo yaptım
Gece 1 gibi de odama çıktım
Ne de olsa kimse yok diye odamın kapısını aralık bıraktım(nasıl mantıksa)
Babamda yan odadaymış bilmiyorum tabi
Ben bornozu öyle danslar eşliğinde çıkardım
İç çamaşırlarımı giydim,don sütyen
Allah'ımmBabam aşağı iniyormuş(evimiz iki katlı)
Odamın ışığını açık görünce yine ders çalışıyorum sanmış,gelip kızcakmış bu saate kadar harap etme yat diye
Odanın kapısı bir açıldı,aralıktı zaten pek farketmedim
Ben don sütyen babamın gözleri :
ışık hızıyla kapıyı kapattı
Babam:Şey kızım kusura bakma ders çalışıyorsun sanmıştım yatıyom ben iyi geceler
Ben:Of baba yaaa
Çok fena utandımm rezil oldummmm
Aynen bende onu düşündüm,ya giymeseydimHayatta en korktuğum şeyden biriyine üstünü giymişsin ya giymeseydin?
Aynen bende onu düşündüm,ya giymeseydimOram buram el sallıcaktı babama
Kendimden değilde arkadaşlarımın başına gelen olayı anlatmak istiyorum :)
Sene 2007 üniversitedeyiz. Biz 4 kızdık. 3 tane de kuzen olan erkek arkadaşlarımız var. Üni.den çıktık hepberaber bize gidiyoruz.
Neyse bindik dolmuşa ama nasıl kalabalık. Biz kızlar ve kuzenlerden bi tanesi önde diğer ikisi arka tarafta kaldı.
Bi süre sonra yanımızda dilsiz bir adam işaretle dolmuşu durdurmamızı istedi. Arkadaşımızda 'müsait bi yerde durur musunuz' diye
seslendi. Adam indi falan. O sırada inen adama bakıyoduk. Birde ne görelim bizim arkada olan arkadaşlarda inmiş
Kuzenlerinin sesini duyunca kalabalık olduğu için iniyoruz sanmışlarHala görüşürüz ve bu konu ne zaman açılsa hala deli
gibi gülüyorummOnların dışarıdan bize bakışları gitmiyo gözümün önünden
alakasız olacak ama gece birde yatarken sütyen mi takıyorsunuz, zararlı olduğunu biliyorsunuzdur herhalde, onun yerine atlet giyseydiniz
İlahi dilos ablaaaaaAy ne güzel bi topikmis bubi ara tüm sayfalri okuycam kafaya koydum :111: aklima bi anim geldim bende anlatayim dedim
Esimle daha yeni evliyiz, kendisi yemee acayip düskün ve elestirmektede geri kalmaz, bende pek merakli olmasamda yeni evliyim yaaa artik sorumluluklarim var dimi elimden geleni yapmaga ugrasiyom... Bikac kere dolma denedim ama guzel pismedi... O siralar ayni sehirde calisiyoruz gidisim gelisimiz beraber, eee acemide olunca yemegi yetistirmekte zorlaniyom isten gelince..yeni bi sistem olusturdum, yemegimizi yiyince yarinki yemegi hazirliyodum isten gelince isitip hemen yiyoduk sonra yine ertesi gün yemegi hazirlardim... Bigun kafaya koydum yine dolma yapicam ama bu sefer tutturcam guzel olucaktüm malzemeleri tezgaha koydum iki tanede yemek kitabindan ayrintili okuyup uyguluyorum ayrica telden bilen kisiden akil fikirde aldim yani hic bi aksilik cikamaz, neyse istekli mutlu huzurlu heyecanli ve emin bi sekilde hazirladim pisirdim, harika gözüküyolar, cok mutluyum, kendimle gurur duyuyorum, kocisede bu sefer pistiler falan diyorum... Neyse ertesi gun oldu ise gittik geri geliyoz yok bi saatlik...ben cok mutluyum yemegimi süper dolmalarimi düsünüyorum, eve gidince süper bi sofra hazirliycam ben böyle siritarak düsüncelere dalmisken birden bi bagirdim "Hayirrrr olamazzzz" aklima bisi geldi :26: kociste korktu araba kullaniyo ne oldu dedi... Ben kipkirmizi, iyice koltuga sinerek ve cok sessiz sekilde "Dolmaya Pirinc koymayi unuttum " öyle bi kahkaha attiki... Tabiiki ici kiyma yigini olan dolmalari yiyemedik :113: on sene gecti hala bilenler dalga gecer benimle bende hala alttan almam "napayim benim Dolmam zengin isi sirf kiymali olur iste" derim
Laf aramizda ogün bugündür artik kiyma katmam dolmaya
İlahi dilos ablaaaaa
Hani tuzu unutsan anlarım
Ana malzeme yahu
ay ne kadan güldümAynen canim zaten o yuzden bunca sene unutulmadi hep yüzüme vuruyolar
Bikerede firinda makarna yapcam eee basit at firiza soosunuda kat tamam dimi
Kocis geldi bakti firina sen makarnalari biraz hasladinmi dedi :111:
Ayyy sey ben yok haslancakmidilar dedim :26: puhahahaha
Yemek hüsranlarimin kitabini yazarim
Ay ne güzel bi topikmis bubi ara tüm sayfalri okuycam kafaya koydum :111: aklima bi anim geldim bende anlatayim dedim
Esimle daha yeni evliyiz, kendisi yemee acayip düskün ve elestirmektede geri kalmaz, bende pek merakli olmasamda yeni evliyim yaaa artik sorumluluklarim var dimi elimden geleni yapmaga ugrasiyom... Bikac kere dolma denedim ama guzel pismedi... O siralar ayni sehirde calisiyoruz gidisim gelisimiz beraber, eee acemide olunca yemegi yetistirmekte zorlaniyom isten gelince..yeni bi sistem olusturdum, yemegimizi yiyince yarinki yemegi hazirliyodum isten gelince isitip hemen yiyoduk sonra yine ertesi gün yemegi hazirlardim... Bigun kafaya koydum yine dolma yapicam ama bu sefer tutturcam guzel olucaktüm malzemeleri tezgaha koydum iki tanede yemek kitabindan ayrintili okuyup uyguluyorum ayrica telden bilen kisiden akil fikirde aldim yani hic bi aksilik cikamaz, neyse istekli mutlu huzurlu heyecanli ve emin bi sekilde hazirladim pisirdim, harika gözüküyolar, cok mutluyum, kendimle gurur duyuyorum, kocisede bu sefer pistiler falan diyorum... Neyse ertesi gun oldu ise gittik geri geliyoz yok bi saatlik...ben cok mutluyum yemegimi süper dolmalarimi düsünüyorum, eve gidince süper bi sofra hazirliycam ben böyle siritarak düsüncelere dalmisken birden bi bagirdim "Hayirrrr olamazzzz" aklima bisi geldi :26: kociste korktu araba kullaniyo ne oldu dedi... Ben kipkirmizi, iyice koltuga sinerek ve cok sessiz sekilde "Dolmaya Pirinc koymayi unuttum " öyle bi kahkaha attiki... Tabiiki ici kiyma yigini olan dolmalari yiyemedik :113: on sene gecti hala bilenler dalga gecer benimle bende hala alttan almam "napayim benim Dolmam zengin isi sirf kiymali olur iste" derim
Ay ne güzel bi topikmis bubi ara tüm sayfalri okuycam kafaya koydum :111: aklima bi anim geldim bende anlatayim dedim