Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Sınavdan çıktık bir gün sevgilicanla
Acıktık gidelim bir şeyler yiyelim dedik.
Neyse siparişler verildi yemekler geldi.
Bizimki ellerimi yıkayıp geliyorum dedi tamam dedim.Kitapları çıkarttım doğrularımı yanlışlarımı kontrol ediyorum.
Kalemlerim uç kutum felan hep ortada.Uç kutumda içinde 1200 tane olan büyük magnum kutularından
Benim çok bilmiş sevgilim geldi tepemde ilk bu uç kutusu dikkatini çekti;neymiş bu diye eline alıp sallamasıyla
1200 e yakın ucun başımdan aşağı dökülmesi bir oldu

Ben,yemekler uçlar çok güzel bi üçlü oluşturduk.Çevremizdeki insanlarda cabası.
Millet sevgilisinin başından aşağı güller,yapraklar döker benim odunum kalem ucu

Neymiş sormuşmuş ne olduğunu,kutuyu eline alıp sallaması arasında ışık hızı bir zaman vardı neyi hangi ara diyecektim acaba

by akşam nişanlımla atıştık. suratım bir karıştı dedim şu konunun eski mesajlarını okim.. ne sinir kaldı ne üzüntüü love you kadınlar klübüüDDD
not: yumurtlayan prensesler istiyorummmDD

oyy eski konuları okurken regl kazalarıyla ilgili konular gördüm aklıma geldi:d

üniversitede evde yalnız kalıyorum. sabah bir kalktım pijamam kan olmuş neyse banyo yaptım giyindim.tam çarşafı değiştircem ding dong kapı çaldı:d çarşafada ufak bir leke var. çarşafı değiştirmeye fırsatmı kaldı:d hemen örttüm yatak örtüsünü. kapıyı açtım.şu an nişanlım olan adamım gelmiş poğaçalarla kahvaltı edelim die. neyse kahvaltı hoş sohbet muhabbet ben unuttum gitti. akşama doğru nişanlımın migreni tuttu ki çok fena olur bilirsiniz. ilaç aldı ben biraz yatim mi dedi. tabi canım geç dedim. sonra içerden seslendi. aşkım senin yine burun kanamalarınmı başladı diye...zönnkk zönkkkk... (bi aralar bi hastalığımdan dolayı burnum kanıyordu devamlı garibim o sanmış ilk anda) yanına gittim, yaa evet canm dün akşam oluvermiş dior bir yandan da çarşafı ufak ufak topluyorum. aşkım maşallah baya da deli yatıyormuşsun yatağın ortasında burnun deyince birbirimize bakıp koptuydukk nabsın gariban kanı görünce önce korkunç olan gelmiş aklına sonra düşmüş jetonnDDD

Babama rezil oldum

Sevgilimi babama anlatacağım, istemeye geleceklerini söyleyeceğim ama babam izin vermez diye korkumdan baya stres yarattı ben de bu durum.

Diyalog :

Ben : Babacığım sana bir şey söyleyeceğim.

Babam : Söyle yavrum.

Ben : babacığım yaa şimdi.. ( Uzun bir sessizlik )

Babam : söylesene kızım haberleri izliyorum

Ben : Tamam o zaman ben sonra geleyim

Aradan yarım saat geçti dedim şimdi tam zamanı bir de kahve yaptım babamın yanına gittim

Ben : Babacığım hani şu mevzu vardı ya işte o mevzuyu sana bildirmek üzere geldim :26:

Babam : Kızım sana noldu ne bu resmiyet ayrıca hangi mevzu

Böyle bir 5 dakika daha geçti sözcükler çıkmıyor ağzımdan tam cesaretimi topladım ve baba sevdiğim biri var dedim Beşiktaş gol yedi

Babam : efendim kızım ne dedin

Ben : Tamam baba ya unut gitsin senle bir şey konuşulmuyor zaten hep böyle yapıyorsun diye bağırdım resmen

Babam :

Ben : Sonra ayy pardon baba ya ben de stres yaptım da beşiktaş gol yiyince o yüzden bağrıverdim birden

Aradan biraz daha zaman geçti bu sefer söyleyeceğim kaçış yok ;

Ben : Baba benim bir Şeyim var

Babam : neyin kızım ?

Ben : şeyim işte yaa şeyim işte hani kızların şeyi olur ya şeyleri işte

Ve babam bu anlamsız cümlem üzerine :

Aman kızım ya pedim bitti desene niye bir saattir geveliyorsun ağzında değer mi bu kadar çekinmene. tamam ben alır gelirim maç arasında dedi.

Ben ; Yaa evet pedim bitmişti sağol baba neyse ben de maçı izliyim bari

ayyyy öldüm gülmekteeenn eee anlatamadın mı sonraa ?

hahahha

ben de ikizlerimm

bi kere bende yemek yakmıştım , ögle vakti eşim geldi mercimek çorbası vardı onu ısıtıyordum o zamanda netten bi ceket beğenmiştim ona bakıyoruz odada , ben tabi net diyince dururmuyum dalmışım iyice çorbada yanmış artık , acı acı yanık kokusu geliyor ama nasıl , hhiiiiiiçç üstüme alınmıyorum öyle unutmuşum ki , alışveriş deyince akıl gidiyor tabi :) sonra başladım saydırmaya , homurdanıyorum oturduğum bina çok düşüncesiz her türlü şeyi yapıyorlar binada diye çoğu komşumu sevmiyordum , sayıyorum yine başladılar yayla hayatı yaşamaya yine ne yapıyorlar acaba koridorlarda bıktım vs diye , sonra eşim dedi ki hadi yemek yiyelim artık mutfağa bi gittim ki zehir gibi koku çorba yanmış :) o koku benden miş meğer , çok güldüm suçlandım ama hiç çaktırmıyorum aa yeni koymuştum nolmuş buna dedim eşim dalga geçti tabi :) ilk ve son yemek yakışımdı

bende geçen gün pazara giderken giymeyi unutmuşum , hiç farketmedim bile gittim gittim tam trafiğin ortasında karşıdan karşıya geçerken farkettim kiii sütyen yokkk :) bi ferahlık bi ferahlık ,
o an çok panik oldum elimde araba bi geri koşuyorum bi ileri, Allahtan çarpılmadım, panik oldum ne dönüyorum ne dvm ediyorum , arabada bekleyenler neler dedi acaba şaşkınlığıma bide göğüslerimin oraya bakıyorum çaktırmadan güya :) sonra benimkiler çok küçük zaten takmayınca erkek gibi :) düzlük bi ova sanki :) bide üzerimde kalın kapşonlu vardı kabartmalı felan belli olmuyordu dvm ettim artık , bişyde olmadı şükür , ama çok güldüm kendime eve gelince nası bilememişim hayret :) o günde kendimi çok hafif hissediyordum demekki keramet sütyendeymiş

İşte benim de küçük olduğu için herkes anlardı sutyenimi takmayınca Ben fark ettiğimde ilçe değiştirmiştim resmen geri dönemedim eve geç kalıcam diye sen yine şanslıymışsın canım ben de diyorum bu sabah bir rahatlık bir ferahlık var

Bi tanede benden olsun :))

Erkek arkadaşımla üniversite yıllarındayken evine gitmiştim ders çalıştırcaktı bana sabah erkenden gittiğim için kahvaltı yapmamıştım.Ağzımda koku felan olmasın diye hep sakız çiğnerim. Ogünde giderken bi sakız atmıştım ağzıma neyse gittim sağolsun cancağazım kahvaltı hazırladı getirdi sakızı koydum kenara alışkanlık olmuş bende yanlış bir alışkanlık ama olmuş sonuçta çiğnediğim sakızı yine çiğnerdim o zmnlar tabi yemekten sora sakızı ağzıma atmamla erkek arkadaşımın ne yaptın demesi sen bir oldu ben anlayamadım neyaptığımı soruyorum bende kendimden emin ne yapmışım sakızı bida ağzına nie attın deyince yüzüm haliyle kıpkırmızı oldu baya utanmıştım.Açıklama yapacak bir durumda yok ne söylersem haksız bir durum baya utanmıştımm :))

Toplaşın hatunlar rezil oldum

Dün gece 3 alt komşumuza gittim,roman almak için
Tabi arkadaş ya,biz ayaküstü kaynatıyoruz saat gece 12
Neyse asansörü çağırdım,arkadaşıma hadi içeri gir soğuk dedim.
Arkadaşımda yok sen asansöre bin öyle dedi
Bende : Değil mi ya şimdi arkamdan testereli çıkarda beni doğrarsa falan dedim
O an asansör geldi kapıyı açtım,içerde zebellah gibi bir adam,boynuna dolanmış zincir var
Ben onu aniden karşımda görünce,ayyyyy bismillahh ayyy diye bağırıp adamın üstüne asansörün kapısını kapatıp ayaklarımı totoma vura vura höykürerek kaçıyorum
Arkadaşım noldu dedi,testereee diye bağırıyorum O kattaki tüm kapılar açıldı çığırışıma:26:ayy rezillikti
Zavallı adam
Bide alt komşumuzSabah gördüm çok utandım
Testerenin etkisine nasıl kapılmışsam artıkk

Son düzenleme:
ömürsünüz çok yaşayın emi çok komikti

wwoowww zamanlamaya bak...:) yerlerdeyim

Testereeeee

Ev işlerinden, yemekten falan anlayan biri değilim. Bir gün nişanlım dışarı çıktı ve evde tek kaldım. Hazır kek karışımlarından kek yapacaktım. Herşeyi hazırladım. Küçük fırınlar oluyor ya, evde ondan var. Kalıplara karışımı doldurup, attım fırına. Nasıl güzel kokular geliyor, bende bir heyecan anlatamam. Bıçak batırdım oldu mu acaba diye. Üstleri çok güzel pişmiş, altları pişmemiş. Ben de ızgara moduna getirdim, akıllıyım ya alttan pişsin dedim Tam o sırada aradı " sevgilim ne yapıyorsun? " Kek yapıyorum Aşkım, evdeki kokulara bayılırsın dedim . " Evi yakma " dedi. Üzerimden kara kara dumanlar geçiyordu. Arkamı bir döndüm, mutfak duman içinde. Ben tabi telefonu falan attım, kekleri çıkardım. Rezil olmayayım diye hemen çöpe atayım dedim. 5 dakika sonra geldi benimki. Kekler bildiğiniz taş, çok utanmıştım çoookkk

Yıllar önce eşime çatala takmaya çalışırken zıplayan köfte, sigara böreği diye yutturmaya çalıştığım yufka, çatala bile gelmeyecek kuruluktaki patates kızartması, elime alıp yuvarlama kalksam köfte olabilecek lapalıkta pilav yedirmişliğim vardır. Bir de nasıl bir özgüvense, kendim tadına bile bakmadım. Eşimde de artık nasıl bir aşk var ise, eline sağlık çok güzel olmuş diye diye yiyor 1 yudum tadına bakayım dedim, püskürtecektim neredeyse, bırak şunu nasıl yiyorsun diye tepki vermişim. Tabi o davranışından sonra adamı kaçırır mıyım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…