kızımı ilk denize soktuğum zaman bebekti daha...belime kadar girmiş,onu koltuk altından tutmuş yüzdürüyordum.eşime döndüm:'şuna bak ya,ne güzel yüzüyor...'dedim sonra kızıma döndüm gülümseyerek:'prenses benim kızım yaaa....'dedim.birden denizden bir kabarcık çıktı ve flop diye kızımın kakası yanımdan hürriyet abidesi gibi süzülüverdi...ben şok sağ sola bakıyorum.eşim:'prenses yumurtladı...'dedi...neyseki gören olmadı,ya da oldu da görmemezlikten geldiler...
Babama rezil oldum
Sevgilimi babama anlatacağım, istemeye geleceklerini söyleyeceğim ama babam izin vermez diye korkumdan baya stres yarattı ben de bu durum.
Diyalog :
Ben : Babacığım sana bir şey söyleyeceğim.
Babam : Söyle yavrum.
Ben : babacığım yaa şimdi.. ( Uzun bir sessizlik )
Babam : söylesene kızım haberleri izliyorum
Ben : Tamam o zaman ben sonra geleyim
Aradan yarım saat geçti dedim şimdi tam zamanı bir de kahve yaptım babamın yanına gittim
Ben : Babacığım hani şu mevzu vardı ya işte o mevzuyu sana bildirmek üzere geldim :26:
Babam : Kızım sana noldu ne bu resmiyet ayrıca hangi mevzu
Böyle bir 5 dakika daha geçti sözcükler çıkmıyor ağzımdan tam cesaretimi topladım ve baba sevdiğim biri var dedim Beşiktaş gol yedi
Babam : efendim kızım ne dedin
Ben : Tamam baba ya unut gitsin senle bir şey konuşulmuyor zaten hep böyle yapıyorsun diye bağırdım resmen
Babam :
Ben : Sonra ayy pardon baba ya ben de stres yaptım da beşiktaş gol yiyince o yüzden bağrıverdim birden
Aradan biraz daha zaman geçti bu sefer söyleyeceğim kaçış yok ;
Ben : Baba benim bir Şeyim var
Babam : neyin kızım ?
Ben : şeyim işte yaa şeyim işte hani kızların şeyi olur ya şeyleri işte
Ve babam bu anlamsız cümlem üzerine :
Aman kızım ya pedim bitti desene niye bir saattir geveliyorsun ağzında değer mi bu kadar çekinmene. tamam ben alır gelirim maç arasında dedi.
Ben ;Yaa evet pedim bitmişti sağol baba neyse ben de maçı izliyim bari
gülmekten öldürdü beni bu topic o kadar güldüm bide ben yazıyım dedim
henüz nişanli değiliz ama yakın zamanda olcak inşallah sevgilime rezil olmuşluğum var
bigün pizza yiyoruz 1. yılımızı kutlayalı bikaç gün olmuştu. her zamankı gıbı son dılım pizza fazla geldi ikimizede.. bende kendi pizzamıda sevgilimin tabağına koyup yedirmeye çalışıyorum o da doydum kusarım gibisinden naz yaparken ben onu kendimce gaza getircem ya omzuna vurup "ye koçum hadi beline kuvvet" dedimsevgilim önce böle kısa bi sessizlik. sonra da gülmekten kırıldı ben bi anlam veremiyorum bu tepkilere şaşkın şaşkın noldu da diyorum :26: sonra kullağıma eğilip sessizce "onu ilk gecede damada söylerler" dedi ve ben kırmızı ile mor arasında yanıp sönen led ışık sonrasında çok güldüm tabi saflığıma
ay ne komik şeyler var yaa gül gül öldüm
ben daha evli değilim ama kuzenlerimle beraber rezil olduğumuz bi anımı anlatmak istedim
şimdi benim babannem vefat etti dedemde 2 sene sonra başka bi evlilik yaptı.
bir gün hepimiz sofradayız işte halamlar, amcamlar, dedemler, kuzenler falan muhabbet ediyoruz birden konu ikizler burcundan açıldı.
ben: ay ikizler burcunu hiç sevmem tanıdığım bütün arkadaşlarım dengesizin uyuzun tekiydi
kuzen1: evet ikizler burcu çok gariptir bende sevmem
kuzen2: bende pek yaklaşmam o tiplere
dedemin eşi: ben ikizler burcuyum
ben ve kuzenlerimm ::26::26:
sonrasında o sofradan nasıl kalktık tahmin edersinizz
tabi kırdığımız pota gül gül öldük o ayrıı
not: aranızda ikizler burcu varsa özür dilerim sonuçta her ikizler burcu aynı değildir değil mi
bende evliliğimin ilk senesinde kuru fasülye yapayım dedim daha yeni yeni yemek yaptığımdan kuru fasülyeyi az suyunuda fazla koymuşum :) akşam eşim geldi yemeği tabağa koydum ben farkındayım bi gariplik var ama çaktırmıyorum:) eşim durdu durdu fasülye çorbasıda çok güsel olmuş dedi. yemeğin içinde fasülye bulabilne aşk olsun dedi bastı kahkayı:) buda yetmezmiş gibi geçenler de yine fasülye yapayım dedim mis gibi hazırladım koydum düdüklüye salona geçtim bi yandan telefonla konuşuyorum bi yandan tv izliyorum sonra su içmek için mutfağa geldim anammm bir koku anlatamam fasülyenin dibi tutmuşşş. nedir bu fasülyeden çektiğim anlamadım:))
Ben evde sutyen giymem, giyemem. Rahat edemiyorum çünkü. Geçen gün de işe giderken sutyen giymeyi unutmuşum tüm gün ortalıkta gariplik abidesi gibi paltomla gezdimEşim de baya çemkirdi tabi "İyi iyi pantolonun ayağındaymış." diye kızdı
bende geçen gün pazara giderken giymeyi unutmuşum , hiç farketmedim bile gittim gittim tam trafiğin ortasında karşıdan karşıya geçerken farkettim kiii sütyen yokkk :) bi ferahlık bi ferahlık ,
o an çok panik oldum elimde araba bi geri koşuyorum bi ileri, Allahtan çarpılmadım, panik oldum ne dönüyorum ne dvm ediyorum , arabada bekleyenler neler dedi acaba şaşkınlığımabide göğüslerimin oraya bakıyorum çaktırmadan güya :) sonra benimkiler çok küçük zaten takmayınca erkek gibi :) düzlük bi ova sanki :) bide üzerimde kalın kapşonlu vardı kabartmalı felan belli olmuyordu dvm ettim artık , bişyde olmadı şükür , ama çok güldüm kendime eve gelince nası bilememişim hayret :) o günde kendimi çok hafif hissediyordum demekki keramet sütyendeymiş
ömürsünüz çok yaşayın emi çok komiktiToplaşın hatunlar rezil oldum
Dün gece 3 alt komşumuza gittim,roman almak için
Tabi arkadaş ya,biz ayaküstü kaynatıyoruz saat gece 12
Neyse asansörü çağırdım,arkadaşıma hadi içeri gir soğuk dedim.
Arkadaşımda yok sen asansöre bin öyle dedi
Bende : Değil mi ya şimdi arkamdan testereli çıkarda beni doğrarsa falan dedim
O an asansör geldi kapıyı açtım,içerde zebellah gibi bir adam,boynuna dolanmış zincir var
Ben onu aniden karşımda görünce,ayyyyy bismillahh ayyy diye bağırıp adamın üstüne asansörün kapısını kapatıp ayaklarımı totoma vura vura höykürerek kaçıyorum
Arkadaşım noldu dedi,testereee diye bağırıyorumO kattaki tüm kapılar açıldı çığırışıma:26:ayy rezillikti
Zavallı adam
Bide alt komşumuzSabah gördüm çok utandım
Testerenin etkisine nasıl kapılmışsam artıkk
ay keşke bende o an gülebilseydimömürsünüz çok yaşayın emi çok komikti
wwoowww zamanlamaya bak...:) yerlerdeyimToplaşın hatunlar rezil oldumDün gece 3 alt komşumuza gittim,roman almak için Tabi arkadaş ya,biz ayaküstü kaynatıyoruz saat gece 12 Neyse asansörü çağırdım,arkadaşıma hadi içeri gir soğuk dedim.Arkadaşımda yok sen asansöre bin öyle dedi Bende : Değil mi ya şimdi arkamdan testereli çıkarda beni doğrarsa falan dedim O an asansör geldi kapıyı açtım,içerde zebellah gibi bir adam,boynuna dolanmış zincir var Ben onu aniden karşımda görünce,ayyyyy bismillahh ayyy diye bağırıp adamın üstüne asansörün kapısını kapatıp ayaklarımı totoma vura vura höykürerek kaçıyorum Arkadaşım noldu dedi,testereee diye bağırıyorum O kattaki tüm kapılar açıldı çığırışıma:26:ayy rezillikti Zavallı adam Bide alt komşumuz Sabah gördüm çok utandım Testerenin etkisine nasıl kapılmışsam artıkk
Toplaşın hatunlar rezil oldum
Dün gece 3 alt komşumuza gittim,roman almak için
Tabi arkadaş ya,biz ayaküstü kaynatıyoruz saat gece 12
Neyse asansörü çağırdım,arkadaşıma hadi içeri gir soğuk dedim.
Arkadaşımda yok sen asansöre bin öyle dedi
Bende : Değil mi ya şimdi arkamdan testereli çıkarda beni doğrarsa falan dedim
O an asansör geldi kapıyı açtım,içerde zebellah gibi bir adam,boynuna dolanmış zincir var
Ben onu aniden karşımda görünce,ayyyyy bismillahh ayyy diye bağırıp adamın üstüne asansörün kapısını kapatıp ayaklarımı totoma vura vura höykürerek kaçıyorum
Arkadaşım noldu dedi,testereee diye bağırıyorumO kattaki tüm kapılar açıldı çığırışıma:26:ayy rezillikti
Zavallı adam
Bide alt komşumuzSabah gördüm çok utandım
Testerenin etkisine nasıl kapılmışsam artıkk
wwoowww zamanlamaya bak...:) yerlerdeyim
kızım bapim yaTestereeeee
Ev işlerinden, yemekten falan anlayan biri değilim. Bir gün nişanlım dışarı çıktı ve evde tek kaldım. Hazır kek karışımlarından kek yapacaktım. Herşeyi hazırladım. Küçük fırınlar oluyor ya, evde ondan var. Kalıplara karışımı doldurup, attım fırına. Nasıl güzel kokular geliyor, bende bir heyecan anlatamam. Bıçak batırdım oldu mu acaba diye. Üstleri çok güzel pişmiş, altları pişmemiş. Ben de ızgara moduna getirdim, akıllıyım ya alttan pişsin dedimTam o sırada aradı " sevgilim ne yapıyorsun? " Kek yapıyorum Aşkım, evdeki kokulara bayılırsın dedim . " Evi yakma " dedi. Üzerimden kara kara dumanlar geçiyordu. Arkamı bir döndüm, mutfak duman içinde. Ben tabi telefonu falan attım, kekleri çıkardım. Rezil olmayayım diye hemen çöpe atayım dedim. 5 dakika sonra geldi benimki. Kekler bildiğiniz taş, çok utanmıştım çoookkk