Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Yeni evlendigim zamandı, hayatımda ilk defa yemek yapmaya çabaladigim zamanlar.bu da 2. Yada 3. Tecrubem falan olacak
Derken barbunya pisireyim dedim:) herseyini hazırladım, ocakta pişmeye başladı
Sonra sen git tv de abuk bi dizi izle. Sonra izlerkende uyu:KK17::18:
Burnuma yanık kokular geliyorken, mutfaga bi fırlayisim var. Tencerenin dibi iyice yanmış,su falan kalmamış hatta ortada barbunya diye bişey de kalmamış:KK37:
Eşimin de geliş saatine yakındı, olanlari gördü:KK17:zaten mutfaktaki o koku uzunca bi süre çıkmadı, istesemde kamufle edemezdim olanı
Neyse yemeksiz kaldık ve kendimi kınadım:KK53:

Simdi aradan 9 yıl geçse de 'bugün barbunya pisirecegim' dediğimde , yada kendisi yapmamı istediğinde; "barbunya yemek isterim ama az pişmiş olsun" diye gönderme yapıyor hain:KK53::KK9:

bende evliliğimin ilk senesinde kuru fasülye yapayım dedim daha yeni yeni yemek yaptığımdan kuru fasülyeyi az suyunuda fazla koymuşum :) akşam eşim geldi yemeği tabağa koydum ben farkındayım bi gariplik var ama çaktırmıyorum:) eşim durdu durdu fasülye çorbasıda çok güsel olmuş dedi. yemeğin içinde fasülye bulabilne aşk olsun dedi bastı kahkayı:) buda yetmezmiş gibi geçenler de yine fasülye yapayım dedim mis gibi hazırladım koydum düdüklüye salona geçtim bi yandan telefonla konuşuyorum bi yandan tv izliyorum sonra su içmek için mutfağa geldim anammm bir koku anlatamam fasülyenin dibi tutmuşşş. nedir bu fasülyeden çektiğim anlamadım:))

bende evliliğimin ilk senesinde kuru fasülye yapayım dedim daha yeni yeni yemek yaptığımdan kuru fasülyeyi az suyunuda fazla koymuşum :) akşam eşim geldi yemeği tabağa koydum ben farkındayım bi gariplik var ama çaktırmıyorum:) eşim durdu durdu fasülye çorbasıda çok güsel olmuş dedi. yemeğin içinde fasülye bulabilne aşk olsun dedi bastı kahkayı:) buda yetmezmiş gibi geçenler de yine fasülye yapayım dedim mis gibi hazırladım koydum düdüklüye salona geçtim bi yandan telefonla konuşuyorum bi yandan tv izliyorum sonra su içmek için mutfağa geldim anammm bir koku anlatamam fasülyenin dibi tutmuşşş. nedir bu fasülyeden çektiğim anlamadım:))

bu fasulyeden bende cok cektım.. yenı evlıyım tabı yemek yapmasınıda hıç bılmıyordum.. düdüklüdende cok korkarım.. annemgıle sordum kuru fasulye nasıl yapılır ..tencede olurmu dedım olur dedıler anlattılar.akşamdan ısla şunu yap fılan dıye ama demedılerkı once düdüklüde haşla dıye..bende akşam ısladım. sabahta tencereye koydum akşama kadar pişti ..:) adam ıkıde bır bakınıyor piştimi dıye yok..bana demedılerkı kuru fasulyeyı once duduklude haşla dıye bıldığımı var saymışlar..neyse yemek pişmedı bızde gecmış olsuna komşuya gıdeceğız yemek yemeden gıttık. orda komşuma sordum cok sağolsun cok ıyı bır ablaydı herşeyı o öğrettı bana. sen haşlamadan mı koydun tencereye dedı evt dedım. o zaman pişmez dedı... nıye dedım bana boyle soyledıler..guldu..demedılerkı dedım deselerdı haşlardım..sonra ertesı gunu kadın bana bır tencere kuru fasulye yapmış ama ne kadar özlemışız eşimle :) bır guzel yedık.o gunde eve gelınce yumurta yemek zorunda kaldık:)

Uzun zamandır yazmıyordum. Bi tanecik yazayım bari :KK17:

Nişanlımın uykusu geldiği zaman saçmalar...
Geçen gece konuşuyoruz. Benimde çenem düşmüş anlattıkça anlatıyorum.
Garibim zaten tümgün canı çıkmış çalışmaktan bir de benim çenemi çekiyor gece gece :KK53:
Tam konunun en heyecanlı yerinde "Tut,tut,aşkım tutsanaaaa" diye bi çığlık geldi nişanlımdan.
Ben de o anlık refleksle gecenin bi körü ellerim havada bişeyleri tutmaya çalışıyorum.
Kendime geldikten sonra "Neyi tutcam be ne diyosun sen yine" diye çocuğa çemkiredurayım
Nişanlım: "Kızım köpekler kovalıyordu seni balkondan ip salladım ki tutta seni çekip kurtarayım diye.Aman be sana da insanlık yaramaz zaten!!!" deyip çat diye telefonu yüzüme kapadı. :KK53:
Şaşkın şaşkın elimde telefon yatakta kalıveren ben,
Sabah dediği hiç bir şeyi hatırlamayan o...
Evlilik hayatımızdan korkuyorum Allahhhıııımmm :18: :KK53:

hahahaha ,ellerim havada birseyleri tutmaya calisiyorum demissiniz ya,yerlerdeyim :KK60::KK60::KK60::KK60:

fasulye corbasi :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Henüz 2.5 aylık evliyim. Evliliğimizin daha ilk ayı gece yarısı acayip bi ağrıyla uyandım kasıklarım kopuyor sanki adet sancısından beter tabi nazlı ben ay of aman diyerek uyandım lavaboya gideyim dedim gittim tam elllerimi yıkıyorum birden gözlerim karardı ağrı şokundan heralde birden içim çekildi attım kendimi koridora sesleniyorum eşime o yarı uykulu kalktı yatakta doğruldu karanlık olduğundan beni göremiyor nerdesin demez mi bende son gayret yerdeeeyyyiimmm diye ince tiz bir ses çıkarınca ikimizde koptuk ben ağrıyı falan unuttum:)

Ay anlatmaya bile utaniyorum suan :KK17::KK9:
Yaklasik iki ay önceydi sanirim.
Oturma odasinda uyuya kalmisiz hadi yataga gecelim dedik.
Yataga gectik sirt sirta yatiyoruz.
5 dakika ya gecti ya gecmedi..
GeLiNiM bir yarim doktor kacirmaz miiii :KK17::18::KK9::KK9:
Ayyy yerin dibine giresim geldi.
Esim de hemen horluyor numarasi yapti :KK37:
Bunlar evlilik icinde olagan seyler tabii ki ama ilk defa basima geldigi icin cokca utandim :KK17::KK17::KK9:

Uzun zamandır yazmıyordum. Bi tanecik yazayım bari :KK17:

Nişanlımın uykusu geldiği zaman saçmalar...
Geçen gece konuşuyoruz. Benimde çenem düşmüş anlattıkça anlatıyorum.
Garibim zaten tümgün canı çıkmış çalışmaktan bir de benim çenemi çekiyor gece gece :KK53:
Tam konunun en heyecanlı yerinde "Tut,tut,aşkım tutsanaaaa" diye bi çığlık geldi nişanlımdan.
Ben de o anlık refleksle gecenin bi körü ellerim havada bişeyleri tutmaya çalışıyorum.
Kendime geldikten sonra "Neyi tutcam be ne diyosun sen yine" diye çocuğa çemkiredurayım
Nişanlım: "Kızım köpekler kovalıyordu seni balkondan ip salladım ki tutta seni çekip kurtarayım diye.Aman be sana da insanlık yaramaz zaten!!!" deyip çat diye telefonu yüzüme kapadı. :KK53:
Şaşkın şaşkın elimde telefon yatakta kalıveren ben,
Sabah dediği hiç bir şeyi hatırlamayan o...
Evlilik hayatımızdan korkuyorum Allahhhıııımmm :18: :KK53:
ay gunicen abla çok güldüm Rabbim de seni güldürsün :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Buda kuzenimin başından geçti :KK1:

Regl ilk gördüğü zamanlar.Merkeze yakın bir yerde de oturmuyorlar.Hani markete gitsin ped alsın felan.
Mecbur merekeze gidince alıyorlar.Regl görmüş evde de ped yok.O ara babası merkeze gidiyormuş
Bizim kızda babaya diyemez hali ile bana ped al diye
Annesine yanaşıyor
-Anne babama de kendine istermiş gibi ped alsın evde hiç yok
+Tamam söylerim

Bir müddet sonra anne babanın arkasından seslenir.Kuzen de yanındadır kuzeni işaret ederek
-Heyy bu kızın pede ihtiyacı var ped al ona
Kuzen:KK53::KK53::KK53::KK53:

Durum:KK53::KK53::KK53::KK53:

Bizim annenin sessizcesi ve çaktırmamacası bu kadar :KK53::KK53:

Malum karlı günler yerler buz pisti.

Vaka:pazardayım karşıdan gelirken bi bayan önümde kaydı hali ile dayanamadım içimden güldüm :KK60: hatta içimden baya güldüm

Sonuç:Onun kaydığı yerde bende kaydım :KK37::KK37:

Alınan Ders:Gülme komşuna gelir başına :KK53::KK53:

Son düzenleme:
:KK52: gülmekten öldürdü beni bu topic :KK52::KK52: o kadar güldüm bide ben yazıyım dedim :nazar:
henüz nişanli değiliz ama yakın zamanda olcak inşallah sevgilime rezil olmuşluğum var:KK53:
bigün pizza yiyoruz 1. yılımızı kutlayalı bikaç gün olmuştu. her zamankı gıbı son dılım pizza fazla geldi ikimizede.. bende kendi pizzamıda sevgilimin tabağına koyup yedirmeye çalışıyorum o da doydum kusarım gibisinden naz yaparken ben onu kendimce gaza getircem ya omzuna vurup "ye koçum hadi beline kuvvet" dedim :KK53: sevgilim önce böle :KK53: kısa bi sessizlik. sonra da gülmekten kırıldı :KK60: :KK60::KK60::KK60: ben bi anlam veremiyorum bu tepkilere şaşkın şaşkın noldu da diyorum :26: sonra kullağıma eğilip sessizce "onu ilk gecede damada söylerler" dedi :KK53: ve ben kırmızı ile mor arasında yanıp sönen led ışık :KK17: :KK30: sonrasında çok güldüm tabi saflığıma :KK53::KK53::KK53:

:KK52: gülmekten öldürdü beni bu topic :KK52::KK52: o kadar güldüm bide ben yazıyım dedim :nazar:
henüz nişanli değiliz ama yakın zamanda olcak inşallah sevgilime rezil olmuşluğum var:KK53:
bigün pizza yiyoruz 1. yılımızı kutlayalı bikaç gün olmuştu. her zamankı gıbı son dılım pizza fazla geldi ikimizede.. bende kendi pizzamıda sevgilimin tabağına koyup yedirmeye çalışıyorum o da doydum kusarım gibisinden naz yaparken ben onu kendimce gaza getircem ya omzuna vurup "ye koçum hadi beline kuvvet" dedim :KK53: sevgilim önce böle :KK53: kısa bi sessizlik. sonra da gülmekten kırıldı :KK60: :KK60::KK60::KK60: ben bi anlam veremiyorum bu tepkilere şaşkın şaşkın noldu da diyorum :26: sonra kullağıma eğilip sessizce "onu ilk gecede damada söylerler" dedi :KK53: ve ben kırmızı ile mor arasında yanıp sönen led ışık :KK17: :KK30: sonrasında çok güldüm tabi saflığıma :KK53::KK53::KK53:

Allah seniiiiiiiii:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Birtane daha anlatayım :KK23:

O zamanlar 15 yaşındayım,lise 2 ye gidiyorum:21:Çok popülerim herkes benden konuşuyor 2 lafın biri superisi,tüm idare hocalar düşman:KK9::KK9:
Yine böyle geçen okul gününün birinde,benim şereften yoksun adi pislik sevgilim (şu anda ex) bana takan bir çocukla sataşıyor ve okulun ortasında kavga gürültü:KK24:
Gelen geçen superisi senin yüzünden kavga ettiler diye geliyor geçiyor ben korkuyorum idare disiplin cezası vericek diye:18::18:
Kavga esnasında benimki (ex benimki:KK53:) hocayıda dövüyo:KK17:ama yanlışlıkla..:KK19:
Sonra ders başlıyor derse giriyorum.45 dklık derste yaklaşık 10 defa idare tarafından çağırılıyorum:KK52:
Hoca illallah etmiş durumda:KK53:
En son sınıfa biri girdi çocuk çok mülayim başı yerde:KK53:
Hoca kahkaha attı ayy gene superisinimi çağırcan:KK53:
Tüm sınıf kahkaha attı (alay ediyolar:KK53:) bende güldüm yok artık ben değilim diye sınıf kahkahalarda:KK52:
Çocuk elinden telefonu göstererek :KK4: başı yerde evet hocam nerden bildiniz superisine telefon var:KK53::KK53::KK53:
Allah'ım yarabbim ne rezillikti çok utanmıştım:KK17::KK17:hoca şok ssınıf şok,hoca;kızım ne telefonu yok artık falan dedi:KK51:
Sonuç olarak ilk dönem 100 aldığım derse 100 sözlü notu veren hoca 2.dönem 100 aldıgım derse 25 sözlü notu verdi:KK53::KK53:
kavga sonucu çağrıldığım idare rezilliklerim bir sonraki bölümde
:KK24::KK24::KK24::KK52::KK52::KK76::KK76::KK33::KK33:

Son düzenleme:
Rezillik mi odunluk mu bilemem ama anlatayım dedim :KK1:

Sevgilimle oturuyoruz, duygusal moda geçmiş sevgilim diyalog aynen şu :

O : Aşkım seni çok seviyorum.

Ben : Sen de beni birtanem.

O ::KK53::KK53::KK53::KK53:. Aşkım ben seni çok seviyorum dedim. Peki sen ?

Ben : Sen de beni seviyorsun dedim ya canım niye uzatıyorsun :26:

Tabi uzun bir müddet güldü buna ben de onunla dalga geçiyorum sen gene salaklaştın diye :KK6:

Durumu anlatınca ne kadar odun biri olduğumun farkına vardım ve sustum :KK76:

Son düzenleme:
Bir başka rezilliğim ;

sevgilimin erkek kardeşi geldi ben de değişiklik olsun diye çiğ köfte yapayım dedim :KK1:

Her yemeği yapıyorum ya çiğ köfte eksik kalmasın :KK14:

Gittim malzemeleri aldım başladım yoğurmaya.

İlk 3 dakika her şey iyiydi ama sonra kolda hal kalmadı :KK53:

Sevgilimin kardeşine verdim çiğ köfteyi o yoğursun diye.

Çocuk en az yarım saat yoğurdu sonra o da pes etti :KK37:

Kıvamı güzel oldu ama tadı hiç çiğ köfteye benzemedi :KK53:

Ben tabi üzüldüm baya sonuçta kardeşiyle yeni tanıştım, kendimi beğendirmek istiyorum.

Neyse sevgilim geldi eve aaaa çiğ köfteee diye sevindi garibim bir lokma attı ağzına suratı ekşidi farkettim :KK53:

Bir de beni kandırmak için çok güzel olmuş diyor zorla yemeye çalışıyor :KK53:

Kardeşi de aynı şekilde :KK17::KK17:

Sonra sevgilim beni neşelendirmek için canım kıvam çok güzel olmuş da baharat biraz fazla gelmiş herhalde diye konuşurken çiğ köfte tabağını ters çevirdi :KK1:

Neymiş kıvam iyi olursa çiğ köfte düşmezmiş tabaktan bir programda görmüş :KK14:

Tabi çevirmesiyle bizim bir saat uğraştığımız çiğ köfte yere düştü :KK53:

O gün çiğköfteleri yerden temizlemekle geçti artık çiğ köfteyi evde yapma inadımdan vazgeçtim:KK52:

Rezillik mi odunluk mu bilemem ama anlatayım dedim :KK1:

Sevgilimle oturuyoruz, duygusal moda geçmiş sevgilim diyalog aynen şu :

O : Aşkım seni çok seviyorum.

Ben : Sen de beni birtanem.

O ::KK53::KK53::KK53::KK53:. Aşkım ben seni çok seviyorum dedim. Peki sen ?

Ben : Sen de beni seviyorsun dedim ya canım niye uzatıyorsun :26:

Tabi uzun bir müddet güldü buna ben de onunla dalga geçiyorum sen gene salaklaştın diye :KK6:

Durumu anlatınca ne kadar odun biri olduğumun farkına vardım ve sustum :KK76:
çok güldüm pupikim yaa :KK60:

İlk tatilimizin en romantik dakikalarını yaşıyoruz sabah 7 de sahildeyiz güldük eğlendik koştuk filan...
Odunum bana sarıldığı gibi kaldırdı beni hem dönüyoruz hem seni çok seviyorum diye bağırıyor
Bende battı yaaa battı diye deli gibi bağırıyorum:KK1: tabi öyle gür sesi var ki beni bastırıyor:KK1:
yakama iğne takmıştım açılmasın diye ayy nasıl battı hala anlamıyorum :KK1:
3 4 dakika bu böyle sürdü :KK1:
Rezil olmuştum en romantik anımız böyle yok olmuştu :KK1::KK1:

Ben evde sutyen giymem, giyemem. Rahat edemiyorum çünkü. Geçen gün de işe giderken sutyen giymeyi unutmuşum tüm gün ortalıkta gariplik abidesi gibi paltomla gezdim :KK19: Eşim de baya çemkirdi tabi "İyi iyi pantolonun ayağındaymış." diye kızdı :KK19:

X