oyy kıyamamm cok gecmıs olsun artarda aksilikler. hem guluyorum hem uzuluyorum duygudan duyguya suruklendım okurken
Ondan daha beter rezil olmuşluklarımda var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy kıyamamm cok gecmıs olsun artarda aksilikler. hem guluyorum hem uzuluyorum duygudan duyguya suruklendım okurken
Yeni evlendigim zamandı, hayatımda ilk defa yemek yapmaya çabaladigim zamanlar.bu da 2. Yada 3. Tecrubem falan olacak
Derken barbunya pisireyim dedim:) herseyini hazırladım, ocakta pişmeye başladı
Sonra sen git tv de abuk bi dizi izle. Sonra izlerkende uyu:18:
Burnuma yanık kokular geliyorken, mutfaga bi fırlayisim var. Tencerenin dibi iyice yanmış,su falan kalmamış hatta ortada barbunya diye bişey de kalmamış
Eşimin de geliş saatine yakındı, olanlari gördüzaten mutfaktaki o koku uzunca bi süre çıkmadı, istesemde kamufle edemezdim olanı
Neyse yemeksiz kaldık ve kendimi kınadım
Simdi aradan 9 yıl geçse de 'bugün barbunya pisirecegim' dediğimde , yada kendisi yapmamı istediğinde; "barbunya yemek isterim ama az pişmiş olsun" diye gönderme yapıyor hain
bende evliliğimin ilk senesinde kuru fasülye yapayım dedim daha yeni yeni yemek yaptığımdan kuru fasülyeyi az suyunuda fazla koymuşum :) akşam eşim geldi yemeği tabağa koydum ben farkındayım bi gariplik var ama çaktırmıyorum:) eşim durdu durdu fasülye çorbasıda çok güsel olmuş dedi. yemeğin içinde fasülye bulabilne aşk olsun dedi bastı kahkayı:) buda yetmezmiş gibi geçenler de yine fasülye yapayım dedim mis gibi hazırladım koydum düdüklüye salona geçtim bi yandan telefonla konuşuyorum bi yandan tv izliyorum sonra su içmek için mutfağa geldim anammm bir koku anlatamam fasülyenin dibi tutmuşşş. nedir bu fasülyeden çektiğim anlamadım:))
Uzun zamandır yazmıyordum. Bi tanecik yazayım bari
Nişanlımın uykusu geldiği zaman saçmalar...
Geçen gece konuşuyoruz. Benimde çenem düşmüş anlattıkça anlatıyorum.
Garibim zaten tümgün canı çıkmış çalışmaktan bir de benim çenemi çekiyor gece gece
Tam konunun en heyecanlı yerinde "Tut,tut,aşkım tutsanaaaa" diye bi çığlık geldi nişanlımdan.
Ben de o anlık refleksle gecenin bi körü ellerim havada bişeyleri tutmaya çalışıyorum.
Kendime geldikten sonra "Neyi tutcam be ne diyosun sen yine" diye çocuğa çemkiredurayım
Nişanlım: "Kızım köpekler kovalıyordu seni balkondan ip salladım ki tutta seni çekip kurtarayım diye.Aman be sana da insanlık yaramaz zaten!!!" deyip çat diye telefonu yüzüme kapadı.
Şaşkın şaşkın elimde telefon yatakta kalıveren ben,
Sabah dediği hiç bir şeyi hatırlamayan o...
Evlilik hayatımızdan korkuyorum Allahhhıııımmm :18:
bende evliliğimin ilk senesinde kuru fasülye yapayım dedim daha yeni yeni yemek yaptığımdan kuru fasülyeyi az suyunuda fazla koymuşum :) akşam eşim geldi yemeği tabağa koydum ben farkındayım bi gariplik var ama çaktırmıyorum:) eşim durdu durdu fasülye çorbasıda çok güsel olmuş dedi. yemeğin içinde fasülye bulabilne aşk olsun dedi bastı kahkayı:) buda yetmezmiş gibi geçenler de yine fasülye yapayım dedim mis gibi hazırladım koydum düdüklüye salona geçtim bi yandan telefonla konuşuyorum bi yandan tv izliyorum sonra su içmek için mutfağa geldim anammm bir koku anlatamam fasülyenin dibi tutmuşşş. nedir bu fasülyeden çektiğim anlamadım:))
hahahaha ,ellerim havada birseyleri tutmaya calisiyorum demissiniz ya,yerlerdeyim
fasulye corbasi
ay gunicen abla çok güldüm Rabbim de seni güldürsünUzun zamandır yazmıyordum. Bi tanecik yazayım bari
Nişanlımın uykusu geldiği zaman saçmalar...
Geçen gece konuşuyoruz. Benimde çenem düşmüş anlattıkça anlatıyorum.
Garibim zaten tümgün canı çıkmış çalışmaktan bir de benim çenemi çekiyor gece gece
Tam konunun en heyecanlı yerinde "Tut,tut,aşkım tutsanaaaa" diye bi çığlık geldi nişanlımdan.
Ben de o anlık refleksle gecenin bi körü ellerim havada bişeyleri tutmaya çalışıyorum.
Kendime geldikten sonra "Neyi tutcam be ne diyosun sen yine" diye çocuğa çemkiredurayım
Nişanlım: "Kızım köpekler kovalıyordu seni balkondan ip salladım ki tutta seni çekip kurtarayım diye.Aman be sana da insanlık yaramaz zaten!!!" deyip çat diye telefonu yüzüme kapadı.
Şaşkın şaşkın elimde telefon yatakta kalıveren ben,
Sabah dediği hiç bir şeyi hatırlamayan o...
Evlilik hayatımızdan korkuyorum Allahhhıııımmm :18:
ay gunicen abla çok güldüm Rabbim de seni güldürsün
Hepsini okudum,bütün sayfaları geçen ay bitirdim,seninkilere öldüm zatenAh ah keşke her rezilliğim böyle olaydı.
Geçmişteki yazdıklarıma bi bak hele :18:
gülmekten öldürdü beni bu topic o kadar güldüm bide ben yazıyım dedim
henüz nişanli değiliz ama yakın zamanda olcak inşallah sevgilime rezil olmuşluğum var
bigün pizza yiyoruz 1. yılımızı kutlayalı bikaç gün olmuştu. her zamankı gıbı son dılım pizza fazla geldi ikimizede.. bende kendi pizzamıda sevgilimin tabağına koyup yedirmeye çalışıyorum o da doydum kusarım gibisinden naz yaparken ben onu kendimce gaza getircem ya omzuna vurup "ye koçum hadi beline kuvvet" dedim sevgilim önce böle kısa bi sessizlik. sonra da gülmekten kırıldı ben bi anlam veremiyorum bu tepkilere şaşkın şaşkın noldu da diyorum :26: sonra kullağıma eğilip sessizce "onu ilk gecede damada söylerler" dedi ve ben kırmızı ile mor arasında yanıp sönen led ışık sonrasında çok güldüm tabi saflığıma
çok güldüm pupikim yaaRezillik mi odunluk mu bilemem ama anlatayım dedim
Sevgilimle oturuyoruz, duygusal moda geçmiş sevgilim diyalog aynen şu :
O : Aşkım seni çok seviyorum.
Ben : Sen de beni birtanem.
O :. Aşkım ben seni çok seviyorum dedim. Peki sen ?
Ben : Sen de beni seviyorsun dedim ya canım niye uzatıyorsun :26:
Tabi uzun bir müddet güldü buna ben de onunla dalga geçiyorum sen gene salaklaştın diye
Durumu anlatınca ne kadar odun biri olduğumun farkına vardım ve sustum