Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

doğum sonrası ikizlerden dolayı uzun süre annemde kalmak zorundaydık..o ara kocamı bir istanbul aşkı sardı anlatamam.istanbulla ilgili ne varsa okuyo izliyo.benimde hormonlar tavan yapmış herşeyden kuşkulanıyorum.neyse uzatmayayım bir gün kendi evime bazı ihtiyaçlarımı almak için geldim.fırsattan istifade evi kontrol ediyorum.salonda bir kitap ismini okudukça şok geçiriyorum.aman Allahım şimdide istanbulun yollularını okumaya başlamış.
bir hışım aradım onu terbiyesizsin sennnn.evde bulduğum ne öyle.
ne buldun mercan
utanmadan soruyo bide.
kızım delirdin mi hasta etme adamı ne var evde
sen bilirsin bilir.aderesleride varmı
neyin mercaaaannnnnn
yolluların.
sen nediyosun ya kim yollu neyin yollusu.salağa yatma o kitap ne o kitap.
kapat mercan telefonu.al kitabı eline adam gibi bak.narkozlu beyin.
kitabı elime aldım ve kitabın adı istanbulun yalılarıydı.

kendi kendime hala ama yolluları yazıyordu diye söyleniyordum. velhasıl doğum sonrası zor arkadaşşşş.

Son düzenleme:

süper yaaa :))))) ama eşinin tepkileride güzel olmuş :)))

pardon bu yaşadığınız olay 1992- 1993 yıllarında mı oldu.ben de ankaralıyım ve benim babam da muhtarlık seçimine katılmıştı.babamın adı ali.belki tanıdık çıkarız dedim.çankayada otururduk.

Ay benimkii cok kotuydu coook!! Hala dusununce cok utaniyorum..

Ben hollandada yasiyorum. Turkcemde okadar iyi degildir. Bende ispatlicam ya turkcem iyi ata sozleri bilirim felan diye. Arkadaslarla oturuyoruz esim onlarin esleri felan konu konu yu acti ve ben atasozunu kullandim aynen su sekil '' Terzi kendi sokugunu Dikemez yerine S.kemez soyledim aaay buraya yazmaya bile utaniyoruum OOOFF REZIL OLDUM REZIL!!:26::26::26: Ya kizlar onlar yerlerde yatti gulmekten ama ben cok utandim. Hic oyle laflari kullanmamda dilim surcttu herhalde.

kızlar benim nişanlıma ilk rezil oluşum
bir konudan ötürü telefonla ciddi bir şekilde tartışıyoruz
bağırış çağırış birbirimizin ne dediğini bile duymuyoruz sinirden tavan yapmış artık gerilim
o benım geçmişte yaptığım bir hatayı söyledi
bende bağırarak vur ! durma hadi vur g.tüme dedim
sinirden vur yüzüme diyeceğime vur g.tüme demişim
derin bir sessizlik oldu
sonra nişanlım muzip bir gülümsemeyle ne yapayım bir daha söyle ? dedi
ikimizde kahkahayı bastık tam 5 dakika güldük artık karnıma ağrılar girmişti
anlatınca çok komedi olmay bilir ama bizim için mukemmel bir andı hemde utandığım:26: ama sonra tartışma falanda kalmadı tabiii

Sabah Sabah cok guldum hahahaha
Cok tatisin

Ayy çok güldüm gece gece, Allah da sizi güldürsün.. bende ilk şöle rezil olmuştum ; eşimle daha yeni nişanlıyız,ben o zamanlar markette kasiyer olarak çalışıyodum.. o gün markete geleceğini söyledi,bende bütün gün bekledim bekledim gelmedi.. neyse canım acayip baklava çekmişti o günde.. ama kasa başında bişi yemek yasak,bizde kasanın alt rafına koyar,çaktırmadan yerdik.. bende dediğim gibi kasanın alt rafına iki dilim baklava koydum.. neyse akşam marketin sakin olduğu sıralar,adam bekle bekle gelmio.. bende eğildim kasanın altına kalemim falan düşmüş gibi.. ağzıma bakalavayı attım,arkadaşım dediki patavatsızz bak kim geldi.. aha dedim s..tk olduğum yerde başımı kaldırdım,karşımda nişanlım naber dedi.. geri gömdüm kafamı,hızlı hızlı çiğnedim çiğnedim,abi ne büyükmüş o dilim de bitmio neyse lokmamı yuttum, geri kalktım i iyiii senden naber dedim.. sabahtan beri bekliyorum bekliyorum,gelmedin,tam gelecek zamanı buldun die savunmaya geçtim hemen kendimi tabi arkadaşlarım ve eşim yarılıyo,gitti bide kola aldı boğazımda kalmasın die.. ama harbi fenaa kızarmıştım..

bayıldım bu topiğe gidip gelip yorumları okuyorum.. bi rezil olduğum an geldi yine aklıma.. eşimle yeni evliyiz.. ben banyo yapıyodum,eşim de içerde tv izliodu.. neyse ben banyodan çıktım direkt yatak odasına gittim giyinmeye.. kapıyı araladım,çekmeceden iç çamaşırlarımı aldım,tam giyecektim, eşim seslendi bende koşarak kapının arkasına saklanıyim dedim (daha 1 aylık falan evliyiz,e utanıyodum o zamanlar) ama ayaklarım hala ıslaktı,halısız kısma bastım ve küütt.. can havliylede elimdeki iç çamaşırlarını havaya fırlatmışım.. :92: eşimde o sırada kapıyı açtı,açmaz olaydı.. havada uçuşan iç çamaşırları.. yere yapışmış ağlamaklı,utangaç bi eş.. :26:adam krize girdi.. bende şaşırdım gülsem mi ağlasam mı.. tutamadım bende güldüm halime,o günden beri de hep güleriz bu olaya..

3 sene oldu bize ben hala utanirim bazen

Buradaki yazıları okudukça gül gül karnım ağrıdı ben de bir anımı yazıyım dedim :)
nişanlımla daha sevgili iken 2009 yılı falandı galiba neyse biz 1 ay boyunca bir ayrılık yaşadık. Kuzenim sağolsun bizi barıştırmak için bir araya getirmeye karar verdi. Nişanlımda İzmirli ordan kalktı İstanbula geldi. Biz Şişli meydanının oralarda buluştuk yolda yürüyoruz. ben tabi küs olduğumuz için surat yapıyorum konuşmuyorum falan yüzüne bakmıyorum derken artık nolduysa o kalabalığın ortasında kütt diye yere düşüverdim resmen yapıştım yere ama nası rezil oldum anlatamam yaa kuzenim başladı gülmeye tabi nişanlım gülemiyor gülse benim ona yapıcağımı bildiği için neyse o geldi beni kaldırmaya çalıştı bende ittirdim sus senin yüzünden düştüm gülme bana falan dedim aslında çocuğun bi suçu yok işte huysuzluktan
işte böyle bir rezillik yaşadım ilk rezilliğim olduğu için hala kuzenimle bir araya geldik mi hatırladıkça güleriz bende gülüyorum artıkk

17 gündür konuştuğum bir erkek var

laf lafı aştı ve biz nasıl olduysa sigara konusunu konuşuyoruz...

kendisi de bırakmaya çalışıyormuş...

neyse ben tabi hemen hava atıcam hemen savunucam ya kendimi

-sigarayı birbirimizi görene kadar bırakırsın artık değil mi? hiç sevmem kokusunu falan zaten astımım var bak ölürüm oracıkta...

o da hızlı yazayım derken şöyle yazmış

+tbi brakrım cnım brkmam lazım

bende hızlı yazdığım gibi hızlı okumaya çalıştım yanlış okudum "bırakamam canım alışman lazım"

sen misin böyle okuyan açtım ağzımı yumdum gözümü:

-ne demek bırakamam ben hayatta istemem o zman böyle bi ilişki ya bırak ya hiç konuşmayalım. bi de söylüyosun bırakamam diye. insan kırmamak için de olsa bırakırım der

çocuk sessiz sakin aynen şöyle yazmış:

+bırakırım dedim sakin ol!

daha ilk zamanlardan rezil oldum

sonra ki uzun mesajlarının sonuna hep düzgün oku yazar

Yaptığım gafları yazim bende o zaman

Bugün doktora gittim,kan tahlili istedi.
Bende aşırı kokarım ama öyle böyle değil.
Kan alan adam beni tanıyor,gittim titreye titreye alışamadın mı falan dedi,gözümü kapadım,hadi dedim bitsin çabuk
Adam başını çevir yana görme dedi çevirdim,karşıda bir minik bana bakıyor,ve ağzımdan dökülen inciler;"Allah'ımm giriyor yaa offf girdii çok acıyor:26:"
Karşıda gülen bir anne,yanda şaşkın bir minik, kanımı almaya çalışan bir laborantın bakışları arasında süzülüyorum

-Buda bir diğeri;
Dün dedoşun evine gittim,laf lafı açtı böyle girdim cümleye.
-Dede sen hangi partiye oy vereceksin
+x partiye oy vereceğim kızım
-Yok olmaz dede ona verme ya verecek başka parti mi kalmadı?Sen en iyisi y'ye ver:26:
+Yok kızım ben x'e vermekten memnunum.

-Bu muhabbetten kısa süre sonra ezan okundu.
Kardeşime hadi dedim git abdest al,kardeşim döndü sen kılıyor musun ama falan,dedemde orda.
Bende kılıyorum canım da bugün soğuk almışım dışarı çıkıp üşütmeyeyim,o yüzden kılmıyorum dedim.
Kardeşimin dedoşa bakıpta dede yaaa yalan söylüyor,2 hafta kılıyor 1 hafta kılmıyor.
Ben:
Dedem:
Ben:
Kardeşim:

Son düzenleme:
Bende aşırı kokarım yazmışım lan Korkarım olacaktı

ahaha çok komık ya bende aynısını çok yaşadım çocuk artık sana bır şey yazarken 10 kere okuyorum dıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…