Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ben esıme degılde evdekılere rezıl olmustum bı aksam odamda karanlıkta telefonla konusuyorum bırden babam kapıyı actı kızım napıyorsun orda dedı bende o ankı saskınlık ve korkuyla ders calısıyorum baba dedım babam kapıyı kapattı ve anneme heemen kurdugu cumle suydu (hanım kızımız cok zekı ve calıskan masallahı var karanlık odada bıle ders calısabılıyor :) o an yanaklarımdan alevler cıktıgını hıssettım utancımdan

bir tane de ben anlatayım bari.. =) biz o zmanlarda yeni sevgili falan degiliz 2yıldır beraberdik gecen yıl bayramdı erkek arkadasımla dısarı cıkıcaz annesi yaprak sarması yapmıs ama komuslarının evindeki dolapta duruyormus komuslarıda evde yok ( komsularyla akraba gibiler yedek anahtar bırakrlar ) neyse benim canım çok istedi girdik komusunun evine ama alarm calmasın diye yavas hareket ediyoruz lamba falandayakmadık hava da kapalı icerde los bi ısık var. benim erkek arkadsım cok disiplinli ve dikkatlidir hata yapmamak icin kendimi kastıkca cuvallıyodum. birde naz yapıcam ya sunu da istiyorum bunuda istiyorum diyorum. askım hadi yiyi gidelim diyo .ben sarmayla yeriz diye küçük ayranlardan almıstım. ben tabak cıkarırken erkek arkadasım ayranı calkalamıs ve acmıs benimkinide acmıs ben bilmiyorum tabi bi taraftan sarmaya saldırıyorum öbür taraftanda ayranı aldım elime gözüm sarmada odanın icide los cok belli olmuyor farkedemedim actıgını ..ayranı bir calkaladım ama sebeklik olsun diye iyice havaya kaldırdım ama aman ALLAH ım kutunun icinde bir damla ayran kalmadı mutfak dolabı buz dolabı halı kapı heryer ayran oldu saclarım düzüm anlatamamm erkek arkadsım hem gülüyor salaklıgıma hemde elalemi evi mafoldu diye sinirlendi bende iyice kızmasın diye elime bez falan ararken güvenli noktadan gecmisim alarm calmaya basladı felaket bir ses erkek arkdasım susturmaya calsıyor yok susmadı ama evinliyo alarmdan sinirlerim öyle bozulduki susturdu alarmı aldı eline bezi bana askım senden birsy istemiyom yeterki hareket etme dedi ben bekledim o mutfagı temizledi ama kendimede kızmasına izin vermiyorum gözlerim doldu cok üzüldüm erkek arkdasım geldi sarıldı üzülme olabilir ben kızmadım sana askım dedi ama hala bunu yüzüme vurur ayran icecegimiz zaman gözüme sokar bak askım ben actım sakın tekrar acmaya kalkma der o zman cok üzülmüstüm ama simdi gülüyorum ne sakarmısım ogün diye :KK52::KK52::KK1:
Gulcem diye yaş geldi gözümden :KK70:

Kim kime rezil oldu anlatayım siz söyleyin :KK34:

Eşimle üni.deyken tanıştık ve daha ilk günlerimiz denebilir,
birbimize karşı mesafeliyiz,daha doğrusu ben çok çekingenim

Bir gün ev arkadaşlarımla beni evlerine yemeğe davet etti,evlerine ilk gidişim..
Yemekten sonra bu kayboldu ben de ellerimi yıkayayım dedim,ev arkadaşına banyoyu sordum
tarif etti,
ben de yan yana duran kapılardan (ki her ikisi de aynıydı,banyo kapısı olduğunu belirtecek bir farklılık yoktu)
diğerini açtım,

TATAAAAAMM
benim geniş omuzlu,fit sevgilim meğersem bildiğin dedem işi içlik giyiyormuş..

Manzara müthişti,üstte kırık beyaz yün bluz mu ne altında,Arap Kadri'nin donu gibi ağı dizine kadar sarkmış,
binlerce sıfat yakıştırabileceğim ama gördüğüm manzarAYI tarif etmeye kelimeler bulamayacağım muhteşem bir yünden uzun bir
içlik...

Daha duuuur,o içliğin üstüne dizine doğru çekilmiş baklava desenli füme çoraplar...
ayağında parmak arası lacivert plaj terliği gibi tipsiz bişey..
elinde gitar,çalmıyor sadece tutuyor...

Haydi sevgili kk hatunları siz senkronize edin bu manzarayı...

Kapıyı açmamla,donmam(manzara seyirlik çünkü) ve olayı idrak edip,burası banyo değil,3-5 gün önce çıkmaya
başladığım sevgilimin odası ve ONUN EV HALİ duygusundan sıyrılmam ama görüntüyü de hafızama kazımam bir oldu...

Hemen oradan koşarak uzaklaşmak istedim :KK4:
Utançtan ölebilirdim evet...

ama ''bu manzaraya rağmen bu adama aşığım lan ben halaa,vay anasını'' diyordum içimden...
ve bu benim için çok daha garipti...

Sonra kendisi yarım saat kadar insan ırkına karışamadı,
biz çaylarımızı içiyoruz falan,
olaydan bihaber diğerleri,''e hadiiii gelsene napıyorsun'' diye seslense de
bir kaç kez ''ya taaam geliyorum'' dese de,yarım saat sonra cesaretini toplayıp
aşırı özgüven, '' yooo noldu ki,ne donu,hangi arap kadri'' edasıylan yanımıza geldi....

ve sonra evlendik :KK53:

Bugün sorarsan...

- Ben o odaya onun soyunduğunu bildiğim ve onun muhteşem vücuuuyyydunu görmek için girmişim..
ben de az değilmişim...

Yersen :KK34:

Balayında Akdeniz'in koylarını gezmeye karar vermiştik. Kaldığımız motele yakın bir yerde insanlar çadır kurmuş beraber vakit geçiriyorlardı. Biz de plaj voleybolu, akşam gazino derken epey muhabbeti kurduk. Ertesi sene bu insanlarla çadır kurup beraber tatil geçirmek üzere sözleştik.

Bir sene geçti ve biz her şeyimizi hazırlayıp oraya geçtik. Daha ikinci gecemizin sabahında ortalık karışıktı. Eşime ne olduğunu sordum. Ya birilerinin çadırına hırsız girmiş, kadının kolundaki bilezikleri götürmüş dedi.

Ben de yahu ne aptal insanlar var kolundan bilezik alıyorlar haberi olmuyor ne ağır uykuymuş dedim. Benimki yüzüme baktı ve hayatım küpen yok dedi.

Sonra yattığımız tarafa gittik, benim bölgemi jiletle yarmışlar ve kulağımdan küpeyi almışlar.

Bayıltıcı bir ilaç kullandığında hemfikiriz. Ama rezil oldum mu? Oldum bence :))

Balayında Akdeniz'in koylarını gezmeye karar vermiştik. Kaldığımız motele yakın bir yerde insanlar çadır kurmuş beraber vakit geçiriyorlardı. Biz de plaj voleybolu, akşam gazino derken epey muhabbeti kurduk. Ertesi sene bu insanlarla çadır kurup beraber tatil geçirmek üzere sözleştik.

Bir sene geçti ve biz her şeyimizi hazırlayıp oraya geçtik. Daha ikinci gecemizin sabahında ortalık karışıktı. Eşime ne olduğunu sordum. Ya birilerinin çadırına hırsız girmiş, kadının kolundaki bilezikleri götürmüş dedi.

Ben de yahu ne aptal insanlar var kolundan bilezik alıyorlar haberi olmuyor ne ağır uykuymuş dedim. Benimki yüzüme baktı ve hayatım küpen yok dedi.

Sonra yattığımız tarafa gittik, benim bölgemi jiletle yarmışlar ve kulağımdan küpeyi almışlar.

Bayıltıcı bir ilaç kullandığında hemfikiriz. Ama rezil oldum mu? Oldum bence :))

ay sesli güldüm,geçmiş olsun :KK1:

Kim kime rezil oldu anlatayım siz söyleyin :KK34:

Eşimle üni.deyken tanıştık ve daha ilk günlerimiz denebilir,
birbimize karşı mesafeliyiz,daha doğrusu ben çok çekingenim

Bir gün ev arkadaşlarımla beni evlerine yemeğe davet etti,evlerine ilk gidişim..
Yemekten sonra bu kayboldu ben de ellerimi yıkayayım dedim,ev arkadaşına banyoyu sordum
tarif etti,
ben de yan yana duran kapılardan (ki her ikisi de aynıydı,banyo kapısı olduğunu belirtecek bir farklılık yoktu)
diğerini açtım,

TATAAAAAMM
benim geniş omuzlu,fit sevgilim meğersem bildiğin dedem işi içlik giyiyormuş..

Manzara müthişti,üstte kırık beyaz yün bluz mu ne altında,Arap Kadri'nin donu gibi ağı dizine kadar sarkmış,
binlerce sıfat yakıştırabileceğim ama gördüğüm manzarAYI tarif etmeye kelimeler bulamayacağım muhteşem bir yünden uzun bir
içlik...

Daha duuuur,o içliğin üstüne dizine doğru çekilmiş baklava desenli füme çoraplar...
ayağında parmak arası lacivert plaj terliği gibi tipsiz bişey..
elinde gitar,çalmıyor sadece tutuyor...

Haydi sevgili kk hatunları siz senkronize edin bu manzarayı...

Kapıyı açmamla,donmam(manzara seyirlik çünkü) ve olayı idrak edip,burası banyo değil,3-5 gün önce çıkmaya
başladığım sevgilimin odası ve ONUN EV HALİ duygusundan sıyrılmam ama görüntüyü de hafızama kazımam bir oldu...

Hemen oradan koşarak uzaklaşmak istedim :KK4:
Utançtan ölebilirdim evet...

ama ''bu manzaraya rağmen bu adama aşığım lan ben halaa,vay anasını'' diyordum içimden...
ve bu benim için çok daha garipti...

Sonra kendisi yarım saat kadar insan ırkına karışamadı,
biz çaylarımızı içiyoruz falan,
olaydan bihaber diğerleri,''e hadiiii gelsene napıyorsun'' diye seslense de
bir kaç kez ''ya taaam geliyorum'' dese de,yarım saat sonra cesaretini toplayıp
aşırı özgüven, '' yooo noldu ki,ne donu,hangi arap kadri'' edasıylan yanımıza geldi....

ve sonra evlendik :KK53:

Bugün sorarsan...

- Ben o odaya onun soyunduğunu bildiğim ve onun muhteşem vücuuuyyydunu görmek için girmişim..
ben de az değilmişim...

Yersen :KK34:

hala seksi buluyormusun :KK14:

Kendimden değilde arkadaşlarımın başına gelen olayı anlatmak istiyorum :)

Sene 2007 üniversitedeyiz. Biz 4 kızdık. 3 tane de kuzen olan erkek arkadaşlarımız var. Üni.den çıktık hepberaber bize gidiyoruz.

Neyse bindik dolmuşa ama nasıl kalabalık. Biz kızlar ve kuzenlerden bi tanesi önde diğer ikisi arka tarafta kaldı.

Bi süre sonra yanımızda dilsiz bir adam işaretle dolmuşu durdurmamızı istedi. Arkadaşımızda 'müsait bi yerde durur musunuz' diye

seslendi. Adam indi falan. O sırada inen adama bakıyoduk. Birde ne görelim bizim arkada olan arkadaşlarda inmiş :KK52::KK52::KK52:

Kuzenlerinin sesini duyunca kalabalık olduğu için iniyoruz sanmışlar :KK53::KK53: Hala görüşürüz ve bu konu ne zaman açılsa hala deli

gibi gülüyorumm :KK1::KK1: Onların dışarıdan bize bakışları gitmiyo gözümün önünden :KK52::KK52:

X