Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Benimki eş rezilliği değil babama ve onun arkadaşına rezil olmuştum
Bir gün öğrenci yurduna gitmem lazım babamda araba yok ama arkadaşının varmış.
Nedense adam kapıya kadar kendi getirmiş arabayı,babam beni yurda bırakacak.
Neyse bizim ev giriş baktım dışarıya araba geldi,sonra arabadan biri inip yürümeye başladı yukarı doğru.
Daha doğrusu ben öyle görmüşüm babamın arkadaşı arabadan falan inmemiş ben yolda giden herhangi bir adamı o sanmışım.
Neyse adamın tipi de -böyle ne desem şimdi artiz mi desem apaçi mi- tuhaftı
Neyse babam,arkadaşı için evli iki çocuklu falan demişti sanki ama gördüğüm tip nedense bana öyle gelmedi
Ben çıktım dışarı arabaya bindim ve babama baba bu adam evli şöyle mi böyle mi sorular soruyorum babam hiç cevap vermiyor ben rahat soruyorum çünkü adam araban indi çıktı gitti sandım
Meğersem adamın boyu kısaymış ve ön koltukta oturduuğu için göremedim sonradan anladım ama o kadar utanmıştım ki kıpkırmızı olmuştum ve yurda kadar birlikte gittik
Anlatınca büyük birşey gibigelmedi ama ne bilim utanmıştım işte:KK53::KK53:

Bir tane daha aklıma geldi :) Eşimle çıkmaya başladığımız 2 ay fln olmuştu.Beni işyerinden aldı ve güzel bir yere yemeğe gittik..Neyse yemekler yendi,çay içip sohbet ediyoruz ama bir terslik var..Eşim yüzüme dikkatlice bakıyor,gözlerini kısıyor fln..Bende dayanamadım en sonunda sordum ya ne oldu neden öyle bakıyorsun canım dedim:KK1:Ya gözünden bişi fırtladı ve alt kirpiğinde takılı sallanıyo dedi:KK1:..Nasıl ya dedim ve elimi gözüme uzatır uzatmaz benim şeffaf lens parmağımda..Ay ben bir utandım anlatamam.Yeni yeni lens kullanmaya başlamıstım ve çıktığını hiç anlamadım:KK52:Baya güldük biz eşimle ama bide demez mi ''takma başka yerin varsa FIRTLAMADAN söyle hayatım'':63:

hahahahahaaaaa:KK70:DD yazalı 2,5 yıldan fazla olmus ama kesnlikle en şiddetli kahkaha attığım vukuat buydu :)))

Eşim filan yok ama anlatmak istedim :KK52:

Lise 2. sınıftayım. Hava gayet soğuk. Arkadaşımla bahçeye çıktık dolaşıyoruz o zamanlar hoşlandığım bir çocuk vardı o da oradaki banklardan birinde oturuyor. Bahçede de çeşme var, çocuğun da tam karşısında kalıyor. Elim kanamıştı, sebebini hatırlamıyorum ama nasıl coolum bir havalar bir havalar... Çeşmenin oraya geldim çeşmenin önü de biraz yüksek hızlı hızlı çıktım kendimi bişey zannediyorum çocuğa hava yapıcam sözde :KK51: Çeşmenin önüne gelmemle birden kayıp yere -UÇMAM- bir oldu. :KK55: Evet bildiğiniz uçtum resmen. Güler misin ağlar mısın... Tabii karizma yerlerde. Orda oturan çocukların hepsi bana bakıyor. Meğer orası buz tutmuş :18: Offff çok utanmıştım ya :KK17:

bende anlatıyım.
nişan alışverişine gittik yüksek platformlu topuklu ayakkabı aldık isteme söz nişan hepsi bi arada oldu bizim. nişanlım ayakkabıyı gördü başladı benle dalga geçmeye kahveleri dağıtırken takılıp sendeliceksin bende gülücem rezil olucaksın yok düşüceksin çok gülücem heheheh diyip beni sinir ediyodu yok dedim düşmücem sendelemicem de. neyse o gece geldi meğersem isteme söz nişan hepsi bi arada olunca kız kahve dağıtmıyomuş biz odam da oturduk bekliyoruz bende gülüyorum ona hehehe ne oldu bak kahveleri ben dağıtmıyorum onun için düşemedim sendeleyemedim sende gülemedin diyorum. her neyse nişan bitti erkek tarafı gitti bizim taraftan bi kaç kişi kaldı hadi çıkıp biraz dolanalım bi yerlere gidelim dedik. üstümü değiştirmedim kapıdan çıktık elbisem de uzundu elbiseyi topladım tam merdivenlerden inicem ayağım kaydı diz üstü merdivenlerden uçuşa geçtim bi an sessizlik oldu durdum bi de baktım nişanlım kolumdan tutmuş soruyolar bişey oldu mu diye dışarı çıkalım diye de çaktırmıyorum gülüyorum heheh iyiyim ben bişeyim yok iyim. nişanlım sordu iyi misin diye bi bağırdım heee iyim çok güldün mü dedim çok utandı. evden çıktık bütün millet balkona dökülmüş bişey oldu mu diye bende hala saf saf gülüyorum eheheheh yok bişey yok. şimdi ne zaman topuklu giysem diyo sendeliceksin düşüceksin gülücem diye bende kızıyorum yine bi yerlerden uçarsam görürsün o zaman diye susuyo bu sefer. hem utandım hem canım acıyodu hemde dışarı gidelim eve geri dönmeyelim diye saf saf güldüm :KK1::KK1:

bi günde annem yattı bende lavaboya girdim çıktım ışıklar kapalı ev karanlık bende karanlıkta yolumu bulamam bi gün öyle annemin odasına girdim yanlışlıkla ne oldu kızım dedi hiçç yanlışlıkla girdim dedim bi günde öyle odamın kapısını buluyım derken duvara çarptım annem yine soruyo ne oldu kızım ben hafiften kısık sesle hiiiçç yok bişey duvara çarptım :KK1: :KK1:

bi günde uyuyorum kafamın acısıyla uyandım meğerse duvara kafa atmışım Allahtan yanımda kimse yoktu da gören olmadı çok fena rezil olurdum :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Eşim filan yok ama anlatmak istedim :KK52:

Lise 2. sınıftayım. Hava gayet soğuk. Arkadaşımla bahçeye çıktık dolaşıyoruz o zamanlar hoşlandığım bir çocuk vardı o da oradaki banklardan birinde oturuyor. Bahçede de çeşme var, çocuğun da tam karşısında kalıyor. Elim kanamıştı, sebebini hatırlamıyorum ama nasıl coolum bir havalar bir havalar... Çeşmenin oraya geldim çeşmenin önü de biraz yüksek hızlı hızlı çıktım kendimi bişey zannediyorum çocuğa hava yapıcam sözde :KK51: Çeşmenin önüne gelmemle birden kayıp yere -UÇMAM- bir oldu. :KK55: Evet bildiğiniz uçtum resmen. Güler misin ağlar mısın... Tabii karizma yerlerde. Orda oturan çocukların hepsi bana bakıyor. Meğer orası buz tutmuş :18: Offff çok utanmıştım ya :KK17:

Aa tam benim yaşımm :nazar: gülmemek için kendimi zor tuttum başıma maşıma gelirse şimdi :KK53:

Ömrüm boyunca karşılaşabileceğim tüm rezillik çeşitlerini 16 yaşımdayken tanıdım.Bu sefer de dilim yüzünden rezil oldum. Anlatıyorum:
Amcamgil,biz,yeni evli ablamla eniştem işte kuzenlerim falan oturuyoruz. Ablam yeni ehliyet aldı yavaş yavaş araba sürüyor konu da ordan açıldı.

Ablam: Amaaaan karşıdan gelen araba bana toslasa hiç suçum yoksa bile siz beni suçlarsınızz acemiyim ya diyor gülüyoruz falan

Babam: Öyle olmaz o.Polis gelir tutanak tutar polis kim suçlu derse suçlu odur diyor
(Ben de güya hani polisi ikna etmeye çalış,polisi kendi yanına çek kendini haklı çıkarmaya çalış demek isterkeen)
Ben: Eee sen de polisi ayartmaya bak o zaman :KK30: :KK30:
Babam: :KK53:
Eniştem: :KK4:
Ablam: :KK47:
Ben: :26:
Sonra eve geliyoruz falan ablam beni odaya çekiyo neymiş beni zaten çöplükten bulmuşmuşlar :KK19: küçükken kafamı duvara çarptığımdan böyle olmuşum :KK14: aptal yaratık pis mahlukmuşum falan :KK14:

dünden beri nedense aklıma çok fazla şey geliyo

markette çalışıyorum çalışanlarla aramız çok iyi bazen beni kızdırmak için geğiriyolar filan bende sinir oluyorum kızıyorum bazen komik komik şeyler yapıp anlatıp gülüyoruz. bi gün yemek yedik kola içiyorum komik komik şeyler anlatıp tip tip hareketler yapıyolar gülerken kola bi an genzime gitti boğuluyorum kolayı birden püskürttüm morardım boğulurken birden yüksek sesle öyle bi geğirdim ki sanırsınız 20 senedir öyle bişey yapmamışım can havliyle yüzlerine bakamadım pek ama hepsi :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: böyle donup kaldı ayrıyetten kola ağzımdan burnumdan her yerimden çıktı hayatımın en büyük iğrençliğini yaptım resmen. ıyyy çok kötü rezil oldum çoooookkk :KK52:

Daha msn vardı ozamanlarda, kız arkadaşımla kamerayı açıp konuşuyoruz.
Abim geldi,ben bişi alıp çıkacak sanıyorum odadan,görüyo cunki meşkulum.
Ama bu napsın,üstünü değiştirmeye başlamış,kameradan gördüm bir baktım pantolonu çıkartıyo:KK1:
kamera orayı görmez sanmış.

Yaşımız daha 14-15di sanırım,o yaşlardada bilirsiniz öylr bişiler görünce tepkimiz nasıl olur
:KK14:
arkadaşımın ifadesi aynen böyle:KK53:
ben böyle
:KK53:
abim bozuntuya vermeden odadan usulca çıktı:KK30:

Son düzenleme:
Daha msn vardı ozamanlarda, kız arkadaşımla kamerayı açıp konuşuyoruz.
Abim geldi,ben bişi alıp çıkacak sanıyorum odadan,görüyo cunki meşkulum.
Ama bu napsın,üstünü değiştirmeye başlamış,kameradan gördüm bir baktım pantolonu çıkartıyo:KK1:
kamera orayı görmez sanmış.

Yaşımız daha 14-15di sanırım,o yaşlardada bilirsiniz öylr bişiler görünce tepkimiz nasıl olur
:KK14:
arkadaşımın ifadesi aynen böyle:KK53:
ben böyle
:KK53:
abim bozuntuya vermeden odadan usulca çıktı:KK30:
ahahaha:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
bide abin gaza gelip devam edeydi:KK52::KK51::KK52:

bugunlerı sagır duymaz yakıstırı modundayım :):):KK1: eşim gece bana diyorki ' bebem şunu alalım sna ' ben anlıyorum 'pipimi göstercem sana:KK1:' bendeki bakış:KK53: 'aşkım ne diye sapık sapı konusuyon saatte gec oldu' adamdakı bakış:KK53: sapık bsey demedım yaaa dıyo bende pipini göstercekmişin ya diyorum eşim aynen böyle :KK52: catlıyo gulmekten... sabahta uyndık dıyorkı şimdi hıızzz zamanı.. bende anlıyorum sımdı kızzz zamanı.. ne karı kız dsunuyon ayıp degıl mı dıyom :KK70: artık alıste gene ne anladın bakem sen dıyo :KK52: hehe :KK31:

gülmekten öldüm ya:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

kızlar bende anlatayım bu erkek kardeşimin başına gelmiş bişey tabi benim yüzümden sanırım :KK9:

evimize misafir gelecekti bende ayıptır söylemesi pedimi değiştirdim dış kabını da masanın üstüne koydum o anda kapı çaldı bende birden telaşla pedin kabını bi kitabın içine sıkıştırdım meğer o kitap erkek kardeşimin kitabıymış :KK52::KK52::KK52:
kardeşim ertesi gün okula gitmiş derste kitabı bi açmış içinde ped kabı :KK1::KK1::KK1: hemen onu ordan buruşturmuş kimse görmeden çöpe atmış eve geldi bi sinir bi sinir senin şeyin benim kitabımın arasından çıktı diye gül gül yarıldık resmen :KK60::KK60::KK60:

birtane daha anlatayım

geçen gün annem,babam ve küçük (2 yaşında) kuzenim oturuyoruz.
Babam yurt dışından yeni gelmişti daha,5 ay fln yoktu evde işte.

Kuzenim ikidebir kucağına al beni diyip duruyo.
Bende artık sinirler tutmadı ''Eh sinem baksana kimse kimsenin kucağında oturmuyo,yeter'' dedim.
Hemen dank etti bana, annemle babam :KK53:
toparlamaya çalıştıkça dahada battım, ve sustum:26:

kızlar bende anlatayım bu erkek kardeşimin başına gelmiş bişey tabi benim yüzümden sanırım :KK9:

evimize misafir gelecekti bende ayıptır söylemesi pedimi değiştirdim dış kabını da masanın üstüne koydum o anda kapı çaldı bende birden telaşla pedin kabını bi kitabın içine sıkıştırdım meğer o kitap erkek kardeşimin kitabıymış :KK52::KK52::KK52:
kardeşim ertesi gün okula gitmiş derste kitabı bi açmış içinde ped kabı :KK1::KK1::KK1: hemen onu ordan buruşturmuş kimse görmeden çöpe atmış eve geldi bi sinir bi sinir senin şeyin benim kitabımın arasından çıktı diye gül gül yarıldık resmen :KK60::KK60::KK60:
senin şeyin ahahaha:KK52::KK52::KK52::KK52:

benımde dedemın basina gelen bı olayi anatıyım nenem eskıden bi ılac varmis ismi optalıdon....dedem carsya inecek nenem siparıs etmis ilaci dedem dolasmis eczaney gidiyor bulamıyor ilaci eve geliyor nenem diyor ben hangi eczaneye sorduysam bana gulup burda satılmaz dedıler megerse adamcagiz optalidon u unutuyor eczaneden noktalı don istiyor....nenem anlatırdı ne gulerdik..

15 yaşımda falanım en deli dolu olduğum yıllar :KK37:

yatağımda yatıyorum isteğim üzere yatağım tam duvara yapıştırıldı :KK23:

gece alışkın değilim tabi yatağın yönüne uyandım ama neden uyandım bilmiyorum

ve yukardaki arkadaş gibi kafa atıım duvara yanlış okumadınız kafa attım :KK53:

sonra başladım kendi kendime gülmeye ben o kahkahaları attıkça tabi ev ahalisi: :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ben :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK37::KK37::KK37:

durumu anlatınca hepimiz: :KK9::KK9::KK9::KK37::KK37::KK37::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52:

X