Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Bi gaf dahaa :KK1:
Bu anneme ama:)
Üni kaydına gidiyoruz dinlenme tesisinde durdukta annemde çikolata uzattı aslında sevmem ama ağzımın durması lazım yoksa konuşuyorum:KK1:
-Anne şu çikolatayı pek sevmem ama iyiymiş. Bunun dışınakiler midemi bulandırıyor şuanda konuşmamak için yiyorum( :KK53: Şuan yaptığım ne bilmiyorum ağzımla değil başka bi uzvumla konuşuyorum sanki:KK1::KK1:)
Sonraaaa
Aslında hiç zevk almıyorum dedim :KK53:
Annem:KK53:
Ben :44:
annem:KK30:
Ben :KK30:
Annem :KK23:
Ben :KK14:
Annem :KK1:
Benn :KK1: ya ben gideyim en iyisi yoksa batıyorum duramıcam burda daha fazla babaaaaa (babam dışarda)

Son düzenleme:
bi kaynanalı banyo rezilliği de ben yasadım maalesef
eşimin memleketindeyiz,amca oğlunun düğünü var
görümcem eşi falan herkes orda işte düğün nedeniyle...
Düğün bitince onlar hemen eve döndü biz diğer kuzenlerle falan gece 2ye kadar dışardaydık
eve geldik direkt kendimizi banyoya attık tabi
yaz günü düğünde de oynadık tabi banyo şart
neyse sabah kahvaltıda sordular işte naptınız bizden sonra
biz de anlatıyoruz işte şöyle şöyle oldu eve de gelip bi duş alıp yattık
kv dediki loliss çok sever banyoyu yapmadan duramaz:KK53::KK53:
Görümce de demesin mi ''ben de severim ama ev çok kalabalık'':KK53::KK53::KK53:
Sonrası,sonrası derin bi sessizlik:KK53:

süpermiş yaaaaaaa güzel son..:KK35::KK35::KK35:

bi kaynanalı banyo rezilliği de ben yasadım maalesef
eşimin memleketindeyiz,amca oğlunun düğünü var
görümcem eşi falan herkes orda işte düğün nedeniyle...
düğün bitince onlar hemen eve döndü biz diğer kuzenlerle falan gece 2ye kadar dışardaydık
eve geldik direkt kendimizi banyoya attık tabi
yaz günü düğünde de oynadık tabi banyo şart
neyse sabah kahvaltıda sordular işte naptınız bizden sonra
biz de anlatıyoruz işte şöyle şöyle oldu eve de gelip bi duş alıp yattık
kv dediki loliss çok sever banyoyu yapmadan duramaz:KK53::KK53:
görümce de demesin mi ''ben de severim ama ev çok kalabalık'':KK53::KK53::KK53:
sonrası,sonrası derin bi sessizlik:KK53:

hhaha görümceye bak sen:KK53:

benim kayınvaldemde ilk evlendiğimiz yıl içinde onlarda yattığımızda bişey yaptık sandi heralde, banyo etceksen et dedi sanki bişey yapdımda banyo etmek için ondan izin isticem ne kadar saçma kv. lerin aklı fikri orda..aynısını eltimede yapmış oda ne olduğunu şaşırmış hahhaa:KK66:))
ha birde balayı gecesinin sabahı meraklı işde napıonuz falan diye merak etmiş bizde merakını gidermek için aradık, telofonu kapatırken ne desin! kolay gelsin demezmi :KK33: ayıp be kv. ayıp ne kadar ayıp ne olduğumu bilemedim valla ...

boşver sende onu gıcık et hımmmm biranönce banyo yapmam lazım falan de :KK52::KK52::KK52:

bende anlatayımm bariii. Sağlık sektöründe çalışıyorum özel muayenehanede.
Devamlı takiB ini yaptığımız hastamız geliyor iki günde bir hep kan alıyoruz değerlerine falan bakıyoruz bende gönderme fişine hep aynı e2 yazıyorum el lışkanlığı işte. Neyse en son geldiğinde betahcg yazmam gerekirken ben yine e2 yazıp kanı gönderdim . Sonuç 1 saat sonra çıktı. Nasıl doktorla seviniyoruz hastamız gebe kaldı diye gülüyoz oynuyoruz resmen. Doktor bi fark etti e2 olduğunu biz şok içindeyiz birbirimize baktık bide hastayı arayıp müjde vermişiz tabii. Iy haber diye doktor soylemişti kötü haber diye ben arayıp soyledim.. çok üzüldük tabii. Hastanın bana verdiği cevapsa: Aman boşver ben alıştım zaten şuan koltukları kaldırıyorum temizlik yapıyorum olmayacağını biliyordum zaten dedi.oh beee dedimmmm:26::26::26::26:

Son düzenleme:
bizde memlekete gittik düğün vardı.neyse kına bitti bizde 2 araba geri dönüyoruz ben eniştemin arabasındayım eşimin arabasında da ablamlar yeğenimler falan,bizim arabada dolu.neyse dümdüz yol birden önümüzdeki araba kırmızı ışıkta durdu biz ona vurduk arkamızdaki bize tam bir zincirleme kazaydı.bi büfe buldum ozaman cep telefonu yok evi aradım eşim çoktan eve gelmiş daha nerdesiniz demeden şu yoldan gelin 3 tane salak dümdüz yolda kaza yapmışlar dedi.o salaklardan biri biz oluyoruz bu arada.

bayıldım buna gözlerimden yaş akıyor ya :KK66:) 3 tane salak kaza yapmış :KK1::KK1::KK1::KK66::KK66:

Al bi rezillik daha konu basligi ne benim yazdiklarim ne uzaktan yakindan ilgisi yok simdide size rezil olmus oldum:):):)

Ben degil ama esim rezil olmustu bana onu anlatayim:) yeni evliyiz dugune gidecez topuklulari giydim aliskinda degilim esimde guldu dedi sen bunlarin ustunde duramiyosun bile nasil yuruyp oynayacaksin dedi bende merak etme hallederim dedim neyse dugune gidiyoruz salona girerken merdivenden esimin ayagi takilmaz mi zor tittum dusecekti neredeyse gece boyunca gulmustum bana detken kendi dusuyodu:):):):)

ay bitanede ben anlatiyim :KK1:
Benimki baya bildiğiniz rezillik-
Bir gün otobüsteym evimiz merkeze uzak olduğu için canım sıkılıyor tabi ben hiç durur muyum :KK14:
Otobuste yazılar asılı olur ya hani' özel günlere otobüs temin edilir' diye aradım çalıyo bi baktm şöför açtı :KK52: gülme krizne girdim gülemiyorum başımı cama soktum resmen tlefon hala açık şöför alo aloo diyo, ben yarıldım tabi o an sen ben hoporlöre al :KK52:
Adam alo aloo aloooo dedikce ses benim telefonumdan :KK53:
Herkes bana dönüp bakar derin bi sessizlik ve beklenen tepki şöförden gelir '' Bayan napmaya çalışıyosunuz?'' :KK53:
:KK1::KK1::KK4:
Ve ilk durakta beni indirir :KK53:

kızlar ben kreşde calısıyorum pazar gecesıde ıste pazartesıyı yarını dusunuyorum cocuklara sunu anlatayım vsvs.. sonra ben uyumus kalmısımm dıvanda :KK53::KK37: 1saat sonra uyandım uyku sersemıyım.. evde eşimi arıyorum bi aşagı bı yukarı yoookk.:KK66:. ya dıyorum sabah mı oldukı gıttımı bu dıe :KK37: bakıyom gece :KK66: heryer karanlık.. en son wc den bı ısın suzuluyor kapı aralıgından wcdemıs benımkı.. ben askıımmmm nerdesın dıorum oda konusmuyor wc den hıııııııııı dıyo :66 bende çocuklar nerdeeeee dıyorum :KK1: bızım hıc cocugumuz yok :KK37: oda gene hııı? dıyor :KK17::KK17: ben anlıyorum tabı hemen yataga kostum uyudum :KK17:

Son düzenleme:
bende sevgılıme rezıl oldum yanındayken bız cok abur cubur yedık tatlı tuzlu eksı fılan.ay benım karnımda bir gürültü ama engelleyemiyorum artık sevgılım oha dedi karnındanmı cıktı o ses bende bı utanma evet aşkım :) acıktınmı sen askım dedı yok cok yedık ne acıkması dedim.karnım agrıyo dedım nıye askım deyınce agrıyo işte dedm:) benım karnm 2 dk bır guruldamazmı bana en son askım wc git istersen dedi gitmicem sadece gürültü var başka bişe yok dedim.ishal olcak gibi oldum ya.o kadar yersem.aşkım eve gidene kadar pırtlama dedi iyice utandım ya yok askım ama ben gidim görüşürüz sonra dedim karnımı tutarak .güldü kıyamam ya gitmek istiyo gidemiyoda gidim gidim diyo bide dedi neysekı yollarda bıse olmadı eve gelince rahatladm ama cok utandm ya.

ay bitanede ben anlatiyim :KK1:
Benimki baya bildiğiniz rezillik-
Bir gün otobüsteym evimiz merkeze uzak olduğu için canım sıkılıyor tabi ben hiç durur muyum :KK14:
Otobuste yazılar asılı olur ya hani' özel günlere otobüs temin edilir' diye aradım çalıyo bi baktm şöför açtı :KK52: gülme krizne girdim gülemiyorum başımı cama soktum resmen tlefon hala açık şöför alo aloo diyo, ben yarıldım tabi o an sen ben hoporlöre al :KK52:
Adam alo aloo aloooo dedikce ses benim telefonumdan :KK53:
Herkes bana dönüp bakar derin bi sessizlik ve beklenen tepki şöförden gelir '' Bayan napmaya çalışıyosunuz?'' :KK53:
:KK1::KK1::KK4:
Ve ilk durakta beni indirir :KK53:

yanlışlık oldu herhalde,ben de bir anlam veremedim diye bir yalan uyduramadınız mı,inanmasalar da:KK9:

X