Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ay okurken gülmekten yarıldım bi tanede ben anlatayım okurken aklıma geldi )

geçen ramazan bayramında eşimle memlekete gitmiştik kayınvaldemlerdeyiz görümcemle kocasıda var baya kalabalığız yani..neyse eşimle annemlere gidicekdik ben bi türlü kendi valizimin ağzını kapatamadım gitti, aklıma bişeler geldikçe valizden çıkarması kolay olsun diye valizin fermuarını henüz çekmemiştim..valizim salonda görümcemin kocası,kayınvaldemde salonda oturuyorlardı o sırada eşim kapıdan hadi hazır değilmisin demesiyle tamam geliyorum valizim kaldı sadece dememle, eşim aceleyle valizi kapdığı gibi valizin içindekiler yere dökülmesinmi eşime sen dur dokunma ben toplarım dedim ama yok illa o toplıcak ya, rezil oldum görümcemin kocasına orkidimde yerlere saçıldı eşim toplarken poşedin içindeki orkidi yanlışlıkla yere düşürdü .Eşime o an kadar sinirlendimki aklıma gelmişti orkidi kesin bu düşürür demişdim içimden, ondan dolayıda ben toplamak istemişdim ama inat etti toplamak için ve kendide rezil olduğumuzu anlamıştı ))eşimde baya bi renk attı orkidi yerde görünce o değilde görümcemin kocasıda gördü reziillik bizimkisi)(adamda hiç düşünce yok ya insan bi düşünür demi :Allahtan iç çamışırı falan saçılmadı poşetten)

Son düzenleme:

Bi an ayaklar altina serilmis bi sutyen hayal ettim de ayy koptumm

Bi an ayaklar altina serilmis bi sutyen hayal ettim de ayy koptumm

ay Allah korudu ucuz atlattık desene ) ama aklımdan geçmişti bu herşeyi yere saçıcak şimdi demişdim benle inatlaşdı ben dökdüm ben toplıcam gibisinden valizi çevirmesiyle orkid fırladı südyen fırlasaydı eşimin kafasını ütülerdim ,adamın yüzünede bakamazdım...

Ne kadar şekerizz kızlaar yaa başımıza gelenlere bak durumları okudukca bır yandan gulup bır yandan dua edıyorum :) benimki çokta eglenceli bır konu sayılmaz gerçi. Bir gün netten konusurken sevgilimin erkek kardeşinden, sevgilimin o anki yataga uzanmış bır yandan ekrana bakarak sırıttıgını soyledıgı an fotografını ıstedim. Sagolsun çekmiş bıdık gonderdı bana. sevgilim kardeşi de bır yandan "aman yenge abime soyleme tepkısını kestıremıyorum vs. " dedi iyi dedim soylemem. soylemedım de. baktım resme odayı bır guzel analız ettım tabı mobılya renklerıne falan baktım. aklım sıra " benım telepatık guclerım var yehuuuu odanı hıc gormedım mobılya renklerını tahmın edıcem bak gör" :)) dedim. et bakalım dedi soyledım neyse bu bozuntuya vermedı şaşırmış gıbı yaptı. Gibi yaptı dıyorum cunku kardesı olacak esek herıf resmı ceker cekmez soylemıs, aklı sıra benı denıyor yengeden sır cıkarmı gorelım bakalım hesabı. birkaç ay gecti yıne dedım yapayım aynı oyunu bakim tepkisi ne olacak. Pat dıye demezmi kardeşim cektıgı gun soylemıstı resmı atıyorum haberın olsun dıye.. yerın dıbıne gırdım laa ava gıderken avlandım tabii bende manyaklık :)) neyse tecrube oldu kayınbıraderı kara lısteye aldım nihahaha ser de vermem sır da vermem baksın işine bundan sonra :))))

Son düzenleme:

ayyyyyy çok tatlısınn cok guldum okurkeen süper bir anı olarak geçmiş tarihe :)))))))

sütyen neysede ya bi dantelli saçılsaydı ortalığa aaayyyyyyy çok fenaaaa

Bizim de sözümüzde bir pot kırılmıştı ama biz değil sözlümün eniştesi tarafından. Yüzükler takıldı sıra aile bireyleriyle fotoğraf çektirmeye geldi önce anne babalar ile fotoğraf çektireceğiz ilk başta benim annem babam sözlümün tarafında onunkiler de benim yanımda çekildik sonra anne babalar yer değiştirecek o sırada bizim enişte tamam şimdi pozisyon değiştirin demez mi herkes kırıldı gülmekten biz de kızardık bozardık biraz ama arada da gülmüşüz baya geçen söz videosunu izlerken fark ettik.

eşimin memleketindeyiz bir kaç günlüğüne gitmiştik

neyse sabah oldu kalktık üzerimi giydim mutfağa geçtim

kv mutfaktaymış günaydın kızım dedi günaydın anne

kv: sabah kalktım bi baktım ki sular kesilmişş(hani bunu öyle bir söylüyor ki evde bir damla kullanacak su yok yandık der gibi)

ben: eee ne yapacaz şimdi????? :26:

kv: banyo mu yapacaktınız ki!!

ben: yok ne banyosu hani kullanmak için mutfakta lavoba da falan

kv: haaa su çooook 2 büyük bidon doldurmuştuk sular kesilirse diye

eee kadın öyle bir sölüyorsun ki sanki çölün ortasında susuz kalmışız gibi bende aynı modda tepki verince o da öyle anladı tabi

ama çok utanmıştım böyle imalardan sözlerden nefret ettiğim için olsa gerek

...........
eşime söyledim güldü sende öyle bir sormuşsun ki o da o türlü anlamış dedi

ben tamamen masumdum kadın farklı düşündüyse napıyım

Son düzenleme:

Bayıldım buna ya
Evde yalnızım,kahkaha ata ata güldüm
Birisi duysa,bu kız kafayı yemiş,der.

ahahahah kv resmen sizi denemiş haa

Geçmiş sayfaları okurken buna yorum yazmayı unuturum diye direk atladım Çok güldüm çokkkk

Ayy kizlar sayfa 70 e kadar kadar okudum cok komiksiniz bende anlatayim bendede coktur komiklik:):)

Universitedeyken bir telasla okula gidiyorum ruzgardan gozumden yaslar akiyor cantamdan selpak cikaracam karsidanda bizim sinifin erkekleri geliyor benim goz yasli ya ne cikardigimi gormuyorum elime yumusak bise geldi dedim tamam selpak tam gozumu silecem bide ne goreyim selpak niyetine pedimi cikarmistim :):) rezil olmustum arkadaslara nasil cantaya soktum gormeniz lazim cocuklar slm vermeden gecip gittiler:):)

Yine universitede cemaat evindeyiz ablalar cagirdi aksama sohbet var gelin diye neyse giciklik olsun diye kisa etek giydim suslendik puslendik kizlarla gittik donustede saat 11 olmustu bizim evin ordada karanlik ama zifiri goz gozu gormuyir kestirme olsun diye kizlari goturdum ordan dediler kopek falan vardir gitmeyelim dediler Ben dururmuyum neyse yuruyoruz kol kola girmis vaxiyette birden bir hirilti duydum elimdeki poseti atip kolumdaku kizi oyle bi surukluyorum ki pesimden imdat imdat diye:):) ordaki insanlarda o saatte onuncu ruyalarini gorurler neyse bi isik gorduk yolu uzatip oyle gecmistik eve :):), kopeklere yem olmadan

Bi gunde yine cemaatteyiz yeni bi kiz geldi eve ama gormeniz lazim ayni buyucu kari tipi var :) salona gecmisler evin ablasi ile oturuyor bende gececektim salona birakmadi dedim sen misin bunu yapan . Evde tek katti onun topuklu ayakkabisini giyip ciktim dama salonun ustinde once yerimde zipladim hani biri dama zipladi susu vermek icin:):) sonra bi oraya bi buraya kostum salonun ustunde:):) baktim asagidan kapi acildi evin ablasi onden kiz arkadan titrek sesle Kim var orda diye korka korka geliyolar baktilar ses yok sonra acidim dedim benm Ben korkmayin diye garipler cok korkmuslar tamda hirsizlardan konusurken basmisin onlari haha

bi kaynanalı banyo rezilliği de ben yasadım maalesef
eşimin memleketindeyiz,amca oğlunun düğünü var
görümcem eşi falan herkes orda işte düğün nedeniyle...
düğün bitince onlar hemen eve döndü biz diğer kuzenlerle falan gece 2ye kadar dışardaydık
eve geldik direkt kendimizi banyoya attık tabi
yaz günü düğünde de oynadık tabi banyo şart
neyse sabah kahvaltıda sordular işte naptınız bizden sonra
biz de anlatıyoruz işte şöyle şöyle oldu eve de gelip bi duş alıp yattık
kv dediki loliss çok sever banyoyu yapmadan duramaz
görümce de demesin mi ''ben de severim ama ev çok kalabalık''
sonrası,sonrası derin bi sessizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…