ay okurken gülmekten yarıldım bi tanede ben anlatayım okurken aklıma geldi)
geçen ramazan bayramında eşimle memlekete gitmiştik kayınvaldemlerdeyiz görümcemle kocasıda var baya kalabalığız yani..neyse eşimle annemlere gidicekdik ben bi türlü kendi valizimin ağzını kapatamadım gitti, aklıma bişeler geldikçe valizden çıkarması kolay olsun diye valizin fermuarını henüz çekmemiştim..valizim salonda görümcemin kocası,kayınvaldemde salonda oturuyorlardı o sırada eşim kapıdan hadi hazır değilmisin demesiyle tamam geliyorum valizim kaldı sadece dememle, eşim aceleyle valizi kapdığı gibi valizin içindekiler yere dökülmesinmi eşime sen dur dokunma ben toplarım dedim ama yok illa o toplıcak ya, rezil oldum görümcemin kocasına orkidimde yerlere saçıldı eşim toplarken poşedin içindeki orkidi yanlışlıkla yere düşürdü .Eşime o an kadar sinirlendimki aklıma gelmişti orkidi kesin bu düşürür demişdim içimden, ondan dolayıda ben toplamak istemişdim ama inat etti toplamak için ve kendide rezil olduğumuzu anlamıştı))eşimde baya bi renk attı orkidi yerde görünce o değilde görümcemin kocasıda gördü reziillik bizimkisi )(adamda hiç düşünce yok ya insan bi düşünür demi :Allahtan iç çamışırı falan saçılmadı poşetten)
Bi an ayaklar altina serilmis bi sutyen hayal ettim de ayy koptumm
Off çok güldüm gece gece
Ben de anlatayım bi tane. Ama biz sevgilimle arkadaş ortamında rezil olduk
Konsere gitmiştik kalabalık bi grup, yağmur yağmaya başladı. Arkadaşlarımız bi standın tentesinin altına girdiler baya sıkıştılar ama kalabalık olunca, biz de sevgilimle dışarda kaldık ama kapşonlu hırkalar olduğu için çok da önemsemedik. Ama arkadaşlar çok ısrar ediyor siz de gelin tentenin altına diye. Birden ağzımdan nasıl olduysa 'Yok yok bizim için sorun yok, korunuyoruz biz, di mi aşkım?' dedimm ama anında dank etti kafama, sevgilim de birden düşünmeden 'Evet ya korunuyoruz biz sıkıntı yok' dedi. Ve o an ikimiz de önce gülme krizine sonra da yerin dibine girdik
Sevgilimden mi utansam diğerlerinden mi bilemedim
ay Allah korudu ucuz atlattık desene) ama aklımdan geçmişti bu herşeyi yere saçıcak şimdi demişdim benle inatlaşdı ben dökdüm ben toplıcam gibisinden valizi çevirmesiyle orkid fırladı südyen fırlasaydı eşimin kafasını ütülerdim ,adamın yüzünede bakamazdım...
sütyen neysede ya bi dantelli saçılsaydı ortalığa aaayyyyyyy çok fenaaaa
Sabah sabah guldum yine
bende annemin rezaletini anlatayım bari..bizim aile dostumuzun oglu aynı zamanda sevgilimdi(annemler bilmiyodu tabi) neyse onların evine gittik bizimkilerle oturuyoruz msn'de görüntülü konuşma yapıcaz. herkes pcnin başına dikilmiş,pür dikkat bekliyor, benimki de msn'i açıyor. benim saftirik annem oturum açılıyor yazısını görünce birden ellerini havaya kaldırıp indirdi oturun açılıyor demez mi... aman allahım krizzz:):):) herkes yerlerde.. benim ki gülüp titremekten fareye dokunamyor. rezil olmuştum anlıycagınız aaaaaaahhhhhhhh annneeee ahhhhhhhhhh
eşimin memleketindeyiz bir kaç günlüğüne gitmiştik
neyse sabah oldu kalktık üzerimi giydim mutfağa geçtim
kv mutfaktaymış günaydın kızım dedi günaydın anne
kv: sabah kalktım bi baktım ki sular kesilmişş(hani bunu öyle bir söylüyor ki evde bir damla kullanacak su yok yandık der gibi)
ben: eee ne yapacaz şimdi????? :26:
kv: banyo mu yapacaktınız ki!!
ben:yok ne banyosu hani kullanmak için mutfakta lavoba da falan
kv: haaa su çooook 2 büyük bidon doldurmuştuk sular kesilirse diye
eee kadın öyle bir sölüyorsun ki sanki çölün ortasında susuz kalmışız gibi bende aynı modda tepki verince o da öyle anladı tabi
ama çok utanmıştım böyle imalardan sözlerden nefret ettiğim için olsa gerek
...........
eşime söyledim güldü sende öyle bir sormuşsun ki o da o türlü anlamış dedi
ben tamamen masumdum kadın farklı düşündüyse napıyım
harika rezil olmuşsunuz ya hepinize çok güldüm
bende anlatayım bitane
eşimle ozamanlar sözlüyüz ve asker.. dağıtıma gelmiş çok mutluyuz ikimizde tabii bişeyler içmeye biyerlere gidelim dedik. ben soda aldım eşimde çay..
içeceklerimizi içtik muhabbet ediyoruz.. eşim çok komik bişey anlattı sanırım askerlikle alakalı okadar çok güldümkü suratına karşı kahkaha atarken istemsiz bi şekilde yaklaşık olarak 6-7 saniye kadar ağzım kocaman açık bişekilde geğirdim
okadar utanç verici bişeyki geğirdiğimin farkındayım ama durduramıyorum sodanın etkisiyle sanırım aldı başına gidiyo
en sonunda bitti ve söylediğim ilk kelime 'ayy kusuyodum nerdeyse' oldu
evleneli 1 buçuk yıl oldu hala hatırlatıp dalga geçer hain koca