Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

bunu nasıl unuttum bılmem eşimin bütün sülalesıne rezıl oluşum düğün sonrası kvdenın evıne gıttik kapıda yağ surme bal dökme bardak kırma gıbı luzumsuz bıtakım adetlerden sonra oh bıttı diye sevınırken koltuk altlarıma kocaman birer ekmek sokmazlarmı işte rezillik koca gelinlikle bırlıkte o ekmeklerlede içeriye kadar gıdecekmişim adetlerı batsın gelinlik kafama geçse okadar rezıl olmazdım herkes kikikir kikirdiyordu o halime gelini baştan rezıl edelimde sonra sesi çıkmasın dıye yapılıyordu snaırım bu adet kendımı hayal ettıkçe kızarıyorum :KK17::KK17::KK17:

Kiz ekmek niye konuyormus sana ayak ustu kahvalti yaptirmislar iste ne istiyon daha yag yemissin bal yemissin uzerinede ekmek cay yokmuydu cay :KK60:

Off çok güldüm gece gece :KK1:
Ben de anlatayım bi tane. Ama biz sevgilimle arkadaş ortamında rezil olduk:KK1:
Konsere gitmiştik kalabalık bi grup, yağmur yağmaya başladı. Arkadaşlarımız bi standın tentesinin altına girdiler baya sıkıştılar ama kalabalık olunca, biz de sevgilimle dışarda kaldık ama kapşonlu hırkalar olduğu için çok da önemsemedik. Ama arkadaşlar çok ısrar ediyor siz de gelin tentenin altına diye. Birden ağzımdan nasıl olduysa 'Yok yok bizim için sorun yok, korunuyoruz biz, di mi aşkım?' dedimm ama anında dank etti kafama, sevgilim de birden düşünmeden 'Evet ya korunuyoruz biz sıkıntı yok' dedi. Ve o an ikimiz de önce gülme krizine sonra da yerin dibine girdik :KK17: :KK17:
Sevgilimden mi utansam diğerlerinden mi bilemedim :KK1:

Son düzenleme:
harika rezil olmuşsunuz ya hepinize çok güldüm :KK9: :KK9:
bende anlatayım bitane :KK52:
eşimle ozamanlar sözlüyüz ve asker.. dağıtıma gelmiş çok mutluyuz ikimizde tabii bişeyler içmeye biyerlere gidelim dedik. ben soda aldım eşimde çay..
içeceklerimizi içtik muhabbet ediyoruz.. eşim çok komik bişey anlattı sanırım askerlikle alakalı okadar çok güldümkü suratına karşı kahkaha atarken istemsiz bi şekilde yaklaşık olarak 6-7 saniye kadar ağzım kocaman açık bişekilde geğirdim :KK14:
okadar utanç verici bişeyki geğirdiğimin farkındayım ama durduramıyorum sodanın etkisiyle sanırım aldı başına gidiyo :KK53:
en sonunda bitti ve söylediğim ilk kelime 'ayy kusuyodum nerdeyse' oldu :KK17:
evleneli 1 buçuk yıl oldu hala hatırlatıp dalga geçer hain koca :KK43: :KK43:

inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmm :KK53: hayal ettim de allahımmm öldüm gülmektennn
rofl.gif
:KK60::KK60::KK60::KK60: rezillikkkkkk :KK60::KK60::KK60::KK60:

2 dk lık rezilliğimi anlatayım sıcak sıcak :KK1::KK1:

annem kapıda elini silmek için ıslak mendil istedi bende şebeklik yapıcam illa bi büyümedim :KK55::KK55::122:

ıslak mendili odadan kutusundan çıkardım elime aldım kapıya doğru gidiyorum :KK55::KK55:

annemi gördüm tabi hemen şımardım başladım halay çekmeye halay mendili yaptım oynuyorum :KK64::KK64::KK64:

annem bastı kahkahayı ama kaş göz yapıyo bi yandan da ben hala :KK64::KK64::KK64:

meğer arkasında üvey babam varmış :KK17::KK17:

:KK1: :KK1: üvey babanız sonra ne dedi :KK60:

Ben geldiimmm :KK1:
Bi arkadaş abi-ağda falan anlatınca aklıma geldi.
Bu yaz oluyor. Benim bacaklardaki fazlalıklar uzamış yolculuk yapmaktan almaya fırsat bulamadım.
Uzunlar işte.
Yazında hava çok sıcaksa yada ne şort nede uzun bişey giyemicek gibiysem eğer uzun giyerim onu kıvırırım şort yaparım (Üstün zekalı olmak böyle işte:KK1:)
Evde annem falan var ama çekinmiyorum o fazlalıklardan anneme karşı.
Yine şort yaptığım bi gün.
Abimde ortalıkta dolanıyor bende bu üniversite işleriyle uğraşıyorum.
Pcdeyim..
Abim yanıma geldi ondada kapri var.
Tek ayağını oturduğum sandaliyenin oraya koydu.
Bacaklarını gösteriyor
Diyor
"ÇatlakB hangimizinki daha uzun :KK52:"

Son düzenleme:
Bu yaz oluyor. Benim bacaklardaki fazlalıklar uzamış yolculuk yapmaktan almaya fırsat bulamadım.
Uzunlar işte.
Yazında hava çok sıcaksa yada ne şort nede uzun bişey giyemicek gibiysem eğer uzun giyerim onu kıvırırım şort yaparım (Üstün zekalı olmak böyle işte:KK1:)
Pcdeyim..
Bacaklarını gösteriyor
Diyor

vay be demek abinin bacakları o temizmiş yani :KK37::KK53::KK52::KK52::KK52:

anladım kız catlak :-))
ben senin bacaklarının "mahmut abi" (arkadaşlar arasından böyle derdik) olduğunu çaktırmıyorum :-)))))))))))))

O kadarda değildi ama bi bayana yakışmıcak bi hali vardı itiraf ediyorum :KK25::KK30:

Oğluma hamileyim. Dr a gıdıcez ben aşağıda esimin gelip beni almasını bekliyorum. Bi yandan da kuzenime msj yazıyorum. Neyse araba geldi önümde durdu. Ben hala msj yazmaya devam ediyorum. Bindım arabaya bi güzel . Kapısında kapattım.Pardon pardon diyo. Esim geç kalmıştı o yüzden pardon diyo zannediyorum. Ya ne pardonu gıtsene hadi dedim ve kafamı telefondan kaldırıp yan koltuğa bakınca alt komşuya göz göze geldik :)) ben tabi feci utandım aaa ben sizi esim sandım dedim bi de salak gibi ben ineyim o zaman diyorum. Yok otur daha alla alla :)) pasa pasa kurulduğum koltuktan geri indim. Ben indikten sonra adamın karısı geldi bindi ve gittiler. O gün bugundur dışarıda telefonla ilgilenmiyorum

Son düzenleme:
Oğluma hamileyim. Dr a gıdıcez ben aşağıda esimin gelip beni almasını bekliyorum. Bi yandan da kuzenime msj yazıyorum. Neyse araba geldi önümde durdu. Ben hala msj yazmaya devam ediyorum. Bindım arabaya bi güzel . Kapısında kapattım.Pardon pardon diyo. Esim geç kalmıştı o yüzden pardon diyo zannediyorum. Ya ne pardonu gıtsene hadi dedim ve kafamı telefondan kaldırıp yan koltuğa bakınca alt komşuya göz göze geldik :)) ben tabi feci utandım aaa ben sizi esim sandım dedim bi de salak gibi ben ineyim o zaman diyorum. Yok otur daha alla alla :)) pasa pasa kurulduğum koltuktan geri indim. Ben indikten sonra adamın karısı geldi bindi ve gittiler. O gün bugundur dışarıda telefonla ilgilenmiyorum
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Uzunlar işte.
Pcdeyim..
Bacaklarını gösteriyor
Diyor

Ayy rezillik :KK17: iyiki herkesin içinde demedi o daha kötüü :KK17: :KK1:

eşimle bir akraba vasıtasıyla tanıştık
tanıştık, görüştük anlaştık memleketlerinden akrabaları geldi söz yüzüğümüz takıldı
neyse ayrılık vakti geldi eşim çalıştığı şehre dönecek
akşam saat 6 7 gibi otobüsü kalkacak:KK55:
otogara götürdük eşimi
götürdük diyorum uğurlamaya baya kalabalık gittik
annem abilerim yengeler bebeler vs vs (niye öyle doluşmuşuz ki :KK53:)
neyse muavin bağırıyor ... otobüsü kalkıyor aşağıda yolcu kalmasın
eşim herkesle tabi benlede vedalaştı :KK12: otobüse bindi
oturdu pencere kenarına otobüsün hareket etmesini bekliyoruz :KK55:
nasılda rüzgar esiyor toz toprak karışık :18:
o toz taneciği geldi gözüme girdi nasıl kaşınıyor parmaklarım gözlerimde geziniyor
elimi indiriyorum tekrar kaşınıyor, kaşıyorum
neyse otobüs nihayet hareket etti bizde salladık ellerimizi uğurladık eşimi
arabaya bindim bi mesaj gelmiş eşimden
'' temmuzzum ağlama yaa iki hafta sonra tekrar geleceğim''
ben mesajı okuyunca :KK53::KK53::KK53::KK53:
''yahu ne ağlaması gözüme şey kaçtı ımmmm şey toprak rüzgar esiyordu ya toz taneciği ondan işte'':KK5:
demedim diyemedim :KK25:
desemde adam inanır mı yahu 'gözüme birşey kaçtı ağlamıyorum'

tanıştık, görüştük anlaştık memleketlerinden akrabaları geldi söz yüzüğümüz takıldı
otogara götürdük eşimi
o toz taneciği geldi gözüme girdi nasıl kaşınıyor parmaklarım gözlerimde geziniyor
''yahu ne ağlaması gözüme şey kaçtı ımmmm şey toprak rüzgar esiyordu ya toz taneciği ondan işte'':KK5:

Asker yolculamak gibi olmuş sizinki :-))))))
dememen iyi olmuş zaten deseydin biz burda ona gülüyor olacaktık o sana rezil olmuş olacaktı çünkü :-))))))))

otogara götürdük eşimi
Hiç çaktırmasaydın :KK1::KK1::KK1: Erkeklerin hoşuna gidiyor böyle şeyler :KK53:

otogara götürdük eşimi

diyemedim yaaa laaaa :KK60::KK60: :KK66::KK66::KK19::KK19:

Asker yolculamak gibi olmuş sizinki :-))))))
dememen iyi olmuş zaten deseydin biz burda ona gülüyor olacaktık o sana rezil olmuş olacaktı çünkü :-))))))))

fikir annemden gelmişti çocuk tek başına gitmesin yolcu edelim ayıp olur yoksa dedi öyle yani
.....
desemde inandırıcı değil ki! hani kimse görmeden ağları bri aniden gelir neden ağlıyorsun der yok ya ne ağlaması gözüme bişey kaçtı da deriz hani bunu herkes yapmıştır ama benim cidden gözüme toz kaçmıştı

Hiç çaktırmasaydın :KK1::KK1::KK1: Erkeklerin hoşuna gidiyor böyle şeyler :KK53:

adam harbiden ağladığımı sanmış ağlama diye mesaj atmış
evlendik 3 yıl oldu daha geçen gün aklıma geldi
seni uğurlarken gözüme toprak kaçmıştı bende elimle sürekli gözümü silmiştim sende ağlama diye mesaj atmıştın dedim
güldük..öyle işte

X