ister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....
bunu nasıl unuttum bılmem eşimin bütün sülalesıne rezıl oluşum düğün sonrası kvdenın evıne gıttik kapıda yağ surme bal dökme bardak kırma gıbı luzumsuz bıtakım adetlerden sonra oh bıttı diye sevınırken koltuk altlarıma kocaman birer ekmek sokmazlarmı işte rezillik koca gelinlikle bırlıkte o ekmeklerlede içeriye kadar gıdecekmişim adetlerı batsın gelinlik kafama geçse okadar rezıl olmazdım herkes kikikir kikirdiyordu o halime gelini baştan rezıl edelimde sonra sesi çıkmasın dıye yapılıyordu snaırım bu adet kendımı hayal ettıkçe kızarıyorum
harika rezil olmuşsunuz ya hepinize çok güldüm
bende anlatayım bitane
eşimle ozamanlar sözlüyüz ve asker.. dağıtıma gelmiş çok mutluyuz ikimizde tabii bişeyler içmeye biyerlere gidelim dedik. ben soda aldım eşimde çay..
içeceklerimizi içtik muhabbet ediyoruz.. eşim çok komik bişey anlattı sanırım askerlikle alakalı okadar çok güldümkü suratına karşı kahkaha atarken istemsiz bi şekilde yaklaşık olarak 6-7 saniye kadar ağzım kocaman açık bişekilde geğirdim
okadar utanç verici bişeyki geğirdiğimin farkındayım ama durduramıyorum sodanın etkisiyle sanırım aldı başına gidiyo
en sonunda bitti ve söylediğim ilk kelime 'ayy kusuyodum nerdeyse' oldu
evleneli 1 buçuk yıl oldu hala hatırlatıp dalga geçer hain koca
2 dk lık rezilliğimi anlatayım sıcak sıcak
annem kapıda elini silmek için ıslak mendil istedi bende şebeklik yapıcam illa bi büyümedim:122:
ıslak mendili odadan kutusundan çıkardım elime aldım kapıya doğru gidiyorum
annemi gördüm tabi hemen şımardım başladım halay çekmeye halay mendili yaptım oynuyorum
annem bastı kahkahayı ama kaş göz yapıyo bi yandan da ben hala
meğer arkasında üvey babam varmış
güldü adamcağız ne yapsın
Ben geldiimmm
Bi arkadaş abi-ağda falan anlatınca aklıma geldi.
Bu yaz oluyor. Benim bacaklardaki fazlalıklar uzamış yolculuk yapmaktan almaya fırsat bulamadım.
Uzunlar işte.
Yazında hava çok sıcaksa yada ne şort nede uzun bişey giyemicek gibiysem eğer uzun giyerim onu kıvırırım şort yaparım (Üstün zekalı olmak böyle işte)
Evde annem falan var ama çekinmiyorum o fazlalıklardan anneme karşı.
Yine şort yaptığım bi gün.
Abimde ortalıkta dolanıyor bende bu üniversite işleriyle uğraşıyorum.
Pcdeyim..
Abim yanıma geldi ondada kapri var.
Tek ayağını oturduğum sandaliyenin oraya koydu.
Bacaklarını gösteriyor
Diyor
"ÇatlakB hangimizinki daha uzun"
vay be demek abinin bacakları o temizmiş yani
Yok temiz değil işte ondan diyo hangimizinki daha uzun diye
Laf sokuyor
anladım kız catlak)
ben senin bacaklarının "mahmut abi" (arkadaşlar arasından böyle derdik) olduğunu çaktırmıyorum))))))))))))
Oğluma hamileyim. Dr a gıdıcez ben aşağıda esimin gelip beni almasını bekliyorum. Bi yandan da kuzenime msj yazıyorum. Neyse araba geldi önümde durdu. Ben hala msj yazmaya devam ediyorum. Bindım arabaya bi güzel . Kapısında kapattım.Pardon pardon diyo. Esim geç kalmıştı o yüzden pardon diyo zannediyorum. Ya ne pardonu gıtsene hadi dedim ve kafamı telefondan kaldırıp yan koltuğa bakınca alt komşuya göz göze geldik :)) ben tabi feci utandım aaa ben sizi esim sandım dedim bi de salak gibi ben ineyim o zaman diyorum. Yok otur daha alla alla :)) pasa pasa kurulduğum koltuktan geri indim. Ben indikten sonra adamın karısı geldi bindi ve gittiler. O gün bugundur dışarıda telefonla ilgilenmiyorum
Ben geldiimmm
Bi arkadaş abi-ağda falan anlatınca aklıma geldi.
Bu yaz oluyor. Benim bacaklardaki fazlalıklar uzamış yolculuk yapmaktan almaya fırsat bulamadım.
Uzunlar işte.
Yazında hava çok sıcaksa yada ne şort nede uzun bişey giyemicek gibiysem eğer uzun giyerim onu kıvırırım şort yaparım (Üstün zekalı olmak böyle işte)
Evde annem falan var ama çekinmiyorum o fazlalıklardan anneme karşı.
Yine şort yaptığım bi gün.
Abimde ortalıkta dolanıyor bende bu üniversite işleriyle uğraşıyorum.
Pcdeyim..
Abim yanıma geldi ondada kapri var.
Tek ayağını oturduğum sandaliyenin oraya koydu.
Bacaklarını gösteriyor
Diyor
"ÇatlakB hangimizinki daha uzun"
eşimle bir akraba vasıtasıyla tanıştık
tanıştık, görüştük anlaştık memleketlerinden akrabaları geldi söz yüzüğümüz takıldı
neyse ayrılık vakti geldi eşim çalıştığı şehre dönecek
akşam saat 6 7 gibi otobüsü kalkacak
otogara götürdük eşimi
götürdük diyorum uğurlamaya baya kalabalık gittik
annem abilerim yengeler bebeler vs vs (niye öyle doluşmuşuz ki)
neyse muavin bağırıyor ... otobüsü kalkıyor aşağıda yolcu kalmasın
eşim herkesle tabi benlede vedalaştıotobüse bindi
oturdu pencere kenarına otobüsün hareket etmesini bekliyoruz
nasılda rüzgar esiyor toz toprak karışık :18:
o toz taneciği geldi gözüme girdi nasıl kaşınıyor parmaklarım gözlerimde geziniyor
elimi indiriyorum tekrar kaşınıyor, kaşıyorum
neyse otobüs nihayet hareket etti bizde salladık ellerimizi uğurladık eşimi
arabaya bindim bi mesaj gelmiş eşimden
'' temmuzzum ağlama yaa iki hafta sonra tekrar geleceğim''
ben mesajı okuyunca
''yahu ne ağlaması gözüme şey kaçtı ımmmm şey toprak rüzgar esiyordu ya toz taneciği ondan işte''
demedim diyemedim
desemde adam inanır mı yahu 'gözüme birşey kaçtı ağlamıyorum'
Hiç çaktırmasaydıneşimle bir akraba vasıtasıyla tanıştık
tanıştık, görüştük anlaştık memleketlerinden akrabaları geldi söz yüzüğümüz takıldı
otogara götürdük eşimi
o toz taneciği geldi gözüme girdi nasıl kaşınıyor parmaklarım gözlerimde geziniyor
ben mesajı okuyunca
''yahu ne ağlaması gözüme şey kaçtı ımmmm şey toprak rüzgar esiyordu ya toz taneciği ondan işte''
demedim diyemedim
eşimle bir akraba vasıtasıyla tanıştık
otogara götürdük eşimi
ben mesajı okuyunca
demedim diyemedim
Asker yolculamak gibi olmuş sizinki)))))
dememen iyi olmuş zaten deseydin biz burda ona gülüyor olacaktık o sana rezil olmuş olacaktı çünkü)))))))
Hiç çaktırmasaydınErkeklerin hoşuna gidiyor böyle şeyler