Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Evli olmadıgım için ailevi rezilliklerimizden davam edeyim.Apartmanımızda bir teyzeyle dede vardı evliler çok yaşlılar çok tatlılardı
Hatta teyze soyadını bilmezdi "sahibisi" bilir derdi eşi oluyor yani.Bizim aramızda sahibisi teyze diye kaldı ismi.Sonra taşındılar gittiler duyduk ki dede ölmüş ardından da dayanamamış teyze de ölmüş biz de üzüldük bayaa :2:

Geçen gün annemle pazara gittik annemle allaaaaaahh teyzeyi görmeyelim mi Geziyor pazarda.Aynı böyle kalakaldık.
Meğer teyze vefat etmemiş yanlış anlatmışlar kaç aydır.Akşam annem babama anlattı sahibisi teyze ölmemiş diyee. Bi sevindik allah uzun ömürler versin

Son düzenleme:
birkaç yıl önce erkek arkadaşımın ailesi ile tanışmaya onların yazlıklarına gidecektim. Beyaz ojeyi çocukken ve ergenlik dönemimde çok sevdiğim için ilgim vardır; hala severim. O gün de sürmek istedim. Gabrini'nin beyaz bir ojesini hem ellerime hem ayaklarıma 2 ya da 3 kat sürdüm. Üzerimde de sade, güzel bir açık renk elbise vardı, uyumluydu.. Evlerine geldim, ayaklarımı babetten çıkardım ve bir de ne göreyim! Her iki ayağımın da yüzük parmağının üzerindeki ojeler babetin içinde sıyrılıp tamamen çıkmış... Bilirsiniz, ayak tırnaklarından en kolay sıyrılan oje yüzük parmağındadır. dakikalar geçmek bilmedi, tüm gözler zaten üzerimdeydi ve arada bir birbiriyle simetrik, o iki ojesiz tırnağa bakış atılıyordu!
Eve geldiğimde sinirle bütün gabrini'leri çöpe atmıştım

sen çıkarmış olsaydın kesin eşin söylerdi ohaaa falan derdi )))))))))))))

bizde yeni evliyken bi akşam kv nin evinde misafir vardı

ben mutfağa girip çıkıyorum eşimde yanıma gelip bana yardımcı olmaya çalışıyo

ben mutfaktan çıktım ve oda ya gectim benden sonra kp mutfağa girdi ama eşim benim çıktığımı ve babasının mutfağa girdiğini farketmedi diğer odadaydı sonra eşimin mutfağa doğru yöneldiğini gördüm bende ardından mutfak tarafına giderken eşim beni mutfakta sanıp ve babasını orda olduğunu bilmeden AŞKIM BEBEĞİM BİTANEM demeye başladı bende arkasındayım ve babasını görünce birden sustu ama o an çok komikti ben hemen gülerek geri kaçtım
Allahtan babasını ben sanıp sarılmaya falan kalkmadı

Son düzenleme:
sen çıkarmış olsaydın kesin eşin söylerdi ohaaa falan derdi )))))))))))))

yok gizlerdi :) çünkü ben uyuyo numaası yaptıgım zaman eger oysa onu cıkaran utanmasın dıye yummustum gozlerımı :) eşimde ben yaptıysam soylemez :) ama zaten solemesın yaaaa

kizlar benimde okurken aklima geldi.biz universiteyi okudugumuz donemde staj basvurusu icin istanbula gitmistik.istanbulda erkek arkadasimin bir arkadasinin evinde kaliyoruz.neyse basvurudan ciktik erkek arkadasim eline telefonu aldi birini aradi sonra basladi konusmaya .baba iste surdan ciktik baba buraya gidicez baba sunu sordular falan filan bende diyorumki surekli ya neden simdi konusuyorsun .egiliyorum telefona evde konusun sonra konusun falan diyorum sebeklik yapiyorum aklim sira......hani erkekler arasinda haci, baba, mudur falan lakaplar takarlarya birbirlerine.ben saniyorumki kaldigimiz evin sahibi olan arkadasiyla konusuyor.sen megersem gercekten babasini aramista rapor veriyormuss ben bir rezil oldum anlatamam....napacagimi bilemedim once sonra dedim ara babani ozur dileyeyim bari cok ayip oldu ama cook..

harika rezil olmuşsunuz ya hepinize çok güldüm
bende anlatayım bitane
eşimle ozamanlar sözlüyüz ve asker.. dağıtıma gelmiş çok mutluyuz ikimizde tabii bişeyler içmeye biyerlere gidelim dedik. ben soda aldım eşimde çay..
içeceklerimizi içtik muhabbet ediyoruz.. eşim çok komik bişey anlattı sanırım askerlikle alakalı okadar çok güldümkü suratına karşı kahkaha atarken istemsiz bi şekilde yaklaşık olarak 6-7 saniye kadar ağzım kocaman açık bişekilde geğirdim
okadar utanç verici bişeyki geğirdiğimin farkındayım ama durduramıyorum sodanın etkisiyle sanırım aldı başına gidiyo
en sonunda bitti ve söylediğim ilk kelime 'ayy kusuyodum nerdeyse' oldu
evleneli 1 buçuk yıl oldu hala hatırlatıp dalga geçer hain koca

herşey 23 eylül akşamı sevgilim,ben ve kızkardeşimin yağmurdan sonraki toprak kokusuyla parkta oturup yemek yememizle başladı

yemekleri yedik oturuyoruz kolalarımızı keyifle yudumluyoruz

sanırım aşırı gaz dolmuş olacağım şebeklik yapasım tuttu ve aşkıma "aşkım kulaklarını tıka nooooooooooooooolur" dicekken tam a harfinde 4 saniyelik bir ağzımdan gaz çıkarma olayı yaşadım

tam o anda sevgilimle kızkardeşim

ben

kafamı sola çeviririm en rezil olduğum an boşları almaya gelen garson

sonra ben ne yapıcamı bilemeden:öznur
kardeşim:abla
ben:aşkım
erkek arkadaşım:öznur
kardeşim: ihale bana mı kaldı :122::122::122::122::122:

bunlarda benim rezilliklerim ;

biz başk okullarla gexiye gittik merdiven gibi yerler var adam bana dediki sen oradan kalk bi herkes oturacak adam çankkaleyi anlatcak neyse adam öyle diyince ben herkesin içinde en cırtlak sesimle bbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn miiiiiiiiii ? arkadan bi çocukta taklitimi yaptı :78: biz normalde 4 kız takılıyoz öbürü gelmedi diğer ikisi benle çocuğa aalhım normalde bir kötü bakışım vardır babam şakayla karışık utan masa beni dövcek der öyle şaşırdım ki bakamıyorum bile

biz karaburuna girdik işte takılıyoruz babam bana diyoki kendine çeki düzen ver ben saçı başı düzeltiyom sonra kızgın kızgın kendi düzeltti

bir gün annemle birtanenin içibde ayrılıyo diye 3lü yüzük aldık baktık açılmıyor tama dedim bari para boşuna gitmesin takım taktım yüzük parmağıma annemler okulda çaycı mdr yardımcısı dediki eun nişanlandın ben yine hayır ben mi nelaka saçmalıyorum işte oda ensonuda cıdı tamam tamam dedi sevgili ile alakası yok ama zaten benim hiç olmadı daha yaşım küçük ama okudukça çok eğleniyorum ...... konu sahibine çok teşekkürler

diğer topicde de yazmıştım.. en rezil olduğum an... :)
aşure gününde karşı komşumuz menşure teyzeye aşure götürmüştüm..
kadın kapıyı açar açmaz, "aşure teyze menşure getirdim" demiştim
kadın gülmekten aşureyi alamadı bense toparlamaya çalışırken iyice rezil oldum
şeyy özür dilerim menşure teyze karıştırdım ben seni ve aşureyi...
yani çok yakın ya aşure menşure,sonda ki iki hece dikkat edersen aynı...
oy oyyy atın beni denizleree...

eşim ve ben arkadaşlarımızla tabu oynarken, karşı taraf tango yu anlatmaya çalışıyor..
benim üstün zekalı eşim ben daha ağzımı açamadan "buldum tangaaaaa" diye bağırmasıyla millet yerlere yatıyor..
benim saftirik,daha ayılamıyor, hala noldu ya nie gülüyosunuz deyip duruyo...
tango mu tanga mı son kararın ne diye sorunca, jeton düşüyor..
kırmızının her tonuna bürünüyor nihayettttt

lisede arkadaş grubumuzla otururken konu sevgiliden açılıyor...
konu dönüp dolaşıp bana geliyor..
aynı sınıftan samimi olduğum erkek arkadaşım " o rahibe ya, ne sevgilisi olacak deyince ben
gerçekten seversem görürsünüz, bakire miyim değil miyim" diyorum...
millet yerlerde...
bense öyle çok utandım ki bi süre kimseyle göz teması kurmamaya gayret ettim

Liseye giden bi şahıs olarak kendimi bi an sizin yerinize koydum da gerçekten çok zor bi durum :26: ama gül gül öldümm çok korkarım o tür rezilliklerden

İş yerinde koptum allahta seni güldürsün

Simdiki anlatacagim bir rezillik degil ama komik bir durum
Hemen basliyorum anlatmaya
3 gun once esimle bi konu yuzunden tartistik ve sozlerimiz karsilasti
Siddetli bir kavga degildi ama kirici sozler soyledik
Sonra ben küsmeye ve tavrimi koymaya karar verdim ki normalde kusmeyi hic beceremem :44:
Peki becerdim mi ? Yine hayir
Sen uyku sersemligiyle sen git adamin koynuna gir.
is isten gectikten sonra aklim basima geldi ammaa ne çare
Nasil oldugunu anlayamadim
Bu olay sonrasinda esimin halini soracak olursaniz yine kusmeye kaldigi yerden devam ediyor

Catlak...

Biz bazen esimle küsmüyüz degilmiyiz karistiriyoruz uykudan uyaniyorum düsünüyorum küsmüydük barismiydik
Esimde gecenlerde küs degildik uykudan uyanmis küssüz sanmis nevrimiz dönmüs bizim

hahahahahahha ayyy hic gulecegim yoktu oturun aciliyor ha hahahahahaha

Catlak...

Biz bazen esimle küsmüyüz degilmiyiz karistiriyoruz uykudan uyaniyorum düsünüyorum küsmüydük barismiydik
Esimde gecenlerde küs degildik uykudan uyanmis küssüz sanmis nevrimiz dönmüs bizim

psikopata bağladık biz iyce :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…