hiç üstüne alma canım kesin odur o
aayy çok güldüm kızlarrr :) bende bi tane anlatacağım ama bunda kimin rezil oldugunu bilmiyorum eşim biliyorona sormaya korkuyorum ya bensem dıye bi kış gecesi soba yanan odada uyuyoruz.. ya eşim ya ben bilmiyorum uyku sersemliğinden bir gaz kaçırıldı ama felaketti :d sesie uyandım eşimde uyandı ben hemen gözümü kapattım uyuyomus gıbı yaptım hanı onu cıkaran bensem rezillikti :))))
sen çıkarmış olsaydın kesin eşin söylerdi ohaaa falan derdi)))))))))))))
lisede arkadaş grubumuzla otururken konu sevgiliden açılıyor...
konu dönüp dolaşıp bana geliyor..
aynı sınıftan samimi olduğum erkek arkadaşım " o rahibe ya, ne sevgilisi olacak deyince ben
gerçekten seversem görürsünüz, bakire miyim değil miyim" diyorum...
millet yerlerde...
bense öyle çok utandım ki bi süre kimseyle göz teması kurmamaya gayret ettim
diğer topicde de yazmıştım.. en rezil olduğum an... :)
aşure gününde karşı komşumuz menşure teyzeye aşure götürmüştüm..
kadın kapıyı açar açmaz, "aşure teyze menşure getirdim" demiştim
kadın gülmekten aşureyi alamadı bense toparlamaya çalışırken iyice rezil oldum
şeyy özür dilerim menşure teyze karıştırdım ben seni ve aşureyi...
yani çok yakın ya aşure menşure,sonda ki iki hece dikkat edersen aynı...
oy oyyy atın beni denizleree...
Simdiki anlatacagim bir rezillik degil ama komik bir durum
Hemen basliyorum anlatmaya
3 gun once esimle bi konu yuzunden tartistik ve sozlerimiz karsilasti
Siddetli bir kavga degildi ama kirici sozler soyledik
Sonra ben küsmeye ve tavrimi koymaya karar verdim ki normalde kusmeyi hic beceremem :44:
Peki becerdim mi ? Yine hayir
Sen uyku sersemligiyle sen git adamin koynuna gir.
is isten gectikten sonra aklim basima geldi ammaa ne çare
Nasil oldugunu anlayamadim
Bu olay sonrasinda esimin halini soracak olursaniz yine kusmeye kaldigi yerden devam ediyor
bende annemin rezaletini anlatayım bari..bizim aile dostumuzun oglu aynı zamanda sevgilimdi(annemler bilmiyodu tabi) neyse onların evine gittik bizimkilerle oturuyoruz msn'de görüntülü konuşma yapıcaz. herkes pcnin başına dikilmiş,pür dikkat bekliyor, benimki de msn'i açıyor. benim saftirik annem oturum açılıyor yazısını görünce birden ellerini havaya kaldırıp indirdi oturun açılıyor demez mi... aman allahım krizzz:):):) herkes yerlerde.. benim ki gülüp titremekten fareye dokunamyor. rezil olmuştum anlıycagınız aaaaaaahhhhhhhh annneeee ahhhhhhhhhh
Catlak...
Biz bazen esimle küsmüyüz degilmiyiz karistiriyoruz uykudan uyaniyorum düsünüyorum küsmüydük barismiydik
Esimde gecenlerde küs degildik uykudan uyanmis küssüz sanmis nevrimiz dönmüs bizim