tamam anlatıyım banlanırmıyım acaba :))))
ıkıncı haftamız mıydı neydı ben uste cıkcam dedım sankı bısey yapabılcem çıktım kaldım oyle bana napmam gerektıını soyledı ben bıraz kaba davranmısım kırılacaktı garıbımın seyı vur dedık öldürdün dedı :))))
bende annemin rezaletini anlatayım bari..bizim aile dostumuzun oglu aynı zamanda sevgilimdi(annemler bilmiyodu tabi) neyse onların evine gittik bizimkilerle oturuyoruz msn'de görüntülü konuşma yapıcaz. herkes pcnin başına dikilmiş,pür dikkat bekliyor, benimki de msn'i açıyor. benim saftirik annem oturum açılıyor yazısını görünce birden ellerini havaya kaldırıp indirdi oturun açılıyor demez mi... aman allahım krizzz:):):) herkes yerlerde.. benim ki gülüp titremekten fareye dokunamyor. rezil olmuştum anlıycagınız aaaaaaahhhhhhhh annneeee ahhhhhhhhhh
Yalnız çok duyuyorum msjları okurken bişeysler yiyen ablalarım oluyomuş bnce bunu okurken yemeyin :44: Efendiim bizim ablayla enişte bey nişanlanmaya heves ettiler neyse dedik nişanlansınlar...İşte nişan günü sabahı her şey gayet güzel ablam bn ablamın görümcesi kuaföre gittik gitmeden önce de bazlamayla fişne suyu içtikkuaföre geldik neyse saç baş cart curt yapıldı kuaför de klimayı açmış tam ense köküme işte çıktık gidiyoruz fotocuya bir mide bulantısı yaşıyorum sormayın ! dediler bi gülümse foto çeksinler dayandım bi poz çektikk ama bn fenayım. Dışarı çıktık bişiler konuşuyolar bizimkiler stüdyoya başka çift girdi bn de tabi felçli gibi leş gibi bi haldeyim birden bire nolduysa "Abla bn kuscm" diyip ayaklanmam bir oldu wc de stüdyodan geçiyosun öle gidiliyo ama bn daha wcye yetişemeden foto çekinen çiftin önüne vööögh wcye koşuyorum ama afedersiniz ağzımdan tazyikle fışkırıyo bide içmişiz fişne suyunu bn diyorum "Kan kusuyorum Kann ":18: bağırıyorm ölee.görevli kadın başladı "ay bnm servisim var da gidiş geliş yapıyorum da ayy " iş kaldı ablamla ablamın görümcesine ablam topladı eteği aldı paspası kusukların içinde ayakkabısı da kusuk olmuş binbir özür arasında bindik arabaya lokantaya gidicez tabi bn fena üşütmüşüm :2: yolda giderken kenara çekip kusturuyolar biniyoruz kusturuyolar biniyoruz ölee ölee geldik salona... bir yaslardayım ağıtlardayım ölücem diye oğlan evinin önünde viyk viyk safra kusmalar falan adım kusmuklu kıza çıktı tabi midemde gastrit varmışş ondanmışş bn o kadar hastanede yattım falan öle işte şimdi nişan fotolarına bakıp bakıp gülüyoruz her fotoda arkadan köşeden çıkmışım Ağzında beyaz poşetle tinerciler gibi çıkmışım
harikaymışş yaa çok güldümm :)))
haydi bendende bir hikaye.. 10 küsür yıl önce bir çocukla tanıştık.. tanıştığımız gün kalabalıktı arkadaş ortamı işte çok fazla konuşmamıştık işte telefon numaramı aldı falan filan kısa bir süre sonra başbaşa buluştuk akşam çıktık.. ayyy çocuk bir salak çıktı bir geveze çıktı Allah'ım kaçıcak delik arıyorum.. neyse dedim kendime sabret ayıp olmasın 1 -2 saat daha çekersin sonra uygun bir dille olmaz falan derim diye hesap yapıyorum.. Bu arada çocuk vililililivlilivlili bişeyler anlatıyor ama o kadar sıkıldım ki muhabbetten hiç ama hiç ne anlatıyo diye dinlemiyorum.. o vililili konuşmanın arasında bir yandanda arada dönüp bakıp dinliyomuş gibi kafa sallıyorum he he diye.. sonra bir cümle duydum.. " hani dönüyorlarya ne deniyordu onlara? diye bana sordu.. bende " travesti" dedim.. çocuk şok oldu ama vayy çok ani espri oldu eheheh falan diye toparladı.. aaboowwwwwww meğer çocuk semazenlerden falan bahsediyormuş.. bir daha asla dinlemediğim kimseye herhangi bir cevap vermedim :)))
benimde ben değil ama eşimin bana rezil bi şakasını anlatayım madem o kadar herkes anlatıyobalayında denızdeyız acıldık azcık sonra bu ıkı debelenmeye az yana yatmaya kafası batıp cıkmaya basladı bende noldu dedım korkudan bayılcaktım kocaman adam kramp falan gırse nası tasıycam ya tasıyamassam acıldıkta kıyıdan epeyce.... ondan sonracıma bu kafası bu sefer batıp cıkmaya basladı ben bagırıom nold kramp mı gırdı ne oldu sonra imdat dedı boynuma sarıldı sonra, götümde delik var batıyorum dedi ben aynen söyleee kahkahayı bir bastı ben hala sonra madem oyle dedım kafasını suya soktum elımle bastırdım deliğe yardımcı olim o zaman dedim bizmki krize gırdı gülecez dıye hakkaten batıoduk denızın ortasında
gelde bana sor ya:)) annemin müthiş gafları beni hep rezil etmiştir
ıdrarın çıkıs yonlerını dıyo erkeklerınkı farklı bızımkı farklıBen anlamadım...
çok mu merak edıosunBana kızma ama sadece meraktan soruyorum acaba kocan bunları buraya yazdığını bilse sana ne tepki verirdi ?
eşime mesajını gösterdım canım tepkisi şu oldu " aşkım olan var olmayan var nazara gelırız herseyımızı de anlatmaBana kızma ama sadece meraktan soruyorum acaba kocan bunları buraya yazdığını bilse sana ne tepki verirdi ?
eşime mesajını gösterdım canım tepkisi şu oldu " aşkım olan var olmayan var nazara gelırız herseyımızı de anlatma" dedi
ıdrarın çıkıs yonlerını dıyo erkeklerınkı farklı bızımkı farklı
sen uyardın ya benı canım şefaatçim olursun olmaz mı mubarek bi insana benziosunPeki şunu okumuş muydun daha önce ?
Şüphesiz ki, kıyamet gününde Allah katında mevkii en kötü olacak insanlardan biri, karısı ile haşır neşir olup da sonra onun sırrını yayandır. (Müslim, Nikâh, 123 (1437)
Şüphesiz ki kıyamet gününde Allah katında emanete hıyanetin en büyüklerinden biri, karı ile koca beraberce haşır neşir olduktan sonra, ko.casının kadının sırrını yaymasıdır. (Müslim, Nikâh, 124; Ebû Dâvûd, Edep, 32; Ahmed b. Hanbel, 3/69)
Senin ismen tanımıyor görmüyor bile olsak bunu yapmamanı tavsiye ederim. Kocanın bu şekilde bir tepki verdiğini sanmıyorum ama gerçekten verdi ise gerçekten büyük geçmiş olsun. O senin bu durumunu erkeklere anlatsa ve sen ona onun sana verdiği gibi bir cevap versen diye düşünüyorum da... Aynı şey olmazdı değil mi ?
bence sen 50 yasında bekar bı bayansın yada o dusunceye sahıpsın canım kocam doğru demiş olan var olmayan var sen o gruptasın heraldeHiç işeyen erkek görmedim cahilliğime ver.
haydi bendende bir hikaye.. 10 küsür yıl önce bir çocukla tanıştık.. tanıştığımız gün kalabalıktı arkadaş ortamı işte çok fazla konuşmamıştık işte telefon numaramı aldı falan filan kısa bir süre sonra başbaşa buluştuk akşam çıktık.. ayyy çocuk bir salak çıktı bir geveze çıktı Allah'ım kaçıcak delik arıyorum.. neyse dedim kendime sabret ayıp olmasın 1 -2 saat daha çekersin sonra uygun bir dille olmaz falan derim diye hesap yapıyorum.. Bu arada çocuk vililililivlilivlili bişeyler anlatıyor ama o kadar sıkıldım ki muhabbetten hiç ama hiç ne anlatıyo diye dinlemiyorum.. o vililili konuşmanın arasında bir yandanda arada dönüp bakıp dinliyomuş gibi kafa sallıyorum he he diye.. sonra bir cümle duydum.. " hani dönüyorlarya ne deniyordu onlara? diye bana sordu.. bende " travesti" dedim.. çocuk şok oldu ama vayy çok ani espri oldu eheheh falan diye toparladı.. aaboowwwwwww meğer çocuk semazenlerden falan bahsediyormuş.. bir daha asla dinlemediğim kimseye herhangi bir cevap vermedim :)))