- 3 Ağustos 2013
- 325
- 9
Bugün benim herifciğümlen37:) tartışıyoruz yine aşkım ya öyle de inatçıdır ki kafasının dikine dikine gider ve bu tabiri de onun için çok kullanırız "dikine gitmek"
-Sen böyle dedikçe dikine dikine gidesim geliyor
-Ya o zaman kusura bakma ben sinirime hakim oluyosam sen de inadına kafanın dikine hakim olcaksın.
-Olamıyorum işte bazen
-Ben senin dikini tatmin etmek zorunda değilim, senin dikin beni tatmin etmek zorunda ! diye bağırdım
O an neden böyle saçma bir laf ettim anlamadım ama artık etrafın bakışlarını siz düşünün
Sonra aşkım yeterince tatmin etmiyor mu dikim diye dalga geçti benle ya gün boyu
Çok güldük ya nasıl çıktı o laf ağzımdan bilmiyorum
Şu konuya bayılıyorummmHer moralim bozuldugunda açıp okuyorum siz çok yaşayın.
Evlli değilim sevgilim yok aileme rezilliklerimi anlatabilirim.En sonuncusu dün akşam oldu.
Neyse bizim özene bezene aldıgımız koltuk takımının çekyatı kırıldı daha doğrusu içteki makasları attı.Yaptırana kadar da idare ederiz dedik ama koltuk bildiginiz cennet mahallesindeki çekyat gibi oldu.Otururken dengeyi sağlayamazsak bacaklar yukarıDün de olimpiyat elemelerini seyrediyoruz ben de ortada masa var diye malum koltuk tepesinden geçeyim dedim abimin telefonu varmış üstünde ben tabi sonra farkettim basmayayım diye heyecan yaptım.Vee söylediğim Nuri Sesigüzel abimizin eseri şu hale geldi "Dün akşaaaaamm yolda gördüm seni yılllaaaaaayyyyyhhh" bizim koltuk yine ters köşe yaptı bizi.Gece gece bet sesimle resital sunduguma mı yanayım kafamı gözümü yarmadıgıma mı şükredeyim bilemedim.
just sen kötu değilsin ahhh bu türkçemizzz,
offff diyorum gerçekten çok kötü olmuş
:2:
bunu nasıl unuttum bılmem eşimin bütün sülalesıne rezıl oluşum düğün sonrası kvdenın evıne gıttik kapıda yağ surme bal dökme bardak kırma gıbı luzumsuz bıtakım adetlerden sonra oh bıttı diye sevınırken koltuk altlarıma kocaman birer ekmek sokmazlarmı işte rezillik koca gelinlikle bırlıkte o ekmeklerlede içeriye kadar gıdecekmişim adetlerı batsın gelinlik kafama geçse okadar rezıl olmazdım herkes kikikir kikirdiyordu o halime gelini baştan rezıl edelimde sonra sesi çıkmasın dıye yapılıyordu snaırım bu adet kendımı hayal ettıkçe kızarıyorum
just sen kötu değilsin ahhh bu türkçemizzz
tabi canım mesela ben söyledıın sözde hiç de öyle garıpsenecek bırsey goremedımDimi ya artniyetsizim ben
tabi canım mesela ben söyledıın sözde hiç de öyle garıpsenecek bırsey goremedım
Şu konuya bayılıyorummmHer moralim bozuldugunda açıp okuyorum siz çok yaşayın.
Evlli değilim sevgilim yok aileme rezilliklerimi anlatabilirim.En sonuncusu dün akşam oldu.
Neyse bizim özene bezene aldıgımız koltuk takımının çekyatı kırıldı daha doğrusu içteki makasları attı.Yaptırana kadar da idare ederiz dedik ama koltuk bildiginiz cennet mahallesindeki çekyat gibi oldu.Otururken dengeyi sağlayamazsak bacaklar yukarıDün de olimpiyat elemelerini seyrediyoruz ben de ortada masa var diye malum koltuk tepesinden geçeyim dedim abimin telefonu varmış üstünde ben tabi sonra farkettim basmayayım diye heyecan yaptım.Vee söylediğim Nuri Sesigüzel abimizin eseri şu hale geldi "Dün akşaaaaamm yolda gördüm seni yılllaaaaaayyyyyhhh" bizim koltuk yine ters köşe yaptı bizi.Gece gece bet sesimle resital sunduguma mı yanayım kafamı gözümü yarmadıgıma mı şükredeyim bilemedim.
valla anlatıcam da bende aklıma bişiy gelmıo hafuzamı zorlamam lazımGaripseyenler utansın
valla anlatıcam da bende aklıma bişiy gelmıo hafuzamı zorlamam lazım
8 9 yaşlarındayım markete ekmek alamaya gıdıyorum sabahaları her sabahta gidiyorum niye hep ben gıdıyosam neyse :44::44:
tuvalaete gıtmeden gıdıyorum nedense tuvalaete gıtmek acayıp zahmetli geliyoracayip sıkışık bı vazıyette herzamanki gibi gittim market zaten yakın hemen gelirim dıye düşündüm benden önce bi kadın var al al bitiremıyor ben artık zor dayanıyorum sallanıyorum olmuyo tepişiyorum olmuyo :18: en sonunda saldım gitti tabı geceden bırıkınce yap yap bitmiyoayakkkabılarıma dolmaya başladı artık hatta taştı tabı pantolonda ıslandı kadın durumu farkettı aa bunee dedi bende boşboş bakıp neki dedimm:111: ben ne kızarıyorum ne bozarıyorum nası konsantre olduysam çaktırmıycam dıye sanki bişi yok aldım ekmeği çıktım ağlaya ağlaya eve geldim
kızlar bayağı bi sayfa okudum gece gece çok güldüm ama inanın ki bu anlatacağım şey çok fena çok düğünümüzün ertesi günü yani ilk sabahımız güzel kahvaltımızı yaptık benm belim bi ağrıyorki sormayın şikayet ediyorum söyleniyorum belimi eşim dediki dur beline masaj yapım iyi olur dedim gitti bi minder getirdi yüz üstü uzandım bi de oh minder ne yumuşak rahat diyorum eşimde belimi ovmaya başladı derken adamın yüzüne ağzına resmen ya gazzzzzzzzzzz çıkardım hemde öyle bi sesliki sormayın sanki içimde yıllarca birikmiş tam o anı bulmuş çıkacak kızardım terledim bi kaç dakika sonra canım özür dilerim dedim ama gerçekten haberim olmadan oldu yani bi anda o da ne desin ne olduki aşkım özür diledin ayyyyyy utancım iki katına çıktı
bizim komıklemelı rezılo olmalı çok anımız var da işte sansurlemem gerekır anlatırkenAnlat bacım biz bekleriz dinleriz seni
bizim komıklemelı rezılo olmalı çok anımız var da işte sansurlemem gerekır anlatırken