- 30 Haziran 2013
- 21.038
- 16.310
eşime değil de kv ye rezil olduk ilk evlendıımız zamanlar bayramda el öpmeye gıtmısdık tabı o zamanlar çok daha sık oluodu nerden estıyse bı gecelıııne gıtmişdik oraya yapasımız tuttu neyse kaldık ole yatakda sabah uyandıımızda kı erken uyanmışdık kapının kolunda havlu asılıydı evımde cenabet gezmeyın der gıbıydıGaripseyenler utansın
eşime değil de kv ye rezil olduk ilk evlendıımız zamanlar bayramda el öpmeye gıtmısdık tabı o zamanlar çok daha sık oluodu nerden estıyse bı gecelıııne gıtmişdik oraya yapasımız tuttu neyse kaldık ole yatakda sabah uyandıımızda kı erken uyanmışdık kapının kolunda havlu asılıydı evımde cenabet gezmeyın der gıbıydı
eşime attığım mesaj...adet oldum ohh yok bu gece :) orkit al bana :)
mesaj yanlışlıkla kaynıma gitmez mihala yerin dibine giriyorum gördüğümde kendisini
tamam anlatıyım banlanırmıyım acaba :))))Sansürsüz daha güzel boşver benimkileri görmedin mi kız
Hadii hadiii anlat da gülelim
çakal karlos gbı kadın duymustur naletımız de vermıstır belkıde :))Gülmekten yerlere yattım
İçeri girip görmüşler herhalde ya da duymuşlar
tamam anlatıyım banlanırmıyım acaba :))))
ıkıncı haftamız mıydı neydı ben uste cıkcam dedım sankı bısey yapabılcem çıktım kaldım oyle bana napmam gerektıını soyledı ben bıraz kaba davranmısım kırılacaktı garıbımın seyı vur dedık öldürdün dedı :))))
ayyy ewettt yhaa ahhh oyle anlatılcak çok şey var da neyseeeeŞimdi sen böyle deyince benim de aklıma arka arkaya geldi ama anlatılmaz ki burda
kız tecrubesız olunca hersey daha bı komık oluo :))))) ben bekarken bu konular konusulunca mıntıka-i terk ederdım :)))) şimdi nerde bı konu varsa atlıyorum tabırı caizseablalarım siz anlatcanız bizim gibi bekarlar tecrübe sahibi olacak
kız tecrubesız olunca hersey daha bı komık oluo :))))) ben bekarken bu konular konusulunca mıntıka-i terk ederdım :)))) şimdi nerde bı konu varsa atlıyorum tabırı caizse
ayyy ewettt yhaa ahhh oyle anlatılcak çok şey var da neyseeee
bıde nışanlıyken ben bununn evıne gıtmıstım sort gıymıstı bu bende yhaa ne kıl varmıs senın bacaklarında her yerın boyle mı dıye sormustum(ama hr yerın derken hanı gögsunu sırtını felan kastetmıstım) gösterım sen karar ver demıstı
devir değişti ablam bak bende meraktan okuyorummübarek sizde de ne hikayeler varmış benim bir yengem var az çatlak o da bana anlatır böyle maceralarını
Ama en komik olabilcek konulardan biriKocam az sevmedi beni "yeni gelinim" diye çok defa karnını tuta tuta güldüğünü bilirim
yok yhaaa göstermedı gösterse zaten evlılık konusunu bıda dusunebılırdımSenden değil de cümle alem görcek şimdi tavşanım ya ondan utanıyorum ama arşivim 1.5 aya göre baya geniş
Göstermemiştir inşallah
abla şu eşinin güldüklerini anlat da bizde nasiplenelim demi ama
Ben seni özelden nasiplendiririm bebişim
Yeni evliydik eşimle dışarı çıkacaktık hazırlanıyorum
Banyoda ben makyaj yaparken dayanamıcam diye koşarak geldi klozete oturdu çok ç...m geldi dedi
Güldüm ben devam ettim işime biryandanda kulağım orda hiç ses çıkmıyo
Eşim işini bitirdi yıkadı sildi kalktı
ben eeee dedim bişey yapmadın
nasıl yani dedi
hiç ses çıkmadı
güldü neden acaba bi düşün dedi yönlerini)))))))))
çok gülmüştük ikimizde