Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Garipseyenler utansın :KK53::KK53::KK53:
eşime değil de kv ye rezil olduk ilk evlendıımız zamanlar bayramda el öpmeye gıtmısdık tabı o zamanlar çok daha sık oluodu nerden estıyse bı gecelıııne gıtmişdik oraya yapasımız tuttu neyse kaldık ole yatakda sabah uyandıımızda kı erken uyanmışdık kapının kolunda havlu asılıydı evımde cenabet gezmeyın der gıbıydı :KK60::KK60::KK60:

eşime değil de kv ye rezil olduk ilk evlendıımız zamanlar bayramda el öpmeye gıtmısdık tabı o zamanlar çok daha sık oluodu nerden estıyse bı gecelıııne gıtmişdik oraya yapasımız tuttu neyse kaldık ole yatakda sabah uyandıımızda kı erken uyanmışdık kapının kolunda havlu asılıydı evımde cenabet gezmeyın der gıbıydı :KK60::KK60::KK60:

Gülmekten yerlere yattım :KK60: :KK60:

İçeri girip görmüşler herhalde ya da duymuşlar :KK30:

Sansürsüz daha güzel boşver benimkileri görmedin mi kız :KK52::KK52:

Hadii hadiii anlat da gülelim :KK52:
tamam anlatıyım banlanırmıyım acaba :))))
ıkıncı haftamız mıydı neydı ben uste cıkcam dedım sankı bısey yapabılcem çıktım kaldım oyle bana napmam gerektıını soyledı ben bıraz kaba davranmısım kırılacaktı garıbımın seyı vur dedık öldürdün dedı :))))

tamam anlatıyım banlanırmıyım acaba :))))
ıkıncı haftamız mıydı neydı ben uste cıkcam dedım sankı bısey yapabılcem çıktım kaldım oyle bana napmam gerektıını soyledı ben bıraz kaba davranmısım kırılacaktı garıbımın seyı vur dedık öldürdün dedı :))))

Şimdi sen böyle deyince benim de aklıma arka arkaya geldi ama anlatılmaz ki burda :KK60:

Şimdi sen böyle deyince benim de aklıma arka arkaya geldi ama anlatılmaz ki burda :KK60:
ayyy ewettt yhaa ahhh oyle anlatılcak çok şey var da neyseeee
bıde nışanlıyken ben bununn evıne gıtmıstım sort gıymıstı bu bende yhaa ne kıl varmıs senın bacaklarında her yerın boyle mı dıye sormustum :KK9::KK9::KK9: (ama hr yerın derken hanı gögsunu sırtını felan kastetmıstım) gösterım sen karar ver demıstı :KK60::KK60::KK60:

ablalarım siz anlatcanız bizim gibi bekarlar tecrübe sahibi olacak :KK1::KK9:
kız tecrubesız olunca hersey daha bı komık oluo :))))) ben bekarken bu konular konusulunca mıntıka-i terk ederdım :)))) şimdi nerde bı konu varsa atlıyorum tabırı caizse

kız tecrubesız olunca hersey daha bı komık oluo :))))) ben bekarken bu konular konusulunca mıntıka-i terk ederdım :)))) şimdi nerde bı konu varsa atlıyorum tabırı caizse

devir değişti ablam bak bende meraktan okuyorum :KK70: mübarek sizde de ne hikayeler varmış :KK70: benim bir yengem var az çatlak o da bana anlatır böyle maceralarını :KK1::KK1::KK1:

Yeni evliydik eşimle dışarı çıkacaktık hazırlanıyorum
Banyoda ben makyaj yaparken dayanamıcam diye koşarak geldi klozete oturdu çok ç...m geldi dedi
Güldüm ben devam ettim işime biryandanda kulağım orda hiç ses çıkmıyo :-)
Eşim işini bitirdi yıkadı sildi kalktı
ben eeee dedim bişey yapmadın
nasıl yani dedi
hiç ses çıkmadı
güldü neden acaba bi düşün dedi yönlerini :-))))))))))
çok gülmüştük ikimizde

ayyy ewettt yhaa ahhh oyle anlatılcak çok şey var da neyseeee
bıde nışanlıyken ben bununn evıne gıtmıstım sort gıymıstı bu bende yhaa ne kıl varmıs senın bacaklarında her yerın boyle mı dıye sormustum :KK9::KK9::KK9: (ama hr yerın derken hanı gögsunu sırtını felan kastetmıstım) gösterım sen karar ver demıstı :KK60::KK60::KK60:

Senden değil de cümle alem görcek şimdi tavşanım ya ondan utanıyorum ama arşivim 1.5 aya göre baya geniş :KK53: :KK60:

Göstermemiştir inşallah :KK60:

Son düzenleme:
devir değişti ablam bak bende meraktan okuyorum :KK70: mübarek sizde de ne hikayeler varmış :KK70: benim bir yengem var az çatlak o da bana anlatır böyle maceralarını :KK1::KK1::KK1:

Ama en komik olabilcek konulardan biri :KK60: Kocam az sevmedi beni "yeni gelinim" diye çok defa karnını tuta tuta güldüğünü bilirim :KK60:

Daha nişanlımla yeni yeniyiz işte..
Babam biliyo durumu ama çaktırmıyo,ama çok sinirli küçük yaşta biriyle çıktığım için..

Neyse ben daha lise 1 deydim o zaman, sevgilim beni arayınca meşkul verirsem ,babamın cebi çalıyodu.
Akıl yokki ne diye babanı karıştırırsın.. neyse
Derste olduğum için aradığında meşkul verdim.. tabi hemen bbabamın teli çalmış.

benimki: ''Neden açmıyosun sen teli,nerdesin'' demiş sinirli,sinirli.
Babam: ''Sen kimsin''
Benimki: (ismini söylememiş çakmış durumu,başka isim uydurmuş) ''Ben ali, tutku nerde,siz kimsiniz''

sohbet öyle devam etmiş azcık.

ee eve geldiğimdede saatlerce halının desenlerini inceledim öyle:KK1:
Babamında yüzüne bakamamıştım uzun zaman:KK17:

------
Birkerede arabadayız babamla,ben nişanlıma msj atıyorum biz buraya fln gidiyoruz diye ama azcık tavırlı azcıkta yalakalık yapıyorum.
Ama tabi sonuç mesaj babama gitti,o msjı çatır çatır okudu,bende yine yerin dibine girdim :KK1:

Geçenlerdede nişanlımla oturuyoruz iş yerinde, pantolonum sökülmüş popo taraftan..
Ben ayağa kalkınca görmüş bu, bak diyo sökülmüş bilmem ne..
ben tabi kendimden emin,gururlana gururlana sökülemez bilmem ne.. baya bir havalara uçtum,atıp tuttum.

tuvalete gittiğimde gördümki manzara ortadaymış:KK1:

şükür ki başkası yoktu o an:KK1:

tabi sonra başladı yok ben sana demiştim dimiler:KK37:

Yeni evliydik eşimle dışarı çıkacaktık hazırlanıyorum
Banyoda ben makyaj yaparken dayanamıcam diye koşarak geldi klozete oturdu çok ç...m geldi dedi
Güldüm ben devam ettim işime biryandanda kulağım orda hiç ses çıkmıyo :-)
Eşim işini bitirdi yıkadı sildi kalktı
ben eeee dedim bişey yapmadın
nasıl yani dedi
hiç ses çıkmadı
güldü neden acaba bi düşün dedi yönlerini :-))))))))))
çok gülmüştük ikimizde

Ben anlamadım...

X