Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Eşime değilde sevgilme ilk nasıl rezil olduğumu anlatayım :)
Yeni çıktığımız zamanlarda (ilk 3 ay) mart-nisan aylarıydı..Karşı apartmanlarda oturuyoruz.İlk aylar çok heycanlıydık hep görüşmek istiyoduk.Akşamları o soğukta çardakta birazda olsa görüşüyoduk :) Neyse nisan gibi canım çok dondurma çekmişti.Almış beni çağırdı.Montomu giydim gittim..
Neyse açtık kaseyi kaşıkları aldık.Ben rahat oturmak için montomun fermuarını açmak için ayağa kalktım.Açtım tam oturcam ortamıza koymuştuk dondurmayı, unutmuşum cuuup dondurmanın ustune oturdum :KK60: Neyseki farkettim tam oturmadım azıcık değdi popom :)))
Aşkımla gülmekten yarıldık tabii.Oturduk yedik dondurmayıda :)))))

Bugün benim herifciğümlen :-)37:) tartışıyoruz yine aşkım ya öyle de inatçıdır ki kafasının dikine dikine gider ve bu tabiri de onun için çok kullanırız "dikine gitmek"

-Sen böyle dedikçe dikine dikine gidesim geliyor

-Ya o zaman kusura bakma ben sinirime hakim oluyosam sen de inadına kafanın dikine hakim olcaksın.

-Olamıyorum işte bazen

-Ben senin dikini tatmin etmek zorunda değilim, senin dikin beni tatmin etmek zorunda ! diye bağırdım

O an neden böyle saçma bir laf ettim anlamadım ama artık etrafın bakışlarını siz düşünün :KK17:

Sonra aşkım yeterince tatmin etmiyor mu dikim diye dalga geçti benle ya gün boyu :KK60:

Çok güldük ya nasıl çıktı o laf ağzımdan bilmiyorum :KK60:

Sesli sesli güldüm valla :)))))))) Güzeldi :)

bunu nasıl unuttum bılmem eşimin bütün sülalesıne rezıl oluşum düğün sonrası kvdenın evıne gıttik kapıda yağ surme bal dökme bardak kırma gıbı luzumsuz bıtakım adetlerden sonra oh bıttı diye sevınırken koltuk altlarıma kocaman birer ekmek sokmazlarmı işte rezillik koca gelinlikle bırlıkte o ekmeklerlede içeriye kadar gıdecekmişim adetlerı batsın gelinlik kafama geçse okadar rezıl olmazdım herkes kikikir kikirdiyordu o halime gelini baştan rezıl edelimde sonra sesi çıkmasın dıye yapılıyordu snaırım bu adet kendımı hayal ettıkçe kızarıyorum :KK17::KK17::KK17:

İlk rezilliğimi yukarıda anlatmıştım son rezilliğimide anlatmadan duramıyacağım :KK9:

Aşkımların evindeyim.Tam çıkıcam ayakkabılıktan ayakkabımı almak için eğildim.Kapaklı kısmı açtım, aldım, kapattım.
Ama o da ne ?? Saçlarım açıktı.Kapatırken araya sıkışmış.Doğrulacakken benden bi ''aaaaahhhh'' sesi.
Aşkım ''noldu???''
Ben ''Uff ya saçııııııııım, saçım sıkıştı :KK43:((''
Ve aşkımı gülme krizi tutması... :))))

Bu arada neden bukadar güldüğünü dip not ile geçeyim.Ben çok hamarat olmama rağmen bi okadar da sakarımdır.
Bazen kabul etmesemde :KK9: Sevgilim hala sorup duruyo nasıl becerdin onu diye :)

Şu konuya bayılıyorummm :KK52: Her moralim bozuldugunda açıp okuyorum siz çok yaşayın.
Evlli değilim sevgilim yok aileme rezilliklerimi anlatabilirim.En sonuncusu dün akşam oldu.
Neyse bizim özene bezene aldıgımız koltuk takımının çekyatı kırıldı daha doğrusu içteki makasları attı.Yaptırana kadar da idare ederiz dedik ama koltuk bildiginiz cennet mahallesindeki çekyat gibi oldu.Otururken dengeyi sağlayamazsak bacaklar yukarı :KK1: Dün de olimpiyat elemelerini seyrediyoruz ben de ortada masa var diye malum koltuk tepesinden geçeyim dedim abimin telefonu varmış üstünde ben tabi sonra farkettim basmayayım diye heyecan yaptım.Vee söylediğim Nuri Sesigüzel abimizin eseri şu hale geldi "Dün akşaaaaamm yolda gördüm seni yılllaaaaaayyyyyhhh" bizim koltuk yine ters köşe yaptı bizi.Gece gece bet sesimle resital sunduguma mı yanayım kafamı gözümü yarmadıgıma mı şükredeyim bilemedim.

Off bir tane daha geldi aklıma.:KK37: Ben küçüktüm daha.
Bizim akrabalar çok fitne fesattır insanları kullanmaya bayılırlar bir de.Bizim ev semt pazarına yakın yengemler hep bize gelirdi pazara geldigi vakit dinlenmeye.Ramazandı hatta evlerine gitmediler tüm sülale gelcek iftar yapcaz akşama.Bi tanesi banyoya girdi iç çamaşırlarını filan da yıkadı bizim sobanın demirlere astı.Tabi unuttu bunları akşam tüm misafirler geldi oturyoruz o da ne külotlar foraaa.:KK52:Demirlerden sarkıyor.
Kimse de sahiplenmedi herkes annemden bildi.Bu nedenle hiç sevmem şu akraba ordusunu :KK34:

Son düzenleme:
Amaan geldi aklıma bi tane daha yazayım mı bilemedim.Önceden söylemiştim belki hatırlamazsınız evli değilim nişanlı da değilim sevgilim de yok öyle 16 yaşında bi ergenim :KK55: Abime rezil olmuştum bi keresinde anlatmaya başlayayııım. Şimdii olay bu ağustosta oldu abim asker En Büyük TÜRKİYE izne geldi ama gidecek o gidince biz de tatile gidicez. Biz de ablamla ilk kez bacaklarıma ağda yaptıkk :KK76: ne çilelerleee :KK14: ağda yaptık ama sormayın apt ayağa kaldırdım bağrış çağrış ablam küçücük bi bölgeyi alacak yapıştırıyo kağıdı en az 5 dk konsantre olmamı bekliyo falan öyle işte güç bela aldık ama dizimin 3-4 parmak üstüne kadar aldık üstü duruyo :KK17: işte yolculuğa çıkmadan öncede valizi hazırladım her şeyi koydum kısacık bi şort giyip püfül püfül yattım:KK51: abimin de dişlerini fırçalayası tuttu macun arıyo macun da bnm çantamda. Neyse çağırdım abimi güya karanlıkta verip sallıycam odadan ama o da ne abim ışığı yakmasın mı :KK45: çocuk aldı macunu gidiyodu baktı bana kapıya yöneldi, aniden durdu. 3 sn bekledi ve bana döndü. Gözleri fal taşı gibi açılmış bacaklarıma bakıyo :KK53: çocuk şaşırdı bişey demeden gitti ama kim bilir ne düşündü galiba beni iki kat üst üste şort giymiş sandı :KK52::KK52::KK52: renkten renge girip yatağıma yatıp sabaha kadar ağladım :KK53: sinirlerim bozulmuş biraz :KK14:

Şu konuya bayılıyorummm :KK52: Her moralim bozuldugunda açıp okuyorum siz çok yaşayın.
Evlli değilim sevgilim yok aileme rezilliklerimi anlatabilirim.En sonuncusu dün akşam oldu.
Neyse bizim özene bezene aldıgımız koltuk takımının çekyatı kırıldı daha doğrusu içteki makasları attı.Yaptırana kadar da idare ederiz dedik ama koltuk bildiginiz cennet mahallesindeki çekyat gibi oldu.Otururken dengeyi sağlayamazsak bacaklar yukarı :KK1: Dün de olimpiyat elemelerini seyrediyoruz ben de ortada masa var diye malum koltuk tepesinden geçeyim dedim abimin telefonu varmış üstünde ben tabi sonra farkettim basmayayım diye heyecan yaptım.Vee söylediğim Nuri Sesigüzel abimizin eseri şu hale geldi "Dün akşaaaaamm yolda gördüm seni yılllaaaaaayyyyyhhh" bizim koltuk yine ters köşe yaptı bizi.Gece gece bet sesimle resital sunduguma mı yanayım kafamı gözümü yarmadıgıma mı şükredeyim bilemedim.

Vaay güzelmişş :KK9: bi an gözlerimin önüne geldi o halin sesli güldüm :KK52:

bunu nasıl unuttum bılmem eşimin bütün sülalesıne rezıl oluşum düğün sonrası kvdenın evıne gıttik kapıda yağ surme bal dökme bardak kırma gıbı luzumsuz bıtakım adetlerden sonra oh bıttı diye sevınırken koltuk altlarıma kocaman birer ekmek sokmazlarmı işte rezillik koca gelinlikle bırlıkte o ekmeklerlede içeriye kadar gıdecekmişim adetlerı batsın gelinlik kafama geçse okadar rezıl olmazdım herkes kikikir kikirdiyordu o halime gelini baştan rezıl edelimde sonra sesi çıkmasın dıye yapılıyordu snaırım bu adet kendımı hayal ettıkçe kızarıyorum :KK17::KK17::KK17:

Ablacım bildiğin kahvaltı hazırlatmışlar sana ne adeti töresi :KK9: çok güldüüm ama fazla gülmesem iyi olacak gülme komşuna gelir başına demişler bana da kollarımın altına iki tane lahmacun küreği koyup lahmacun taşıtırlarsa görürüm ben :KK52: çok cool olurum yanlız ha :KK53: :KK51:

bi an gözümde seni canlandırdım. gülerken elimdeki kahveyi döküyordum

Lisede bir arkadaşımın sınıfa ve edebiyat öğretmenimize rezil oluşunun hikayesini anlatıyım.

Zil çalmıştı herkes yerlerinde oturuyor sınıftaki en cüretkar ve kokoş arkadaş çöp atmaya arkası dönük gidiyorken bir başka erkek olan arkadaşta diğer taraftan gidiyor birbirlerinin farkında değiller. Giden kız arkadaşın ayağı erkeğin ayağına takılıyor ve bizim arkadaş çanak üstü yere düştü, içine giydiği taytı göründü hemende kalkamadı bildiğiniz sınıf rahat rahat gördü. Mavi bir tayt giymiş arkadaş epeyi güldük kızarttık suratını neyse ders edebiyat hoca fiilimsi mi öyle birşeyleri anlatıyor işte örnek verecek oldu bizim üstümüze giydiğimiz süyeterler mavi. Hoca dedi mesela ''Ezgininki Mavi'' sınıfça bi koptuk tabi arkadaş yerin dibine girdi. O hazur cevap, erkeklere laflarını yediren, kokoş kız gitti battı, mağmaya indi. Hocanın olaydan haberi yoktu o da ne dedimde güldüler diye epey şaşırdı. Yanlış birşey yaptım felen sandı o da kızardı.

8 9 yaşlarındayım markete ekmek alamaya gıdıyorum sabahaları her sabahta gidiyorum niye hep ben gıdıyosam neyse :44::44:

tuvalaete gıtmeden gıdıyorum nedense tuvalaete gıtmek acayıp zahmetli geliyoracayip sıkışık bı vazıyette herzamanki gibi gittim market zaten yakın hemen gelirim dıye düşündüm benden önce bi kadın var al al bitiremıyor ben artık zor dayanıyorum sallanıyorum olmuyo tepişiyorum olmuyo :18: en sonunda saldım gitti tabı geceden bırıkınce yap yap bitmiyo:KK17::KK17: ayakkkabılarıma dolmaya başladı artık hatta taştı tabı pantolonda ıslandı kadın durumu farkettı aa bunee dedi bende boşboş bakıp neki dedimm:111: ben ne kızarıyorum ne bozarıyorum nası konsantre olduysam çaktırmıycam dıye sanki bişi yok aldım ekmeği çıktım ağlaya ağlaya eve geldim :KK60::KK60::KK60:

kızlar bayağı bi sayfa okudum gece gece çok güldüm ama inanın ki bu anlatacağım şey çok fena çok düğünümüzün ertesi günü yani ilk sabahımız güzel kahvaltımızı yaptık benm belim bi ağrıyorki sormayın şikayet ediyorum söyleniyorum belimi eşim dediki dur beline masaj yapım iyi olur dedim gitti bi minder getirdi yüz üstü uzandım bi de oh minder ne yumuşak rahat diyorum eşimde belimi ovmaya başladı derken adamın yüzüne ağzına resmen ya gazzzzzzzzzzz çıkardım hemde öyle bi sesliki sormayın sanki içimde yıllarca birikmiş tam o anı bulmuş çıkacak kızardım terledim bi kaç dakika sonra canım özür dilerim dedim ama gerçekten haberim olmadan oldu yani bi anda o da ne desin ne olduki aşkım özür diledin ayyyyyy utancım iki katına çıktı:KK17:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK19: burası süperr yaa ölüyorummm :KK9::KK76::KK76:

X