Yalnız çok duyuyorum msjları okurken bişeysler yiyen ablalarım oluyomuş bnce bunu okurken yemeyin :44: Efendiim bizim ablayla enişte bey nişanlanmaya heves ettiler neyse dedik nişanlansınlar...İşte nişan günü sabahı her şey gayet güzel ablam bn ablamın görümcesi kuaföre gittik gitmeden önce de bazlamayla fişne suyu içtik
kuaföre geldik neyse saç baş cart curt yapıldı kuaför de klimayı açmış tam ense köküme işte çıktık gidiyoruz fotocuya
bir mide bulantısı yaşıyorum sormayın ! dediler bi gülümse foto çeksinler dayandım bi poz çektikk ama bn fenayım. Dışarı çıktık bişiler konuşuyolar bizimkiler stüdyoya başka çift girdi bn de tabi felçli gibi leş gibi bi haldeyim birden bire nolduysa "Abla bn kuscm" diyip ayaklanmam bir oldu wc de stüdyodan geçiyosun öle gidiliyo ama bn daha wcye yetişemeden foto çekinen çiftin önüne vööögh
wcye koşuyorum ama afedersiniz ağzımdan tazyikle fışkırıyo
bide içmişiz fişne suyunu bn diyorum "Kan kusuyorum Kann ":18: bağırıyorm ölee.görevli kadın başladı "ay bnm servisim var da gidiş geliş yapıyorum da ayy " iş kaldı ablamla ablamın görümcesine
ablam topladı eteği aldı paspası
kusukların içinde ayakkabısı da kusuk olmuş
binbir özür arasında bindik arabaya lokantaya gidicez tabi bn fena üşütmüşüm :2: yolda giderken kenara çekip kusturuyolar biniyoruz kusturuyolar biniyoruz ölee ölee geldik salona... bir yaslardayım ağıtlardayım ölücem diye
oğlan evinin önünde viyk viyk safra kusmalar falan adım kusmuklu kıza çıktı
tabi midemde gastrit varmışş ondanmışş bn o kadar hastanede yattım falan öle işte
şimdi nişan fotolarına bakıp bakıp gülüyoruz her fotoda arkadan köşeden çıkmışım
Ağzında beyaz poşetle tinerciler gibi çıkmışım