Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

evli degilim ama basımdan gecen bı rezıllıgı anlatayım bende:KK9: daha su rramazan ayında basıma geldı
neyse o gun guzelce gezdık ıftarımızı actık , bı yere kahve ıcmeye gıttık orda ıcımten telını karıstırmak geldı seytan bu ya durttu ıste o sıralardada bende fazlasıyla kıskanclık var , ve artı bazı arkadaslardan o sıralarda aldatılma uzerıne cok sey duymustum onun paranoyası var, neyse aldım telı bakınıyorum mesajlara :KK9: musterılerınden ablasından , benden falan mesajlar var( benm numaram eşim olarak kaydetmiş):KK9: sonra bıtane numara gordum askım diye kayıtlı direk mesaja odaklandım sımdı aldatılma uzerıne gıdıyorum ya ama nasıl suratım asıldı bı bozardım, basımdan asagı kaynar sular dokuldu, kalbımı sokup cıkarttılar sankı orda, tabı dırek ona soruyorm bu kım askım dıye kaydetmıssın hatta mesajlasmıssınz dıye trıpler atıyorum , o bana bakıp guluyor :KK9: o guldukce ben sınır oluyorm tabı sonra bana numaraya bak dedı, baktım ama hala dank etmedı kafam, daha bı oncesı gun yenı hat almıstık avea kesılıyor dıye vodafene almıstı :KK9: orda benım o numara hıc aklıma gelmedı:KK9: mosmor oldum anlıcanız :KK9:

Dün nişanlım ve benim çok yakın arkadaşlarımız evlendiler.
Nikah şahidi nişanlım olunca ister istemez gözler üzerimize kitleniyor malum.
Nikahtan sonra akşam düğün faslına geçildi ve damat beyimiz benimle nişanlımın eline konfetileri tutuşturduğu gibi kapının önüne koydu bizi.
(Hayatı boyunca bu lanet şeyi hiç patlatmamış ve sakarın önde gideni bana yapılan şeye bakın :KK53:)
Nişanlım nasıl çevirip patlatacağımı anlatırken köşede ben onu dinlemek yerine kim ne giymiş kimle gelmiş onun araştırmasını yapmak için iş üstündeyim gözlerimle :KK37:
Düğünde sadece tek hatırladığım. Orkestra çiftimizi sahneye bekliyoruz dedi.
Nişanlım konfetiyi patlattı. Ben elimdekini eviriyorum çeviriyorum olmuyor.
Milletin gözü üzerimde ve tam dansa başlamışken çiftimiz aniden gelen bir patlama sesiyle bana doğru dönüyolar.
Ve benim yüzümde uçuşan konfetileri görüyorlar.
Tüm akşam burun sızısından öldüm ona mı yanayım? Millete rezil oldum ona mı yanayım?
Yoksa kameramanda o anı an be an kaydetmiş ona mı yanayım?
Be salak adam sen ne diye dönüyorsun sese doğru kamera açıkken? :KK47:
Nişanlımın karizması da ayrı yerlerde tabi çocuğa bak kıza bak zavallı oğlan bu embesili nerden bulmuş acaba demişlerdir kesin :KK60:

Yedi günde 785 sayfayı bir solukla okudumm :KK42: ve güül gül öldüümm fakat ben daha 16 yaşında bi ergenimm:KK55: 16 yaşında olmama rağmen hayatımın tüm rezilliklerini bu dönemde yaşadım galiba :KK31: bilmem anlatsam ne dersiniz eşim nişanlım yok ve hiç sevgiliye sahip olmayan kendimin hayattan soğutan rezilliklerimi anlatsam "topiği görmüyor musun ?":KK47: diyen ablalarımın gazabına uğrar mıyım sizce?

Yedi günde 785 sayfayı bir solukla okudumm :KK42: ve güül gül öldüümm fakat ben daha 16 yaşında bi ergenimm:KK55: 16 yaşında olmama rağmen hayatımın tüm rezilliklerini bu dönemde yaşadım galiba :KK31: bilmem anlatsam ne dersiniz eşim nişanlım yok ve hiç sevgiliye sahip olmayan kendimin hayattan soğutan rezilliklerimi anlatsam "topiği görmüyor musun ?":KK47: diyen ablalarımın gazabına uğrar mıyım sizce?

ugramazsın cnm anlat, bende 60. sayfadayım dunden berı :KK9: oku oku bıtmıyor

Yalnız çok duyuyorum msjları okurken bişeysler yiyen ablalarım oluyomuş bnce bunu okurken yemeyin :44: Efendiim bizim ablayla enişte bey nişanlanmaya heves ettiler neyse dedik nişanlansınlar...İşte nişan günü sabahı her şey gayet güzel ablam bn ablamın görümcesi kuaföre gittik gitmeden önce de bazlamayla fişne suyu içtik:KK56: kuaföre geldik neyse saç baş cart curt yapıldı kuaför de klimayı açmış tam ense köküme işte çıktık gidiyoruz fotocuya :KK12: bir mide bulantısı yaşıyorum sormayın ! dediler bi gülümse foto çeksinler dayandım bi poz çektikk ama bn fenayım. Dışarı çıktık bişiler konuşuyolar bizimkiler stüdyoya başka çift girdi bn de tabi felçli gibi leş gibi bi haldeyim birden bire nolduysa "Abla bn kuscm" diyip ayaklanmam bir oldu wc de stüdyodan geçiyosun öle gidiliyo ama bn daha wcye yetişemeden foto çekinen çiftin önüne vööögh :KK53: wcye koşuyorum ama afedersiniz ağzımdan tazyikle fışkırıyo :KK17: bide içmişiz fişne suyunu bn diyorum "Kan kusuyorum Kann ":18: bağırıyorm ölee.görevli kadın başladı "ay bnm servisim var da gidiş geliş yapıyorum da ayy " iş kaldı ablamla ablamın görümcesine :KK50: ablam topladı eteği aldı paspası :KK14: kusukların içinde ayakkabısı da kusuk olmuş :KK5: binbir özür arasında bindik arabaya lokantaya gidicez tabi bn fena üşütmüşüm :2: yolda giderken kenara çekip kusturuyolar biniyoruz kusturuyolar biniyoruz ölee ölee geldik salona... bir yaslardayım ağıtlardayım ölücem diye:KK5: oğlan evinin önünde viyk viyk safra kusmalar falan adım kusmuklu kıza çıktı :KK42: tabi midemde gastrit varmışş ondanmışş bn o kadar hastanede yattım falan öle işte :KK31: şimdi nişan fotolarına bakıp bakıp gülüyoruz her fotoda arkadan köşeden çıkmışım :KK53: Ağzında beyaz poşetle tinerciler gibi çıkmışım:KK14: :KK53:

Çoğunuzun rezil olduğu kesim genelde eşiniz nişanlınız sevgiliniz ana baba kayınvalide vs. Fakat bnm rezil olduğum zümre birazcık farklı sanırım:KK1: amcamgilin bahçelerinde kendilerince bıkbıklamakda olan tavuk ve horozlarına rezil oldumm...:44: Yaşadığım olay tamamen gerçek fakat kime anlattıysam önce inanmadılar sonra şaşırdılar lakin size abartısız anlatacağım. Efendiim erkek kuzenim bnden bi yaş büyük ve onlara misafirliğe gitmişiz yerden bir iki metre yüksek balkonlarında oynuyoruz :KK8: balkonun kenarına oturmuş ayaklarımı sallandırıp tavuklara salatalık kabuğu,mandal vs fırlatıp insan dışı bir şekilde gülüyorruz:KK37: Allah'ın sopası yok ki kuzenim balkonun kenarında ayakta yürüyor ve bnm arkamdan geçerken ayağıyla beni itiyor (yanlışlıkla yapmış kendince :KK4:) ben tam burnumun üstüne tavuk pisliğiyle ve çamurla yumuşacık kıvam almış toprağa vırrç diye düşüyorum ve kulağımda bıdaaak bak bak bak bak seslerini slow motion duyuyorum :KK9: derkeen kalkıyorum gözlüklerimin camlarından beri her yerim çamur bi şekilde kapıyı çalıyorum :KK51: sonrası zılgıt gibi bi kadın çığlığı, terlikle popoşuma vurulan darbeler kapının ardından gelen erkek mi öküz mü henüz tanımlayamadığım bi yaratığın gülme sesleriiii ve kendimi ineklerin su içtiği havuzda donla çırıl çıplak bulmam :KK43: yıkanıp paklandıktan sonra olay mahaline geri dönüyorum ve en yaralayıcı darbemi orda alıyorum : tavuk ve horozların "nolduuu lan artiiis :KK53:" bakışlarıı ! Çok dokundu çok :KK14:

Binbir gafımın biri dha anlatayım bu kez hedef komşularım :KK53:Malum iki aylık evliyim komşularımda hoşgeldin e geldiler (ben hoşgeldim ama onlar yidiler içtiler gittiler olsun yiede sevdim hepsini:KK52:)neyse o gün de dış cephemiz yapılıyo boya vs aramızda konuşuyoz ilk muhabbetler dediler ki rengi yeşil olmasaydı iyiydi bende so sürat katılıyorum konuya evey yeşil mi hiç sevmem kum beji olsaydı yeşil berbat durur vss saydırdım ..sonra unuttuğum ve üzerimde olan yeşil pantolonuma kaydı gözleim :KK17::KK17:bende ki tepki
bi çay daha içermiyizz kızlarrrr.....:KK28:

Ben bu dilimden daha çok çekeceğim herhalde :KK25:

Sigara bırakmaya çalışıyorum. Bırakmıştım da. Önceden de bırakmayı denemiştim ama sevdiceğimin elime farklı marka bir paket tutuşturmasıyla baş başa kalınca çok bağlanmıştım o markaya. Geçen gün de farklı bir marka uzattı bende yine bir bağımlılıktır başladı. Sitem ettim "Elime ne versen bağımlısı oluyorum." dedim :26:

Kuzenleri vardı yanımızda. Tuhaf bir ortam oluştu sonra herkes gülmeye başladı ya :26:

:KK9:

Arabamızı satmıştık. O gece felekten bir gece yaşadık ama sonuç kötüydü çünkü prezarvatif yırtılmıştı. Ertesi gün hapı almak aklımıza geldi ama en yakın nöbetçi eczane bize 5 km uzaktaydı. Çok geç saat olduğu için araçta yok taksi numarasıda yoktu. Eşim kardeşini saat gece 02 ya da 03 gibi aradı ve bir tane ertesi gün hapı getivermesini istedi :) o an hayat ikimiz içinde durdu nerdeyse :)

Son düzenleme:
Ben bu dilimden daha çok çekeceğim herhalde :KK25:

Sigara bırakmaya çalışıyorum. Bırakmıştım da. Önceden de bırakmayı denemiştim ama sevdiceğimin elime farklı marka bir paket tutuşturmasıyla baş başa kalınca çok bağlanmıştım o markaya. Geçen gün de farklı bir marka uzattı bende yine bir bağımlılıktır başladı. Sitem ettim "Elime ne versen bağımlısı oluyorum." dedim :26:

Kuzenleri vardı yanımızda. Tuhaf bir ortam oluştu sonra herkes gülmeye başladı ya :26:

:KK9:
,

offff diyorum gerçekten çok kötü olmuş
:KK17::KK1::2:

çok tatlısınız yaa.

çok güldürdünüz

ben de 2 yıldır evliyim. ilk buluşma günlerindeydik. pazar günleri de buluşma günlerimiz. sinemaya gidiyorduk, ara sıra ben kurabiye falan yapıp götürüyordum, pek hoşuna gidiyordu. neyse bir hafta içi pasta yapıp götürmeeyi planlamıştım.geceden minik kekler yaptım, bir dondurma kutusuna koyup buzdolabına koydum. ertesi gün öğlen kutuyu kaptığım gibi çantaya atıp, iş yerine gittim. öğle arası bir çay bahçesine gittik. kutuyu çıkardım, 'aç hadi' dedim. kutuyu açmasıyla kahkahayı basması bir oldu. bir de ne göreyim, dondurma kutusunun içi siyah zeytin dolu :KK53: başımdan aşağıya kaç kova kaynar su döküldü tahmin edin. :KK17: annem kutunun aynısına zeytin doldurmuş.
çantamdan tuhaf tıkırdama sesleri geliyordu ama üstünde durmamıştım.

bir süre güldükten sonra simit aldık, zeytinlerle birlikte yedik, çay eşliğinde :KK1:

keki de akşam ailemle yedik :))

zeytinleri görünce surat ifadenizi düşündüm bir an:KK9::KK9::KK9:

yaa uff yazmicam dedim ama yazıyorum dayanamadım :KK23::KK23:

EVET! Benimde var pırt hikayem :KK37::KK37:

17 mayıs günü kalkmışım erkenden sevdiceğimin doğum günü sürpriz yapıcam yerimde duramıyorum her yere koşarak gidiyorum :KK55::KK55::KK55:

güzelce saçlarımı yaptım,üstümü giyindim ve hazırım :KK12::KK12:

güzel bir çardak var yurtların önünde her şey tamam son kontrolleri yapıyorum:
-pasta
-mumlar
-kibrit
-hediye
-ben :KK53::KK53:

çağırdım hoş bi şekilde geldi sarıldık falan masa ufak arkamda saklandı tabi :KK37::KK37:

bu masayı gördü ağzı çıktı kulaklarına :KK9::KK9:

döndü bana mumlar yanıyo zaten ortam gayet loş :KK23::KK23::KK23:

adam önce tuttu kendine çekti yavaşça belimi tuttu yavaşça yüzüme doğru eğilmeye başladı ve KENDİSİ o mehteşem senfoniyi çıkarttı ama öyle böyle değil adam 21 yıldır hiç çıkartmamış sanki :KK53::KK53:

ikimizde sırasıyla :KK53::KK53::KK53::KK53:

sonra o :KK17::KK17:

sonra ben :KK1:

sonra ben :KK9::KK9:

sonra ben :KK37::KK37::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ben daha katlanarak gülüyorum adam kırmızının her tonuna muhteşem bir şekilde bürünüyor :KK9::KK9::KK9:

ve o muhteşem an ben yerlerde yatarken gülmekten tek başıma kendisine konser verdim hele ki gülerken :KK17::KK17:

sonra

sonra ben :KK17::KK17:

sonra o :KK1:

sonra o :KK9::KK9:

sonra o :KK37::KK37::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ne deliyiz yaa :KK16::KK16:

[sıze=2]yaa uff yazmicam dedim ama yazıyorum dayanamadım :KK23::KK23:

Evet! Benimde var pırt hikayem :KK37::KK37:

17 mayıs günü kalkmışım erkenden sevdiceğimin doğum günü sürpriz yapıcam yerimde duramıyorum her yere koşarak gidiyorum :KK55::KK55::KK55:

Güzelce saçlarımı yaptım,üstümü giyindim ve hazırım :KK12::KK12:

Güzel bir çardak var yurtların önünde her şey tamam son kontrolleri yapıyorum:
-pasta
-mumlar
-kibrit
-hediye
-ben :KK53::KK53:

çağırdım hoş bi şekilde geldi sarıldık falan masa ufak arkamda saklandı tabi :KK37::KK37:

Bu masayı gördü ağzı çıktı kulaklarına :KK9::KK9:

Döndü bana mumlar yanıyo zaten ortam gayet loş :KK23::KK23::KK23:

Adam önce tuttu kendine çekti yavaşça belimi tuttu yavaşça yüzüme doğru eğilmeye başladı ve kendisi o mehteşem senfoniyi çıkarttı ama öyle böyle değil adam 21 yıldır hiç çıkartmamış sanki :KK53::KK53:

Ikimizde sırasıyla :KK53::KK53::KK53::KK53:

Sonra o :KK17::KK17:

Sonra ben :KK1:

Sonra ben :KK9::KK9:

Sonra ben :KK37::KK37::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Ben daha katlanarak gülüyorum adam kırmızının her tonuna muhteşem bir şekilde bürünüyor :KK9::KK9::KK9:

Ve o muhteşem an ben yerlerde yatarken gülmekten tek başıma kendisine konser verdim hele ki gülerken :KK17::KK17:

Sonra

Sonra ben :KK17::KK17:

Sonra o :KK1:

Sonra o :KK9::KK9:

Sonra o :KK37::KK37::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Ne deliyiz yaa :KK16::KK16:
[/sıze]

hahahahahha harika anlatmışsın :KK60:

Aklıma geldi anlatayım bir tane daha :KK1:

Daha yeni ev tutup dayayıp döşüyoruz 2 ay kadar önce. Günlerce o emlakçı senin bu emlakçı benim dolaştık ve kalacak yerimiz yok para tükeniyor artık İzmirde. Herkes bir yerlerde. Evi bulduk ama ev yeni ev tabii inşaat halinde hemen sigortası, suyu, elektriği tüm gün koşturduk bize demesinler mi 1 haftadan önce açılmaz bu yeni ev, yıkıldık tabi :KK25: Neyse dedim alırız bir el feneri alırız bir damacana da su uyuruz sabah erkenden çıkarız tuvaleti de kullanmayız küçük problem değil de büyük problem. Ben iç odaları sildim, temizledim ölü gibiyiz artık yorgunluktan bir yer yatağı yapıp yattık. Ama olmaması gereken oldu işte sıkıştım hem de öyle böyle değil karnıma ağrılar giriyor. Bu halimi gören kocacım da dayanamadı tabi kalk gidelim dedi madem. O semtten merkeze indik.

Ama halimizi görseniz aşkım buraya girelim mi diyor yok orda wc yok diyor ben bir çay söyleyeyim sen git yap yok olmaz pistir şuraya para mı versek kapı mı çalsak derken derken karşımıza Burger King çıktı, zafer hissiylen kapıya doğru koşturuyoduk ki Kapalıyız abi dedi herif :KK19: Hık mık yapıyorum eşim de rica ediyor neyse saldılar beni içeri işi hallettim eşim de iki dondurma yaptırmış şerefine :KK52:Mutluyuz eve dönüyoruz ama ev yeni ya bilmiyoruz nerede ineceğimizi tam olarak semti de çok iyi bilmiyoruz otobüste oturup camdan dışarı bakıyorum eşim yok yanımda :KK53:

Beni aldı mı bir panik "İndirin beni" diyorum "Abla durak ilerde burda duramam." diyor "Kocamı kaybettim, kocamı kaybettim" diye feryat ediyorum ama otobüstekiler de tip tip bakıyor :KK9: Meğer benim saf eşim inmiş bir durakta panik yapıp geri geri koşturuyorum o da geliyor ilerden neyse buluştuk bir şekilde "Neden habersiz indin?" diyorum "Habersiz değil sana da dedim in diye panik yaptım ne bileyim, nerdeyiz?" diyor ama indiğimiz yer affedersiniz tam travestilerin çöreklendiği mekan :18: Pısa pısa gidiyoruz bir yandan da çantamı eşim taşıyor çok ağır geldiği için ve dalga geçiyorum "Yavrum çanta senin mi hihoho" yapıyorum "Bak bana bir şey olmaz, aşkım korkuyor musun" diyorum :KK60:

Ordan yürüye yürüye evi bulduk artık. Ertesi gün de akşamüzeri eve boyacı geldi. Ben dedim ki geç kalmadınız mı evde elektrik yok, su yok yapamazsınız diye sitem ediyorum. Abla aşağıda su saati var demesin mi :KK53: Eşim bir celal koştu tabi aşağıya anam bir baksam ki şırıl şırıl sular akıyor :KK53: Elektrik yok ama göremezsiniz diye ısrar ediyorum hala, adam abla sigortayı açmamışsınız şalterleri kaldıralım diyor şalterleri bi kaldırıyoruz ev parıl parıl parlıyor :KK53:

Gecenin bir vakti tuvalete bilmemnerelere gittiğimize mi yanayım, evde elektrik-su olmasına rağmen taş devrini yaşadığımıza mı, boyacıya olan rezilliğimize mi bilemedim :KK30:

Dipnot: Eşim hala lafını yapar gecenin bir yarısı beni travestilerin içinde kadın çantasıyla yürüttün diye :KK60:

Son düzenleme:
Ay geldikçe geliyor aklıma valla buna eşimle çok güldük daha 1 hafta oldu olalı :KK60:

Gece vakti uyuyoruz. Onun öncesinde de tartışmıştık. Ben gece rüyamda eşimi aldattığımı gördüm :18: Kalktım ağlıyorum. Aşkım kalktı yarı kapalı gözler diyor ki "Noldu aşkım?"

"Aşkım kızma bana, aşkım" diye ağlıyorum "Seni aldattım" dedim

"Kimle laaaan" diye döndü kolunu attı üstüme

"Eski sevgilim ama isteyerek olmadı" diyorum :KK60: ama hom hom uyuyor hala

Sonra ben uyudum. Bu kez eşimin beni aldattığını gördüm.

Yine ağlayarak uyandım

"Nasıl yaparsın x, nasıl" diye ağlıyorum

"Noldu yine just" diyor ama gözleri kapalı

"Beni aldattın pislik" diyorum

"Ödeştik hor hom hor" diye sesler çıkarıyo :KK60:

Uyuyamıyorum gittim soğuk su aldım ama bu kez elim karıncalanıyo ben de bileğimi çeviriyorum yatakta hani oryantel yapanlar çevirir ya öyle ritmik olarak kasıyorum :KK53:

Eşim bi kalktı surat böyle :KK53:

"Just napıyon" :KK53:

"Ay bişey yok elim karıncalanıyo" dedim ve yanıbaşımdaki suyu elime döktüm hani soğuk suyla ıslatırsam geçer diye düşündüm. Orda lafını yapmadı ama ertesi gün çok dalga geçti

"Aşkım ben notunu verdim dün gece. Sen normal değilsin. Yatakta oryantel yapıp üstüne abdest aldın karıcım. Millet yatağa işer sen bardakla su taşıyıp ıslatıyosun. Tövbe, ben kimin yanına düştüm, nereye düştüm." diye baya bir dalga geçti gülmekten karnımıza ağrılar girdi :KK60:

Hala arada ben sinirlenince durup bileğini kıvırıp "Böyle yap sakinleşirsin." diyor :KK60:

Son düzenleme:
ay ben sevdiceğe rezil oldum illa oldum ama gelmiyor aklıma şimdi..
ama bugün tazecik yaşadık bu olayıı..

nişanlımla rezim olduk başkalarına..

nişanlımın berber dükkanı var(kadınlarda çocuklarını getirdiği için bende rahatlıkla gidiyorum) neyse bugünde ordaydım..
oturuyoruz,kız geçti birtane,camdan ister istemez gelene geçene bakıyosun,baktı sandım ,bir sinirlendim, triplere başladım:63: tam kalktım yanından gidiorum kolumdan çekti , kalktığım gibi geri oturdum.
Tam o sırada kolumdan çekerken müşteri geldi, böyle baktı kaldı:KK53:
Kavga ediyoruz sandı,biz gülmeye başladık yanlış anlamasın diye,o da şaşkın şaşkın gülmeye başladı.

Müşteri gittiğinde gülsekmi,yerin dibinemi girsek bilemedik:KK1::KK17:
Benimki utancından bana sarıldı sonra,seni dövüyorum sandılar diye:KK17:

ahh başımın belasıı:KK16::KK17:

okuyunca pekte ilginç gelmedi bana ya:KK1:
asıl şimdi rezil oldum:KK30::KK17::KK1:

Son düzenleme:
bende annemin rezaletini anlatayım bari..bizim aile dostumuzun oglu aynı zamanda sevgilimdi(annemler bilmiyodu tabi) neyse onların evine gittik bizimkilerle oturuyoruz msn'de görüntülü konuşma yapıcaz. herkes pcnin başına dikilmiş,pür dikkat bekliyor, benimki de msn'i açıyor. benim saftirik annem oturum açılıyor yazısını görünce birden ellerini havaya kaldırıp indirdi oturun açılıyor demez mi... aman allahım krizzz:):):) herkes yerlerde.. benim ki gülüp titremekten fareye dokunamyor. rezil olmuştum anlıycagınız aaaaaaahhhhhhhh annneeee ahhhhhhhhhh:KK14:

kızlar beni güldürdünüz bende sizi güldirim:KK1::KK1::KK1::KK1:
neyse daha 15 günlük evliyim eşim güvenlik tam eve gelmesine 15 dk var bende dedim duşa gireyim neyse giridim havlu almayı unutmuşum ama evde tekim tam çıkacammm kapı çalıyorrr :KK52::KK52::KK52::KK52: neyse yavaş yavaş o halde kapının merceğinden bakim dedim kim ..eşimm kapıda napcan mecbur açacan bide yeni evlisin utanıyorsun karşısında böyle olmaktan neyse ben kapıyı açtım ama bi koşuyorumm banyoya :) :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: e gelirken üzerimden damlayan sularr yerleri ıslatmış tabii banyoya varamadannnn ben kütttttttttttttt :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36: eşim arkamda ama beni kaldırmaya çalışıyor bi yandan güüyor benim canımda okadar acıdıki anlatamam ağlıyorum ve yerdeyim öyleceeee nevarda koşuyon diyorr görmedikmiii :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: aldı busfer beni güllmeeee :KK33::KK33::KK33:

böyle işte sonra kalktımmm

çok güldüm buna :KK60::KK60:

X